παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ: ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ
ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ Κριέ, μια ευχάριστη περίοδος ξεκινά για σένα στις 3 Απριλίου με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους. Η πολύμηνη παραμονή της στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου θα σε κάνει περισσότερο κοινωνικό, θα φέρει σε επαφή με πολύ κόσμο και θα σου δώσει την ευκαιρία να συζητήσεις σοβαρά κάποιες προτάσεις που θα σου φέρουν κέρδος. Με την αμεσότητά σου, την πειθώ σου αλλά και το χιούμορ σου, δεν θα κερδίσεις μόνο επαγγελματικές συνεργασίες αλλά και υποψήφιους εραστές που θα κάνουν το παν για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου. Ωστόσο, η μεγάλη σου «πέραση» ίσως σε ωθήσει να δημιουργήσεις επιφανειακές σχέσεις, μέχρι να βρεις το κατάλληλο άτομο.
ΤΑΥΡΟΣ: Η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στον τομέα των οικονομικών σου, θα σου φανεί σαν ένα ουράνιο δώρο, φίλε Ταύρε, αφού πρόκειται για τον πλανήτη που κυβερνά το ζώδιό σου. Το επόμενο διάστημα, θα τραβάς το χρήμα σαν μαγνήτης και τα εισοδήματά σου θα αυξηθούν όχι μόνο από μια πηγή αλλά από πολύ περισσότερες. Η εργασία σου θα αρχίσει να σου αρέσει περισσότερο, αφού θα σου προσφέρει νέες δυνατότητες, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να βάζεις στη ζωή σου περισσότερες πολυτέλειες. Και φυσικά δεν θα μείνεις ακάλυπτος συναισθηματικά, αφού η Αφροδίτη θα φροντίσει να σου φέρει ότι λαχταράς περισσότερο. Αν διατηρείς ήδη μια μόνιμη σχέση, θα την δεις να παίρνει μια πιο σοβαρή τροπή, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία πέρα από τη φυσική έλξη, θα βασίζεται και στην πολύ καλή επικοινωνία.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φίλε Δίδυμε, στις 3 Απριλίου η Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στο δικό σου ζώδιο, που αυτή τη φορά θα διαρκέσει μέχρι και τις 7 Αυγούστου. Όλο αυτό το διάστημα σίγουρα θα νιώσεις την επιρροή της, αφού αμέσως θα δεις την γοητεία σου να απογειώνεται και το επικοινωνιακό σου ταλέντο να βρίσκει επιτέλους διέξοδο. Μετά μάλιστα από μια περίοδο μοναξιάς και απομόνωσης, ίσως αυτό είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία σου και την αυτοπεποίθησή σου. Πέρα όμως από την επαφή με τα δικά σου άτομα και τους φίλους σου, θα προκύψουν μεγάλες ευκαιρίες και στον αισθηματικό σου τομέα. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα σου προσφέρει την ασφάλεια και την αρμονία που ζητάς και θα φέρει μια νέα ισορροπία στη ζωή σου. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος μπορείς να επισημοποιήσεις την σχέση σου. Μεγάλη εύνοια θα προέλθει και από τον τομέα των παιδιών.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε, η αλήθεια είναι ότι η νέα θέση της Αφροδίτης δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα, αφού πρόκειται να «αράξει» στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου για ένα μεγάλο διάστημα. Φυσικά η Αφροδίτη είναι ένας πλανήτης που δεν μπορεί να κάνει ποτέ κακό, επομένως δεν πρόκειται να έχεις αρνητικά γεγονότα. Ωστόσο, ίσως νιώσεις την ανάγκη να βρεθείς περισσότερο μόνος σου ή με την οικογένειά σου, να κάνεις την αυτοκριτική σου και να σκεφτείς τις μελλοντικές κινήσεις σου. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, η συνείδησή σου θα είναι ήσυχη και καθαρή, αφού ξέρεις ότι έχεις αγωνιστεί για να κάνεις ότι καλύτερο. Ίσως ακόμα το επόμενο διάστημα δημιουργήσεις μια σχέση που για κάποιους λόγους πρέπει να μείνει κρυφή κι έτσι απομονωθείς για λίγο διάστημα. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια θετική επιρροή, χωρίς ωστόσο θεαματικά γεγονότα.
