παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Οι πλανήτες στο ζώδιο του Υδροχόου
Οι πλανήτες στο ζώδιο του Υδροχόου        

Γενικά το ζώδιο δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στα «εύκολα», ενώ επιπλέον χαρακτηρίζεται από αντιφάσεις και αντινομίες. Αν μάλιστα, ένα άτομο με προσωπικούς πλανήτες στον Υδροχόο δεν έχει το αναγκαίο σε αυτήν την περίπτωση πνευματικό επίπεδο, καταλήγει να λειτουργεί στις χαμηλότερες «οκτάβες» του ζωδίου, εκφράζοντας αποκλειστικά και μόνον τα διαβόητα ελαττώματα του: Πρόκληση για την πρόκληση, εκρήξεις, ξεσπάσματα, παραξενιές χωρίς νόημα, «κατινιές», υστερίες, ειρωνείες, παράνοια και φυσικά τον... φόβο δέσμευσης!

Θέλει λοιπόν... αρετή και τόλμη ο Υδροχόος, που συνήθως ξεκινά μυστηριωδώς με το πλεονέκτημα μιας υπέρ του διάκρισης, ακόμη κι αν θεωρείται ένα «άτακτο παιδί».

Το μετά είναι το θέμα...

Ήλιος στον Υδροχόο

Εσείς για να νιώσετε ολοκληρωμένοι χρειάζεται να διαμορφώσετε τις θεωρίες σας και να προσφέρετε στην ανθρωπότητα. Ονειρεύεστε οι άνθρωποι να εισαγάγουν πρωτότυπες και σύγχρονες αρχές στη ζωή τους και να προάγουν ανθρωπιστικά ιδεώδη. Το όραμα αυτό προκαλεί την εναντίωση σας σε ταμπού και συντηρητικές ιδέες που εμποδίζουν την εξέλιξη και την απελευθέρωση. Σας αρέσουν οι σχέσεις που έχουν αντισυμβατικά στοιχεία καθώς μέσα από αυτές καταφέρνετε να πάτε κόντρα σε πεπαλαιωμένες ιδέες και εμμέσως να επαναστατήσετε στο κατεστημένο. Αν και πολλές φορές θεωρείστε προκλητικοί από τους άλλους για τις πρωτοποριακές σας σχέσεις εσείς σε καμία περίπτωση δεν πτοείστε καθώς ικανοποιείτε τη βαθιά επιθυμία για απελευθέρωση από τους περιορισμούς. Οι θεωρίες για την καθιέρωση νεωτεριστικών και μοντέρνων ιδεών επεκτείνονται στο αίτημα σας για πρόοδο της επιστήμης. Πέρα από το να προωθείτε και να συνδράμετε στην εδραίωση καινοτομιών, παράλληλα προσπαθείτε να είστε κοντά σε χώρους και ανθρώπους που σχετίζονται με μεταρρυθμίσεις και προοδευτικές αλλαγές. Αναζητείτε σκοπούς που να έχουν συλλογικό αντίκτυπο και νιώθετε ότι δικαιώνεται η ύπαρξη σας όταν συμμετέχετε σε κάποια ομάδα που προβάλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα, την πάταξη της αδικίας και θέλει να εγκαταστήσει μια νέα τάξη πραγμάτων. Χαρακτηρίζεστε από πρωτοτυπία, ανθρωπισμό, αλτρουισμό, εκκεντρικότητα, αλλά και ψυχρότητα.

