παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ερώτημα για ωριαία

Είναι περασμένη η ώρα οπότε αμφιβάλω αν θα ασχοληθεί κανείς, αλλά μια και τώρα μ έπιασε είπα να θεσω την απορία μου κι ο θεός βοηθός.

Πριν ποολύ καιρό είχα κάνει μια ωριαία με το απλό ερώτημα "θα βρεθούμε με τον Χ;" Το ερώτημα τέθηκε στις... 26/1/2012 ώρα 02.19, τόπος Αγρίνιο και πιο πολύ το έβαλα για να μάθω κάποια πράγματα γύρω απο την ωριαία γιατί έτσι κι αλλιώς η συναντηση είχε κανονιστεί να γίνει πολύ συντομα οπότε το ερώτημα δε θ αργούσε ν απαντηθεί κι από μόνο του! Κοιτώντας το χάρτη με βάση αυτά που διαβασα στη βιβλιοθηκη του stardome έβγαλα το συμπέρασμα ότι ναι μεν υπάρχει έντονο ενδιαφέρον κι από τις δυο πλευρές αλλά τελικά η συνάντηση δε θα γινόταν (δε σχηματιζαν καμια όψη οι δυο σημειοδότες).

Αυτό που με ενδιαφέρει γι αυτό και ρωτάω (γιατί η ιστορία μου με το εν λόγω άτομο τελείωσε οριστικά -όχι τότε αλλά αργότερα) είναι αν ο χάρτης μπορεί να δείξει και το γιατί! Δε ξανασχολήθηκα 'εκτοτε κι επειδή σκέφτομαι να κάνω άλλη ωριαία για άλλο θέμα, θα θελα να μάθω τι να κοιτάω τελικά απ όλες τις πληροφορίες που μπορεί να δώσει ένας τέτοιος χάρτης.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...