ΛΕΩΝ: Αγαπητέ Λέοντα, ο τομέας που σχετίζεται με τους φίλους σου και τους στόχους σου, φιλοξενεί από τις 3 Απριλίου μέχρι και τις 7 Αυγούστου την Αφροδίτη. Έτσι, το διάστημα αυτό ο φιλικός σου κύκλος, πρόκειται να αυξηθεί σημαντικά και οι διασκεδάσεις θα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, άλλοτε για ψυχαγωγικούς λόγους άλλοτε για επαγγελματικούς. Ίσως χρειαστεί να παρευρεθείς σε επαγγελματικά δείπνα που πέρα από τις απαραίτητες συζητήσεις θα σου προσφέρουν και μια διέξοδο από τις υποχρεώσεις σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλά – έστω και σύντομα – ταξίδια, καθώς επίσης και νέες γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες στην πορεία. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το ερωτικό στοιχείο. Αφροδίτη είναι αυτή και αν δεν σου φέρει τώρα τον έρωτα, πότε θα στον φέρει;
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Παρθένε, είσαι το ζώδιο που το χαρακτηρίζει η τελειότητα και αφιερώνεις πάντα πολύ χρόνο στα επαγγελματικά σου, ώστε να είναι όλα άψογα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον τομέα της καριέρας σου από τις 3 Απριλίου, θα διευκολύνει πολύ τη ζωή σου, καθώς για τους επόμενους τέσσερις μήνες, θα μπορείς να έχεις την ποιότητα που θέλεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Επιπλέον τα οικονομικά σου θα αυξηθούν αυτό το διάστημα, και ίσως θελήσεις να επενδύσεις κάποιο ποσό στην εργασία σου, ώστε να την κάνεις ακόμα πιο αποδοτική και προσιτή. Οι θετικές εξελίξεις όμως, θα σου δώσουν την ευκαιρία και να ξεκουραστείς και ίσως προγραμματίσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό όχι μόνο για ψυχαγωγία αλλά και για νέες επαγγελματικές ιδέες. Δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να προκύψει και ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.
ΖΥΓΟΣ: Φίλε Ζυγέ, η δική σου Αφροδίτη περνάει από τις 3 Απριλίου στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων και για τους επόμενους τέσσερις μήνες θα σχηματίζει τρίγωνο με το ζώδιό σου. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό για όλους τους τομείς της ζωής σου. Η εμφάνισή σου, η προσωπικότητά σου, τα οικονομικά σου, τα επαγγελματικά σου αλλά και ο ερωτικός τομέας, θα επηρεαστούν θετικά, και μετά από ένα μεγάλο διάστημα «ταλαιπωρίας» αυτό είναι ό,τι καλύτερο για σένα. Με κάποιο τρόπο τα οικονομικά σου συνδέονται με το εξωτερικό, γι’ αυτό αν σκέφτεσαι να επεκτείνεις τις επιχειρήσεις σου, ή να κάνεις μια νέα συνεργασία με άτομα από άλλη χώρα, καλό είναι να το επισπεύσεις, προτού η Αφροδίτη γυρίσει ανάδρομη – από 16/5 έως 28/6.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αγαπητέ Σκορπιέ, η είσοδος της Αφροδίτης στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 3 Απριλίου, θα σημάνει την έναρξη μιας νέας εποχής για τα οικονομικά σου. Το επόμενο τετράμηνο, θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να αντεπεξέλθεις με μεγαλύτερη ευκολία στα έξοδά σου και δεν αποκλείεται ακόμα και να καταφέρεις να αποπληρώσεις ένα δάνειο που σε προβληματίζει. Παράλληλα, η ερωτική σου ζωή θα γίνει πολύ φλογερή και ο σύντροφός σου θα ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες σου. Ωστόσο πρόσεξε αν έχεις μια μόνιμη σχέση, μην ενδώσεις σε πειρασμούς που θα εμφανιστούν αυτό το διάστημα, και που μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τον δεσμό σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος μπορείς να απολαύσεις κάποιες παράνομες περιπέτειες που όμως θα έχουν ημερομηνία λήξης.