παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Οι προβλέψεις του καλοκαιριού.

Κριός

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού είναι η ιδανική ευκαιρία για να κάνετε έναν σημαντικότατο απολογισμό των μεγάλων δεσμεύσεων και αποφάσεων που πήρατε το τελευταίο διάστημα. Μετά από πολύ καιρό αναρχίας η Αφροδίτη σας βοήθησε να αναδείξετε το ώριμο κομμάτι της προσωπικότητάς σας (μετά κόπων και βασάνων) και να προχωρήσετε ένα ή περισσότερα σκαλιά παραπάνω στις σχέσεις σας (κυρίως τις ερωτικές). Αξιοποιήστε αυτόν το μήνα της αδράνειας εξερευνώντας τις προοπτικές σας, προτού να είναι αργά.

Ταύρος

Ο μήνας που για τους περισσότερους σηματοδοτεί τη διασκέδαση και τη χαλάρωση για εσάς είναι ο μήνας των αλλαγών. Το θέμα μας είναι ότι ο Ερμής φέρνει αέρα ανανέωσης σχεδόν στα πάντα και είναι στο χέρι σας να επιφέρετε τις ριζικές αλλαγές που ονειρευόσασταν όλο τον χειμώνα αλλά δεν τολμούσατε. Δεχτείτε και ζητήστε πιο εύκολα τη συγγνώμη και θα δείτε πως και τα ψυχολογικά σας αλλά και τα ερωτικά σας θα ομαλοποιηθούν.

Όσον αφορά, δε, τα τελευταία, έχετε υπόψη σας πως η προσέγγιση των Παρθένων γίνεται ολοένα και πιο αιχμηρή κι ενδεχομένως να έχει εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Δiδυμος

Μερικοί άνθρωποι είναι τόσο απρόβλεπτοι που δεν μπορείτε με τίποτα να τους εντάξετε στο πρόγραμμά σας και να τους κατανοήσετε απόλυτα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Έχει έρθει η στιγμή να αφήσετε τη διαφορετικότητα να παίξει τον δικό της ρόλο στη ζωή σας, βοηθούμενοι φυσικά από την καθοριστική προς αυτή την κατεύθυνση επιρροή του Ήλιου. Αυτόν το μήνα θα δείτε πως η ποικιλία θα παίξει σημαντικό ρόλο και στα επαγγελματικά σας, μια και χάρη στις πολλές και διαφορετικές σας γνωριμίες θα γλιτώσετε από μια πολύ δυσάρεστη αγγαρεία. Μην υποκύψετε σε πιέσεις - το δίκιο και η τύχη είναι με το μέρος σας.

Καρκiνος

Μια νέα αρχή μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά, ακόμα κι όταν όλα γύρω μας δείχνουν ότι ήρθε το τέλος. Όλα είναι στο μυαλό καλοί μου Καρκίνοι και οσονούπω η Αφροδίτη σας στέλνει εκείνα ακριβώς τα πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να πατήσετε το reset στη ζωή σας δημιουργικά και ανώδυνα. Κι επειδή πολλά έχουν λεχθεί για το ένστικτό σας τον τελευταίο καιρό, πρέπει να σας πω ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος (ή σε περισσότερα λάθη), αλλά κανείς δεν

έχει το δικαίωμα να μας κάνει να νιώθουμε ένοχοι γι’ αυτό.

Λέων

Ό,τι είναι για εσάς εξαιρετικά πολύτιμο για κάποιον άλλο μπορεί να είναι άνευ σημασίας. Οι καλοκαιρινές ευκαιρίες για επαφή και επικοινωνία είναι πολλές, αλλά για να φέρουν επί της ουσίας αποτέλεσμα θα πρέπει πρώτα εσείς να εγκαταλείψετε τις εμμονές σας και να ψάξετε για τη χρυσή τομή. Κάπου στη μέση βρίσκεται πάντα η αλήθεια. Ο Ή λ ι ο ς φωτίζει τις σκοτεινές πλευρές του μυαλού σας και τώρα, περισσότερο από πριν, έχετε διάθεση να μοιραστείτε καταστάσεις και γεγονότα που στο παρελθόν σας έφερναν σε δύσκολη θέση.

Παρθένος

Μη χάνετε το χρόνο σας με τελειωμένες υποθέσεις. Τόσο ο Άρης όσο και ο Κρόνος σας δίνουν το έναυσμα να επενδύσετε συναισθήματα σε νέα πρόσωπα (αναλαμβάνοντας και το σχετικό ρίσκο, βέβαια). Είναι δώρο άδωρο να επιμένετε να δίνετε ευκαιρίες σε πρόσωπα από το παρελθόν που δοκιμάστηκαν και δεν πέρασαν το τεστ. Η υπομονή είναι το κλειδί για την επαγγελματική σας εξέλιξη και ειδικά τώρα, που οι ζυμώσεις είναι πολλές και ρευστές, οφείλετε να κρατήσετε σιωπηλό προφίλ. Εκπλήξεις σας περιμένουν στο πλαίσιο της οικογένειας. Τελικά, η κατάσταση δεν είναι αυτή που πιστεύατε.

