παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Νέα Σελήνη στους Ιχθείς

Κριός: Η νέα σελήνη φέρνει τάση για απομόνωση και αποτοξίνωση από κακές συνήθειες και καταχρήσεις της τελευταίας περιόδου, είναι ιδανική για να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας, να γαληνέψετε και να απολαύσετε την εσωτερική ηρεμία. Μέσα από την προσευχή και τον διαλογισμό μπορείτε να επιτύχετε την εν λόγω αποτοξίνωση. Ιδανική περίοδος για να αναθεωρήσετε λάθος τακτικές στις σχέσεις σας είτε είναι φιλικές είτε ερωτικές είτε επαγγελματικές. Φαίνεται πως ετοιμάζετε ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα και το μελετάτε με σχολαστικότητα και λεπτομέρεια, μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας, να είστε ρεαλιστές και ορθολογικοί καθώς μπορεί να διαψευσθείτε. Πιθανό το σενάριο της δημιουργίας μιας κρυφής ερωτικής σχέσης, προσοχή σε εξιδανικεύσεις, ωραιοποιήσεις και αποκαλύψεις. Ακολουθείτε τη νόμιμη οδό σε κάθε σας κίνηση, ευεργετήστε την ψυχολογία σας και θεμελιώστε την αυτοπεποίθησή σας σε υψηλά επίπεδα. Χρησιμοποιείστε τη δύναμη του σύμπαντος, σχεδιάστε με λεπτομέρεια, οργανωθείτε, εργαστείτε έτσι ώστε να έρθουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η διαίσθησή σας αυξάνεται σημαντικά.

Ταύρος: Ευνοϊκή η νέα σελήνη για το δικό σας ζώδιο καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσετε στόχους για την μελλοντική σας εξέλιξη και πορεία. Σκέφτεστε πολλά, σχεδιάζετε αρκετά πράγματα και προσπαθείτε να τα φέρετε εις πέρας μάλλον επιτυχώς. Ο κοινωνικός-φιλικός σας κύκλος επεκτείνεται σημαντικά και σας περιστελεχώνουν άτομα εμπνευσμένα και καλλιτεχνικής φύσης. Μπορείτε να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με τους φίλους σας ενώ παράλληλα νέοι φίλοι έρχονται στη ζωή σας, σας αφυπνίζουν και σας χαρίζουν μία νέα πνοή, ανανέωσης και δυναμικής πορείας προς ένα καλύτερο αύριο. Οι στόχοι σας είναι γεμάτοι έμπνευση, φιλοδοξία και έχουν ως στόχο την προσφορά σε κοινωνικό σύνολο. Το φεγγάρι αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ενταχτείτε σε έναν νέο κύκλο, τα άτομα του οποίου έχουν κοινά ενδιαφέροντα με τα δικά σας. Προσοχή μην εμπλέκετε τη φιλία με τον έρωτα. Οι φιλίες είναι λυτρωτικές αυτήν την περίοδο και σας βοηθάνε να ξεδιπλώσετε κρυφά ταλέντα. Προσοχή σε εξιδανικεύσεις καθώς τα κίνητρα όλων όσων σας πλησιάζουν δεν είναι αγνά και καθαρά.

Δίδυμοι: Ευνοϊκή η νέα σελήνη σε θέματα καριέρας και κοινωνικής προβολής. Εγκαινιάζεται μία νέα περίοδος για την επαγγελματική σας πορεία, η οποία θα σας βοηθήσει να αναδειχτείτε. Έντονη κινητικότητα και νέες επαγγελματικές προτάσεις έρχονται στο προσκήνιο, διαπραγματευτείτε τες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και κλείστε τους όρους των συμφωνιών υπέρ σας. Πολλοί Δίδυμοι θα ανακαλύψετε κρυφές, καλλιτεχνικές πτυχές του εαυτού σας και θα αποφασίσετε να ακολουθήσετε ένα καλλιτεχνικό επάγγελμα ως εναλλακτική ή συμπληρωματική εργασία. Ένα νέο χόμπι στο μενού της νέας σελήνης. Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε οι Δίδυμοι των πρώτων τριών ημερών καθώς ο Ποσειδώνας είναι απατηλός και ενδέχεται να σας πλησιάσουν στον επαγγελματικό χώρο άτομα με μη αγνές προθέσεις. Σας δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα επαγγελματικό όνειρο, βρίσκετε λύτρωση στην εργασία. Προσοχή σε σκάνδαλα οι γεννημένοι τις πρώτες τρεις ημέρες, είστε επιρρεπείς γι’ αυτό ακολουθείτε τη νόμιμη οδό.

