παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η Σελήνη ηλιακής επιστροφής στα ζώδια

Σελήνη ηλιακής επιστροφής στον Κριό: Αυτή τη χρονιά νιώθετε την ανάγκη να κάνετε μια νέα αρχή, να ξεκινήσετε κάτι καινούριο κι αυτό που σας χαρακτηρίζει είναι ο δυναμισμός, η αυτοπεποίθηση και ο ενθουσιασμός. Είστε πιο πρόθυμοι να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας και εξαιτίας της κεκτημένης σας ταχύτητας παίρνετε παρορμητικές αποφάσεις. Οι ψυχικές εντυπώσεις και οι αντιδράσεις σας είναι πιο γρήγορες από το συνηθισμένο, κι αυτό θα σας κάνει να νιώσετε πως αν καθίσετε να εξηγήσετε στους άλλους τις αποφάσεις σας ή να ακούσετε τις συμβουλές και την άποψή τους, θα χρονοτριβήσετε κινδυνεύοντας να χάσετε μια σημαντική ευκαιρία να κερδίσετε αυτό που θέλετε. Εμπιστεύεστε περισσότερο το ένστικτό σας και ορμάτε με ενθουσιασμό σε ό,τι σας τραβά το ενδιαφέρον, ακόμα κι αν αυτό έχει αντίκτυπο και μπορεί να αλλάξει κατά πολύ την οικογενειακή σας ζωή.

Σελήνη ηλιακής επιστροφής στον Ταύρο: Αυτή τη χρονιά έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να νιώσετε ασφαλείς και να «ριζώσετε». Θέλετε να ζείτε σε συνθήκες τάξης και ηρεμίας, μέσα σε ένα πολυτελές περιβάλλον. Προσπαθείτε να σταθεροποιήσετε την κατάσταση στο σπίτι σας και εστιάζετε στην απόκτηση υλικών αγαθών, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, αφού συνδέετε τη συναισθηματική σας ασφάλεια με την υλική αφθονία. Έτσι τα ψώνια δεν αποκλείεται να βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Σε περίπτωση που παρουσιαστούν δυσκολίες, θα έχετε το συναισθηματικό σθένος να τις αντιμετωπίσετε χωρίς να διακινδυνεύσετε απώλειες.

Σελήνη ηλιακής επιστροφής στους Διδύμους: Αυτή η χρονιά θα είναι πολύ «γεμάτη», θα είστε πολύ απασχολημένοι αλλά και ιδιαίτερα δημοφιλείς, και θα σας έλκουν πολλά και διαφορετικά ενδιαφέροντα. Αν η Σελήνη σχηματίζει δύσκολες όψεις, ενδέχεται να πέφτετε έξω στα χρονοδιαγράμματά σας και να δυσκολεύεστε να μοιράσετε το χρόνο σας σωστά. Ο χρόνος θα σας πιέζει, γιατί θα πρέπει να γίνουν πολλά και δεν θα σας φτάνει το 24ωρο. Με το που ξεκινάτε ένα πράγμα, κάποιο άλλο θα έχει ήδη αποσπάσει την προσοχή σας. Το σπίτι σας θα γίνει κέντρο διερχομένων, συγγενών, γειτόνων, φίλων, ενώ τα παιδιά σας θα εκφράσουν έντονα τις δικές τους προσωπικές ανάγκες και φιλοδοξίες. Θα επικρατεί ένα «χάος» σε σχέση με την αλληλογραφία και τη γραφική εργασία κάθε είδους. Οι συζητήσεις θα σας διεγείρουν ψυχικά, ενώ παρά τους έντονους ρυθμούς, θα είστε σε θέση να αφομοιώσετε αρκετές σημαντικές λεπτομέρειες, ενώ φαίνεται πως αυτή τη χρονιά αναπτύσσετε και το ταλέντο να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Σελήνη ηλιακής επιστροφής στον Καρκίνο: Αυτή τη χρονιά, η καρδιά σας χτυπά για το σπίτι και την οικογένειά σας και θα έχουν πρωταρχική σημασία για σας. Υπάρχει περίπτωση να δεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια, αφού η Σελήνη επιστροφής στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια πιθανή γέννηση. Αν η Σελήνη σχηματίζει δύσκολες όψεις, θα σας απασχολήσουν συναισθηματικές πληγές του παρελθόντος. Αισθάνεστε την οικογενειακή σας ζωή και το σπίτι σας σαν μια ζεστή, προστατευτική φωλιά, και το να βρίσκεστε απλώς εκεί μέσα, είναι αρκετό για να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Οποιαδήποτε ασχολία, από το να μαγειρέψετε ένα γεύμα για τους αγαπημένους σας, μέχρι να βάλετε λουλούδια στο βάζο, έχετε την τάση να το βιώνετε με μια ήπια, γαλήνια, σχεδόν υπνωτιστική αίσθηση προσωπικής ικανοποίησης. Η επιθυμία σας να φροντίσετε τους δικούς σας και να περάσετε μερικές ήσυχες στιγμές μαζί τους γίνεται εντονότερη. Η σχέση με τη μητέρα σας είναι πιθανό να δυναμώσει με κάποιους τρόπους, για παράδειγμα μπορεί να δοκιμάσετε μερικές από τις παλιές, νόστιμες συνταγές της ή να σας κατακλύσουν ευχάριστες αναμνήσεις από την παρουσία της όταν ήσασταν παιδί.

