παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Τι φανερώνει η Αφροδίτη στα 12 ζώδια

Η Αφροδίτη στον Κριό: Η θέση αυτή σας χαρίζει την ικανότητα να κάνετε εύκολα φίλους και αυξάνει τον αριθμό των φίλων και των γνωστών σας. Χαρίζει ως ένα βαθμό το δώρο της δημοτικότητας, εγκαρδιότητα, ικανότητα να ευχαριστείτε και να κερδίζετε την αποδοχή των άλλων. Οι συμπάθειες είναι ζωηρές και έντονες, ο έρωτας εμφανίζεται εύκολα και τα αισθήματα και οι συγκινήσεις είναι βαθιές και δυνατές, ώστε, σε μερικές περιπτώσεις, δεν είναι εύκολο να συγκρατηθούν ή να περιοριστούν και ίσως εξαιτίας αυτού να προκύψει απερισκεψία. Υπάρχει μια καλή τύχη σε οικονομικά θέματα και η θέση αυτή είναι ευνοϊκή για επιτυχία γενικά, αλλά δεν δείχνει απαραίτητα ότι θα έχετε οικονομικό ταλέντο. Υπάρχει κάποιος βαθμός υπερβολής, αλόγιστες δαπάνες, γενναιοδωρία ή σπατάλη, η οποία μπορεί να προκύψει είτε από το δικό σας χαρακτήρα, οπότε θα χρειαστεί έλεγχο, είτε μπορεί να σας επιβάλλεται από τις συνθήκες. Θα έχετε μια κλίση προς τη μουσική ή τη ζωγραφική και θα σας αρέσουν τα κοσμήματα και τα ωραία πράγματα. Η Αφροδίτη στον Κριό είναι μια ισχυρή επιρροή, αλλά σας απειλεί με κάποιους κινδύνους σχετικά με τις ερωτικές υποθέσεις. Έχετε την τάση να είστε κάπως ασταθείς και να δημιουργείτε αρκετά φλερτ ή ερωτικές σχέσεις, εξαιτίας της επιθυμίας σας για αλλαγή και αν δεν είστε προσεχτικοί, θα προσκολληθείτε υπερβολικά στις αισθηματικές περιπέτειες κ.λπ. Σε τελική ανάλυση, θα δοκιμάζετε στενοχώριες ή θλίψεις όσον αφορά τις υποθέσεις της καρδιάς, γιατί, πιθανόν να κάνετε λάθη σε σχέση με το γάμο, είτε εξαιτίας βιαστικής απόφασης είτε εξαιτίας του γεγονότος ότι σχετίζεστε και μπλέκεστε με τον άλλο, σε τέτοιο βαθμό, ώστε μπορεί να παντρευτείτε από ανάγκη. Είστε παρορμητικοί και έχετε την τάση να ερωτεύεστε με την πρώτη ματιά.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο: Αυτή θεωρείτε μια τυχερή θέση για τον πλανήτη Αφροδίτη. Χαρίζει σταθερότητα αισθημάτων, πίστη στον έρωτα και, παρόλο που τα αισθήματα είναι έντονα, ο χαρακτήρας είναι σταθερός και δεν αλλάζει εύκολα. Οι αρέσκειες και οι απαρέσκειες διατηρούνται επίμονα και παρόλο που μπορεί να είστε πιστοί φίλοι, είστε επίσης απρόθυμοι να εγκαταλείψετε αισθήματα προκατάληψης ή εχθρότητας. Η κοινωνικότητά σας είναι αρκετά ανεπτυγμένη και μπορείτε να κερδίσετε φίλους και να γίνετε δημοφιλείς στον κύκλο σας. Αν ασχοληθείτε με επιχειρήσεις ή οικονομικά θέματα, αυτή η θέση είναι ευνοϊκή, γιατί θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εκτίμηση των ανθρώπων με τους οποίους θα συναλλάσσεστε και έτσι θα διευκολύνει το δρόμο σας. Είναι ελαφρώς ευνοϊκή για οικονομικά θέματα γενικά, ιδίως μέσω κληρονομιάς, συνεργασίας ή γάμου. Έχετε κάποια ικανότητα στα οικονομικά, αλλά μπορείτε επίσης να είστε γενναιόδωροι και καλόκαρδοι. Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σας φέρει μερικά προβλήματα σε σχέση με τις ερωτικές υποθέσεις σας, αλλά ταυτόχρονα θα κερδίσετε οικονομικά και κοινωνικά μέσω του γάμου σας. Η θέση αυτή της Αφροδίτης υποδηλώνει ότι έχετε μια ισχυρή ερωτική φύση, με τάση να αφήνετε τα αισθήματά σας, να επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τις αποφάσεις σας, επειδή τα αισθήματα είναι ισχυρότερα από τη διάνοιά σας. Τελικά θα γνωρίσετε επιτυχία μέσω του γάμου, αλλά αυτή θα αφορά μάλλον τα χρηματικά θέματα παρά την αμοιβαία συμπάθεια. Πιθανόν να έχετε μόνο μια ερωτική σχέση σε όλη σας τη ζωή, γιατί είστε περισσότερο σταθεροί παρά ευμετάβλητοι και εμφανίζεται ισχυρή προσκόλληση σε κείνους που αγαπάτε, για αυτό πρέπει να προσέχετε σε ποιους χαρίζετε την αγάπη σας.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους: Η θέση αυτή χαρίζει κάποια κοινωνική φήμη και αυξάνει τον αριθμό των φίλων. Μπορεί να αποκτήσετε φίλους μεταξύ συγγραφέων, μορφωμένων ή ατόμων που ταξιδεύουν. Μερικές φορές χαρίζει κάποια ασυνέπεια στα ερωτικά θέματα ή επίσης δυο ερωτικές περιπέτειες ή δυο γάμους. Αποτελεί ένα δεσμό ανάμεσα σε σας και τους αδελφούς, τις αδελφές και τα ξαδέλφια και οι σχέσεις σας μαζί τους θα είναι ευχάριστες και αρμονικές. Ευνοεί τα ταξίδια για διασκέδαση ή για επαγγελματικούς λόγους και είναι ευνοϊκή όσον αφορά χρήματα που προέρχονται από συγγραφή, βιβλία, φιλολογία, ομιλίες, εκπαίδευση και από επάγγελμα μάλλον παρά από επιχειρήσεις. Εκλεπτύνει το νου και σας δημιουργεί μια κάποια τάση προς τη θρησκεία. Σας χαρίζει μια αίσθηση της τάξης και της μεθόδου, όχι μόνο στα καθημερινά ζητήματα, αλλά και στη διευθέτηση και την έκφραση των ιδεών, καθώς επίσης προσοχή στη λεπτομέρεια. Επίσης, είστε κινητικοί, παιχνιδιάρηδες, τρελούτσικοι και σας αρέσει να φλερτάρετε. Τα αισθήματά σας κατευθύνονται περισσότερο από το μυαλό και τη λογική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είστε ψυχροί, γιατί δεν είστε. Η θέση αυτή θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε επαγγελματικά με την όποια μορφή τέχνης διαλέξετε, ή την ομιλία, ή και, τη δημοσιογραφία. Η Αφροδίτη στους Διδύμους, το δυαδικό ζώδιο, θα φέρει στη ζωή σας δύο ερωτικές υποθέσεις και, εξαιτίας αυτού, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα και θλίψη, γιατί είναι πολύ πιθανόν να έχετε δυο σχέσεις. Οι συγγενείς θα επηρεάσουν τις ερωτικές υποθέσεις σας και θα ασκήσουν αποφασιστική επιρροή στο γάμο σας. Αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα και δυσκολίες και θα σας είναι πολύ δύσκολο να μην μπλέκεστε σε δυο ερωτικές σχέσεις ταυτόχρονα, γιατί ο πλανήτης αυτός στους Διδύμους φέρνει πάντα δυαδικότητα και πολύ συχνά δύο ενώσεις με το αντίθετο φύλο. Υπάρχει ο κίνδυνος ζηλοτυπίας, καθώς και προβλημάτων, που προκύπτουν από την αλληλογραφία, σε σχέση με τις υποθέσεις του γάμου σας.