παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ο Ήλιος στους οίκους της Ηλιακής Επιστροφής

ΗΛΙΟΣ στον 1: Ο αυτοσεβασμός η υπερηφάνεια και η ζωτικότητά σας, θα είναι αυξημένα κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου. Ενας από τους θεμελιώδεις στόχους σας, θα είναι να προσδιορίσετε τη “θέση σας στη ζωή” και γι’ αυτό θα δουλέψετε με περισσότερο ενθουσιασμό και ενεργητικότητα. Iσως προκαλέστε έκπληξη στους άλλους με τη δύναμή σας να παίρνετε αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Ενα χαρακτηριστικό αυτής της επιρροής, είναι και η σημαντική αύξηση της θέλησής σας. Η ενέργεια που θα αποκτήσετε θα σας επιτρέψει να εργάζεστε αδιάκοπα, προκειμένου να επιτύχετε τις φιλοδοξίες σας. Από την αρνητική πλευρά, ίσως γίνετε πολύ κυριαρχικός. Μετριάζοντας αυτή την τάση, θα φέρετε καλύτερα αποτελέσματα και μια περίοδο σωστής ανάπτυξης και πραγματοποίησης των κυριότερων στόχων σας. “Ακούστε” την “εσωτερική σας φωνή”, όταν αμφιβάλετε, και κάνετε αυτό που σας υπαγορεύει. Επίσης, ενδείκνυται να κάνετε ηλιοθεραπεία όποτε είναι δυνατό, προκειμένου να αναπληρώσετε την ενέργειά σας. Στο ψυχολογικό επίπεδο, αυτή η επιρροή αυξάνει τη διαίσθησή σας και αποκτάτε εκτίμηση και εμπιστοσύνη σε ότι κάνετε. Τοποθετήστε τις αμφιβολίες σας στο περιθώριο και ξεκινήστε να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Στο τέλος της διαδρομής, σας περιμένει η επιτυχία.

ΗΛΙΟΣ στον 2: Γενικά, ευνοούνται οι επιχειρήσεις και οι υλικές υποθέσεις, πολύ περισσότερο τώρα. Οι επενδύσεις οποιασδήποτε μορφής, οι αγορές, οι διαπραγματεύσεις και η αύξηση των οικονομικών σας, θα είναι ένας από τους κύριους στόχους σας αυτή την περίοδο. Θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας γύρω από τις επιχειρήσεις σας. Ισως οδηγηθείτε σε υπερβολές και να ανησυχήσετε ιδιαίτερα για μερικές υλικές υποθέσεις παραβλέποντας άλλες σας ανάγκες, όπως οι πνευματικές ή οικογενειακές. Φαίνεται, ότι ο κυριότερος στόχος σας θα είναι να εκπληρώσετε την επιθυμία σας για οικονομική σταθερότητα και να βελτιώσετε τον τρόπο της ζωής σας. Αυτή η επιρροή μπορεί να σας φέρει, με ευκολία, τύχη ώστε να κερδίσετε χρήματα και να σας ενθαρρύνει ώστε να γίνετε περισσότερο εποικοδομητικός. Επίσης, είναι πιθανό να παρουσιαστεί ισχυρή τάση για σπατάλη, για να κάνετε μια ιδιαίτερα άνετη ζωή, να επιτρέψετε στον εαυτό σας πολυτέλειες που με άλλες συνθήκες δεν θα ενδίδατε. Γι’ αυτό το λόγο, γίνετε ιδιαίτερα προσεκτικός και ξοδέψτε με σύνεση κρατώντας πάντα σε κάποιο λογαριασμό το οικονομικό σας απόθεμα για το άμεσο μέλλον. Μ’ αυτό τον τρόπο η οικονομική εύνοια θα γίνει περισσότερο χρήσιμη στο άμεσο μέλλον.