Σελήνη ηλιακής επιστροφής στο Λέοντα: Αυτή τη χρονιά, σας χαρακτηρίζει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ζεστασιά, και μπορεί να υποδεχτείτε στη ζωή σας τον έρωτα. Είστε πιο παιχνιδιάρηδες από ποτέ, και δεν αφήνετε ευκαιρία για φλερτ και «παιχνίδι» να πάει χαμένη. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δημιουργική χρονιά, και οτιδήποτε κάνετε, θα του βάζετε μια μικρή πινελιά «δράματος». Έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να νιώσετε ότι οι άλλοι σας εκτιμούν. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιος να μπει (ή να ξαναμπεί) στη ζωή σας και να την κάνει καλύτερη, αφού θα φέρνει μαζί του τη διασκέδαση, τον έρωτα, τη σεξουαλική απόλαυση. Θα νιώσετε άνετα να συζητάτε μαζί του, και εκείνος θα σας ενθαρρύνει να εκφράσετε τη δημιουργική σας πλευρά. Μπορεί να βρεθείτε τόσο ικανοποιημένοι και συνεπαρμένοι από τη σχέση σας μαζί του, ώστε να αισθάνεστε πως έδωσε νόημα στη ζωή σας. Επειδή γενικά δένεστε συναισθηματικά με οποιονδήποτε ή οτιδήποτε σας «ανήκει», θ΄ απολαύσετε αυτή τη σχέση με όλη σας την καρδιά, βγάζοντας τον καλύτερο εαυτό σας.

Σελήνη ηλιακής επιστροφής στην Παρθένο: Αυτή τη χρονιά, θα ασχοληθείτε συστηματικά με τη διατροφή και τα θέματα της υγείας σας, ενώ θα επικεντρώσετε στις λεπτομέρειες σε θέματα οργάνωσης. Υπάρχει περίπτωση να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Θα ανταποκρίνεστε περισσότερο στην ενθάρρυνση και την εκτίμηση των άλλων, και θα δείξετε ενδιαφέρον στην ανάλυση και την απόλαυση των λεπτομερειών της ζωής. Γίνεστε εύκολα επικριτικοί αυτή τη χρονιά, αλλά ταυτόχρονα και πιο γενναιόδωροι, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο και βοήθεια στους άλλους, κάτι που σας προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση. Στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή, ξέρετε τι θέλετε και είστε πρόθυμοι να αγωνιστείτε σκληρά για να το πετύχετε.

Σελήνη ηλιακής επιστροφής στο Ζυγό: Αυτή τη χρονιά, θα είστε συναισθηματικά δεμένοι στο «άρμα» των σχέσεων, των συνεργασιών και όλων όσων τις αφορούν, ενώ θα έλκετε τους άλλους περισσότερο από ό,τι συμβαίνει συνήθως. Θα είστε πιο δραστήριοι κοινωνικά ή μπορεί η δουλειά σας να έχει σχέση με το ευρύ κοινό. Αν η Σελήνη σχηματίζει κυρίως δύσκολες όψεις, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, και θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια για να τις επαναφέρετε σε ισορροπία. Μπορεί να θελήσετε να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας, ώστε να αντικατοπτρίζει καλύτερα το προσωπικό σας γούστο. Αυτή τη χρονιά έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ισορροπημένες σχέσεις, να μοιραστείτε εμπειρίες, ή ακόμα και να παντρευτείτε. Αν είστε ήδη παντρεμένοι, ο έγγαμος βίος σας θα διαπνέεται από αρμονία και ικανοποίηση. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται, και είναι πιθανό να γίνετε το επίκεντρο της προσοχής όπου πηγαίνετε ή να είστε εσείς οι ίδιοι γοητευτικοί οικοδεσπότες, διευρύνοντας τον κοινωνικό σας κύκλο μέσα από το όμορφο περιβάλλον του σπιτιού σας.