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλε Τοξότη, η Αφροδίτη περνάει από τις 3 Απριλίου στον τομέα των σχέσεών σου, και παρά το γεγονός ότι θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις μια ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφό σου, συγχρόνως θα σου ανοίξει την όρεξη και για νέες περιπέτειες. Έτσι, το επόμενο τετράμηνο είναι πολύ πιθανό να αναλωθείς σε σχέσεις που ναι μεν θα γεμίζουν ευχάριστα το χρόνο σου, δεν θα υπόσχονται όμως μονιμότητα. Επειδή ανήκεις στην κατηγορία των ζωδίων που λίγο νοιάζονται για την δέσμευση, ίσως απολαύσεις αυτή την περίοδο περισσότερο από όλους, ειδικά αν είσαι ελεύθερος. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην εμπλακείς σε σχέσεις μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα επηρεάσουν την μελλοντική σου πορεία ή και με φιλικά σου πρόσωπα που μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα να διαλυθεί μια φιλία.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγαπητέ Αιγόκερε, παρόλο δεν συνηθίζεις να φλερτάρεις άσκοπα και χωρίς λόγο, η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους από τις 3 Απριλίου, θα φέρει στην επιφάνεια ένα ερωτικό ενδιαφέρον που υποβόσκει στο χώρο της εργασίας σου. Το δίλημμά σου θα είναι αν πρέπει να ενδώσεις ή αν πρέπει να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Και πράγματι πρόκειται για ένα δύσκολο δίλημμα τη στιγμή που η συντηρητική σου φύση δεν σε αφήνει να «μπλέκεις» την δουλειά με τον έρωτα. Ακόμα και για σένα όμως, υπάρχουν κάποιες στιγμές που η μοίρα αποφασίζει για σένα και δεν μπορείς παρά να την ακολουθήσεις. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και τώρα και ίσως πρέπει επιτέλους να βάλεις στην άκρη τα «πρέπει» σου και να ακολουθήσεις τα «θέλω» σου. Είναι σίγουρο ότι αξίζει να ζήσεις αυτή την εμπειρία.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπητέ Υδροχόε, μετά από ένα μεγάλο διάστημα δυσκολιών, τόσο οικονομικών όσο και ερωτικών, ήρθε η ώρα να απολαύσεις κι εσύ τον έρωτα, όπως ακριβώς τον φαντάζεσαι. Με την Αφροδίτη στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μπορείς να ζήσεις το πάθος σου με τον σύντροφό σου, ή να αναζητήσεις νέους έρωτες που θα ταιριάζουν απόλυτα με τα γούστα σου. Το επόμενο τετράμηνο μάλιστα, θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις όλες τις επιθυμίες σου, να ταξιδέψεις με τον έρωτά σου, να ονειρευτείς, να κάνεις σχέδια ή ακόμα και να επισημοποιήσεις μια σχέση που έχει δοκιμαστεί στο χρόνο. Πολλοί Υδροχόοι αυτό το διάστημα θα εκπληρώσουν άλλο ένα όνειρό τους και θα αποκτήσουν τον πρώτο τους απόγονο, που θα αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή τους.
ΙΧΘΕΙΣ: Αγαπητέ Ιχθύ, η Αφροδίτη περνάει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας από τις 3 Απριλίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 7 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό η ενασχόληση με το σπίτι σου θα αποτελέσει την πιο ευχάριστη δραστηριότητά σου, καθώς θα θελήσεις να αφιερώσεις πολύ χρόνο στην διακόσμησή του, ή να κάνεις μια ανακαίνιση ή ακόμα και να αποκτήσεις ένα νέο σπίτι που θα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου. Αν επιδιώκεις μια αγοραπωλησία που θα σου «λύσει» τα χέρια και θα σε απαλλάξει από χρέη, είναι πολύ πιθανό να επιτευχθεί αυτό το διάστημα. Κέρδη επίσης μπορούν να προέλθουν και από την εκμετάλλευση κάποιου ακινήτου. Τέλος, όσοι Ιχθείς είναι ελεύθεροι, ίσως αυτό το διάστημα αποφασίσουν να παντρευτούν και να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια.

Από την αστρολόγο Ρένα Μεντάκη.
Blog astroprovlepsis.blogspot.com

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...