παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Τι σκέφτονται τα άλλα ζώδια για τον ΙΧΘΥ

Κριός: Είναι υπερβολικά ευαίσθητος και εύθικτος. Έχει μια κτητικότητα που παρεμποδίζει την ελευθερία του άλλου. Εκτιμώ την ειλικρίνεια και την αφοσίωσή του, αλλά τον βρίσκω πολύ πληκτικό. Δεν ταιριάζω μαζί του.

Ταύρος: Έχει ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και είναι πειστικός. Μου αρέσουν οι καλλιτεχνικές του τάσεις. Είναι ειλικρινής, άξιος εμπιστοσύνης στις σχέσεις του και καλός φίλος. Δεν κακολογεί ούτε θέλει να πληγώνει τους άλλους. Τον συμπαθώ.

Δίδυμοι: Τον βρίσκω αναποφάσιστο και αδύναμο, χωρίς προσανατολισμό. Προσκολλάται υπερβολικά και γίνεται κτητικός στις σχέσεις του. Στον έρωτα είναι υπερβολικά μαλακός και πειθήνιος. Δεν έχω σημεία επαφής μαζί του.

Καρκίνος: Είναι αφοσιωμένος και πιστός, αγαπά το σπίτι και την οικογενειακή ζωή, είναι υπεύθυνος. Μου αρέσει που παραδίνεται απόλυτα στον έρωτα. Τον συμπαθώ πάρα πολύ και θα ήθελα να υπάρχει ένας Ιχθύς στη ζωή μου.

Λέων: Είναι υπερβολικά μαλακός, ευαίσθητος και ευσυγκίνητος. Με κουράζει και με αναστατώνει. Παρόλο που μου αρέσουν οι γοητευτικοί τρόποι του και η τρυφερή συμπεριφορά του, δύσκολα θα δημιουργούσα στενή σχέση μαζί του.

Παρθένος: Είναι ζεστός και ειλικρινής, αληθινός φίλος. Στον έρωτα δείχνει πίστη και αφοσίωση. Προσαρμόζεται εύκολα σε μια κατάσταση, σε σημείο που να κάνει ακόμα και συμβιβασμούς και είναι εύκολο να ζήσει κανείς μαζί του.

Ζυγός: Έχει φαντασία και αγαπά την ομορφιά και τη φύση. Αλλά είναι κάπως υποτονικός στον έρωτα και το σεξ, που είναι βασικά στη ζωή. Θαυμάζω την αφοσίωσή του στον έρωτα, αλλά τον βρίσκω κάπως πληκτικό.

Σκορπιός: Με ξετρελαίνει αυτός ο απόλυτος τρόπος που παραδίνεται στον έρωτα. Έχει μια έντονη σεξουαλικότητα. Γενικά είναι απλός και άμεσος με τους ανθρώπους. Θα μου άρεσε να έχω μια στενή σχέση μαζί του.

Τοξότης: Τον βρίσκω πολύ επιφυλακτικό και εσωστρεφή στις στενές του σχέσεις. Θα με έκανε να νιώθω ένοχος σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον έρωτα και το σεξ. Τον βρίσκω κάπως ηθικολόγο και δογματικό. Δεν μου ταιριάζει.

Αιγόκερως: Έχει μια αθώα γοητεία και είναι σταθερός στη σχέση του. Μου αρέσει αυτή η απεριόριστη εμπιστοσύνη προς τους άλλους που δείχνει. Δύσκολα προδίνεις έναν τόσο αθώο άνθρωπο. Βρίσκω ότι ταιριάζουμε.

Υδροχόος: Εκτιμώ την ειλικρίνειά του. Αλλά εμμένει υπερβολικά στο συναισθηματικό επίπεδο. Έχει προσκολλήσεις σε πολλούς ανθρώπους και πράγματα. Δύσκολα επικοινωνούμε πνευματικά. Παρόλα αυτά τον συμπαθώ

Τα υπολοιπα ζωδια...εκει ----> http://asteriskos.wordpress.com/2012/05/23/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CE%B6%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B9-%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%86/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...