ΗΛΙΟΣ στον 3: Αυτή η “Ηλιακή” θέση ευνοεί τον νου σας και τη διανόησή σας. Είναι καλή εποχή για να αρχίσετε ή να ολοκληρώσετε σπουδές ή κάποια πνευματική εργασία. Κατά κάποιο τρόπο θα επιζητείτε τη γνώση, και θα είναι σημαντικό για σας να ικανοποιήσετε αυτή την επιθυμία σας. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι πιθανό να πάρετε κάποια μαθήματα, να διαβάσετε βιβλία, να παρακολουθήσετε διαλέξεις ή να συμμετέχετε σε ομάδες οι οποίες έχουν κοινά ενδιαφέροντα με σας. Αν έχετε κλίση στη λογοτεχνία, τότε αυτή η περίοδος θα μπορούσε να γίνει πολύ παραγωγική. Η επικοινωνία με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σας θα είναι αυξημένη και θα επανασυνδεθείτε με άτομα που διατηρούσατε κάποια σχέση κατά το παρελθόν. Ακόμη, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο άμεσο περιβάλλον σας, που θα σας ωφελήσουν. Η επικοινωνία με τους συγγενείς και ιδιαίτερα με τα αδέλφια σας, αν έχετε, θα αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία για σας. Επίσης αυτή η επιρροή μπορεί να φέρει ένα ευχάριστο γεγονός σε κάποιο συγγενή σας, από τον οποίο θα έχετε και εσείς κάποιο όφελος. Είναι πιθανό να κάνετε ένα ή και περισσότερα μικρά ταξίδια, τα οποία θα σας ξεκουράσουν και βοηθήσουν να βελτιώσετε τη ζωτικότητά σας. Αυτή η επιρροή επίσης, σας προκαλεί την επιθυμία να βάλετε σε τάξη οτιδήποτε έχει σχέση με αλληλογραφία, συμβόλαια ή γραφική εργασία γενικά.

ΗΛΙΟΣ στον 4: Αυτή η Αστρολογική επιρροή αυξάνει την ευαισθησία σας και τα συναισθήματά σας θα παίζουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας. Αν δεν ενεργήσετε λογικά και με συγκεκριμένη αδιαφορία, είναι πιθανό να νιώσετε ένταση όταν η συναισθηματική σας κατάσταση δεν προσαρμόζεται με τις περιστάσεις. Η οικογένειά σας και τα άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σας θα βρίσκονται συνεχώς στην επικαιρότητα. Παρ’ όλα αυτά όμως, μπορεί να αισθάνεστε δεσμευμένος ή υποχρεωμένος να ακολουθείτε κάποιες παραδοσιακές καταστάσεις ή οικογενειακές υποχρεώσεις οι οποίες θα παρεμποδίζουν – κατά κάποιο τρόπο – τις κινήσεις σας και γενικά την ελευθερία σας. Αν οι σχέσεις με την οικογένειά σας είναι καλές, τότε δεν θα αισθανθείτε τόσο έντονα αυτή την επιρροή. Η ιδέα του να εδραιωθείτε και να παραμείνετε σε μια νέα τοποθεσία
θα αναπτυχθεί, επίσης, στη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το να κάνετε επενδύσεις, αγορά κατοικίας ή ακίνητης περιουσίας ή η βελτίωση της ήδη υπάρχουσας, ευνοούνται τώρα.

ΗΛΙΟΣ στον 5: Αυτή η επιρροή αυξάνει τη δημιουργικότητά σας και την ανάγκη να εκφραστείτε. Αν έχετε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, τότε θα είναι καλή περίοδος για να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Αν δεν διαθέτετε καλλιτεχνική φλέβα, τότε θα αναπτύξετε απροσδόκητη δημιουργικότητα και αυθεντικότητα στις καθημερινές σας ασχολίες. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η επιθυμία σας να εκφραστείτε ή να προκαλέσετε την προσοχή των άλλων θα εκπληρωθεί. Επίσης, αυτή η επιρροή σας δίνει μια κλίση προς τις διασκεδάσεις, την ψυχαγωγία, τις ρομαντικές περιπέτειες και τα παιγνίδια της τύχης. Θα επιθυμείτε να δραπετεύσετε από την καθημερινή ρουτίνα και θα αναζητήσετε επαφές με ανθρώπους ή μέρη τα οποία μπορούν να σας φέρουν ευχαρίστηση και να σας φτιάξουν τη διάθεση. Αν έχετε μια σύντροφο με σταθερότερο χαρακτήρα, θα ήταν αναγκαίο να σας συνοδεύσει στην αναζήτηση της ικανοποίησης ή της διασκέδασής σας. Προσπαθήστε να ελέγχετε την έλξη σας προς τα τυχερά παιγνίδια γιατί ο φανατισμός μπορεί να προκαλέσει απώλειες. Επίσης, είναι πιθανό ότι θα αναμιχθείτε σε κάποια μορφή κερδοσκοπίας ή επιχείρησης που μπορεί να αποδειχτεί παρακινδυνευμένη. Καλό θα είναι να διατηρήσετε κάποια φυσική δραστηριότητα. Αν συνηθίζετε να κάνετε κάποιο σπορ, τότε η ικανότητά σας θα είναι αυξημένη στη διάρκεια αυτής της περιόδου.

