παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Μια γρήγορη ερμηνεία του χάρτη ηλιακής επιστροφής

1. Ο Ωροσκόπος και η ακμή του οίκου που εκπροσωπεί στο γενέθλιο χάρτη είναι το επίκεντρο για το έτος αυτό. Αν το ζώδιο είναι αναχαιτισμένο στο γενέθλιο χάρτη, θα πρόκειται για μια πολύ απογοητευτική και δύσκολη χρονιά. Κάθε πλανήτης που παρουσιάζεται στον 1o οίκο, επίσης, επηρεάζει έντονα τη συναισθηματική κατάσταση του ατόμου, ενώ και τα ζώδια που βρίσκονται στις τέσσερις Γωνίες (Ωροσκόπος=1ος οίκος, Μεσουράνημα=10ος οίκος, Ναδίρ=4ος οίκος, Δύων=7ος οίκος) είναι κι αυτά πάντα σημαντικά. Ο Ωροσκόπος της ηλιακής επιστροφής και ο κυβερνήτης του δείχνουν τη γενική προσέγγιση στη ζωή, και τη διάθεση, την υγεία και την τύχη για το έτος που μελετάμε.

2. Ο οίκος όπου βρίσκεται ο Ήλιος δείχνει το σημαντικότερο ζήτημα για το έτος, πού το άτομο θα καταναλώσει μεγάλο μέρος της ενέργειάς του. Δείχνει το βασικό μοτίβο ζωής που θα ακολουθηθεί αυτό το έτος, και αν υπάρχουν πολλές όψεις του Ήλιου, θα πρόκειται για μια χρονιά πολύ δραστήρια. Λιγότερες όψεις δείχνουν και λιγότερη δραστηριότητα και κάπως πιο ήρεμη και γαλήνια χρονιά. Ο οίκος στον οποίο πέφτει ο Ήλιος στο χάρτη ηλιακής επιστροφής, είναι η πρόβλεψη και επιρροή για τον μήνα των γενεθλίων του ατόμου, και ο κάθε οίκος που ακολουθεί είναι ο επόμενος μήνας (προβλέψεις και επιρροές), καθώς ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο ή οίκο κάθε μήνα. Κάθε οίκος διαπραγματεύεται τα γεγονότα του μήνα αυτού, και το ζώδιο μαζί με τον κυρίαρχο πλανήτη της ακμής του οίκου επηρεάζει τις προοπτικές για το συγκεκριμένο μήνα. Ο χάρτης χρησιμοποιείται σαν ένα ρολόι, με 12 μήνες στη θέση των 12 ωρών. Καθώς ο Ήλιος σχηματίζει όψεις με άλλους πλανήτες στο χάρτη ηλιακής επιστροφής, θα δημιουργεί γεγονότα.

3. Η ηλιακή επιστροφή είναι ένας χάρτης που μπορεί να ερμηνευθεί χωρίς αναφορά στον γενέθλιο χάρτη. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στις όψεις της διελαύνουσας Σελήνης, καθώς η τελευταία όψη της -πριν αλλάξει ζώδιο- καθορίζει την τελική έκβαση όλων των ζητημάτων. α. Αν η τελική όψη είναι αντίθεση, τότε θα υπάρξει πιθανώς ένας χωρισμός από τον σύντροφο ή η λήξη μιας επαγγελματικής συνεργασίας. β. Αν η τελική όψη είναι τετράγωνο, τότε οι προκλήσεις θα αντιμετωπιστούν με επιτυχία, υποδηλώνοντας μια πολύ καλή χρονιά. γ. Αν η τελική όψη είναι σύνοδος ή τρίγωνο ή εξάγωνο, τότε όλα θα πάνε καλά.

