παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η Γυναίκα Κριός

Γίνεστε αναγνωρίσιμες από το ευθύ βλέμμα με το οποίο κοιτάζετε τους άλλους ίσια στα μάτια, τον δυναμικό τρόπο ομιλίας και τον έντονο ερωτικό μαγνητισμό που αποπνέετε. Άντρες και γυναίκες σάς λατρεύουν, επειδή συνδυάζετε τη γλυκιά, θηλυκή σας παρουσία με μια άμεση και ανεπιτήδευτη, σχεδόν παιδική συμπεριφορά.

Εκφράζετε τα συναισθήματά σας πληθωρικά, ερωτεύεστε εύκολα, πλήττετε γρήγορα και αποχωρείτε πρώτες. Γεννημένες αρχηγοί, λειτουργείτε με βάση το ένστικτο και σας αρέσουν τα… δύσκολα. Όποιος ή ό,τι σας αντιστέκεται, κεντρίζει το ενδιαφέρον σας και αφιερώνεστε στην κατάκτησή του. Ένας κόσμος χωρίς Κριούς θα βούλιαζε στο τέλμα της δειλίας, της δυσπιστίας και της υποτονικότητας.

ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ με το ακμαίο ηθικό και το κέφι σας για ζωή.
ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΕΙΤΕ όταν χωρίς εμφανή αιτία παίρνετε «ανάποδες», χάνοντας τους καλούς σας τρόπους και μοιράζοντας προσβολές.

DO με Ζυγούς και Λέοντες που αμφότεροι απεχθάνονται τη μετριότητα όσο κι εσείς. Επίσης με Τοξότες, με τους οποίους κάνετε σχέσεις που ενισχύουν την καλοτυχία σας. Τέλος, υπάρχουν κάποιοι Ιχθύες ικανοί να σας ταξιδέψουν στον «έβδομο ουρανό» και αξίζει τον κόπο να τους εντοπίσετε. Γόνιμες και οι σχέσεις σας με Υδροχόους.

DON’T με Ταύρους και Παρθένους, που νιώθουν ανασφάλεια δίπλα σε γυναίκες με έντονη προσωπικότητα.

Γυναίκα Κριός με άντρα…

κριό: Δύο αρχηγοί σ’ ένα σπίτι δεν συμβιώνουν ειρηνικά. Εκρηκτική σχέση με σύντομη ημερομηνία λήξης.
ταύρο: Εσείς κινείστε σε fast forward, εκείνος σε slow motion. Πλήρης δυσαρμονία.
δίδυμο: Πολλοί γάμοι έγιναν ανάμεσα σ’ αυτά τα 2 ζώδια, λίγοι όμως είχαν διάρκεια πάνω από 2 χρόνια. Φέτος πάντως, οι νέες γνωριμίες σας με Διδύμους ενδέχεται να οδηγήσουν σε σχέσεις μεγάλης διάρκειας.
καρκίνο: Αν είστε ο μονογαμικός τύπος Κριού, μάλλον γνωρίσατε τον μέλλοντα πατέρα των παιδιών σας.
λέοντα: Ένα από τα αρμονικότερα ζευγάρια του ζωδιακού! Μαζί του θα νιώθετε πιο ασφαλής από ποτέ.
παρθένο: Συνδυασμός που δεν προσφέρεται ούτε για μια απλή φιλία. Προέρχεστε από διαφορετικούς… πλανήτες.
ζυγό: Καρμική έλξη ή απώθηση. Θα τον λατρέψετε ή θα τον μισήσετε στα 5 πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας. Κατά βάθος μοιάζετε αρκετά μεταξύ σας και η σχέση σας θα χρειαστεί μια ολόκληρη ζωή για να ολοκληρώσει τον κύκλο της.
σκορπιό: Σαν εραστής, θαυμάσιος! Σαν σύζυγος όμως ή σαν φίλος, εντελώς ακατάλληλος για μια φιλελεύθερη Κριό.
τοξότη: Απόλυτη αρμονία σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού και έξω απ’ αυτό. Σχέση που -99%- οδηγεί σε γάμο. Η εξωστρέφεια, η διεκδικητικότητα και η καλοτυχία αμφοτέρων ενισχύονται από το ενεργειακό interaction αυτής της επαφής.
αιγόκερω: Τα ζώδια που συμβολίζονται με κερασφόρα πλάσματα δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν μεταξύ τους εξαιτίας της ανταγωνιστικότητας που τους «βγαίνει».
υδροχόο: Ένας σπάνιος συνδυασμός απολαυστικού σεξ και κολλητής φιλίας, ο οποίος όμως συνήθως δεν διαρκεί πολύ. Φέτος πάντως, οι νέες γνωριμίες σας με Υδροχόους ενδέχεται να οδηγήσουν σε σχέσεις μεγάλης διάρκειας.
ιχθύ: Σχέση που απαντάται συχνά, ανατρέποντας το αστρολογικό κλισέ που θέλει τα ζώδια της Φωτιάς να μην ταιριάζουν με αυτά του Νερού.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...