Σελήνη στον Υδροχόο

Στην κατοικία του Ουρανού η Σελήνη δίνει εγκεφαλικότητα, ευφυΐα, πρωτοτυπία και κοινωνικά ενδιαφέροντα. Συνήθως επιλέγετε ένα ανορθόδοξο ή εκκεντρικό τρόπο για να εκφράσετε τα όσα νιώθετε και αμφιβάλλετε διαρκώς για τη ρίζα ή την αιτία των πραγμάτων, μπαίνοντας σε έναν διαρκή κύκλο αμφισβήτησης. Συνδέεστε με τους άλλους για χάρη ενός κοινού σκοπού, μιας έρευνας, μια θεωρίας ή ιδεολογίας ενώ δεν είναι εύκολο για εκείνους να καταλάβουν τι αισθάνεστε. Ίσως μάλιστα επιλέγετε να τους κρατάτε σε συναισθηματική απόσταση καθώς έτσι νιώθετε ότι θα προφυλαχτείτε από ένα αναπάντεχο γεγονός ή έναν ξαφνικό αποχωρισμό, αιτία που συνήθως σας ωθεί να αποκόβεστε πρώτοι από τους άλλους όταν συναισθηματικά αρχίζουν να σας πλησιάζουν πολύ στενά. Έχετε την ανάγκη να προσφέρετε στους άλλους και οραματίζεστε έναν καλύτερο κόσμο για όλους, ωστόσο η μεθοδολογία σας κινείται συχνά εκτός ορίων. Μπορεί επίσης να συμμετάσχετε σε λέσχες, συλλόγους, οργανισμούς ή ομάδες όπου εφαρμόζετε καινούργια συστήματα και προωθείτε μοντέρνες αντιλήψεις. Πολύ πιθανόν να αλλάζετε συχνά τόπο διαμονής, η παιδική σας ηλικία να έχει στιγματιστεί από κάποια ανατροπή ή ξαφνική αλλαγή. Ακόμη, το σπίτι σας ίσως αποτελέσει κάποια στιγμή εστία έρευνας, γίνει εργαστήριο προώθησης των επιστημών ή φιλοξενήσει ανθρώπους ασυνήθιστους, χωρισμένους ή ιδιόρρυθμους. Η σχέση με την οικογένεια και ιδιαίτερα με τη μητέρα μπορεί να είναι μια... όχι και τόσο κλασική σχέση και σε αντρικούς χάρτες ίσως έχουμε μια μοναδική περίπτωση «αντίστροφου Οιδιπόδειου» διαρκείας. Όποια δηλαδή γυναίκα θυμίζει τη μητέρα ενός άντρα, να απορρίπτεται αυτομάτως! Αντίστοιχα, τα κορίτσια μεγαλώνοντας ίσως πράξουν και υιοθετήσουν οτιδήποτε αντίκειται στο μητρικό πρότυπο. Στις πιο ακραίες περιπτώσεις η σχέση μητέρας-παιδιού μπορεί να είναι αλλοπρόσαλλη, εκκεντρική, να την χαρακτηρίζει η αναρχία ή να περιέχει στους κόλπους της ετερόκλητα στοιχεία.

Ερμής στον Υδροχόο

Η αέρινη φύση του Υδροχόου σε συνδυασμό με τη σταθερή ποιότητα του σας δίνει τη δυνατότητα να αναλύετε με ταχύτητα και συγχρόνως να κρίνετε σωστά. Η ευφυΐα σας είναι δημιουργική και σας επιτρέπει να ξεχωρίσετε και να παρουσιάσετε μοντέρνες αντιλήψεις προκαλώντας το ενδιαφέρον των άλλων. Συχνά έχετε διανοητικές αναλαμπές και ασυνήθιστες εκλάμψεις διαύγειας που ανοίγουν καινούργιους δρόμους σκέψης ή προχωρούν πολύ μπροστά απόψεις και δυνατότητες. Είστε αυτό που κοινώς ονομάζεται «ανοικτό μυαλό» και απορρίπτετε ιδέες και πεποιθήσεις που στερούν την ανεξαρτησία και την ελευθερία της σκέψης. Έχετε την τάση να ενημερώνεστε για τις νέες εξελίξεις, τα τεχνολογικά ή επιστημονικά νέα και πιθανόν να ανταλλάσσετε απόψεις και ιδέες στους κόλπους μιας ομάδας, κοινότητας, λέσχης, κλαμπ ή συλλόγου. Συνήθως κάνετε παρέα με άτομα που τα ενδιαφέροντα τους είναι νεωτεριστικά, επαναστατικά ή αιρετικά. Συχνά ακροβατείτε μεταξύ μιας ανυποχώρητης και διαλλακτικής θέσης. Από τη μια είστε σταθεροί στις αποφάσεις και τις απόψεις σας σε σημείο που κάποιοι να σας κατηγορούν για πεισματική επιμονή και από την άλλη είστε θετικοί στις μεταρρυθμίσεις και τις αλλαγές. Αναμφίβολα οτιδήποτε είναι έξω από τα καθιερωμένα, μπορεί να σπάσει τα δεσμά από την καθεστηκυία τάξη πραγμάτων σας έλκει και σας κάνει θερμούς υποστηριχτές του.