Ζυγός

Εύλογος ο εκνευρισμός σας για τα κακώς κείμενα στη ζωή σας, αλλά όταν δεν μεταμορφώνεται σε κάτι δημιουργικό είναι εντελώς άχρηστος. Αυτό το καλοκαίρι η καθημερινότητά σας είναι πιο άνετη απ’ ό,τι συνήθως χάρη στον Δία και αυτή είναι μια ασφαλής ένδειξη πως πρέπει να προσφέρετε τη βοήθειά σας εκεί που κρίνετε πως θα πιάσει τόπο. Οι σχέσεις σας με τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους περνούν σε νέα επίπεδα οικειότητας και οι προοπτικές που σας ανοίγονται είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρες. Ο φόβος της έκθεσης δεν πρέπει να σας κρατάει πίσω.

Σκορπιός

Η καλοπέρασή σας αυτόν το μήνα πρέπει να σχεδιαστεί προσεκτικά, χωρίς εκπτώσεις για χάρη άλλων. Προς απογοήτευση ορισμένων η τύχη είναι με το μέρος σας και οι μεγάλες γνωριμίες που αναμένονται δεν αφήνουν περιθώριο ενασχόλησης με τα πεζά πράγματα της καθημερινότητας. Αυτόν το μήνα οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας θα κληθούν να αποδείξουν κατά πόσο προτίθενται να σας συμπαρασταθούν στα καλά (εκτός από τα κακά) κι αυτή είναι μια πρόκληση που απαιτεί μεγάλο σθένος. Η Αφροδίτη ενισχύει τις πιθανότητες για μια σταθερή ερωτική σχέση, αλλά εσείς φαίνεται πως έχετε άλλα σχέδια.

Τοξότης

Ένας νοσταλγικός Αύγουστος σας περιμένει, καθώς τα πάντα σας γυρνούν στα παλιά, νοερά και πρακτικά. Φαίνεται, τελικά, πως κάποιες υποθέσεις έχουν μείνει ανοιχτές και δεν θα ησυχάσετε, αν δεν τις κλείσετε οριστικά. Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως για να σας πλησιάσει εκείνος που θέλετε θα πρέπει να στείλετε τα κατάλληλα σήματα χωρίς να χρονοτριβήσετε. Ο Κρόνος σας χαρίζει ευελιξία στα οικονομικά, μην πιστέψετε όμως ούτε στιγμή πως έχετε δέσει τον γάιδαρό σας. Η ευημερία μπορεί να ανατραπεί.

Αιγόκερως

Ο Αύγουστος χαρακτηρίζεται από συνεχείς ανατροπές, πολλές από τις οποίες θα είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικές. Για πρώτη ίσως φορά αυτόν το χρόνο θα πάτε όπου φυσάει ο άνεμος και δεν θα σας πειράζει καθόλου. Η τάση αυτή ενδεχομένως να σας βοηθήσει να εκτιμήσετε την αυστηρή ρουτίνα του χειμώνα, για την οποία τόσο συχνά παραπονιέστε. Η καλλιτεχνική σας ευαισθησία εντείνεται αυτό το διάστημα και έκπληκτοι θα συνειδητοποιήσετε πως στην πραγματικότητα σας έλκουν πολύ περισσότερες μορφές τέχνης απ’ ό,τι νομίζατε.

Υδροχόος

Μάλλον δεν βρίσκεστε όσο μακριά νομίζετε από τον απώτερο στόχο σας. Το έδαφος προετοιμαζόταν όλον αυτό τον καιρό, ακόμη και τις στιγμές που εσείς αδρανούσατε, και τώρα ήρθε η ώρα ν’ απολαύσετε τους ερωτικούς καρπούς που ονειρευόσασταν. Τα πράγματα, βέβαια, δεν είναι όσο απλά ακούγονται, μια και εξαιτίας του Άρη θα αναγκαστείτε να επιβεβαιώνετε και να επικυρώνετε συνεχώς αυτό που θεωρείτε κεκτημένο. Ο Αύγουστος θα σας δώσει την ιδανική ευκαιρία για να ξαναπιάσετε απ’ την αρχή μερικά προβληματικά οικογενειακά θέματα και το πιθανότερο είναι πως κάθε πλευρά θα δείξει αυξημένη κατανόηση και διαλλακτικότητα.

Ιχθύς

Μη διστάζετε να χρησιμοποιήσετε την ευρηματικότητά σας για να εμπλουτίσετε τη ζωή. Οι άνθρωποι γύρω σας εκτιμούν το ιδιαίτερο φλέγμα σας και βασίζονται σ’ αυτό, ακόμη κι αν για διάφορους λόγους παραλείπουν να σας το επισημάνουν. Οι περιστάσεις ευνοούν τον ρομαντισμό και σας οδηγούν σε ένα ερωτικό ρίσκο που μέχρι πρότινος θεωρούσατε εξωφρενικό. Επειδή οι διαπροσωπικές σχέσεις πάνε από το καλό στο καλύτερο χάρη στη μητρική σχεδόν εποπτεία της Αφροδίτης, δεν πρέπει να υποπέσετε στο σφάλμα της ψύχωσης ως προς συγκεκριμένα άτομα. Μικροπροβλήματα στα οικονομικά, που όμως αντισταθμίζονται από τους θετικούς επαγγελματικούς οιωνούς

πηγη: http://www.lifo.gr/mag/columns/5096

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...