παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πώς να χωρίσετε ένα ζώδιο της Φωτιάς

Οι χωρισμοί είναι γενικά δύσκολοι. Γίνονται όμως δυσκολότεροι, όταν έχεις απέναντί σου έναν διασκεδαστικό Κριό, έναν αξιαγάπητο Λέοντα ή έναν πανέξυπνο Τοξότη. Αν βγήκατε ποτέ ραντεβού με ένα ζώδιο της Φωτιάς, θα υποψιαστήκατε σίγουρα ότι ο χωρισμός μ΄ αυτούς είναι σχεδόν αδύνατος, ειδικά αν οι ίδιοι δεν επιθυμούν να σας χωρίσουν. Στην περίπτωση που τους γνωστοποιήσετε την πρόθεσή σας, θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να σας ξανακερδίσουν, κάτι που μπορεί να σας δελεάσει τόσο ώστε να λυγίσετε. Αν είστε πραγματικά έτοιμοι να απομακρυνθείτε από τον Κριό σας ή τον Λέοντα ή τον Τοξότη σας, θα χρειαστεί όση δύναμη έχετε για να το πραγματοποιήσετε χωρίς παλινδρομήσεις.

Στρατηγική

Κριός: Ο χωρισμός από έναν Κριό απαιτεί κάποια προνοητικότητα. Χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, η πιθανότητα να μην τα καταφέρετε είναι πολύ μεγάλη. Αν ο Κριός υποψιαστεί έστω και για μια στιγμή ότι θέλετε να αποχωρήσετε από τη σχέση εσείς ΠΡΩΤΑ (για έναν Κριό αυτή είναι η λέξη-κλειδί) θα φρικάρει. Η λιγότερο οδυνηρή για σας τακτική είναι να τον πείσετε ότι είναι δική η ιδέα να χωρίσετε. Δείξτε τεμπελιά, ασάφεια, αναποφασιστικότητα και δειλία, γίνετε δηλαδή το αντίθετο όλων όσων ο Κριός εκτιμά. Για να βεβαιωθείτε ότι ο χωρισμός θα είναι οριστικός, αρχίστε να εκφράζεστε μια απαισιόδοξη και μίζερη άποψη για τη ζωή. Κάθε φορά που εκείνος σας πλησιάζει ενθουσιασμένος προκειμένου να σας μιλήσει για ένα καινούργιο τόλμημα, επισημάνετε όλους τους λόγους για τους οποίους το τόλμημα αυτό είναι η χειρότερη ιδέα ever. Φροντίστε, όμως, να επισημάνετε τις ατέλειες του σχεδίου του άπαξ, γιατί αν αρχίσετε τις επαναλήψεις, θα αρχίσει να μυρίζεται ότι το πάτε για… σύγκρουση. Φυσικά, μια διαφωνία μπορεί να διεγείρει έναν Κριό και να οδηγηθείτε πολύ εύκολα στο κρεβάτι. Αν συμβεί αυτό, θα πρέπει να ξαναρχίσετε την προσπάθειά σας από το μηδέν, εκτός αν ο Κριός πιστεύει ότι παίζετε το «χωρίζω-γυρίζω» ως ερωτικό παιχνίδι για φλογερότερο και πιο έντονο σεξ.