Αφροδίτη στον Υδροχόο

Εδώ όλα ξεκινούν και περνάνε από το μυαλό. Η εγκεφαλικότητα της συγκεκριμένης Αφροδίτης, δυσκολεύει την έκφραση των συναισθημάτων, αφού τα φιλτράρει μέσα από θεωρίες. Αυτό επιτρέπει την αποστασιοποίηση από φθοροποιές καταστάσεις αλλά παράλληλα στα μάτια των άλλων φαντάζει ως ψυχρότητα ή αδιαφορία. Παράλληλα, επειδή η θεωρία απέχει παρασάγγας από την πράξη, σε αρκετές περιπτώσεις δημιουργούνται ευδιάκριτες αντιφάσεις. Όσο για τις προσωπικές σχέσεις στο σύνολο τους είναι κάτι ανάμεσα σε έρωτα και φιλία, αφού η τελευταία είναι το πρώτο και κύριο μέλημα της. Εσείς που έχετε μια τέτοια Αφροδίτη, προτιμάτε μια φιλική συντροφιά, ιδιαίτερα αν σας καλύπτει και πνευματικά ή αν τρέφει το... ένστικτο της διαφορετικότητας. Κι αυτό βέβαια δημιουργεί μια σύγχυση σε όσες ή όσους έχουν συνηθίσει ένα πιο κλασικό μοντέλο σχέσης. Ένα πλεονέκτημα σας είναι η εύκολη και άμεση πρόσβαση σε πρόσωπα που έχουν κάτι «ακατανόητο», περίεργο ή πολύ διαφορετικό, γι' αυτό και καταλήγετε να περιστοιχίζεστε από τέτοια άτομα. Σεξουαλικά, δεν έχετε ταμπού ή τα... ξεπερνά η περιέργεια και η πειραματική σας διάθεση. Σας αρέσει να έρχεστε κοντά με τους άλλους μέσω της επικοινωνίας, της νόησης, της συνεχώς ανανεωμένης πληροφόρησης και της κοινωνικής δικτύωσης. Σας αρέσουν οι κοινωνικές συναναστροφές, οι φιλικές μαζώξεις, τα πάρτι και οι συλλογικές εκδηλώσεις, αρκεί να έχουν κάτι το πρωτότυπο ή ξεχωριστό. Συνήθως οι καλύτεροι φίλοι σας ανήκουν σε μια πολύ ειδική κατηγορία και κατοικοεδρεύουν είτε στις παρυφές της υψηλής κοινωνίας, είτε στις αλάνες του περιθωρίου. Στις σχέσεις σας είσαστε φιλελεύθεροι, δεν θέλετε να περιορίζεστε ή να εμποδίζεστε από όρους και κανόνες. Ό, τι μπορεί να βάλει φραγμό στην ελευθερία σας μπορεί να αποτελέσει αιτία για μια ξαφνική απόδραση από αυτήν. Αγαπάτε τις διανοητικές δραστηριότητες και συχνά η νοητική χημεία με ένα άλλο πρόσωπο μπορεί να σας φέρει πολύ κοντά. Θέλετε έναν ερωτικό παρτενέρ που να μπορεί να ακολουθήσει τους αντισυμβατικούς ή παράδοξους δρόμους σας και θα επιθυμεί να πειραματιστεί και να ξεφύγει από τα συνήθη πλαίσια των σχέσεων. Συχνά δημιουργείτε σχέσεις με πρόσωπα που υπάρχει διαφορά ηλικίας ή νοοτροπίας είναι εκκεντρικά ή ιδιόρρυθμα ενώ πιθανόν τόσο ο χρόνος που μπαίνετε σε μια σχέση όσο και αυτός που πιθανόν φεύγετε σπάει κάθε πιθανό προγνωστικό. Οικονομικά αν και είστε επινοητικοί συχνά υπάρχουν μεγάλες αυξομειώσεις στα έσοδα σας ενώ συχνά η πηγή τους μπορεί να ένα από μια δραστηριότητα που σας προσφέρει ανεξαρτησία, συνδέεται με κάτι πρωτοποριακό ή σχετίζεται με μια ομάδα, εταιρεία, κόμμα, οργανισμό ή τον συνδικαλισμό.