Σελήνη ηλιακής επιστροφής στο Σκορπιό: Αυτή τη χρονιά, τα συναισθήματά σας είναι έντονα, αλλά ευτυχώς ελεγχόμενα. Μπορεί να νιώσετε κάπως σαν πολεμιστής σε συναισθηματικό επίπεδο, ενώ θα μπορείτε να διευθετήσετε τα προβλήματα καλύτερα από ποτέ. Οι συναισθηματικές σας αντιδράσεις δεν θα είναι γρήγορες και παρορμητικές, αντ΄αυτού θα προτιμήσετε να παρακολουθείτε κρατώντας μια στάση αναμονής. Είστε ιδιαίτερα οξυδερκείς αυτή τη χρονιά, και αντιλαμβάνεστε διαισθητικά την ποιότητα ανθρώπων και καταστάσεων. Η Σελήνη επιστροφής στο Σκορπιό αυξάνει την πιθανότητα μιας μεγάλης αλλαγής σε σχέση με τη ζωή σας στο σπίτι, που μπορεί να είναι αλλαγή κατοικίας, επισκευή, ανακαίνιση, ανοικοδόμηση ή μπορεί να αφορά την αναδιοργάνωση του γάμου ή της συμβίωσής σας. Ασφάλειες, δάνεια, φόροι, και θέματα που αφορούν τα εισοδήματα που μοιράζεστε με τον σύντροφο είναι θέματα που μπορεί να σας απασχολήσουν. Τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα και οι επιλογές σας βασίζονται στις επιθυμίες σας, με κύριο στόχο την ικανοποίηση των «θέλω» σας. Κάποιο μέλος προστίθεται στο σπιτικό σας ή κάποιο φεύγει, ενώ δεν αποκλείεται να λάβετε και μια γερή, αναπάντεχη κληρονομιά.

Σελήνη ηλιακής επιστροφής στον Τοξότη: Αυτή τη χρονιά είστε μάλλον άστατοι, νευρικοί, ανήσυχοι συναισθηματικά και σε αναζήτηση νέων εμπειριών, περιπετειών και τρόπων ψυχαγωγίας. Τα ταξίδια είναι πολύ πιθανά, ενώ νομικά θέματα μπορεί να απαιτήσουν την προσοχή σας. Αν η Σελήνη σας σχηματίζει αρνητικές όψεις κυρίως, θα δείξετε αναποφασιστικότητα ως προς την κατεύθυνση που θέλετε να πάρει η ζωή σας. Αισθάνεστε πιο ανεξάρτητοι και επιθυμείτε να βιώσετε την αίσθηση της αποδέσμευσης και της ελευθερίας. Ό,τι αντιλαμβάνεστε μέσω των αισθήσεών σας είναι τώρα σαφές και πιο ξεκάθαρο. Ένα μακρινό ταξίδι, ή ακόμη και η μετεγκατάστασή σας θεωρούνται πιθανά γεγονότα. Η εκπαίδευση συχνά συνδέεται με αυτή την επιρροή. Εσείς ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να φοιτήσει στο πανεπιστήμιο ή οι μελέτες σας επηρεάζουν την καθημερινότητα της οικογένειάς σας. Η Σελήνη ηλιακής επιστροφής στον Τοξότη θεωρείται τυχερή τοποθέτηση για τους συγγραφείς, ιδίως εκείνους που γράφουν στο σπίτι. Είναι πιθανό να πετύχετε και να ολοκληρώσετε αυτό με το οποίο ασχολείστε, καθώς η ικανότητά σας να εστιάζετε είναι αυξημένη. Το μυαλό σας δυσανασχετεί με τη σύγχυση και απορρίπτει οτιδήποτε είναι άσχετο με το θέμα με το οποίο έχετε καταπιαστεί. Ο χώρος των εκδόσεων μπορεί να παίξει κάποιον σημαντικό ρόλο.

Σελήνη ηλιακής επιστροφής στον Αιγόκερω: Αυτή τη χρονιά, επικεντρώνεστε στη δουλειά. Σε συναισθηματικό επίπεδο, «αποσύρεστε» εντός των πλαισίων της οικογένειας και του σπιτιού σας, είτε για να αφοσιωθείτε στην εργασία όπου οι ευθύνες σας αυξάνονται, είτε λόγων επιπλέον υποχρεώσεων μέσα στην ίδια την οικογένεια. Η επιθυμία σας για μοναξιά και εξασφάλιση συναισθηματικών αποθεμάτων, μπορεί να προκαλέσει ανησυχία στους γύρω σας, ανάλογα με το μέγεθος της αλλαγής που θα δουν στη συμπεριφορά σας. Οι όψεις της Σελήνης, θετικές ή αρνητικές, δείχνουν κατά πόσο οι αλλαγές θα είναι προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Πρόκειται για μια χρονιά σημαντικών επιτευγμάτων, κατά τη διάρκεια της οποίας επιθυμείτε να αναγνωριστείτε ως ένα σημαντικό και ισχυρό άτομο, αλλά μπορεί να σας κατατρύχουν πολλοί υποσυνείδητοι φόβοι που σας κάνουν υπερευαίσθητους απέναντι σε πραγματικές ή φανταστικές προσβολές. Θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε την αναγνώριση και την εξουσία που επιζητάτε, μέσα από τις επαγγελματικές σας επαφές. Ένας άνθρωπος που κατέχει κάποια θέση εξουσίας, θα σας βοηθήσει να προοδεύσετε και να αναδείξετε τις δυνατότητές σας. Αυτό, όμως, ανάλογα με τις όψεις της Σελήνης (θετικές ή αρνητικές) μπορεί είτε να σας φέρει την ευτυχία είτε να οδηγήσει σε πρόσθετη πίεση και άγχος.

