παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ο Ωροσκόπος ηλιακής επιστροφής στα ζώδια

ΚΡΙΟΣ: Ο Ωροσκόπος ηλιακής επιστροφής στον Κριό δείχνει ότι αυτή είναι μια χρονιά δράσης, γρήγορων αποφάσεων, και αύξησης της φυσικής σας ενέργειας. Συχνά, υπάρχει ένα έντονο ενδιαφέρον για τις σχέσεις, αλλά και πρόσθετες οικονομικές ευθύνες και νέα εγχειρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα οικονομικά σας, η καριέρα και διάφορες καταστάσεις στην οικογενειακή σας ζωή κυριαρχούν το έτος αυτό. Κάποιοι από σας πρέπει να επανεξετάσουν την εξωτερική τους εμφάνιση και τις ρεαλιστικές τους σχέσεις με ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας. Προσοχή χρειάζεται στο πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη, που πρέπει να ελέγχονται. Στον τομέα της καριέρας, η χρονιά αυτή μπορεί να συνεπάγεται αυξημένα βάρη και ευθύνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τον Ωροσκόπο στους Διδύμους το μυαλό σας θα σφύζει από ιδέες αλλά και διαρκώς μεταβαλλόμενες απόψεις. Τα ταξίδια και η επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειάς σας θα έχουν προνομιακή θέση τη χρονιά αυτή, ενώ η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ «γεμάτη». Μπορεί να προστεθεί ένα νέο μέλος στην οικογένεια, ή περισσότεροι του ενός ερωτικοί σύντροφοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρόκειται για μια συναισθηματικά ευαίσθητη χρονιά, αλλά επειδή το συναίσθημα βρίσκεται κοντά στην επιφάνεια, η διακύμανση των διαθέσεών σας μπορεί να είναι πιο ήπια. Η ανάγκη για οικογενειακή ασφάλεια είναι ένα ζήτημα που θα χρειαστεί να αντιμετωπιστεί και να επιλυθεί.

ΛΕΩΝ: Μια δημιουργική χρονιά, που ευνοεί τη διασκέδαση ή την απόκτηση παιδιών. Υπάρχει μια τάση προς την υπερβολή που θα πρέπει να προσεχθεί. Αν ο Ωροσκόπος δέχεται σκληρές όψεις, πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε η σχέση και η καριέρα να μην καταποντιστούν, εξαιτίας της υπερβολικής αναζήτησης ηδονής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σας διακατέχει μια βαθιά επιθυμία να αλλάξετε εργασιακό αντικείμενο, ενώ κυριαρχεί αυτή τη χρονιά η δυσαρέσκεια για τη δουλειά σας γενικότερα αλλά και τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε εκεί. Το στρες που συνδέεται με τη δουλειά, μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας. Η κριτική που θα δεχτείτε από τους ανωτέρους σας, μπορεί να οδηγήσει σε οικονομικά προβλήματα καθώς η αύξηση που περιμένατε ίσως να μην έρθει.

ΖΥΓΟΣ: Με Ωροσκόπο ηλιακής επιστροφής στο Ζυγό, μπορεί να προκύψουν νομικά ζητήματα γύρω από σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες. Είναι προτιμότερο να καταφύγετε στη συνεργασία και την πειθώ, παρά στη λεκτική επιθετικότητα που θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έντονα, καταπιεσμένα συναισθήματα καθώς και συναισθηματικά ζητήματα κυριαρχούν αυτή τη χρονιά. Είναι ανάγκη να στηριχθείτε στη δική σας εσωτερική δύναμη και στο δικό σας «πορτοφόλι». Ο Ωροσκόπος ηλιακής επιστροφής στο Σκορπιό δεν ευνοεί το γάμο και τις προσωπικές σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προκύπτουν ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων αλλά και των εξόδων σας, ενώ μπορεί να οδηγηθείτε σε επενδύσεις υψηλού ρίσκου, λόγω της υπερβολικής αυτοπεποίθησης και της υπεραισιοδοξίας σας. Διακατέχεστε από μια έντονη ανησυχία και νευρικότητα, έτσι τόσο τα ταξίδια όσο και οτιδήποτε άλλο σας δίνει την αίσθηση της ελευθερίας βρίσκονται ψηλά στον κατάλογο των προτεραιοτήτων σας αυτή τη χρονιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με Ωροσκόπο ηλιακής επιστροφής στον Αιγόκερω, μπορεί να προκύψουν προσωπικοί περιορισμοί, όρια και βαριές ευθύνες. Είναι πιθανό να υπάρξουν στην καριέρα σας αλλαγές, οι οποίες φέρνουν και ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Η χρονιά προσφέρεται για ενασχόληση περισσότερο με τις προσωπικές σας υποθέσεις και λιγότερο με τις ευθύνες της επαγγελματικής σας ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανάγκη να αποκολληθείτε από τις συνήθεις κοινωνικές συμβάσεις και να κάνετε το δικό σας είναι πολύ ισχυρή. Οι προσωπικές σας σχέσεις χρειάζονται κάποια προσοχή, αλλιώς δεν αποκλείεται γρήγορα να ναυαγήσουν. Φροντίστε να μην ξοδεύετε όλο το χρόνο και τα χρήματά σας σε ανθρωπιστικά ιδεώδη ή ταξίδια.

ΙΧΘΕΙΣ: Με Ωροσκόπο ηλιακής επιστροφής στους Ιχθείς, η διαίσθηση και τα συναισθήματα παίζουν μεγαλύτερο ρόλο αυτή τη χρονιά από ό,τι η λογική, έτσι θεωρείται πιθανή μια υπέροχη ρομαντική σχέση, ή κάποιες δυσκολίες και αντιπαραθέσεις σε σχέση με τα χρήματα. Αφιερώστε το χρόνο σας σε τέχνες και άλλες δημιουργικές ασχολίες.

http://asteriskos.wordpress.com/2012/03/13/%CE%BF-%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%82-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B6%CF%8E/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...