παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Zωδια και Ζηλεια :Ρ
 
 
Ζηλεύω, ζηλεύω… εσένα που αγαπάω και λατρεύω!
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
 
blank
Ζώδια και ζήλεια. Ποια ζώδια ζηλεύουν παράφορα και γιατί; Ποια γίνονται κτητικά με τους ανθρώπους που αγαπούν; Ποια θα νιώσουν το αίσθημα της ζήλιας για τα υλικά αγαθά και τον πλούτο των άλλων;
Κριός
Ζηλεύει όταν χάνει τα σκήπτρα, όταν από πρώτος έρχεται δεύτερος! Ο Κριός δεν αντέχει να έρχεται δεύτερος! Όταν νιώσει ότι έρχεται σε δεύτερη μοίρα σην καρδιά του ατόμου που ενδιαφέρεται, θα εκδηλώσει τη ζήλεια του με επιθετική στάση!
Ταύρος
Ο Ταύρος φυσικά και ζηλεύει, αλλά πάντα καταφέρνει και το κρύβει! Βγάζει ζήλια, κυρίως όταν νιώθει πως το ταίρι του χάνει το ενδιαφέρον του γι αυτόν. Όταν αρχίζει να νιώθει ανασφάλεια, βγάζει μια κτητική τάση απέναντι στο ταίρι του.
Δίδυμοι
Δύσκολα θα δεις έναν Δίδυμο να ζηλεύει, το νιώθει κυρίως στην παιδική ηλικία και όχι τόσο σε μεγαλύτερη. Σε μεγάλη ηλικία αν νιώσει το συναίσθημα της ζήλιας, θα είναι μόνο γιατί το ταίρι του έδωσε κάποια αφορμή να πιστεύει ότι τον απατά.
Καρκίνος
Ο Καρκίνος όχι απλά ζηλεύει αλλά θα στο δείξει κιόλας με κάθε τρόπο. Όταν χάσει το χάδι, την προσοχή από κάθε μορφή σχέσης, είτε είναι φιλική είτε ερωτική, ακόμη και αν η μητέρα του δείξει το ενδιαφέρον σε άλλο παιδί της, τότε έχει πολύ δυνατές εκρήξεις ζήλιας.
Λέων
Ο Λέων ζηλεύει τους ανθρώπους που έχουν παραπάνω χρήματα ή υλικά αγαθά από εκείνον. Θέλει να είναι αρχηγός και πρωτοπόρος σε όλα, έτσι όταν κάποιο κοντινό του άτομο έχει παραπάνω χρήματα ή αποκτήσει κάτι που το ήθελε πολύ, τότε βγάζει μεγάλη ζήλια.
Παρθένος
Δύσκολα εκφράζει τα αισθήματα του, όποια και αν είναι αυτά! Γι αυτό το λόγο, και η ζήλια είναι ένα συναίσθημα που δύσκολα θα δείξει, αλλά και επίσης δύσκολα θα νιώσει. Νιώθει μια σιγουριά για τον εαυτό του και εμπιστεύεται τους ανθρώπους που συναναστρέφεται.
Ζυγός
Δεν ζηλεύει ιδιαίτερα ο Ζυγός! Νιώθει πως η ζήλια είναι ένα αρνητικό και κακό συναίσθημα και δεν θέλει να αισθάνεται ενοχικά! Γι’ αυτό χαίρεται με την χαρά των άλλων και έχει εμπιστοσύνη στον- ην σύντροφο του.
Σκορπιός
Από τα πλέον ζηλιάρικα άτομα, είναι το πλέον κτητικό ζώδιο! Όταν είναι με έναν άνθρωπο, φίλο ή σύντροφο θέλουν να είναι μόνο για αυτούς, δεν μπορούν να μοιραστούν τίποτε και κανέναν. Όταν θελήσει το ταίρι του να νιώσει λίγο ελευθερία, τότε βγάζει μεγάλη ζήλεια και επιθετικότητα!
Τοξότης
Ο Τοξότης ζηλεύει αρκετά! Mπορεί να είναι ένα φιλελεύθερο άτομο, αλλά πολλές είναι οι φορές που αισθάνεται ζήλια. Αν νιώσει πως το ενδιαφέρον του ατόμου που τον ενδιαφέρει, μετατοπίζεται από τον ίδιο σε κάποιο άλλο πρόσωπο ή πως η γνώμη του δεν μετρά και δεν υπολογίζεται από άτομα που αγαπά, τότε κατατρώγεται από τη ζήλεια!
Αιγόκερως
Είναι σπάνιο να δει κανείς τον Αιγόκερω να ζηλεύει και αυτές τις σπάνιες φορές που θα το κάνει, είναι γιατί κάποιος άλλος έχει μια ανώτερη επαγγελματική θέση ή μεγαλύτερη οικονομική άνεση από εκείνον. Μόνο κάποιος που γνωρίζει πολύ καλά τον χαρακτήρα του μπορεί να διακρίνει την ζήλια του Αιγόκερου.
Υδροχόος
Ο Υδροχόος ζηλεύει και μάλιστα αρκετά, νιώθει ζήλια όταν δεν είναι το επίκεντρο της παρέας, όταν ο-η σύντροφος αρχίζει να κοιτάζει δεξιά και αριστερά. Είναι κτητικό ζώδιο και ζηλεύει πολύ όταν χάνει έδαφος στην καρδιά κάποιου.
Ιχθείς
Ο Ιχθύς ζηλεύει παράφορα, κυρίως όσον αφορά αισθηματικά θέματα. Ζηλεύει όταν κάποιος έχει μια υγιή ερωτική σχέση. Θα βγάλει απίστευτη ζήλια, ακόμη και απέναντι σε φιλικά του άτομα που έχουν μια χαρισματική προσωπικότητα και ελκύουν το ενδιαφέρον των άλλων
Μyastro.gr
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...