παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ο Άρης στον Σκορπιό
ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, στις 23 Αυγούστου ο Άρης θα περάσει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός το οποίο πρόκειται να αποκορυφώσει την φυσική σου ενέργεια αλλά και την σεξουαλικότητά σου. Μέχρι και τις 6/10 που θα παραμείνει εκεί θα αφιερώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου στις ερωτικές σχέσεις σου αλλά και στα οικονομικά σου. Όσον αφορά στα ερωτικά σου, θα πρέπει να προσπαθήσεις να ελέγχεις τον εαυτό σου και να μην αφήσεις το πάθος σου και τη ζήλια σου να κυριαρχήσουν, γιατί είναι πιθανό να δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα. Αν διαχειρίζεσαι χρήματα από κοινού με τον σύντροφό σου, ή έχεις έναν επαγγελματικό συνέταιρο, ίσως είναι απαραίτητο να χαράξετε μια κοινή γραμμή και να μην ρίχνει ο ένας στον άλλον ευθύνες για τις όποιες απώλειες.
ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, η είσοδος του Άρη στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου θα επηρεάσει τις σχέσεις σου από τις 23/8 μέχρι και τις 6/10. Το διάστημα αυτό το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στο να βρεις τον τρόπο να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και να κάνεις την σχέση σου περισσότερο αρμονική. Οι δοκιμασίες που έχεις περάσει το τελευταίο διάστημα, θα σε βοηθήσουν να διαπιστώσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Αν σκέφτεσαι να επισημοποιήσεις την σχέση σου, θα πρέπει αυτό το διάστημα να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις. Αν πάλι σκεφτείς μόνο τις δικές σου ανάγκες και παραμελήσεις με οποιοδήποτε τρόπο το ταίρι σου, θα πρέπει να ξέρεις ότι είναι πολύ πιθανό να απομακρυνθεί από κοντά σου. Η επιλογή είναι δική σου!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε στις 23 Αυγούστου ο Άρης περνάει στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 6/10. Το διάστημα αυτό θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα μέσα στο χώρο της εργασίας σου. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να κάνεις μια ερωτική γνωριμία μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, που μπορεί να ξεκινήσει σαν μια πρόσκαιρη σχέση, αλλά στην πορεία θα βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα που θα σας δέσουν και θα σας κρατήσουν μαζί. Αν είσαι άνεργος, μπορείς να βρεις μια νέα δουλειά αυτό το διάστημα, που θα ικανοποιήσει απόλυτα. Επιπλέον, η ενέργειά σου και η ανάγκη σου να εργαστείς, ίσως σε ωθήσουν να αναλάβεις μια εθελοντική εργασία, η οποία όμως στην πορεία θα σε αποζημιώσει και οικονομικά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, η είσοδος του Άρη στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από τις 23 Αυγούστου, θα αποδειχθεί πολύ θετική για σένα. Μέχρι και τις 6/10 ο έρωτας, η δημιουργία, η ψυχαγωγία και τα παιδιά σου – αν έχεις – θα βρεθούν στο πρώτο πλάνο των ενδιαφερόντων σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας θα σου πάρει «το μυαλό» και θα σε κάνει να του αφοσιωθείς απόλυτα, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ίσως βρεις την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου, ή ακόμα και να ξεκινήσεις τώρα μαζί του τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον επαγγελματικό τομέα, - κυρίως αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας – καθώς θα δεις την πελατεία σου να αυξάνεται και τα οικονομικά σου να ανακάμπτουν μετά από πολλές δυσκολίες. Τέλος, όσοι Καρκίνοι επιδιώκουν να αποκτήσουν παιδί, βρίσκονται σε πολύ γόνιμη περίοδο.
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, στις 23 Αυγούστου, ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου. Η νέα θέση του Άρη δεν είναι ιδιαίτερα θετική για σένα, και ίσως αναδείξει τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Αν συνηθίζεις να αντιμετωπίζεις τον σύντροφό σου επικριτικά και δεν προσπαθείς να καταλάβεις και τις δικές του ανάγκες, τότε μάλλον τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή. Αν επιθυμείς να διατηρήσεις αυτή τη σχέση, θα πρέπει να αφήσεις κατά μέρος τους εγωισμούς και να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση με τον σύντροφό σου, προκειμένου να ακούσεις τις θέσεις του και τα παράπονά του. Αυτή η συμπεριφορά θα βοηθήσει να επιλυθούν τα όποια προβλήματα και να βάλετε πιο υγιείς βάσεις στη σχέση σας. Το διάστημα αυτό ίσως χρειαστεί να προσέξεις και την υγεία ενός ηλικιωμένου μέλους της οικογένειάς σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλε Παρθένε, στις 23/8 ο Άρης περνάει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 6/10. Το διάστημα αυτό το επικοινωνιακό σου χάρισμα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένο, κι έτσι θα καταφέρεις να βελτιώσεις όσες σχέσεις αντιμετωπίζουν προβλήματα. Όσον αφορά τον σύντροφό σου, η εκδήλωση των συναισθημάτων σου που θα γίνει εντελώς αυθόρμητα, θα σας φέρει πιο κοντά. Το διάστημα αυτό είναι επίσης κατάλληλο για να κάνεις σημαντικές γνωριμίες και αν είσαι ελεύθερος, μέσα σ’ αυτές ίσως ανακαλύψεις και τον έρωτα της ζωής σου. Οι σχέσεις μάλιστα που θα δημιουργήσεις αυτή την περίοδο θα βασίζονται στην πολύ καλή επικοινωνία, χωρίς να λείπουν και τα έντονα συναισθήματα. Επιπλέον, μπορείς να προγραμματίσεις ταξίδια που θα αποδειχθούν εξαιρετικά ευχάριστα.
