παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΡΟΠΕΣ ΤΩΝ 12 ΖΩΔΙΩΝ
Όλοι μας έχουμε ριζωμένη μέσα μας την ενστικτώδη σεξουαλική ορμή. Παρ’ όλο που στην εποχή που ζούμε έχει εξευγενιστεί και καλλιεργηθεί , εξακολουθεί να είναι σημαντικός παράγοντας που καθορίζει την συμπεριφορά και την ψυχολογική ισορροπία μας. Η ανάλυση του αστρολογικού χάρτη δείχνει αρκετά ξεκάθαρα την σεξουαλική συμπεριφορά του ατόμου, αλλά και την ανάγκη για απόλαυση και προσωπική ολοκλήρωση μέσα από το σεξ. Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ερωτικές προτιμήσεις που χαρακτηρίζουν κάθε ζώδιο.

Ο δυναμικός κριός αναζητά σεξουαλική ποικιλία στη ζωή του, ενώ διψά για νέες εμπειρίες. Γεμάτος πάθος και ηγετικές διαθέσεις , θέλει να κατευθύνει το σεξουαλικό παιχνίδι. Γι’ αυτόν το σεξ είναι μια ατελείωτη περιπέτεια , μια διαρκής πρόκληση για κατακτήσεις. Αγαπά οτιδήποτε απαγορευμένο , ενώ διεγείρεται όταν κάνει σεξ σε μέρη που άλλοι δεν τολμούν. Όταν έλκεται από τον σύντροφο , λειτουργεί αρκετά ανυπόμονα και εμπνέεται από νέες στάσεις στον έρωτα. Οι γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο αυτό , προτιμούν να είναι αυτές πάνω από τον σύντροφο τους, ενώ οι άντρες ξετρελαίνονται όταν το ταίρι τους είναι γονατιστό και έτσι μπορούν αυτοί να φερθούν σαν γνήσιοι επιβήτορες. Αγαπούν τα αισχρόλογα κατά την διάρκεια του σεξ και διεγείρονται με μικρά σαδιστικά ερωτικά παιχνίδια , όπως να δένουν το σύντροφο και να τον γεμίζουν μικρές δαγκωματιές.

Ο ταύρος ξεχωρίζει για την ζωώδη λαγνεία του , το πάθος του και την επιθυμία του για κάθε είδος απόλαυσης. Η σεξουαλική του ορμή περιβάλλεται από γούστο και εκλεκτικότητα. Ενδιαφέρεται για την ισχυρή και έντονη σεξουαλική επαφή , παρά για τον αριθμό των ερωτικών περιπετειών του. έχει εκπληκτική αντοχή στο σεξ , ενώ ξέρει αν απομυζά και την τελευταία σταγόνα σωματικής απόλαυσης. Έχει αρκετή υπομονή και πείσμα στην κατάκτηση του αντικειμένου του πόθου του. στην σεξουαλική πράξη αγαπά τα προκαταρκτικά παιχνίδια, και τους πολυάριθμους οργασμούς. Είναι εξαιρετικά αισθησιακός και φιλήδονος , ε την ιεραποστολική στάση να του ανεβάζει απίστευτα την λίμπιντο. Τα χάδια στο λαιμό του και τα απαλά δαγκώματα , έχουν σαν αποτέλεσμα την έκρηξη του ηφαιστείου που κρύβει μέσα του. απολαμβάνει το αισθησιακό μασάζ , παρέα με ένα καλό ποτό και ρομαντική ατμόσφαιρα.

Ο δραστήριος γεμάτος ζωντάνια δίδυμος διαθέτει έναν καθαρό ερωτισμό , που συνδυάζοντας γοητεία , σαγήνη και λογική , πειραματίζεται στις σεξουαλικές του δραστηριότητες. Δρα όχι τόσο αυθόρμητα , αλλά συνειδητά και με υπολογισμό, δημιουργώντας προμελετημένα τις συνθήκες που θα τον οδηγήσουν στο σεξ με αυτόν που ποθεί. Δοκιμάζει διάφορες ερωτικές τεχνικές που τον κάνουν τέλειο εραστή , μέχρι να σβήσει το ενδιαφέρον του , αφού λειτουργεί περισσότερο εγκεφαλικά. Μπορεί να έχει 2 και 3 ερωτικές περιπέτειες ταυτόχρονα , διατηρώντας όμως την συναισθηματική του ελευθερία. Μιλά με γλυκόλογα και προτροπές κατά την διάρκεια του σεξ , ενώ λατρεύει τα ερωτικά βοηθήματα. Ενδιαφέρον δείχνει για τα προκαταρκτικά παιχνίδια χρησιμοποιώντας την φαντασία του για κάθε είδους ερωτικές στάσεις. Δεν αρνείται το ομαδικό σεξ ενώ οι καθρέφτες είναι μέσα στα γούστα του, αφού του επιτρέπουν να συμμετέχει και σαν …θεατής. Ευαισθητοποιείται με χάδια σε όλο το μήκος των χεριών του και ικανοποιεί εύκολα την ερωτική του φωτιά μέσω τηλεφωνικού σεξ ή Skype.