Καρκίνος: Ευνοϊκή για το δικό σας ζώδιο η νέα σελήνη καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να γίνετε καλύτεροι γνώστες. Η φιλοσοφία σας, ο τρόπος που προσεγγίζετε και αντιλαμβάνεστε τη ζωή αλλάζει σταδιακά και αυτό σας λυτρώνει. Επιτυχία σε θέματα σπουδών μπορεί να έχετε οι νεότεροι σε ηλικία ή όσοι ασχολείστε με ένα μεταπτυχιακό-διδακτορικό ή ερευνητικό. Κάποια επιτυχία σε μία νομική υπόθεση στο μενού της νέας σελήνης. Είστε περισσότερο αισιόδοξοι και δεκτικοί σε νέες ιδέες και εξερευνήσεις. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι σε κάποια χώρα του εξωτερικού, αυτό το ταξίδι ήταν μάλλον όνειρο ζωής. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα ενώ παράλληλα όσοι ασχολείστε με την συγγραφή, τις εκδόσεις ή την επικοινωνία μπορείτε να διαπρέψετε κυριολεκτικά. Η φιλοσοφία που ενστερνίζεστε, η γνώση και η επικοινωνία δρουν άκρως θεραπευτικά. Η αισιοδοξία σας και η φιλοσοφία σας απέναντι στη ζωή αποτελούν κινητήριο δύναμη ώστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας ενώ παράλληλα αποτελείτε πηγή έμπνευσης για πολλούς.

Λέων: Θέματα οικονομικά φέρνει στο προσκήνιο η νέα σελήνη από τους Ιχθείς ενώ παράλληλα τονίζει την εσωστρέφειά σας. Διάφορες σκέψεις γυροφέρνουν το μυαλό σας αλλά παράλληλα αυξάνεται η διαισθητικότητά σας και μπορείτε να ακολουθήσετε ένα επαγγελματικό σχέδιο με στρατηγική. Ένα θέμα κληρονομικό, φορολογικό έρχεται στο προσκήνιο ενώ παράλληλα οι γεννημένοι στις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου αποφύγετε ένα δάνειο ή την υπογραφή ενός οικονομικού συμβολαίου καθώς οι όροι μπορεί να είναι ουτοπικοί. Η σεξουαλικότητά σας στα ύψη και ο ερωτισμός αγγίζει το ζενίθ, είστε ρομαντικοί και έχετε την επιθυμία να βρεθείτε σε πιο ιδιωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι βγείτε δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του έρωτα, έχετε ένα έντονο σεξαπίλ και μαγνητίζετε τους γύρω σας. Αποφύγετε την κτητικότητα και τις ζήλιες καθώς δημιουργούν προστριβές στις σχέσεις. Αναθεωρείτε λάθος οικονομικές στρατηγικές του παρελθόντος, φροντίστε να μην τις επαναλάβετε.

Παρθένος: Απέναντί σας σχηματίζεται η νέα σελήνη και αυτό αυτομάτως φέρνει τους άλλους σε προτεραιότητα στη ζωή σας. Σχέσεις και συνεργασίες είναι ιδιαίτερα επωφελείς για το δικό σας ζώδιο και μπορεί να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για εσάς. Ιδιαίτερα ερωτική περίοδος, οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι βγείτε δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του έρωτα καθώς φλερτάρει με το ζώδιό σας. Το εν λόγω φεγγάρι προσφέρει ιδιαίτερα ρομαντικές στιγμές σε όλους σας και αυτό είναι λίγο έξω από τα νερά σας, αφεθείτε όμως χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι γεννημένοι τις πρώτες 4 ημέρες του ζωδίου να είστε προσεκτικοί σε νέες σχέσεις και συνεργασίες καθώς αυτοί που σας πλησιάζουν μπορεί να μην έχουν και τις πιο αγνές προθέσεις. Μία νέα ερωτική σχέση φαίνεται να δημιουργείται, ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στη ζωή σας και σας μαγεύει, να είστε επιφυλακτικοί καθώς ενδέχεται να διαψευστείτε. Οι σχέσεις λειτουργού λυτρωτικά για το δικό σας ζώδιο, μέσα από το εμείς βρίσκετε ασπίδα προστασίας. Μην επαναλαμβάνετε λάθη του παρελθόντος στις σχέσεις σας, συγχωρέστε όσους σας πλήγωσαν και συνεχίστε σε νέα μονοπάτια.

