παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πώς μπορεί να αγαπάει ένας Αιγόκερως;

Επειδή κάποιες ψυχές εδώ μεσα βασανιζονται από κάτι Αιγόκερους... το βρηκα κ είπα να το ποστάρω.


Με Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Στις ερωτικές σας υποθέσεις δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να αμφισβητήσει την τιμιότητα, την αξιοπιστία και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε τα αισθηματικά σας, αλλά και τους ανθρώπους που προκύπτουν στη ζωή σας. Βαδίζετε πάντα βάσει λογικής και δεν αφήνετε ποτέ το συναίσθημα να σας κατευθύνει. Στην επιλογή του ερωτικού σας συντρόφου έχετε πολύ εκλεπτυσμένο γούστο, αλλά δίνετε μεγαλύτερη έμφαση στην προσωπικότητα του ανθρώπου που θα έχετε δίπλα σας. Ο σύντροφός σας πρέπει να έχει ένα καλό κοινωνικό στάτους και να σας κάνει να αισθάνεστε περηφάνια που είναι δίπλα σας. Δεν αποκλείεται στη ζωή σας να γοητευτείτε και να ερωτευτείτε ένα άτομο που θα έχει καλή οικονομική επιφάνεια ή που θα μπορεί να σας προσφέρει μια άνετη ζωή. Θέλετε το χρόνο σας για να ξεδιπλώσετε τα φύλλα της καρδιάς σας, δεν αφήνεστε εύκολα συναισθηματικά και για να σας κερδίσει ένας άνθρωπος πρέπει να σας αποδείξει με τις πράξεις του ότι αξίζει να τον εμπιστευτείτε. Το άτομο που επιλέγετε για ερωτικό σύντροφο θέλετε να σας εκτιμά, να σας σέβεται και να θαυμάζει την πορεία της ζωής σας, δείχνοντας ενδιαφέρον στους στόχους και στις φιλοδοξίες σας. Οι απόψεις σας για τον έρωτα και τις σχέσεις είναι αρκετά συντηρητικές. Δεν σας αρέσει να κάνετε εφήμερες σχέσεις αλλά προτιμάτε να έχετε κάτι ουσιαστικό στη ζωή σας. Δεν σας τρομάζει η ιδέα του γάμου ή της οικογένειας, ίσα ίσα που είναι μια από τις μεγάλες σας επιθυμίες.

Με Αφροδίτη στον Υδροχόο: Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου σάς χαρίζει μια πιο ανάλαφρη και φιλελεύθερη νότα στην ερωτική σας ζωή. Αναζητάτε ένα ερωτικό ταίρι που θα καταφέρει να σας συγκινήσει πνευματικά, και εκτός από σύντροφος, θα είναι και το καλύτερό σας φιλαράκι με το οποίο θα μοιράζεστε κοινούς στόχους, ιδανικά και θα έχετε τις ίδιες απόψεις και τα ίδια «θέλω» για τη ζωή. Δεν δίνετε καμιά απολύτως σημασία στην ηλικία, στην εμφάνιση, στην εθνικότητα ή στο επάγγελμα ενός ανθρώπους, σας ενδιαφέρει μονάχα το μυαλό και ο τρόπος σκέψης. Ερωτεύεστε με πάθος και, όταν ο φτερωτός έρωτας σας χτυπήσει με τα βέλη του, πετάτε ξαφνικά τη συντηρητική μάσκα του Αιγόκερω, μεταμορφώνεστε και λειτουργείτε απρόβλεπτα, δίνοντας δίχως όρια όλα όσα αισθάνεστε! Δυσκολεύεστε να παραμείνετε σε μια σχέση για πολύ καιρός, χάνετε εύκολα το ενδιαφέρον σας, γιατί σιγοβράζει μέσα σας η επιθυμία να βρείτε κάτι καλύτερο από αυτό που ήδη έχετε. Αναζητάτε το τέλειο, το ιδανικό και θέλετε πάντα κάτι περισσότερο από αυτό που ήδη έχετε, έτσι λοιπόν, η αίσθηση του ανικανοποίητου σας κάνει δύσκολους στη δέσμευση. Όταν όμως έχετε καταφέρει να συγκεντρώσετε τις εμπειρίες σας, τότε η σταθερότητα δεν σας τρομάζει αλλά την επιδιώκετε. Όταν μια σχέση σας τελειώνει, θέλετε να διατηρείτε μια φιλική επαφή με το άτομο που πέρασε από τη ζωή σας και δεν έχετε εγωισμούς, μίση ή κακίες.