Ο καρκίνος έχει ανάγκη για ψυχική ασφάλεια μέσω της σεξουαλικής ολοκλήρωσης. Είναι καλός εραστής , ενώ στις επαφές του αναζητά την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Η ερωτική του φαντασία τον κάνει λίγο μαζοχιστή και πολλές φορές φετιχιστή με είδη ρούχων ή στολές που συμβολίζουν στο μυαλό του το ‘’ άπιαστο’’ ερωτικό όνειρο που δεν μπορεί να βρει ή που έχασε στο βάθος του παρελθόντος του. Έλκεται από τρυφερά χάδια , στοργικά βλέμματα και κατανόηση , ενώ αντιπαθεί την χυδαιότητα. Απολαμβάνει περισσότερο το σεξ το βράδυ ή στην παραλία. Μπορεί να ερεθιστεί εύκολα με ένα φλογερό φιλί και αναζητά κολακείες κατά την σεξουαλική πράξη. Διαθέτει εκπληκτική τεχνική στην περιποίηση των γεννητικών οργάνων του συντρόφου του , που το συνδυάζει με soft πορνό ή πλούσιες ερωτικές φαντασιώσεις. Χρησιμοποιεί συχνά τα ερωτικά βοηθήματα, κυρίως στα προκαταρκτικά του σεξ.

Η απίστευτη αυτοπεποίθηση και γενναιοδωρία που διαθέτει ο λέων , τον κάνουν να είναι επιθυμητός ερωτικά. Είναι από τους πιο πετυχημένους εραστές , γνωρίζοντας πώς να δίνει χαρά και ερωτική ικανοποίηση στον σύντροφο του. Έχοντας έμφυτη επίγνωση της σεξουαλικότητας του, απλά χαίρεται το σεξ. Δεν του αρέσουν τα αλλόκοτα ερωτικά βοηθήματα , αλλά είναι αρκετά εγωιστής για να δεχτεί αφροδισιακά ή ερωτικά διεγερτικά. Δεν φημίζεται για την φαντασία του στο σεξ. Θέλει να κάνει σεξ απλά , αλλά τέλεια (ή τουλάχιστον έτσι θέλει να πιστεύει). Η ιεραποστολική στάση είναι η αγαπημένη του , ενώ διεγείρεται από τα σέξι εσώρουχα. Ερεθίζεται εύκολα με χάδια και απαλές νυχιές σε όλο το μήκος της πλάτης του. είναι εκρηκτικός , ερωτιάρης , ενώ το στοματικό σεξ θέλει μόνο να το δέχεται , σαν εκδήλωση λατρείας από το ταίρι του. Γι ‘ αυτόν το σεξ χρειάζεται να είναι πολυτελές και άνετο.

Ο παρθένος δεν αναζητά εφήμερες περιπέτειες. Είναι τρυφερός και ευγενικός σαν σύντροφος, ενώ τον διεγείρουν το χιούμορ, η εξυπνάδα και το καλό γούστο. Μοιάζει πουριτανός και ντροπαλός , αλλά στην σεξουαλική πράξη ανυπομονεί να πραγματοποιήσει τις φαντασιώσεις του , ακόμα και αν ντρέπεται να το ζητήσει. Δεν πειραματίζεται σεξουαλικά , ενώ πολλές φορές έχει αναστολές. Συνήθως έχει στερεότυπες κινήσεις στο σεξ και αγαπά τις μαζοχιστικές εκφράσεις. Όταν βέβαια ερωτεύεται , παθιάζεται και εκφράζει απρόσμενα τα σεξουαλικά του ένστικτα και τις προτιμήσεις. Απολαμβάνει το σεξ μετά από ένα αρωματισμένο ντους και πολλές φορές αγνοεί την προσωπική του ευχαρίστηση, προκειμένου να ικανοποιήσει τον σύντροφο του. Ενώ με τα χείλη του απολαμβάνει όλο το κορμί του συντρόφου , μοιάζει αν απεχθάνεται κάθε τι ανώμαλο , οδηγώντας το σεξουαλικό παιχνίδι σε μαζοχιστικές κινήσεις. Ερωτογενείς περιοχές είναι τα οπίσθια και η περιοχή γύρω από τον αφαλό του.