4. Οι οίκοι που φιλοξενούν πολλούς πλανήτες, έχουν την μεγαλύτερη επιρροή στη διάρκεια του έτους. Αν οι πλανήτες είναι διάσπαρτοι, τότε ο χάρτης θα πρέπει να αξιολογείται ανά ημισφαίριο και τεταρτημόριο. Αν οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται σε γωνιακούς οίκους (1, 4, 7, 10), αυτό δείχνει πολλά νέα σχέδια για τη χρονιά αυτή. Η υπεροχή πλανητών στους διάδοχους οίκους (2, 5, 8, 11) δείχνει την ολοκλήρωση των εργασιών που έχουν ήδη δρομολογηθεί. Η πλειοψηφία πλανητών στους ρυθμικούς οίκους (3,6,9,12) δείχνουν μια χρονιά αλλαγών, πνευματικής δραστηριότητας και άγχους.

5. Η Σελήνη στην ηλιακή επιστροφή
Η Σελήνη δείχνει την καθημερινή δραστηριότητα.

Σε ζώδια της Φωτιάς: είναι πολύ δραστήρια, κοινωνική, και, ενδεχομένως, ευέξαπτη και συγκρουσιακή.

Σε ζώδια της Γης: υπάρχουν πρακτικές και υλικές ανησυχίες, τα οικονομικά ζητήματα είναι σημαντικά και χρειάζονται δουλειά και εξισορρόπηση. Τα συναισθήματα είναι ισχυρά, αλλά ήσυχα και εσωστρεφή.

Σε ζώδια του Αέρα: επικοινωνία και κοινωνικές δραστηριότητες, μάθηση και ψυχρά, ανεξάρτητα κι αποστασιοποιημένα συναισθήματα επικρατούν. Η ενέργεια βρίσκεται σε αρκετά καλά επίπεδα.

Σε ζώδια του Νερού: πρόκειται για μια συναισθηματική χρονιά, με χαμηλή ενέργεια και με την οικογένεια και τις σχέσεις να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Το ζώδιο της Σελήνης σηματοδοτεί ανθρώπους με τις ιδιότητες του εν λόγω ζωδίου στη ζωή σας. Αν οι όψεις της Σελήνης είναι πολλές και ισχυρές, μπορεί να προκαλέσει συναισθηματικές εντάσεις, θέματα με την υγεία και μια πολύ ενεργή καθημερινή ρουτίνα. Αν υπάρχουν λίγες όψεις, η ζωή είναι πιο χαλαρή και οι ρυθμοί της πιο αργοί, και θα έχετε το χρόνο να χαλαρώσετε. Η Σελήνη ηλιακής επιστροφής όταν βρίσκεται πάνω από τον ορίζοντα, δείχνει ότι οι ανησυχίες σας ως επί το πλείστον θα επικεντρωθούν στην καριέρα και τις κοινωνικές σας επαφές. Κάτω από τον ορίζοντα, η χρονιά θα περιλαμβάνει υποσυνείδητα προσωπικά προβλήματα.

Η σύνοδός της με το MC (Μεσουράνημα) είναι μια ένδειξη αλλαγών στη σταδιοδρομία και στους προσωπικούς στόχους.

Η σύνοδος με το IC (ακμή 4ου οίκου), δείχνει πως οικογενειακά θέματα και ζητήματα συναισθηματικής ασφάλειας θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα.

Η σύνοδος με τον Ωροσκόπο, δείχνει πως η σωματική υγεία και η στάση σας απέναντι στους άλλους θα είναι ευμετάβλητα ζητήματα.

Η σύνοδος με το Δύον (Descendant=ακμή του 7ου οίκου) δείχνει ότι οι μακροπρόθεσμες σχέσεις, οι συνεργασίες ή ο γάμος θα υποστούν αλλαγή.

6. Ο Ωροσκόπος είναι ό,τι θέλουμε να πετύχουμε το συγκεκριμένο έτος. Το Δύον (Descendant=ακμή του 7ου οίκου) είναι αυτό που προβάλλουμε στους άλλους ανθρώπους, πώς οι άλλοι μας βλέπουν. Πλανήτες στον Ωροσκόπο δείχνουν την ποιότητα, τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή το στόχο που επιθυμούμε να πετύχουμε τη συγκεκριμένη χρονιά. Πλανήτες στο Δύον (Descendant=ακμή του 7ου οίκου) είναι οι ιδιότητές μας που προβάλλουμε στους άλλους

http://asteriskos.wordpress.com/2012/03/14/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%AE%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%87%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...