παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Γενέθλιοι πλανήτες στον 12ο οίκο

Ήλιος: Ερημίτης, μοναχικός, ανάγκη για απομόνωση, πατέρας απών, έλλειψη οικογενειακής υποστήριξης για την ανάπτυξη του «εγώ», κυρίαρχη μητέρα, χαμηλή αυτοεκτίμηση, προβλήματα με πρόσωπα κύρους και φιγούρες εξουσίας, αναζήτηση της προσωπικής ταυτότητας.

Σελήνη: Έλλειψη φροντίδας ως παιδί, μητέρα απούσα, το άτομο φοβάται μήπως δείχνει στους άλλους παιδαριώδες, χρειάζεται χρόνο για διαλογισμό, απολαμβάνει την κρεβατοκάμαρα, ευαίσθητο στον ήχο, το νερό είναι θεραπευτικό, επιτυχία στην ξενιτιά, πνευματική μητέρα με διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις, ανατρέφεται από τα αδέλφια του.

Ερμής: Καλός συγγραφέας και δημοσιογράφος, ψυχική και ποιητική φύση, τάση για φλυαρία, εξαιρετικός στην έρευνα και στην παρασκηνιακή εργασία, ανησυχία ή φόβος, δημιουργική δυσλεξία.

Αφροδίτη: Απόλαυση στο κρεβάτι, φόβος της απώλειας στον έρωτα, δημόσια επίδειξη της αγάπης, προβλήματα σε πρώιμο γάμο, κρυμμένοι θησαυροί και δώρα, αγάπη για το μυστήριο, μακροζωία, ειρηνικός θάνατος.

Άρης: Ο πρώιμος γάμος μπορεί να καταλήξει σε διαζύγιο, παθητικο-επιθετική προσωπικότητα, κρυμμένα ζητήματα κακοποίησης. Η δυναμική διεκδίκηση μπορεί να είναι επωφελής.

Δίας: Κρυμμένοι οικονομικοί πόροι, αδυναμία να επεκταθεί πέρα από τα στενά συστήματα πεποιθήσεων των γονέων του.

Κρόνος: Ανάγκη για πνευματική πειθαρχία, το μονοπάτι της ζωής του είναι αφιερωμένο στην παροχή υπηρεσίας στους άλλους, ζητήματα φόβου ή απόσυρσης, προβλήματα με πόδια, μάτια, σεξουαλική δυσλειτουργία. Ο πατέρας δεν είναι διαθέσιμος, το άτομο αναζητά μεγαλύτερους ηλιακά συντρόφους, βαρύ χρέος.

Ουρανός: Καλή θέση του Ουρανού για αστρολόγους, άτομο αντισυμβατικό, εφευρετικό μυαλό, ασφυκτιά μέσα στα πλαίσια της οικογένειας από όπου προέρχεται, βαθιά νευρικότητα.

Ποσειδώνας: Δημιουργική έμπνευση, άτομο ψυχικό και ποιητικό που χρειάζεται χρόνο για ποίηση, τάσεις φυγής και χρήσης ψυχοτρόπων ουσιών, υπερβατικό μυαλό, ευαίσθητος, συμπονετικός, χρειάζεται χρόνο κοντά στο νερό.

Πλούτωνας: Καταπιεσμένη σεξουαλικότητα και πάθος, φόβος απέναντι στην ίδια του τη δύναμη, χειραγώγηση των άλλων.

http://asteriskos.wordpress.com/2012/04/23/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-12%CE%BF-%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%BF/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...