Σελήνη ηλιακής επιστροφής στον Υδροχόο: Αυτή τη χρονιά νιώθετε την ανάγκη για περισσότερο συναισθηματικό «χώρο», είστε κάπως παράξενοι, αποστασιοποιημένοι κι απόμακροι. Οι συναισθηματικές σας αντιδράσεις μπορεί να είναι ιδιόμορφες, αλλά δεν άγεστε και φέρεστε από τα συναισθήματά σας όπως άλλες χρονιές. Δημιουργείτε νέες φιλίες και συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες, ή προκύπτουν αλλαγές σ΄ αυτούς τους τομείς. Αντιλαμβάνεστε τα πράγματα μέσω των αισθήσεών σας πιο γρήγορα από το συνηθισμένο, ενώ το μυαλό και τα συναισθήματά σας έρχονται σε σύγκρουση, φορτίζοντάς σας συναισθηματικά. Η απελευθέρωση αυτής της έντασης είναι απολύτως απαραίτητη, και μια καλή διέξοδος θα ήταν η ενασχόλησή σας με ανθρωπιστικά ζητήματα. Θα χρειαστεί να εξωτερικεύσετε την ανάγκη σας για προσωπική αλλαγή και να εκφραστείτε μέσα από μια ευρύτερη τοποθέτηση. Μπορεί να γίνετε μέλος κάποιας μη παραδοσιακής οικογένειας ή μιας ομάδας που θα γίνει το επίκεντρο των δραστηριοτήτων σας γι΄αυτή τη χρονιά. Επαγγελματικές ή κοινωνικές οργανώσεις μπορούν να παίξουν για σας το ρόλο μιας …διευρυμένης οικογένειας, αφού μαζί τους αισθάνεστε σα στο σπίτι σας και καλύτερα.

Σελήνη ηλιακής επιστροφής στους Ιχθείς: Αυτή είναι μια χρονιά που μπορεί να περιλαμβάνει ένα τέλος ή την ολοκλήρωση ενός κύκλου, κατά κάποιο τρόπο, ιδίως όσον αφορά κάτι, που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Είστε πιο ευαίσθητοι από το συνηθισμένο απέναντι στο περιβάλλον σας, και νιώθετε αδύναμοι συναισθηματικά να αντιμετωπίσετε επαρκώς τα σκαμπανεβάσματα της ζωής σας. Αν η Σελήνη σχηματίζει περισσότερες αρνητικές όψεις, το κυρίως θέμα της χρονιάς αυτής θα είναι ένα συναισθηματικό χάος, και το αίσθημα ότι οι άλλοι σας έχουν τοποθετήσει στο τέλος της λίστας των προτεραιοτήτων τους, σας αγνοούν ή σας εξαπατούν. Αυτή η επίδραση σηματοδοτεί αλλαγές στις επαφές και τις συνθήκες της ζωής σας. Υπάρχει μια διάλυση των ορίων. Αυτή είναι η πιο ψυχική τοποθέτηση της Σελήνης, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να σας εξαπατήσουν οι αισθήσεις σας, αν δεν αποδεχθείτε τους ανθρώπους και τις συνθήκες της ζωής σας όπως είναι στην πραγματικότητα, και όχι όπως θα θέλατε να είναι. Νιώθετε την ανάγκη να αισθανθείτε προστατευμένοι και αξιαγάπητοι, και θέλετε να σας περιβάλλει η ομορφιά, η αρμονία και η άνεση. Θα υποφέρετε αν βρεθείτε σε αντίξοα περιβάλλοντα, λόγω της αυξημένης ευαισθησίας σας απέναντι στα συναισθήματα των γύρω σας, κι ίσως θελήσετε να ξεφύγετε με κάθε τρόπο από την πραγματικότητα. Μπορείτε όμως, εξαιτίας αυτής της ευαισθησίας, να μετασχηματίσετε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας ή να δημιουργήσετε νέες, βασιζόμενοι σε μια ανώτερη δύναμη και αφήνοντας τα πράγματα να πάρουν τη φυσική τους πορεία.

http://asteriskos.wordpress.com/2012/03/20/%CE%B7-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B6%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%B1/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...