παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
H Γυναίκα Τοξότης

Χαρούμενες, εξωστρεφείς και δυναμικές, αντιμετωπίζετε τη ζωή σαν παιχνίδι και το κέφι σας γίνεται μεταδοτικό. Χρειάζεστε συχνές αλλαγές περιβάλλοντος, ενώ οι μικροί χώροι σάς προκαλούν κλειστοφοβία. Η φιλοσοφία σας συνοψίζεται στο μότο «η ζωή είναι ένας καθρέφτης, που χαμογελά μόνο σʼ εκείνους που της χαμογελούν» και αυτό ακριβώς κάνετε. Με τη zen νοοτροπία σας, βεβαίως, τελικά καταφέρνετε να υλοποιήσετε τους κυριότερους στόχους που θέτετε στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Οι πνευματικές σας ανησυχίες είναι έντονες και στο ζώδιό σας ανήκουν αρκετοί επιτυχημένοι αστρολόγοι καθώς και πολλοί ψυχαναλυτές.


ΕΙΣΤΕ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΕΣ
Όταν βρίσκετε την ηρωική δύναμη να γελάσετε ακόμα και με τα δικά σας παθήματα. Τότε που τα βουρκωμένα σας μάτια φωτίζονται μ’ ένα χαμόγελο, γίνεστε το κορίτσι που οι γυναίκες θαυμάζουν και οι άντρες επιθυμούν να προστατεύσουν.

ΕΙΣΤΕ… ΑΝΥΠΟΦΟΡΕΣ Όταν βιάζεστε να κατακτήσετε κάποιον άντρα που σας γοήτευσε και παίζετε το ρόλο του ανυπόμονου και πιεστικού… κυνηγού.

DO με Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους. Αυτή την περίοδο και μέχρι το τέλος του 2008, γόνιμες και πολύ απολαυστικές ερωτικά θα είναι και οι σχέσεις σας με Κριούς και Καρκίνους.

DON’T με Παρθένους, Σκορπιούς, έτερους Τοξότες και Ιχθύς.

Γυναίκα Τοξότης με άντρα…

Κριό: Εύκολα θα ερωτευτείτε ο ένας τον άλλον. Σε διάστημα λίγων μηνών όμως, η ανωριμότητά του θα σας κουράσει και τα «αθώα φλερτάκια» του προς πάσα κατεύθυνση θα σας εκνευρίσουν. Μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς πάντως, βρίσκεστε σε εξαιρετικά αρμονική φάση μεταξύ σας και η κάθε επαφή σας μαζί του ενδέχεται να οδηγήσει σε μια σύντομη αλλά γεμάτη πάθος σχέση.

Ταύρο: Σαν συνεργάτης θα αποδειχτεί χρήσιμος για την προώθηση της καριέρας σας. Σαν σύντροφος, όμως, θα σας απογοητεύσει με την πεζότητα και τον κυνισμό του.

Δίδυμο: Θα τον λατρέψετε ή θα τον αντιπαθήσετε με την πρώτη ματιά. Το ίδιο κι εκείνος. Πρόκειται για το ζώδιο των καλύτερων φίλων και των χειρότερων εχθρών σας.

Καρκίνο: Μια hot επαφή, που απαιτεί διπλωματική νοοτροπία από την πλευρά σας. Το σεξ μ’ αυτόν τον άντρα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό, αν όμως κάνετε το σφάλμα να τον ερωτευτείτε πρώτες, είναι πιθανό να τρομοκρατηθεί και να οπισθοχωρήσει.

Λέοντα: Κλασικός συνδυασμός. Το ερωτικό πάθος συνδυάζεται με στοργή, τρυφερότητα και κατανόηση. Πολυδιάστατη σχέση, που συνήθως διαρκεί για πάντα!

Παρθένο: Επικοινωνιακά εμπόδια και χαώδεις διαφορές νοοτροπίας. Εκείνος καταπνίγει τον αυθορμητισμό σας, εσείς ανεβάζετε τις ανασφάλειές του στα ύψη και προσπαθώντας να τον πείσετε να χαλαρώσει και να απολαύσει το «εδώ & τώρα», το μόνο που καταφέρνετε είναι να τον κάνετε να αισθάνεται μειονεκτικά.

Ζυγό: Εξαίρετος συνδυασμός. Μαζί θα υλοποιήσετε τα όνειρά σας πολύ πιο σύντομα. Σχέση που φέρνει καλοτυχία διαρκείας και στους δύο συντρόφους.

Σκορπιό: Συνεπής και αξιόπιστος σαν φίλος. Μια ερωτική σχέση μαζί του, όμως, θα κάνει πιο έντονες τις ανασφάλειές σας και θα μπλοκάρει την αυτοέκφρασή σας.

Τοξότη: Σχέση που –στην καλύτερη περίπτωση– προκαλεί στασιμότητα. Σαν ζευγάρι, θα αντιμετωπίζετε όλο και μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα, τα οποία σύντομα θα σας οδηγήσουν στον χωρισμό.

Αιγόκερω: Δεν είναι διατεθειμένος να εκτιμήσει τα προτερήματά σας, ούτε κι εσείς τα δικά του. Κάθε απόπειρα ουσιαστικής επικοινωνίας ανάμεσά σας οδηγεί σε εκνευριστικές αντιπαραθέσεις. Αν έχετε μαζοχιστικές τάσεις, απομακρυνθείτε εγκαίρως, αφού διατρέχετε τον κίνδυνο να τον ερωτευτείτε.

Υδροχόο: Έντονη σεξουαλική έλξη, που συνδυάζεται με αλληλοεκτίμηση και ικανότητα να συμβάλλετε ο ένας στην ατομική εξέλιξη του άλλου. Σχέση που σας καλύπτει συναισθηματικά, χωρίς να περιορίζει την ανεξαρτησία σας.

Ιχθύ: Κανένα σημείο επαφής. Ακόμα και μια φιλική σχέση ανάμεσά σας θα οδηγήσει σε ανώριμες αναμετρήσεις προσωπικότητας και θα διακοπεί σύντομα ή θα εξελιχθεί σ’ έναν θυελλώδη έρωτα που θα… στοιχειώσει τη μετέπειτα ζωή σας και θα σας αφήσει μια ανεξήγητη αίσθηση ενοχής ή γενικότερης ανεπάρκειας

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...