παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Οι γυναίκες Παρθένοι

vt

Έξυπνες, πολιτισμένες, διακριτικές και ικανές να δουλέψετε σκληρά για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας, συγκαταλέγεστε χωρίς αμφιβολία στα ζώδια που ξέρουν να κερδίζουν. Η εμφάνισή σας αποπνέει μια αγνότητα που φέρνει στο νου την εξιδανικευμένη εικόνα της ομορφιάς που βλέπουμε σε Καθολικές αγιογραφίες. Συνήθως έχετε άψογη ποιότητα δέρματος, γαλάζια μάτια με ολοκάθαρο βλέμμα και τα χείλη σας έχουν το χρώμα του κερασιού. Εκτιμάτε τα αυθεντικά αντικείμενα, τους ειλικρινείς ανθρώπους και το μότο που συνοψίζει την όλη στάση ζωής σας είναι: «Μιλάω στα ίσια και σ’ όποιον αρέσει». Οι περισσότερες Παρθένοι γεννιέστε μ’ ένα εκπληκτικό χάρισμα: συνήθως πρόκειται για το άγγιγμά σας το οποίο έχει θεραπευτική δύναμη. Ίσως γι’ αυτό διακρίνεστε συχνά σε επαγγέλματα που σχετίζονται με την υγεία. Με κυβερνήτη πλανήτη σας τον Ερμή, ανήκετε στα πιο υπερκινητικά και επικοινωνιακά κορίτσια του ζωδιακού. Δυστυχώς, το υπερευαίσθητο νευρικό σας σύστημα είναι υπεύθυνο για τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζετε στο στομάχι. Μπορείτε να γίνετε… αήττητες και να καταφέρετε θαύματα σε όλους τους τομείς αν διδαχθείτε αναπνευστικές τεχνικές χαλάρωσης και αρχίσετε να τις εφαρμόζετε.

ΕΙΣΤΕ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΕΣ Όταν συμπεριφέρεστε με ευγένεια και σεβασμό σε ανθρώπους, από τους οποίους δεν περιμένετε κανένα αντάλλαγμα. Επίσης, όταν ελαττώνετε τα πολλά λόγια και αφήνετε τους άλλους να υποθέτουν ότι είστε τόσο ανυστερόβουλες όσο δείχνετε.

ΕΙΣΤΕ… ΑΝΥΠΟΦΟΡΕΣ Όταν δίνετε υπερβολικές διαστάσεις σε μικρά παραπτώματα των αγαπημένων σας προσώπων και καταλήγετε να γκρινιάζετε ή όταν αρχίζετε να κριτικάρετε τους άλλους, σατιρίζοντάς τους ανελέητα και κάνοντάς τους «φύλλο & φτερό»…

DO ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ με Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Αιγόκερους (στη διάρκεια του 2009, προβλέπονται γόνιμες και οι σχέσεις σας με έτερους Παρθένους καθώς και με Υδροχόους).

DON’T ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ με Δίδυμους, Λιοντάρια και Τοξότες.

Γυναίκα Παρθένος με άντρα…

Κριό: Παρ’ όλη την αμοιβαία έλξη, πρέπει να γίνουν αμέτρητες υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές, προκειμένου να συνεχιστεί μια σχέση ανάμεσά σας.

Ταύρο: Κλασικός συνδυασμός, που συχνότατα οδηγεί σ’ έναν ευτυχισμένο γάμο.

Δίδυμο: Το μόνο κοινό στοιχείο ανάμεσά σας είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας (ο Ερμής). Κατά τ’ άλλα, διαφέρετε όπως η μέρα με τη νύχτα και η μεταξύ σας επαφή έχει έντονα στοιχεία ανταγωνισμού.

Καρκίνο: Θαυμάσιος συνδυασμός. Μπορείτε άνετα να δημιουργήσετε μια οικογένεια, που θα χαρίσει ευτυχία και στους δυο σας.

Λέοντα: Αντιλαμβάνεστε τη ζωή και τις ανθρώπινες σχέσεις με τελείως διαφορετικό τρόπο. Ένας έρωτας ανάμεσά σας, θα οδηγήσει σε απογοήτευση.

Παρθένο: Είστε και οι δύο τόσο αναλυτικοί και λεπτολόγοι, που δύσκολα θα ανεχθείτε ο ένας τις εμμονές του άλλου. Αυτή την περίοδο πάντως, μπορείτε να συνεννοηθείτε μαζί του καλύτερα από ποτέ.

Ζυγό: Εκείνος είναι πολύ ματαιόδοξος για τα γούστα σας, εσείς υπερβολικά ρεαλίστρια ή κυνική για τα δικά του. Αν είστε τυπικοί εκπρόσωποι των ζωδίων σας, πιθανότατα θα αρχίσετε και θα τελειώσετε την πρώτη γνωριμία σας μ’ έναν γερό καβγά.

Σκορπιό: Σχέση που διαθέτει τον σπάνιο συνδυασμό μιας πολύ δυνατής φιλίας με φλογερό σεξ και τις προοπτικές να διαρκέσει για πάντα.

Τοξότη: Ο ένας φέρνει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες του άλλου και η επαφή μαζί του, είναι ικανή να σας αφήσει «συμπλέγματα», που θα δυσκολευτείτε να ξεπεράσετε…

Αιγόκερω: Εξαίρετος συνδυασμός. Η καλοτυχία αμφοτέρων ενισχύεται και η υλοποίηση των φιλοδοξιών σας γίνεται πιο εύκολη.

Υδροχόο: Ακόμα κι αν αρχικά τον βρίσκετε ελκυστικό, είναι επείγον να… οπισθοχωρήσετε εγκαίρως, πριν τον ερωτευθείτε και αρχίσετε να τον διεκδικείτε μάταια, χάνοντας σταδιακά την αυτοεκτίμησή σας. Αυτή την περίοδο πάντως, το σεξουαλικό σας ταίριασμα προβλέπεται ανεπανάληπτο.

Ιχθύ: Καρμική έλξη. Θα τον λατρέψετε ή θα τον μισήσετε στα 5 πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας. Απρόβλεπτος συνδυασμός, που μπορεί να επιφυλάσσει ό,τι καλύτερο ή ό,τι χειρότερο

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...