Με Αφροδίτη στους Ιχθείς: Η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα και η τετράγωνη λογική είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σας μεταδίδει ο Ήλιος σας από το ζώδιο του Αιγόκερω. Είναι φανερό όμως ότι η θέση της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων σας κάνει πιο τρυφερούς, ρομαντικούς και γεμάτους γλυκύτητα στις ερωτικές σας υποθέσεις. Οι συναισθηματικές άμυνες χαλαρώνουν και αφήνεστε στα μονοπάτια που σας κατευθύνει η καρδιά σας. Αναζητάτε το άλλο σας μισό, το ερωτικό σας ταίρι με το οποίο θα ζήσετε έναν παραμυθένιο έρωτα, που θα έχει σταθερή εξέλιξη και ένα εκπληκτικό και ευχάριστο happy end. Η επιθυμία σας είναι να έχετε στο πλάι σας έναν ερωτικό σύντροφο που θα τρέφει για σας ειλικρινή συναισθήματα και θα σας τα επιβεβαιώνει κάθε ώρα και στιγμή. Επιθυμείτε να έχετε μια μόνιμη σχέση στη ζωή σας, δεν σας αρέσει η μοναξιά και σπάνια μένετε χωρίς ταίρι ή δεν είστε ερωτευμένοι. Στην ερωτική σας ζωή συχνά εκδηλώνετε ανασφάλειες ή πληγώνεστε πολύ εύκολα. Δεν είναι λίγες οι φορές που μεγαλοποιείτε τα συναισθήματά σας ή μένετε προσκολλημένοι σε μια σχέση που την έχετε εξιδανικεύσει και απλώς τη διατηρείτε γιατί σας τρομάζει η ιδέα του χωρισμού ή φοβάστε ότι μπορεί να παραμείνετε μόνοι. Όσο είστε καλυμμένοι συναισθηματικά από το ταίρι σας, δεν έχετε μάτια για κάτι άλλο, όταν όμως νιώσετε παραμελημένοι, τότε πολύ εύκολα μπορεί να μπείτε στον πειρασμό της απιστίας.

Με Αφροδίτη στον Τοξότη: Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη σάς κάνει πιο ευχάριστους, κοινωνικούς αλλά και χαλαρούς στην αισθηματική σας ζωή. Οι γνωριμίες σας είναι πολλές, τα φλερτ είναι μέρος της καθημερινότητάς σας και οι κατακτήσεις σας σίγουρα είναι αρκετές. Ενθουσιάζεστε πολύ εύκολα, όμως δύσκολα ερωτεύεστε γιατί αναζητάτε έναν ερωτικό σύντροφο που θα μπορεί να σας καλύπτει όχι μόνο συναισθηματικά αλλά και πνευματικά. Θέλετε στο πλάι σας ένα ταίρι που θα διαθέτει κοφτερό μυαλό, ισχυρή προσωπικότητα και θα είναι αρκετά ανεξάρτητο και με πολλά ενδιαφέροντα. Σας αρέσει να μπορείτε να μαθαίνετε νέα πράγματα από το σύντροφό σας και να αποκτάτε εμπειρία μέσα από τη σχέση που θα μοιράζεστε. Απαραίτητη προϋπόθεση για σας είναι να μοιράζεστε κοινό τρόπο σκέψης και παράλληλα να μπορείτε να έχετε ίδια γούστα, κοινά χόμπι και να σας αρέσουν οι ίδιες δραστηριότητες. Επειδή οι απαιτήσεις σας είναι πολλές, γρήγορα χάνετε το ενδιαφέρον σας και ξεκινάτε και πάλι από την αρχή το κυνήγι του έρωτα, το οποίο, άλλωστε, είναι και το αγαπημένο σας χόμπι! Όταν όμως βρείτε το άλλο σας μισό, που σας καλύπτει σε όλους τους τομείς της ζωής σας, τότε δένεστε και παύετε να αναζητάτε κάτι διαφορετικό. Ωστόσο, όσο ερωτευμένοι και να είστε, ποτέ δεν μπορείτε να θυσιάσετε την προσωπική σας ελευθερία και την ανεξαρτησία σας και δεν μπορείτε να αντέξετε τα ασφυκτικά δεσμά μιας σχέσης που λειτουργεί καταπιεστικά απέναντί σας.

Με Αφροδίτη στο Σκορπιό: Η αισθηματική σας ζωή είναι για σας μία πολύ σοβαρή υπόθεση και μία από τις προτεραιότητες της ζωής σας, γιατί η καθημερινότητά σας δίχως συναίσθημα και έρωτα είναι κενή και αδιάφορη. Στα αρχικά στάδια μιας γνωριμίας διατηρείτε τις αποστάσεις σας και λειτουργείτε  αρκετά συγκρατημένα και καχύποπτα. Προσπαθείτε με τη λογική σας να διακρίνετε αν το άτομο που έχετε απέναντί σας είναι άξιο εμπιστοσύνης και αν μαζί του μπορείτε όντως να έχετε κάτι σοβαρό, που θα μπορεί να έχει καλή εξέλιξη! Στην πραγματικότητα αναζητάτε ένα σύντροφο που θα είναι πιστός, αφοσιωμένος και θα σας εξάπτει την ερωτική φαντασία. Το ισχυρό σας ένστικτο σας βοηθά να καταλαβαίνετε με την πρώτη ματιά αν μπορεί να υπάρχει μια όμορφη ερωτική εξέλιξη με το άτομο που γνωρίζετε. Όταν ερωτεύεστε, έχετε έντονο πάθος, ερωτισμό και το ταίρι σας γίνεται το «άλφα» και το «ωμέγα» της ζωής σας. Αρκετές στιγμές καταπιέζετε τη σχέση σας με τις απαιτήσεις, τις ζήλιες αλλά και τις υπερβολές σας. Επιβάλλετε τους όρους σας και επιζητάτε κάθε ώρα και στιγμή τη συναισθηματική επιβεβαίωση. Το ερωτικό σας ταμπεραμέντο σίγουρα μένει αξέχαστο. Αν το ερωτικό σας ταίρι προδώσει με κάποιο τρόπο την εμπιστοσύνη σας, σίγουρα θα του μείνουν αξέχαστες και οι εκδικητικές σας τάσεις. Δεν συγχωρείτε, δεν γυρίζετε εύκολα σελίδα στη συναισθηματική σας ζωή και δεν μπορείτε να αποδεχτείτε την απόρριψη.

της Άννας Μπελίτση

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...