Ζυγός: Η νέα σελήνη στους Ιχθείς φέρνει στο προσκήνιο θέματα καθημερινότητας, εργασίας και υγείας. Έντονη κινητικότητα στους εν λόγω τομείς, αρκετές υποχρεώσεις σας ταλαιπωρούν αλλά με οργάνωση και πειθαρχία μπορείτε να τις φέρετε εις πέρας. Η καθημερινότητά σας γίνεται λίγο νωχελική κοντά στις 22/02, επικρατεί ένας γενικότερος αποπροσανατολισμός. Πολλοί Ζυγοί θα ανακαλύψετε κρυφές και καλλιτεχνικές πτυχές του εαυτού σας έτσι ενδέχεται να ασχοληθείτε με μία εικαστική τέχνη, με κάτι που απαιτεί φαντασία και οραματισμό. Να είστε προσεκτικοί στη διατροφή σας, αποφύγετε βαριά φαγητά, τις τοξίνες καθώς ο οργανισμός σας θα επιβαρυνθεί και θα εξασθενήσει, λέμε όχι στις καταχρήσεις. Εργασιοθεραπεία το κλειδί των ημερών, μέσα από την εργασία και την καθημερινότητα σας βρίσκετε λύτρωση. Μάθετε από τα λάθη σας στις συνεργασίες σας και αποφύγετε να τα επαναλάβετε.


Σκορπιός: Άκρως ευνοϊκή η νέα σελήνη στους Ιχθείς για το δικό σας ζώδιο καθώς πραγματοποιείται σε ένα φιλικό ζώδιο. Θέματα δημιουργίας έρχονται στο προσκήνιο και εσείς είστε χαρούμενοι, εξωστρεφείς και κεφάτοι. Ο έρωτας φλέγεται και μάλιστα φαίνεται να παίρνει ρομαντικές διαστάσεις. Οι δεσμευμένοι έχετε τη δυνατότητα να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ για τους αδέσμευτους είναι ιδανική περίοδος για νέες γνωριμίες. Έντονα ερωτική-ρομαντρική περίοδο εγκαινιάζει το φεγγάρι αυτό. Όσοι ενδιαφέρεστε για την απόκτηση απογόνων είναι ιδανική περίοδος ενώ παράλληλα οι γονείς έχετε ευχάριστες ειδήσεις από το μέτωπο των παιδιών. Ο έρωτας αποτελεί τη σανίδα σωτηρίας αυτές τις ημέρες, εκεί βρίσκετε καταφύγιο. Αποφύγετε να επαναλάβετε λάθη στον τομέα των ερωτικών σας. Είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, παραγωγικοί και με διάχυτη την αισιοδοξία. Οι γεννημένοι στις 24-25/10 μην επενδύετε συναισθηματικά σε ένα πρόσωπο που μόλις έχετε γνωρίσει, ο χρόνος θα είναι ο καλύτερος κριτής.

Τοξότης: Η νέα σελήνη σχηματίζεται στον τομέα της οικογένειας και σας κάνει να αναζητάτε καταφύγιο στον ιδιωτικό σας χώρο κοντά στις 22/02. Ένα άτομο της οικογένειας σας χρειάζεται τη συμπαράστασή σας και την συνδρομή σας, η οποία φαίνεται να είναι καταλυτική. Ιδανική περίοδος για συγκεντρώσεις στον ιδιωτικό σας χώρο, προσκαλέσετε έναν-δύο καλούς φίλους ή δικούς σας ανθρώπους και απολαύστε τη συντροφιά τους. Ένα θέμα σχετικά με ένα ακίνητο έρχεται στο προσκήνιο. Οι γεννημένοι τις πρώτες τρεις ημέρες του ζωδίου αποφύγετε μία μετακόμιση, μία ανακαίνιση ή την υπογραφή ενός συμβολαίου κατοικίας καθώς μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στο χώρο κατοικίας ή στους όρους του συμβολαίου. Αν μη τι άλλο, αρκετοί Τοξότες θα μπείτε στη διαδικασία της δημιουργίας του ιδανικού χώρου, ενδέχεται να επισημοποιήσετε μία απόφασή σας για συγκατοίκηση. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να αποκτήσετε έναν απόγονο, είναι κατάλληλη περίοδος. Αποφύγετε λάθη του παρελθόντος στις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις και φροντίστε να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με τους οικείους. Πηγή έμπνευσης η οικογένειά σας, στην οποία βρίσκετε θαλπωρή.