ΗΛΙΟΣ στον 6: Αυτή την εποχή, θα εργαστείτε πολύ και θα συγκεντρώσετε την ενέργειά σας, αναζητώντας περισσότερο αποτελεσματικούς και επιτυχημένους τρόπους. Θα ξεχωρίσετε για την εξαιρετική σας δουλειά και απόδοση. Θα υπάρξει μια τάση στο να τοποθετείτε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σας, εφόσον το να εξυπηρετείτε τους άλλους θα απασχολεί περισσότερο το νου σας, τώρα. Είναι σημαντικό να παρατηρείτε συνεχώς το επίπεδο της ενέργειάς σας και να μην δουλεύετε πάνω από τις δυνατότητές σας. Οποιαδήποτε ευαισθησία παρουσιαστεί, ίσως είναι η αντανάκλαση της παραμέλησης του φυσικού σας επιπέδου. Ισως όμως έχει και κάποια ψυχοσωματική προέλευση. Αν έχετε, κατά κάποιο τρόπο, αδύνατο οργανισμό, μπορεί να οδηγηθείτε σε υπερκόπωση. Σας συνιστώ να προσέξετε τη διατροφή σας και να υιοθετήσετε μια καλή δίαιτα που θα δώσει τις αναγκαίες βιταμίνες, τις θρεπτικές ουσίες, τα μεταλλικά άλατα, κ.λπ. που χρειάζεται το σώμα σας.

ΗΛΙΟΣ στον 7: Κάτω από αυτή την ηλιακή επιρροή θα αναζητήσετε κάποια μορφή ισορροπίας στο συναισθηματικό σας κόσμο. Είναι πιθανό να συναντήσετε νέους ανθρώπους ή να κάνετε νέες κοινωνικές σχέσεις. Ακόμη, θα επηρεαστείτε περισσότερο από τους άλλους, θα τους ακούτε και θα υιοθετήσετε κάποιες ιδέες τους με μεγαλύτερο ενδιαφέρον, προς όφελός σας. Προσπαθήστε όμως να επιλέξετε άτομα που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά σας για τη ζωή, γιατί αυτή την εποχή θα “μοιρασθείτε” πολλά πράγματα με τους άλλους. Πλαισιώστε τον εαυτό σας με θετικούς ανθρώπους ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αυτή η επιρροή επίσης, ευνοεί τη διαμόρφωση των σχέσεων, την ομαδική εργασία και τις πολιτικές ή κοινωνικές δραστηριότητες. Θα συνειδητοποιήσετε ακόμη περισσότερο τη σημασία των κοινωνικών σχέσεων και θα συμμετέχετε πιο ανοικτά και εκφραστικά. Θα δώσετε και θα δεχτείτε βοήθεια από άτομα καλύτερης κοινωνικής ή υλικής υπόστασης.

ΗΛΙΟΣ στον 8: Αυτή η ηλιακή επιρροή προκαλεί έντονες αλλαγές, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει σχέση με τον εσωτερικό σας εαυτό. Θα χρειαστεί να έλθετε αντιμέτωπος με τις παλιές σας αναμνήσεις που θα προσκολληθούν στο μυαλό σας και θα σας “δέσουν” με το παρελθόν. Είναι μια περίοδος αναγέννησης, απελευθέρωσης, μεταμόρφωσης και θα μπορούσε να προσδιοριστεί ως “σχετικά δύσκολη” εποχή. Ισως πρέπει να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας, να απελευθερώσετε το συναισθηματικό σας κόσμο και να πολεμήσετε οποιαδήποτε μορφή καταπίεσης. Αναζητήστε τρόπους ώστε να διοχετεύσετε δημιουργικά τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα. Είναι πιθανό να γίνετε περισσότερο αντιδραστικός στη διάρκεια αυτής της περιόδου, και γι’ αυτό είναι απαραίτητο να μετριάσετε τις αντιδράσεις σας ώστε να αποφύγετε τυχόν εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στο μέλλον. Στον υλικό κόσμο, η επιρροή αυτή ευνοεί την απόκτηση χρημάτων είτε με κάποια τακτοποίηση κληρονομικών θεμάτων, είτε δώρων από τους άλλους, είτε από κάποιες προσφορές. Οποιεσδήποτε νομικές υποθέσεις που ίσως προκύψουν, θα διευθετηθούν προς όφελός σας, αυτή την περίοδο. Σημαντικό είναι να προσέξετε την υγεία σας, αυτό το διάστημα. Υπάρχει πιθανότητα να επιδεινωθεί μια ήδη, υπάρχουσα ευαισθησία. Πραγματικά, η καλή σας κατάσταση εξαρτάται κατά πολύ από την ψυχολογική σας διάθεση. Αυτή η περίοδος, με κανένα τρόπο, δεν θα περάσει απαρατήρητη από τη ζωή σας. Θα χρειαστεί να περάσετε μέσα από την διεργασία της εσωτερικής αλλαγής, η οποία θα σας μεταβάλει σε ένα διαφορετικό άτομο. Ακούστε ειλικρινά τις υπαγορεύσεις της εσωτερικής σας φωνής και διαίσθησης. Θα αποκτήσετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον εσωτερισμό αυτή την περίοδο, και ίσως θελήσετε να μελετήσετε κάποιο αντικείμενο αυτού του τομέα, σε βάθος. Επίσης, υπάρχει η πιθανότητα να “βιώσετε” κάποιες μεταφυσικές εμπειρίες και να αναπτύξετε τη διαισθητική σας δύναμη.

