παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πώς να κερδίσεις την καρδιά ενός Υδροχόου

Ο άνδρας Υδροχόος είναι ένας στοχαστής, που διεγείρεται από το απροσδόκητο. Έλκεται από τις εκκεντρικότητές σας και τις πρωτότυπες απόψεις σας, οπότε μη διστάζετε να εκφραστείτε ελεύθερα, δεν πρόκειται να σοκαριστεί. Γεννημένος κάτω από την επιρροή του Ουρανού, πλανήτη του «αιφνιδιασμού» και της φουτουριστικής σκέψης, είναι βέβαιο ότι οι ιδέες του θα είναι αυτό που ονομάζουμε…προχωρημένες. Έτσι, θα ήταν σκόπιμο να έχετε ανοικτό μυαλό, αν επιδιώκετε να τον κερδίσετε.

Είναι φιλικός με μεγάλη καρδιά, αλλά μοιάζει πάντα λίγο αποστασιοποιημένος και απόμακρος. Χάνεται συχνά στις σκέψεις του, ή εξαφανίζεται για μέρες. Έχει τον δικό του ηθικό κώδικα, που μπορεί να περιλαμβάνει κι άλλους συντρόφους, γι΄αυτό σιγουρευτείτε, ότι ανήκετε στο ίδιο…κλαμπ, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που εκπλήσσονται, όταν ανακαλύπτουν ξαφνικά πως ο Υδροχόος τους είχε στη ζωή του κι άλλες «φίλες». Για κάποιους, η συμπεριφορά του αυτή μοιάζει σαν ένα «μοίρασμα» αγάπης, αλλά για κάποιους άλλους πρόκειται για κάτι εξόχως σοκαριστικό.

Ο άνδρας Υδροχόος μπορεί να είναι πρωτοπόρος, ο τύπος του αφηρημένου καθηγητή, μια ιδιόμορφη ιδιοφυία, και πολλά άλλα. Είναι προοδευτικός από τη φύση του, αλλά στις απόψεις του είναι πεισματάρης και μουλαρώνει. Αυτό είναι λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως ο συγκυβερνήτης του, ο Κρόνος, λατρεύει τη δομή και την τάξη. Και εδώ βρίσκεται το παράδοξο: επαναστατεί ενάντια στις καθιερωμένες ιδέες, αλλά μπορεί να αποδειχθεί εξοργιστικά «κολλημένος» όσον αφορά τις δικές του.

Ο άνδρας Υδροχόος είναι ένα «ελεύθερο πουλί» που του αρέσει να πετάει από…κανάρα σε κανάρα. Ακόμα και όταν δεσμεύεται, διατηρεί την αίσθηση της χωριστικότητας και της αυτοτέλειάς του, μια κατάσταση την οποία ο ιδανικός σύντροφος γι΄αυτόν, βρίσκει απελευθερωτική, που παρέχει άπλετο χώρο για αλλαγές, πρωτοτυπία και νεωτερισμούς. Ο αγαπημένος σας Υδροχόος θα σας αντιμετωπίσει πρώτα ως φίλο, γι΄αυτό σιγουρευτείτε ότι απολαμβάνετε τη συντροφιά του, ειδάλλως θα πλήξετε και οι δύο.

Περιστοιχίζεται από αμέτρητους φίλους, κι αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε λίγο …χαμένη μες στο πλήθος, ενώ κατά καιρούς μπορεί να φαίνεται «εξαφανισμένος», πράγμα πολύ σκληρό κι επώδυνο για μια ευαίσθητη καρδιά. Πολλοί Υδροχόοι, παρόλο που βρίσκονται σε μια σχέση που οι ίδιοι θεωρούν δεσμευτική, εντούτοις είναι στη φύση τους να «μπερδεύονται» την ίδια στιγμή και με άλλα άτομα, ή να εξαφανίζονται από τη ζωή του συντρόφου τους, απλώς και μόνο γιατί έχουν ανάγκη περιστασιακά την απομόνωση.

Ποιος λοιπόν μπορεί να είναι ο συντομότερος δρόμος, για να κερδίσετε την καρδιά του;

  • Δείξτε του πόσο συναρπαστική και πόσο δημιουργική είστε.

  • Μην παραμελήσετε τις ενασχολήσεις σας, προκειμένου να του αφιερώσετε περισσότερο χρόνο.

  • Να έχετε ανοιχτό μυαλό.

  • Επιτρέψτε του να είναι ο εαυτός του.

  • Μη γίνεστε πολύ συναισθηματική, καθώς το πολύ «δράμα» δεν βοηθά στην περίπτωσή του.

  • Βρίσκετε συνεχώς νέα «εδάφη» και ανοίγετέ του καινούργιους «ορίζοντες», καθώς τον συγκινεί οτιδήποτε νέο και αδοκίμαστο.

  • Αποφύγετε να του μιλάτε για δέσμευση, γιατί λατρεύει την ελευθερία του.

Κι αν όλα αυτά δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα σας, μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές…! Κι αυτό είναι κάτι που ο άνδρας Υδροχόος κατανοεί καλύτερα από κάθε άλλον, ώστε να μη διστάσει στην περίπτωση αυτή να σας ευχηθεί…αέρα στα πανιά σας!

http://asteriskos.wordpress.com/2012/04/24/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%B9%CE%AC-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%87/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...