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, στις 23 Αυγούστου ο Άρης περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Έτσι, μέχρι και τις 6/10 ίσως θελήσεις να κάνεις μια αναλυτική έρευνα στα έσοδα και τα έξοδά σου και να βρεις τον τρόπο να περιορίσεις κάποια έξοδα, που σου επιφέρουν αρκετές απώλειες. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Άρης κυβερνάει τον τομέα των σχέσεών σου, σημαίνει ότι και η αισθηματική σου ζωή δεν θα μείνει ανεπηρέαστη. Έτσι, το ερχόμενο διάστημα, θα μπορέσεις να αξιολογήσεις τις σχέσεις σου και να προβείς σε αλλαγές, που θεωρούνται απαραίτητες για την θετική εξέλιξη του δεσμού σου. Μια ουσιαστική συζήτηση, η αμοιβαία κατανόηση του ενός για τις ανάγκες του άλλου, καθώς επίσης και κάποιες απαραίτητες υποχωρήσεις, θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο την σχέση σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης, μπαίνει στο δικό σου ζώδιο στις 23 Αυγούστου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό, η γοητεία σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ θα διαθέτεις και τον απαραίτητο δυναμισμό και την ενέργεια που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις πολλούς στόχους σου. Η βασική σου επιδίωξη, θα είναι μια αναμόρφωση του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες ριζικές αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να είσαι πιο παραγωγικός και να αποδίδεις καλύτερα. Αν είσαι επιχειρηματίας ή έχεις υπαλλήλους, ίσως αποφασίσεις να απαλλαγείς από κάποια άτομα που πιστεύεις ότι δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της δουλειάς. Τέλος, πολλοί Σκορπιοί, ίσως βιώσουν ένα έντονο πάθος μέσα στο επαγγελματικό τους περιβάλλον.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλε Τοξότη, ο Άρης περνάει στις 23 Αυγούστου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 6/10. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να κάνεις έναν απολογισμό και μια βαθιά ενδοσκόπηση της ζωής σου και να μελετήσεις τις επόμενες κινήσεις σου που θα σε οδηγήσουν σε μια ζωή που θα σου ταιριάζει ή θα σε ικανοποιεί περισσότερο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεχωρίσεις τα ουσιώδη από τα ασήμαντα και να προετοιμαστείς για τις ριζικές αλλαγές οι οποίες όμως θα πρέπει να γίνουν μετά τις 6/10, όταν ο Άρης θα περάσει στο δικό σου ζώδιο. Οι αλλαγές μπορεί να μην αφορούν μόνο στην προσωπική σου ζωή, αλλά και στην αισθηματική σου σχέση. Ίσως λοιπόν αποφασίσεις να διακόψεις σχέσεις που δεν σε ικανοποιούν πια ή αντίθετα να συνειδητοποιήσεις την αξία των σχέσεών σου. Αν μάλιστα υπάρχει μια σχέση από το παρελθόν που σε απασχολεί δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να την επαναπροσεγγίσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 23/8 μέχρι και τις 6/10, ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το επόμενο διάστημα, τα ερωτικά σκιρτήματα και οι αισθηματικές αναζητήσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο και παρά τις αυξημένες σου υποχρεώσεις θα μπορέσεις να συνδυάσεις έτσι το πρόγραμμά σου, ώστε να σου μένει χρόνος για διασκεδάσεις και ψυχαγωγίες που θα σου φέρουν νέες γνωριμίες. Πολλά άτομα θα εξάψουν το ενδιαφέρον σου, και η «πέρασή» σου στο αντίθετο φύλο, θα έχουν ως αποτέλεσμα να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να διαπιστώσεις το ερωτικό ενδιαφέρον ενός φιλικού σου προσώπου και να ξεκινήσεις μια νέα ιστορία μαζί του.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλε Υδροχόε, η είσοδος του Άρη στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σου από τις 23/8 μέχρι και τις 6/10, ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σου. Το επόμενο διάστημα, η δραστηριότητά σου και η θέλησή σου να πετύχεις με κάθε τρόπο την καταξίωση που λαχταράς, θα σε παροτρύνει να βρεις τρόπους που θα σε φέρουν μια ώρα αρχύτερα στην επίτευξη των στόχων σου. Είναι σημαντικό να καταβάλεις κάθε δυνατή προσωπική προσπάθεια και να βγάλεις στην επιφάνεια όλες τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, γιατί αυτό θα είναι το προσόν που θα εκτιμήσουν οι ανώτεροί σου. Το ίδιο διάστημα είναι πιθανό να υπάρξει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στο χώρο της δουλειάς σου, που μπορεί να συντελέσει με κάποιο τρόπο στην άνοδό σου.
ΙΧΘΕΙΣ
Φίλε Ιχθύ, η είσοδος του Άρη στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 23/8 μέχρι και τις 6/10, θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετική για σένα. Το διάστημα αυτό οι σχέσεις σου και η συντροφικότητα θα αποκτήσουν προτεραιότητα στη ζωή σου και είναι πολύ πιθανό να προγραμματίσεις ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, τα ταξίδια θα σου προσφέρουν νέες γνωριμίες που θα αποδειχθούν εξαιρετικά ευνοϊκά. Η όψη αυτή θα έχει μια θετική επιρροή και στα οικονομικά σου, και ίσως σου προταθεί μια εργασία που σχετίζεται με κάποιο τρόπο με το εξωτερικό, η οποία θα σου προσφέρει ένα σημαντικό εισόδημα. Τέλος, όσοι Ιχθείς ξεκινήσουν αυτό το διάστημα τις σπουδές τους, θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την πρόοδό τους.


Πηγη: http://www.astrologos.gr/article/o-aris-ston-skorpio-kai-pos-mas-epireazei
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...