παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Οι γυναίκες Σκορπιοί

Πέρα από το πολυσυζητημένο σεξαπίλ σας, διακρίνεστε για τη… μαγκιά, το δυναμισμό και τη γενναιοψυχία σας, που σας κάνουν να λέτε «ό,τι έγινε, έγινε. Πάμε παρακάτω». Είστε εξπέρ στα νέα ξεκινήματα και όλοι αγαπούν να συνεργάζονται μαζί σας, αφού διατηρείτε ψυχική επαφή και ποτέ δεν υποτιμάτε τους άλλους. Το κομβικό σημείο μ’ εσάς είναι ότι όταν έχετε μια δημιουργική απασχόληση και αφιερώνετε πολύ χρόνο στην καριέρα σας πλησιάζετε σταδιακά στο ευγενέστερο σύμβολο του ζωδίου σας που είναι ο Αετός, ενώ όταν κλείνεστε στο σπίτι και ασχολείστε με το νοικοκυριό, κυριολεκτικά βράζετε στο ζουμί σας, γεμίζετε απωθημένα και γίνεστε εξαιρετικά εκδικητικές.

ΕΙΣΤΕ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΕΣ Όταν με τα εύστοχα, ψύχραιμα και λακωνικά σχόλιά σας δίνετε μαθήματα συμπυκνωμένης σοφίας και εμπνέετε τους γύρω σας να γίνουν πιο αποτελεσματικοί.

ΕΙΣΤΕ… ΑΝΥΠΟΦΟΡΕΣ Όταν μπαίνει στο μυαλό σας η έμμονη ιδέα της ζήλειας και περνάτε το σύντροφό σας από… Ιερά Εξέταση, δηλητηριάζοντας έτσι την ερωτική σας ζωή.

DO ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ με Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύς (μέχρι το τέλος του 2008 προβλέπονται γόνιμες και οι σχέσεις σας με Κριούς, καθώς κι εκείνες με Δίδυμους).

DON’T ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ με Τοξότες και Υδροχόους.

Γυναίκα Σκορπιός με άντρα…

Κριό: Υπάρχει ερωτισμός ανάμεσά σας, αλλά σας εκνευρίζει η ανωριμότητά του και το γεγονός ότι καμαρώνει για την πολυγαμική φύση του. Περιέργως πάντως, αυτή την περίοδο ταιριάζετε αρκετά.

Ταύρο: Καρμική έλξη. Στο ζώδιο αυτό ανήκουν οι άνθρωποι που μ’ έναν ανεξήγητο τρόπο θα νιώσετε ότι τους γνωρίζατε από πάντα. Αίσθηση ουσιαστικής (όχι τυπικής) συγγένειας.

Δίδυμο: Ικανοποιητικό σεξ. Είναι σημαντικό, όμως, να τον απομακρύνετε έγκαιρα από τη ζωή σας, πριν προλάβει να σας απογοητεύσει με τον άστατο χαρακτήρα του. Εξαίρεση αποτελεί το διάστημα που διανύουμε, καθώς μέχρι το τέλος της χρονιάς εναρμονίζεστε θαυμάσια μεταξύ σας.

Καρκίνο: Ιδιαίτερα γόνιμη σχέση, ανάμεσα σε δύο υδάτινα ζώδια που αλληλοσυμπληρώνονται και αλληλοεξελίσσονται. Μαζί του μπορείτε να κατακτήσετε το… Μανχάταν.

Λέοντα: Επαφή ιδιαίτερα βοηθητική για την καριέρα και την δημόσια εικόνα σας. Στον ερωτικό τομέα, όμως, ξυπνούν αισθήματα ανταγωνισμού, που οδηγούν σε εξαντλητικά power-games.

Παρθένο: Αρχικά αναπτύσσεται μεταξύ σας μια τρυφερή φιλία, η οποία συνήθως οδηγεί σ’ έναν παθιασμένο έρωτα και στη συνέχεια σ’ έναν ευτυχισμένο γάμο.

Ζυγό: Ο τρόπος σκέψης του είναι πολύ ανεδαφικός για τα γούστα σας, ενώ ο δικός σας είναι υπερβολικά πρακτικός και νηφάλιος για τα δικά του. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, όμως, να γίνετε κολλητοί φίλοι.

Σκορπιό: Ακόμα κι αν υπάρχει σεξουαλική έλξη μεταξύ σας, η καθημερινή επαφή θα φέρει στην επιφάνεια τα πιο αρνητικά –ίσως και αυτοκαταστροφικά– χαρακτηριστικά αμφοτέρων.

Τοξότη: Γνωριμία ιδιαίτερα βοηθητική για τον τομέα των οικονομικών σας. Μέχρι εκεί όμως. Κάθε ερωτική ή φιλική σχέση, που απαιτεί περισσότερη οικειότητα ανάμεσά σας, θα οδηγήσει σε αγεφύρωτο χάσμα νοοτροπίας και έντονες συγκρούσεις.

Αιγόκερω: Σύμμαχοι, φίλοι κι εραστές. Μια σχέση μαζί του θα ενισχύσει αποφασιστικά την αυτοπεποίθησή σας και θα οδηγήσει στην υλοποίηση των ονείρων σας.

Υδροχόο: Χαώδεις διαφορές νοοτροπίας και εξαντλητικές αντιπαραθέσεις. Αν η σχέση σας μείνει σε φιλικό επίπεδο, σίγουρα θα σας βοηθήσει να εξερευνήσετε βαθύτερα τον εαυτό σας και τα όριά του.

Ιχθύ: Εξαιρετικός συνδυασμός, που ανεβάζει την καλοτυχία αμφοτέρων στα ύψη. Τα ενεργειακά σας πεδία εναρμονίζονται απόλυτα και ένας έρωτας ανάμεσά σας, συνήθως διαρκεί για πάντα.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...