Ο ελκυστικός ζυγός είναι αρκετά ποθητός , αφού ασκεί μόνιμη γοητεία με ερωτικό όπλο το χαμόγελο του. Ο έρωτας γι ‘ αυτόν είναι μια ρομαντική περιπέτεια , απ ‘ όπου απορρέει η σεξουαλική επιθυμία. Προσφέρει τρυφερότητα αλλά απορροφά μεγάλες ποσότητες αγάπης από τον σύντροφο του. Είναι θαυμάσιος εραστής , θερμός και σαγηνευτικός. Πολλές φορές έχει εγωιστικές σεξουαλικές ροπές , που μπορεί και να τις χρησιμοποιήσει και για κάποιο ατομικό του σκοπό. Δεν είναι σεμνότυφος , πειραματίζεται στο σεξ και περιποιείται το ταίρι του, αρκεί να τον διεγείρει πνευματικά και συναισθηματικά. Είναι ο διανοούμενος εγκεφαλικός εραστής που δεν του αρέσει η χυδαιότητα. Ανθεί ερωτικά μέσα από τον μαγνητισμό που διαθέτει και απαιτεί αρμονικό περιβάλλον στις σεξουαλικές του επαφές. Νάρκισσος και εγωιστής , θέλει να νιώθει ότι ελέγχει τον άλλον κατά τη διάρκεια του σεξ , ενώ αγαπά να έχει γύρω του καθρέπτες για να θαυμάζει τις απολαύσεις του. Ευχαριστιέται τα προκαταρκτικά χάδια, το σεξ χωρίς σωματικό κόπο , τα γλυκόλογα και την ιεραποστολική στάση κυρίως ενώ ταυτόχρονα μιλούν με μοναδικό αισθησιακό τρόπο. Γίνεται συχνά ηδονοβλεψίας ή διατηρεί δύο σχέσεις ταυτόχρονα , λόγω αναποφασιστικότητας.

Η ηφαιστειώδης σεξουαλική ορμή του σκορπιού τον οδηγεί σε αναρχική σεξουαλική ζωή , χωρίς περιορισμούς. Έχει αστείρευτες ορέξεις , του αρέσουν οι ερωτικοί πειραματισμοί και χαίρεται πραγματικά το σεξ με πλούσια φαντασία. Θέλει να ζει πολλαπλές σεξουαλικές κορυφώσεις , χωρίς αναστολές και έχει μεγάλες σεξουαλικές αντοχές. Απίστευτα παθιασμένος , είναι απαιτητικός στον έρωτα και απαιτεί σεξουαλική πίστη από το ταίρι του. Αγαπημένο του προκαταρκτικό παιχνίδι είναι η εξερεύνηση με χάδια , όλου του σώματος του συντρόφου συνοδευόμενο με παθιασμένα φιλιά και δαγκωνιές. Έχει έντονη τάση στο σαδισμό , όπου ηδονή και πόνος μαζί , τον οδηγούν σε σεξουαλική πρωτόγονη ένταση και έκσταση. Δοκιμάζει ευχαρίστως κάθε τι πρωτόγνωρο και παράξενο , ενώ χρησιμοποιεί ερωτικά βοηθήματα. Του αρέσουν τα περίεργα εσώρουχα. Η σεξουαλική ικανοποίηση είναι σημαντική πράξη εκτόνωση , που πολλές φορές τον οδηγεί στην υπερβολή. Ερωτογενής ζώνη είναι τα σεξουαλικά του όργανα και επιβάλλεται στο σεξ λέγοντας ακριβώς τι θέλει να του κάνει ο σύντροφος. Του αρέσουν τα όργια και αρκετά συχνά μέσω του σεξ, εμπλέκεται συναισθηματικά.

Ο φλογερός τοξότης απολαμβάνει την σεξουαλικότητα του μακριά από το περιβάλλον του , γιατί έτσι νιώθει πιο άνετα και πιο ελεύθερα. Ενθουσιώδης και σεξουαλικά δραστήριος , του αρέσει να κάνει σχέσεις σε διακοπές ή σε ταξίδια , όπου κυνηγά πάντα νέα θηράματα. Αγαπά το φλερτ, ενώ αντιπαθεί τις διαστροφές και τις σκοτεινές σεξουαλικές δραστηριότητες. Ενδιαφέρεται για την αμοιβαία ικανοποίηση , σπάνια είναι φετιχιστής , ενώ σπανίως προτιμά τις σαδομαζοχιστικές εμπειρίες. Θέλει αρκετά προκαταρτικά παιχνίδια και απολαμβάνει συχνά το σεξ μέσα στο αυτοκίνητο ή την φύση. Είναι λάτρης του ερωτικού μασάζ , και ερεθίζεται ιδιαίτερα στα γεννητικά όργανα και τα οπίσθιά του. Του αρέσουν τα κόκκινα ή μαύρα εσώρουχα , ενώ στην σεξουαλική πράξη του αρέσει αν φωνάζει , αλλά έχει τακτ στην κριτική του και σχολιάζει ωμά την σεξουαλική πράξη.