Άρης στον Υδροχόο

Είναι ένας Άρης που ενεργοποιείται περισσότερο -και ενίοτε απρόβλεπτα ή εκρηκτικά- όταν προκύπτει κάποιο θέμα φιλίας ή συλλογικής δράσης. Κι εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι το συλλογικό πλαίσιο δεν περιέχει μόνον πνευματική δράση -στην οποία όντως ο συγκεκριμένος Άρης μπορεί να αναδειχθεί ένας κυνηγός/πρωταγωνιστής- αλλά και άλλες πτυχές όπως είναι η πολιτική, ο συνδικαλισμός, τα κοινωνικά θέματα γενικότερα ή σε χαμηλότερο επίπεδο οι συμμορίες, οι χούλιγκανς κλπ. Για εσάς που έχετε τον Άρη σε αυτό το ζώδιο είναι σημαντικό να ξεχωρίζετε μέσα από τις δραστηριότητες σας, γι' αυτό είναι σκόπιμο να επιλέξετε από νωρίς αντικείμενα που επιτρέπουν μια τέτοια διάσταση. Για παράδειγμα, στα σπορ προηγούνται τα extreme και ιδιαίτερα ότι έχει να κάνει με τις πτήσεις, ενώ στο μενού των ενδιαφερόντων σας μπορεί να περιέχονται ποικίλες «περίεργες» για τον κοινό νου δράσεις, σχετικές με το πιλοτάρισμα, την μετεωρολογία, το Διάστημα, τους σεισμούς και γενικά οτιδήποτε είναι πολύ μπροστά για την εποχή του. Όσον αφορά τον τρόπο που δράτε, συχνά δημιουργείτε αναστάτωση, ανατροπές και προκαλείτε θετικά ή αρνητικά σχόλια. Είστε απρόβλεπτοι και δύσκολα μπορεί να ξέρει κανείς με βεβαιότητα πως θα αντιδράσετε ή θα χειριστείτε μια κατάσταση. Νιώθετε έντονα την ανάγκη για ελευθερία και συχνά οι πράξεις σας είναι ένα σύμβολο επανάστασης απέναντι σε αυτούς που σας στερούν την δυνατότητα να ενεργήσετε αυτόβουλα ή προσπαθούν να επιβάλλουν τα «θέλω» τους. Έχετε την τάση να μην περιμένετε, οι κινήσεις σας είναι νευρικές, σπασμωδικές ή απότομες και αγνοείτε τις δεσμεύσεις και τις καταπιέσεις. Μπορεί να αποτελέσετε τον «μπροστάρη» για την έναρξη ενός συλλόγου, μια λέσχης, ομάδας ή ομοσπονδίας και ενθαρρύνετε ενέργειες που αποσκοπούν στον εκσυγχρονισμό θεσμών, πραγμάτων και καταστάσεων. Η κοινωνική σας δράση είναι δημοφιλής, εκκεντρική, αλτρουιστική και διαδίδει καινούργιες αξίες. Στον ερωτικό τομέα δεν ακολουθείτε την πεπατημένη αλλά δοκιμάζετε, αμφισβητείτε και ακολουθείτε το ρητό «ερεύνα και μη πίστευε». Σας αρέσουν τα ομαδικά παιχνίδια, τα μοντέρνα συστήματα και ακολουθείτε κάποια πρωτοποριακή τεχνική με οποιαδήποτε δραστηριότητα και αν ασχοληθείτε. Στοχεύετε να διαφοροποιηθείτε από τους άλλους και να αναδείξετε τη μοναδικότητα σας, πάντα όμως μοιράζοντας τις ιδέες και τις θεωρίες σας και οραματιζόμενοι ένα διαφορετικό αύριο για όλους. Σε έναν γυναικείο χάρτη, οι παραπάνω ιδιότητες μπορεί να αναφέρονται στον τύπο του ερωτικού συντρόφου

