παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ωροσκόπος Υδροχόος

Πόσο μοναδικός/ή και αυθεντικός/ή είστε εσείς με ωροσκόπο Υδροχόο! Είστε τόσο ξεχωριστός/ή που μπορείτε να μείνετε αξέχαστος/η στους γύρω σας. Συχνά, στρέφονται σε εσάς για συμβουλές, αφού διαθέτετε πνευματική ισορροπία και κοινή λογική. Είστε αρκετά περίεργος/η και θέλετε να μαθαίνετε θέματα σχετικά με την επιστήμη και την μεταφυσική - οτιδήποτε αφορά στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους σας γοητεύει.

Είναι δύσκολο να σας σοκάρει ή να σας ξαφνιάσει κάποιος. Έχετε προβλέψει κάθε περίπτωση ή τουλάχιστον, αυτό θέλετε να πιστεύουν οι άλλοι για εσάς. Στην πραγματικότητα, διασκεδάζετε κάνοντας τους γύρω σας, να ξαφνιάζονται. Όχι ότι είστε επιδεικτικός/ή εκ φύσεως, απλά σας αρέσει να σοκάρετε!Πολλές φορές, μπορείτε να γίνετε ιδιαίτερα προκλητικός/ή και ασεβής.

Είστε ιδιαίτερα φιλικός/ή και αξιαγάπητος/η. Η προσωπικότητά σας, σας βοηθά να πλησιάζετε και να τα πηγαίνετε καλά με τους άλλους. Σε γενικές γραμμές, δίνετε στους άλλους ελευθερία και αποδέχεστε ως κανόνα, ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι.

Συχνά, σας περιγράφουν ως ανεξάρτητο/η και παιδί, αλλά, εσείς, αισθάνεστε λίγο "διαφορετικός/ή" ή "ξεχωριστός/ή" στην ζωή σας. Νιώθετε σαν να βρίσκεστε έξω απο τις καταστάσεις και να τις παρατηρείτε, και είναι αυτή σας η ικανότητα να εξετάζετε και να βγάζετε συμπεράσματα, που σας κάνει να αισθάνεστε περίεργα. Είστε επίσης ειδικός/ή στο να καταφέρνετε να πετύχετε αυτό που θέλετε, ακόμα και όταν όλα δείχνουν σαν ένα puzzle αποτελούμενο απο ασυνήθιστα κομμάτια - κυρίως σε ότι αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις. Αυτό σας ξεχωρίζει ως διευθυντή/ρια και αρχηγό ομάδων.

Δείχνετε να είστε ανοιχτόμυαλος/η, αλλά υπάρχουν κάποια όρια στις νέες ιδέες που μπορείτε να δεχθείτε. Ο ωροσκόπος, αποκαλύπτει πως κάθε άνθρωπος αντιδρά σε νέες καταστάσεις, έτσι εσείς με ωροσκόπο Υδροχόο, μπορεί να αρνείστε να αλλάξετε κατι, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με την προοδευτική σας φύση. Έχετε μια ξεχωριστή έλλειψη ευελιξίας και την τάση να επιβάλλετε την γνώμη σας στους άλλους.

Έχοντας στο νού σας το μέλλον της ανθρωπότητας, κάποιοι απο εσάς με ωροσκόπο Υδροχόο, παραβλέπετε τις ανάγκες των γύρω σας. Σας ελκύουν άνθρωποι με αυτοπεποίθηση.

Ο ωροσκόπος θεωρείται αρκετά συχνά η μάσκα, που φοράει κάποιος/α όταν συναντά άλλους. Ο ωροσκόπος δείχνει τις φυσικές μας άμυνες και πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα καθημερινά προβλήματα. Η ενέργεια, που δίνει το Ζώδιο και η κατάσταση του Ωροσκόπου είναι αυτά, που φαίνονται πρώτα, στους άλλους. Ο ωροσκόπος δείχνει την πρώτη και τη φυσική αντίδραση σε νέα άτομα και καταστάσεις.

Τα χαρακτηριστικά, που περιγράφονται παραπάνω αλλοιώνονται από τους πλανήτες που συνδυάζονται με τον Ωροσκόπο και τη θέση του Κυρίαρχου Πλανήτη του Ωροσκόπου. Για παράδειγμα, ένα άτομο με ωροσκόπο Υδροχόο και τον κυβερνήτη πλανήτη του ωροσκόπου, τον Ουρανό, στον Τοξότη θα ανταποκριθεί πολύ διαφορετικά από ένα άλλο άτομο που επίσης έχει Ωροσκόπο Υδροχόο, αλλά ο Ουρανός του είναι στον Σκορπιό. Αντίστοιχα, ένα άτομο με Ωροσκόπο Υδροχόο, που βρίσκεται σε συζυγία με τον Κρόνο θα «συμπεριφερθεί» πολύ διαφορετικά από κάποιον με ωροσκόπο Υδροχόο, που όμως δεν έχει αυτήν την όψη.

Χαρακτηρίζεστε απο την τάση για προοδευτικές αλλαγές, πειραματισμό και καινοτομίες. Είστε ένας οδηγός αλλαγών για τους υπόλοιπους. Για τους λόγους αυτούς θα θεωρείστε πάντα "διαφορετικοί". Διαθέτετε έμφυτο και αυθεντικό ανθρωπισμό και αλτρουϊσμό. Κυβερνήτες σας είναι ο Κρόνος, ο πλανήτης της πειθαρχίας και ο Ουρανός, ο πλανήτης του πνεύματος.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...