ΗΛΙΟΣ στον 9: Θα έχετε μεγάλη επιθυμία να στραφεί εντελώς το ενδιαφέρον σας προς τη φυσική και διανοητική σφαίρα. Από το άλλο μέρος, θα θελήσετε να αυξήσετε τις γνώσεις σας και να αναλάβετε πνευματικές δραστηριότητες ή σπουδές, κάτι που από παλαιά σας ενδιέφερε. Επίσης, θα επιθυμείτε να ταξιδέψετε σε ξένες χώρες και να διευρύνετε την κουλτούρα σας. Αν σκέπτεστε να κάνετε κάποιο ταξίδι, τότε αυτή η εποχή είναι η κατάλληλη για να καθορίσετε ακριβώς τη χρονική περίοδο και να κάνετε τη σωστή προεργασία. Αν σχεδιάζατε να κατοικήσετε σε άλλο μέρος, αυτή είναι ευνοϊκή περίοδος για να το κάνετε. Η φιλοσοφική σας αντίληψη θα είναι περισσότερο αναπτυγμένη και θα κατανοείτε ακόμη και τις αφαιρετικές ιδέες που δεν μπορούσατε να συλλάβετε προηγουμένως. Θα ενδιαφερθείτε για τη φιλοσοφία, τις ανώτερες επιστήμες, τη θρησκεία, αλλά και οι ξένες γλώσσες θα είναι στο πλαίσιο των ενδιαφερόντων σας. Ο μυστικιστικός σας κόσμος θα “ξυπνήσει” μέσα σας με αναζωογονημένο τρόπο. Η διανοητική σας διάθεση θα είναι πολύ θετική, αν και μερικές φορές μπορεί να είναι υπερβολικά αισιόδοξη ή άδολη. Γίνετε ρεαλιστής όσον αφορά τα σχέδια σας! Η επιρροή αυτή ίσως σας οδηγήσει να κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια και να παραβλέψετε τις απαραίτητες ανάγκες του υλικού κόσμου. Η τόλμη, ο θυμός και το πνεύμα για περιπέτεια, θα είναι επίσης αυξημένα. Σκόπιμο είναι να ενεργείτε με σύνεση, κυρίως, όταν αναλαμβάνετε κάποιες εργασίες ή εγχειρήματα που σχετίζονται με επενδύσεις ή εμπεριέχουν δεσμεύσεις. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα βρείτε πολλές απαντήσεις για τη ζωή. Επίσης, μια καλή ιδέα είναι να “φρεσκάρετε” τις γνώσεις σας στις ξένες γλώσσες ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε εύκολα με τους άλλους.

ΗΛΙΟΣ στον 10: Ζείτε μια εποχή προόδου και ανάπτυξης. Οι φιλοδοξίες σας θα είναι πολύ ισχυρές και θα δουλέψετε πολύ, προκειμένου να πραγματοποιηθούν. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, η επαγγελματική σας επιτυχία και η αναγνώριση της εργασίας σας θα είναι αυξημένη. Θα δεχτείτε έπαινο ή κάποιας μορφής βραβεία, και το γόητρό σας θα αυξηθεί. Θα προαχθείτε στην δουλειά σας, αναλαμβάνοντας μεγαλύτερη δύναμη, εξουσία, αλλά και βελτιώνοντας τα οικονομικά σας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, μπορείτε να υπολογίζετε στη βοήθεια κάποιων ισχυρών ατόμων που θα σας προσφέρουν την αναγκαία βοήθεια για την ανάπτυξή σας. Οι φιλοδοξίες σας και οι κυριότεροι στόχοι σας θα κυριαρχούν στο μυαλό σας και θα έχετε την αναγκαία ενέργεια ώστε να τους πραγματοποιήσετε. Είναι σημαντικό να δείχνετε την απαραίτητη τόλμη στις αποφάσεις, στις ιδέες και στις εμπνεύσεις σας γιατί η επιτυχία θα έλθει μόνον όταν εμπιστευθείτε τον εαυτό σας. Είναι πιθανό να κάνετε μερικές αγορές ή επενδύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας, μεταβάλλοντας προς το καλύτερο την κοινωνική σας θέση και την οικονομική σας κατάσταση.