Δίας στον Υδροχόο

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα σας είναι η πρόσβαση σε φίλους, συλλογικούς φορείς ή ένα κοινωνικό περιβάλλον που μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδο σας. Επίσης, ευνοείστε περισσότερο σε δραστηριότητες που φέρνουν κάτι το νέο ή αιρετικό. Κατά τα άλλα, έχετε την τάση να απαλλάσσεστε από ευθύνες που πιστεύετε ότι σας στερούν την ελευθερία σας ή πάνε κόντρα στις προσδοκίες που έχετε για τη ζωή. Πολύ πιθανόν να συμμετάσχετε σε κάποιο σωματείο ή σύλλογο που προασπίζει την ισότητα, την ελευθερία ή τη δημοκρατία και προωθεί μεταρρυθμίσεις κατά νόμων που θίγουν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Συχνά, μέσα από ξαφνικά γεγονότα σας δίνετε η δυνατότητα να επεκταθείτε, να προοδεύσετε ή να δημιουργήσετε κάτι μεγάλο στη ζωή σας ενώ η ανάγκη για μάθηση μπορεί να σας οδηγήσει να μελετήσετε τα μυστήρια του σύμπαντος, να ασχοληθείτε με την έρευνα, να εξελίξετε μια εφεύρεση ή πρωτοποριακή μέθοδο και να επιτύχετε σε δραστηριότητες που σχετίζονται με τεχνολογία, μηχανολογία, καινοτομίες, ηλεκτρικές συσκευές ή σύγχρονες εφαρμογές επιστημών. Μέσα από απρόβλεπτα συμβάντα ή γεγονότα κάνετε καινούργιες γνωριμίες, σας ανοίγουν πόρτες και βρίσκετε την ευκαιρία να κάνετε ριζοσπαστικές αλλαγές. Από την άλλη το κυνήγι κάποιων ευκαιριών αποδεικνύεται υπεράνω των δυνατοτήτων σας ή κάποιες οικονομικές επενδύσεις μπορεί να σας γυρίσουν μπούμερανγκ. Οι υπερβολές, οι προκλήσεις και ασυνήθιστα γεγονότα μπορεί να επηρεάσουν την εξέλιξη μιας συμφωνίας, ενός γάμου ή ενός δικαστικού αγώνα.

Κρόνος στον Υδροχόο

Οι φιλίες και η συλλογική δράση είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σας, το οποίο ενίοτε το παίρνετε πολύ σοβαρά με αποτέλεσμα την απογοήτευση σας. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση καλείστε να αναλάβετε ευθύνες γύρω από αυτά τα θέματα και καλό είναι να τα αντιμετωπίζετε «επαγγελματικά».

Με τον Κρόνο στο ζώδιο του Ουρανού έχετε την τάση να ισορροπείτε το παλιό με το καινούργιο και να εγκαθιδρύετε λειτουργικά συστήματα σε συλλόγους, οργανισμούς, εταιρείες ή ομάδες. Η καταξίωση και η επαγγελματική ανέλιξη συνήθως επιτυγχάνεται σε τομείς που συνδέονται με την τεχνολογία, την καινοτομία, τις κοινωνικές επιστήμες ή ασυνήθιστες δραστηριότητες. Εξετάζεστε με σκεπτικισμό κάποιες προχωρημένες ιδέες ή πειραματικές εφαρμογές και συγχρόνως αναλαμβάνετε ευθύνες ή γίνεστε θεματοφύλακες της τάξης για το καλό ενός ανθρωπιστικού οργανισμού ή της ανθρωπότητας. Συχνά είστε συγκρατημένοι στις επαφές σας με τους άλλους ή είστε κάπως απρόσιτοι στις φιλίες και τις κοινωνικές επαφές. Αν όμως ξεπεράσετε αυτή τη συστολή αποτελείτε ένα εχέμυθο και υπεύθυνο φίλο. Με τα χρόνια γίνεστε πιο επιλεκτικοί στους στόχους και τις προσδοκίες σας και αποκτάτε τη δική σας φιλοσοφική θεώρηση για την ελευθερία, την αλτρουισμό, τις εφευρέσεις και τις αντιφάσεις της ζωής. Οι εμπειρίες που αποκομίζετε από ξαφνικά γεγονότα, χωρισμούς και ασυνήθιστες καταστάσεις σας ωθούν να αναλάβετε ευθύνες και καθήκοντα και να προχωρήστε ακολουθώντας μια νέα πορεία. Αν μάλιστα βρείτε μια αιτία, ένα σκοπό ή ένα δίδαγμα μέσα από αυτές τότε θα υιοθετήσετε μια υπεύθυνη στάση ζωής που θα επηρεάσει την κοινότητα, την εταιρεία, την ομάδα ή την παρέα στους κόλπους της οποίας κινείστε.