Λέων: Ο Λέων είναι ένα πολύ πιστό ζώδιο, έτσι μπορεί να αποδειχτεί περισσότερο δύσκολο να το διαλύσετε μαζί του. Για να βγείτε αλώβητοι από τη σχέση σας με έναν Λέοντα, θα πρέπει να παραμερίσετε το «εγώ» σας, αν θέλετε πραγματικά να έχετε αποτέλεσμα. Όπως και με τον Κριό, ο στόχος εδώ είναι να πείσετε τον Λέοντα να σας χωρίσει εκείνος. Υπάρχουν δύο αλάνθαστοι τρόποι για να τον χωρίσετε ανώδυνα: 1. Σταματήστε τα εγκωμιαστικά σχόλια, αφαιρέστε τη λέξη «ευχαριστώ» από το λεξιλόγιό σας, κι αρχίστε να τον επικρίνετε, ειδικά μπροστά σε κάποιον που θαυμάζει…και 2. Πείστε τον ότι δεν σας αξίζει η σχέση μαζί του. Σ΄αυτή την περίπτωση, μπορείτε να φανείτε κατώτεροι των προσδοκιών του, κάνοντας κάτι το οποίο ο Λέων δεν βλέπει με καλό μάτι ή να παρουσιαστείτε δημοσίως απεριποίητοι, εντελώς ατημέλητοι, και πάντως όχι όπως περιμένει εκείνος να σας δει. Η ανάγκη του Λέοντα για ομορφιά θα τον πείσει ότι είστε ανάξιοι να συνοδεύεστε από εκείνον, οπότε τα πράγματα θα εξελιχθούν πιο εύκολα. Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να του αφήσετε υποψίες ότι τον απορρίπτετε, γιατί τότε θα αρνηθεί να “πειστεί” ότι ο χωρισμός γίνεται για το καλό και των δυο σας. Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, σταματήστε εντελώς την τρυφερότητα και οτιδήποτε δείχνει σωματική στοργή και τότε σίγουρα θα ωθήσετε τον Λέοντα να σας ζητήσει να χωρίσετε κοινή συναινέσει.

Τοξότης: Δεδομένου ότι ο Τοξότης εκτιμά και σέβεται την ειλικρίνεια, μπορείτε να το διαλύσετε πολύ εύκολα με έναν Τοξότη. Ευτυχώς, η περίφημη αίσθηση χιούμορ του θα κάνει τα πράγματα τόσο ανάλαφρα, ώστε το κλίμα να παραμείνει μεταξύ σας φιλικό, ακόμα και κάτω από τέτοιες συνθήκες. Ο Τοξότης μπορεί να έχει ήδη αναρωτηθεί και ο ίδιος αν αισθάνεται καλά μέσα στη σχέση, κι αυτό κάνει τα πράγματα πολύ ευκολότερα. Ίσως προσπαθήσει να ανακαλύψει την αιτία που κρύβεται πίσω από την απόφασή σας, στην περίπτωση που ο ίδιος είναι ικανοποιημένος από τη σχέση σας. Θα αστειευτεί μαζί σας, λέγοντάς σας με ποιο τρόπο θα σας πετύχει με τα βέλη του ξανά σε μια επόμενη ζωή. Για τον τρόπο σκέψης του, ένας χωρισμός είναι μια αφορμή να προβληματιστεί, να πάρει άλλο ένα μάθημα ζωής, αλλά και μια ευκαιρία να προσθέσει άλλον έναν φίλο στην πολυάριθμη λίστα της συλλογής του.

Φίλοι με τον πρώην;

Κριός: Αν δεν έχετε εξαιρετικά συμβατές προσωπικότητες, μην περιμένετε να μείνετε φίλοι με τον Κριό, όταν η σχέση τελειώσει. Και, φυσικά, μην εκπλαγείτε αν μάθετε αμέσως μετά το χωρισμό σας, ότι διοργανώνει… οντισιόν νέων θαυμαστών για να σας αντικαταστήσει.

Λέων: Ο Λέων γίνεται θαυμάσιος πρώην, αν πρόκειται να σώσει τα προσχήματα και την εικόνα του. Η καλοπροαίρετη φύση του διασφαλίζει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μη σας προσφέρει τη βοήθειά του σε στιγμές ανάγκης σας, ειδικά αν έχετε αποκτήσει μαζί του παιδιά.

Τοξότης: Αυτός ο τύπος σπάνια στέκεται στο παρελθόν, έτσι είναι πολύ πιθανό εσείς και ο Τοξότης πρώην σας να γίνετε οι καλύτεροι φίλοι, ακόμη και μετά το χωρισμό σας, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν είστε ειλικρινείς μεταξύ σας

http://asteriskos.wordpress.com/2012/02/08/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...