ΗΛΙΟΣ στον 11: Αυτή η ηλιακή επιρροή αυξάνει την κοινωνική σας ζωή και τον κύκλο των φίλων που ασκούν πάνω σας ισχυρή επιρροή. Επίσης, οι υπάρχουσες φιλικές σας σχέσεις θα ενδυναμωθούν και αυτό θα αποτελέσει ένα μεγάλο στήριγμα, στη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα νιώσετε την ανάγκη να συμμετέχετε σε ομάδες και να συμμεριστείτε τις δραστηριότητες ατόμων με τα δικά σας ενδιαφέροντα. Επίσης, ίσως υπάρξει μια τάση εξάρτησης από τους φίλους σχετικά με την υλοποίηση των στόχων σας. Από το άλλο μέρος, θα βρείτε την απαραίτητη υποστήριξη αν και υπάρχει πάντα η περίπτωση να διακινδυνεύσετε. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα αναπτύξετε νέους στόχους και αντικείμενα και θα στραφείτε σε ένα περισσότερο ιδεαλιστικό τρόπο ζωής. Η ανθρωπιστική σας αίσθηση θα είναι αυξημένη, ενώ παράλληλα θα δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση για τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Μια ιδιαίτερη φιλική υποστήριξη και αφοσίωση ίσως συμβάλλει θετικά στην επιτυχία των σκοπών σας.

ΗΛΙΟΣ στον 12: Στη διάρκεια αυτής της ηλιακής επιρροής, θα είστε περισσότερο ήσυχoς. Θα αναζητάτε περισσότερο εσωτερικές σχέσεις και θα απορρίψετε σχεδόν τις συναρπαστικές κοινωνικές δραστηριότητες. Αν η διάθεση και οι εσωτερικές σας σκέψεις είναι αρμονικές, η απομόνωση αυτής της μορφής θα αποβεί θετική ως προς την αναπλήρωση της ενέργειάς σας. Αυτή η επιρροή, σας εξαναγκάζει να αντικρίσετε τις οφειλές σας ως προς αυτό που ονομάζουμε Πεπρωμένο ή Κάρμα, δείχνοντάς σας τα λάθη του παρελθόντος που χρειάζονται λύση. Ο θετικός και δημιουργικός τρόπος προκειμένου να τα υπερπηδήσετε, θα μπορούσε να είναι η θετική τη διανοητική σας σκέψη απέναντι στους άλλους και μην προεξοφλείτε πράγματα ή καταστάσεις που χρειάζονται ολοκλήρωση. Αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας και δραστηριοποιηθείτε, μόνο σε πράγματα που σας χρειάζονται. Κάποιες φιλικές σχέσεις ίσως μεταβληθούν, και η βοήθεια που δίνετε στους άλλους ίσως να μην αφορά εσάς τώρα. Το Πεπρωμένο απαιτεί από σας αυτοκριτική και σωστή αντιμετώπιση για ό,τι θελήσατε να αρνηθείτε στο παρελθόν. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα να αναμιχθείτε σε κάποιο είδος αντικοινωνικών επιχειρήσεων. Τα πάντα όμως, θα εξαρτηθούν από την ωριμότητα και τη συνέπειά σας, απέναντι στους άλλους. Ισως να περιοριστείτε, κατά κάποιο τρόπο, από τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Η ευαισθησία σας θα είναι τονισμένη με αποτέλεσμα να μεγενθύνει τα ζητήματά σας, ιδιαίτερα, αν δεν έχετε θετική πνευματική υποδομή. Αυτοσυγκεντρωθείτε στα θέματά σας και αναζωογονείστε την αίσθησή σας για πίστη, αυτοπεποίθηση και έμπνευση

http://asteriskos.wordpress.com/2012/01/23/%ce%bf-%ce%ae%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%bf%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...