Ουρανός στον Υδροχόο

Με τον Ουρανό σε αυτή τη θέση έχετε τη δυνατότητα να προοδεύσετε χάρη στην πρωτότυπη και εφευρετική σας σκέψη. Έχετε την τάση να αναζητάτε τρόπους που θα σας επιτρέψουν να ανεξαρτητοποιηθείτε και να στηρίξουν το δικό σας σχέδιο ή πλάνο ζωής. Βάζετε νέους στόχους και καινούργια προγράμματα για το τι θα κάνετε στο μέλλον. Απορρίπτετε ή καταργείτε από το σύστημα αξίων σας πιστεύω που πλέον θεωρείτε αναχρονιστικά ή οπισθοδρομικά και είστε θετικοί στην αναδιοργάνωση και τον εκσυγχρονισμό καταστάσεων, θεσμών, ιδεολογιών και θεωριών. Συνήθως δραστηριοποιήστε σε τομείς που σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε μέσα από πρωτοποριακές και προοδευτικές αρχές. Σας αρέσουν οι νέες γνωριμίες και επιδιώκετε τη συμμετοχή σας σε σωματεία, θεσμούς, οργανισμούς, συλλόγους ή ομάδες και πιθανόν μέσα σε έναν τέτοιο κύκλο να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα εκκεντρικά, φιλελεύθερα, επαναστατικά, αιρετικά ή αντισυμβατικά. Ξαφνικά γεγονότα, αιφνίδιες αλλαγές, συγκρούσεις ή προκλήσεις μεταβάλλουν τη θέση σας σε μια φιλία, τις απόψεις σας για τη ζωή, τους στόχους και σας ωθούν να απομακρυνθείτε από οτιδήποτε παλιό, να αποξενωθείτε από κάποιους και να βιώσετε καινούργιες εμπειρίες. Τέλος, απεχθάνεστε την πνευματική αδράνεια και είστε αναζητητές της γνώσης και των μελλοντικών εξελίξεων.

Ποσειδώνας στον Υδροχόο

Τρέφετε αγάπη για την πρόοδο και διαθέτετε ευαισθησία για συλλογικές δράσεις, ανθρωπιστικές κινήσεις και επαναστατικούς αγώνες. Έχετε την τάση να διαισθάνεστε ποια είναι η καλύτερη εξέλιξη μιας υπόθεσης και μπορείτε να βασίζεστε στον καλό σας ένστικτο για να σχηματίζετε άποψη για παράδοξα, πρωτοποριακά ή μοντέρνα πράγματα. Τα όνειρα σας συχνά συνδέονται με έναν σύλλογο, ένα σωματείο, μια ομάδα ή ανθρωπιστικά ενδιαφέροντα. Εμπνέεστε μέσα από ασυνήθιστες καταστάσεις και συχνά δημιουργείτε ή ασχολείστε με την τέχνη με έναν καινοτόμο, μοντέρνο ή εκκεντρικό τρόπο. Έχετε την ανάγκη να εκδηλώσετε τις καλύτερες πτυχές του εαυτού σας συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους. Ωστόσο, υπάρχουν περίοδοι στη ζωή σας που διακατέχεστε από μια ασαφή αίσθηση όσον αφορά αλλαγές που χρειάζεται να κάνετε ή τη μετάβαση από κάτι παλιό σε κάτι καινούργιο ή άγνωστο. Συναισθήματα απογοήτευσης ή ανησυχίας μπορεί να συνδέονται με αδυναμία για ανεξαρτησία και επανάσταση απέναντι σε κάτι από το οποίο εξαρτάται η τύχη του μέλλοντος σας. Τέλος, ίσως κάποιες φιλίες ή ασυνήθιστε δραστηριότητες αποτελέσουν είτε αιτία για μην έχετε καλή αίσθηση της πραγματικότητας είτε φάρμακο για τη γαλήνη της ψυχής σας.

Σημείωση: Για να λειτουργήσουν οι αργοί πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας) επί προσωπικού, θα πρέπει είτε να σχηματίζουν κύριες όψεις με προσωπικούς δείκτες, είτε να βρίσκονται σε κάποιον από τους τέσσερις γωνιακούς οίκους (1ος, 4ος, 7ος, 10ος). Διαφορετικά, οι θέσεις τους αναφέρονται περισσότερο σε μια τάση γενιάς.


Πηγή: http://www.astrology.gr/ZODIA/ARTHRA/item/38945-oi-planites-sto-zodio-toy-ydrohooy#ixzz2J4jQQds4
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...