Αιγόκερως: Καθόλου άσχημη για το δικό σας ζώδιο η νέα σελήνη στους Ιχθείς καθώς φέρνει έντονη κινητικότητα στον τομέα της επικοινωνίας. Ειδήσεις έρχονται στα αυτιά σας και γενικότερα επικρατεί μία επικοινωνιακή παραζάλη. Μπορείτε να κλείσετε μία συμφωνία ιδιαίτερη επικερδή. Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς σας φαίνεται να γίνονται ιδανικές και άκρως ρομαντικές, εκεί είναι που βρίσκετε το καταφύγιο από τις δυσκολίες των καιρών. Φροντίστε να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος, συμφιλιωθείτε και απολαύστε την αγάπη των δικών σας ανθρώπων. Αποφύγετε την αγορά ενός μεταφορικού οχήματος καθώς μπορεί να είναι ελαττωματικό. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορεί να έχετε επιτυχία στις σπουδές σας και αυτό ενισχύει την αυτοπεποίθηση σας καθώς οι προσπάθειες σας στέφονται με επιτυχία. Μία επαγγελματική-εργασιακή ευκαιρία φαίνεται να κρύβεται σε ένα ταξίδι, εκεί δεν αποκλείεται να γνωρίσετε και ένα πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας.

Υδροχόος: Τον τομέα των οικονομικών φωτίζει το εν λόγω φεγγάρι και φέρνει εξελίξεις σε θέματα που σας απασχολούσαν. Μία νέα οικονομική συμφωνία φαίνεται να έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και αυτό λειτουργεί θεραπευτικά για εσάς και την ψυχολογία σας. Ο τομέας των οικονομικών σας είναι πολύπαθος τα τελευταία χρόνια και τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξει το κλίμα. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες παρόλα αυτά χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων. Η διαίσθησή σας αυξάνεται σημαντικά και μπορείτε να κινηθείτε βάση ενστίκτου ώστε να αποφύγετε παγίδες σε όρους συμβολαίων. Ανακαλύπτετε κρυφές πτυχές του εαυτού σας, έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε ακόμα και με επαγγέλματα που απαιτούν καλλιτεχνική κλίση. Αλλάζει το σύστημα αξιών σας και οι σταθερές στη ζωή σας, γίνεστε πιο ιδεαλιστές και περισσότερο ανθρώπινοι.

Ιχθείς: Είστε οι πρωταγωνιστές της νέας σελήνης καθώς πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και αυτό ανοίγει έναν νέο κύκλο εμπειριών στη ζωή σας. Εύνοια και ευκαιρίες παρουσιάζονται στον τομέα των επαγγελματικών σας όσο και στον τομέα του έρωτα. Είστε ιδιαίτερα ερωτικοί, δημιουργικοί, παραγωγικοί, γεμάτοι διαίσθηση και οραματισμό. Η νέα σελήνη σας δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσετε πολλά μεγαλόπνοα σχέδια σας και να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας. Οι δεσμευμένοι έχετε τη δυνατότητα να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι μπορείτε να αφεθείτε στα πιο τρελά ερωτικά μονοπάτια και να ζήσετε αξέχαστες στιγμές έρωτα και πάθους. Η ζωή σας σταδιακά γίνεται ένα όνειρο επίγειο και καταφέρνετε να κλείσετε πολλές πληγές από το παρελθόν σας. Σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες ανανεώνονται και το σύμπαν σας δίνει τη δύναμη να δημιουργήσετε τον κόσμο στα δικά σας σταθμά. Παρόλα αυτά οι γεννημένοι στις 20-21-22/02 χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με άτομα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας καθώς ενδέχεται να μην έχουν ιδιοτελή κίνητρα, να είστε επιφυλακτικοί ώστε να μην απογοητευτείτε

http://astroalximies.blogspot.com/2012/02/blog-post_17.html

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...