Πίσω από τη ψυχρή συμπεριφορά του αιγόκερω , υπάρχει έντονη σεξουαλική ορμή , μια απόλυτα σωματική ανάγκη για έρωτα και μια ωμή ζωώδης λαγνεία. Έχει σαδιστικές τάσεις , δείχνοντας έτσι την υπεροχή του και ότι έχει τον πλήρη έλεγχο. Είναι ικανοποιητικός εραστής , που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τα προκαταρκτικά παιχνίδια. Αναλαμβάνει ερωτική πρωτοβουλία , ενώ πολλές φορές ‘’στραγγίζει’’ σεξουαλικά τον σύντροφο του, αλλά μόνο σωματικά, χωρίς ιδιαίτερη συναισθηματική συμμετοχή. Θέλει διάρκεια στην σεξουαλική πράξη , υπερηφανευόμενος για τις επιδόσεις του. Χρησιμοποιεί σεξουαλικά βοηθήματα , αγαπά το στριπ-τιζ και το δέσιμο των χεριών του συντρόφου του , αφού αυτό του δίνει τον πλήρη έλεγχο. Στο σεξ απολαμβάνει αν βλέπει την πλάτη και τα οπίσθια του συντρόφου , ενώ αυτά τα σημεία αποτελούν και τη δική του ερωτογενή ζώνη. Έχει σεξουαλική αντοχή μαραθωνοδρόμου και δοκιμάζει στάσεις που απαιτούν αργούς ρυθμούς , αλλά φέρνουν δυνατή ικανοποίηση.

Στον υδροχόο , σεξ και φιλιά αναμιγνύονται. Το σεξ γι ‘ αυτόν είναι απλό, περιέχει ιδεαλισμό και χρειάζεται να μπορεί να επικοινωνεί με το ταίρι του , όχι μόνο μέσα από το σώμα, αλλά μέσα από το μυαλό του. είναι περιποιητικός και θέλει να δίνει ερωτική χαρά. Έχει τρομερή φαντασία και λατρεύει τα προκαταρτικά παιχνίδια. Θέλει αν δοκιμάζει όλες τις στάσεις σε μια επαφή και διαθέτει απίστευτη αντοχή. Κατά την σεξουαλική επαφή , πολλές φορές λειτουργεί σαδιστικά , ενώ είναι έντονα φετιχιστής. Δεν έχει ερωτικά ταμπού, έτσι ώστε δεν αρνείται ομαδικό σεξ ή ομοφυλόφιλες εμπειρίες. Ίσως σοκάρει το ταίρι του με ‘’ προχωρημένα ‘’ σεξουαλικά παιχνίδια. Έλκεται από ιδιόρρυθμα ή δεσμευμένα άτομα, για τι ξεχωρίζει το σεξ από το συναίσθημα. Τα πόδια είναι η πιο ερωτογενής ζώνη γι ‘ αυτόν. Πολλές φορές προτιμά ατελείωτες συζητήσεις και λιγότερο σεξ.

Ο ιχθύς διαθέτει ισχυρή ερωτική φαντασία και ιδιαίτερη ροπή στο σεξ. Ανταποκρίνεται με ταχύτητα στο ερωτικό κάλεσμα, συχνά με υπερβολικό αισθησιασμό. Οι σεξουαλικές του ορμές βρίσκονται σε διαρκή αναβρασμό και συνήθως δεν ικανοποιούνται πλήρως. Θέλει το ταίρι του να τον συγκινεί συναισθηματικά. Λαχταρά έντονες σεξουαλικές εμπειρίες και αγαπά τα δυνατά προκαταρκτικά παιχνίδια. Του αρέσουν οι σεξουαλικές περιπέτειες και διαστροφές που δεν βλάπτουν όμως τον σύντροφο του. Έχει τάσεις στο μαζοχισμό, με αγαπημένη του ερωτική φαντασίωση, να προσφέρει κάθε είδους ερωτική ευχαρίστηση στον σύντροφο. Είναι περισσότερο καλλιτέχνης, παρά αθλητής στο σεξ , εξιδανικεύοντας τον σύντροφο. Αθεράπευτα ονειροπόλος , του αρέσει να παίζει ‘’ ρόλους ’’ στην σεξουαλική πράξη και να βλέπει ταινίες πορνό κατά την διάρκεια της επαφής. Ερωτογενής ζώνη γι ‘αυτόν είναι τα πόδια και τα πέλματα ενώ η λίμπιντο του εκτοξεύεται κάνοντας σεξ στην παραλία.

Νέλλη Αλιφραγκή
http://astrology.eportal.gr/portal/2012/05/11/%CF%83%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B5%CF%83-%CF%84%CF%89%CE%BD-12-%CE%B6%CF%89%CE%B4%CE%B9%CF%89%CE%BD/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...