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο: Η θέση αυτή ενισχύει τη συναισθηματική όψη της φύσης σας και σας κάνει να αγαπάτε την οικογενειακή ζωή και τη συντροφιά, τουλάχιστον όσον αφορά τα αισθήματα, αν και μπορεί να έχετε άλλα, διαφορετικά χαρακτηριστικά σε άλλες όψεις της φύσης σας. Εκτιμάτε τις ανέσεις και την προστασία της οικογενειακής ζωής και διαθέτετε το πατρικό ένστικτο να παρέχετε βοήθεια και προστασία στα παιδιά ή σε κείνους που είναι νεώτεροι ή πιο αδύναμοι από σας. Η επιρροή αυτή φέρνει μερικές φορές το γάμο για χάρη ενός σπιτιού ή της κοινωνικής άνεσης. Είναι ευνοϊκή για την απόκτηση χρημάτων ή ιδιοκτησίας μέσω γάμου ή συνεταιρισμού, καθώς και από κάποια οικογενειακή πηγή, είτε από τη μεριά σας είτε από τη μεριά του συντρόφου σας. Διαθέτετε επιχειρηματικό ταλέντο και δεν σας αρέσει να ξοδεύετε υπερβολικά αυτά που έχετε. Μπορείτε να χειριστείτε οικονομικά θέματα και είστε τυχεροί όσον αφορά την ιδιοκτησία σπιτιών ή γης. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, τον Οίκο της Σελήνης, δείχνει ότι έχετε την τάση να είστε άστατοι στις σχέσεις σας και, μέχρι να προσκολληθείτε αληθινά σε κάποιον, είναι πιθανόν να έχετε πολλές ερωτικές σχέσεις. Σας ελκύουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, καθώς και άτομα που έχουν ερωτικές σχέσεις με άλλους. Μπορεί να συναντήσετε το μελλοντικό σας σύντροφο στη διάρκεια ταξιδιού ή να προσκολληθείτε πολύ σε άτομο που δεν είναι της ίδιας κοινωνικής τάξης με τη δική σας. Πρέπει να αποφεύγετε την ευμεταβλητότητα και την αστάθεια στα ζητήματα της καρδιάς, γιατί, διαφορετικά μπορεί να γνωρίσετε απογοητεύσεις και θλίψεις σε σχέση με τα αισθήματά σας. Είστε πολύ πιο δεκτικοί στα αισθήματα των άλλων από όσο νομίζετε και επηρεάζεστε εύκολα από αυτά.

Η Αφροδίτη στο Λέοντα: Αυτή χαρίζει ζεστά και ειλικρινή αισθήματα, μια βαθιά ερωτική φύση, καθώς επίσης μεγάλη πίστη και σταθερότητα. Μπορεί να επιφέρει ένα γρήγορο γάμο, αν δεν παρεμβαίνουν άλλες συνθήκες και έχει μια τάση προς τον “έρωτα με την πρώτη ματιά”. Είναι τυχερή επιρροή κοινωνικά και μπορεί να σας χαρίσει πολλούς ευχάριστους φίλους και γνωριμίες, από τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε τόσο ικανοποίηση όσο και κέρδος. Σας κάνει λίγο υπερβολικούς, τόσο στα αισθήματα, τα οποία τείνουν να είναι πολύ ενεργά, όσο και στα οικονομικά θέματα. Διαθέτετε μεγάλη γενναιοδωρία, καλοσύνη και μεγαλοψυχία. Έχετε μια χαρούμενη αισιόδοξη φύση” σας αρέσουν οι απολαύσεις, η συντροφιά και η πολυτέλεια. Θα κερδίσετε από κάθε απασχόληση που έχει σχέση με διασκεδάσεις, δημόσιες σχέσεις, συντροφιές, εταιρίες ή στο θέατρο. Επίσης, μπορεί να κερδίσετε από κερδοσκοπικές επενδύσεις, αν προσθέσετε λίγη σύνεση στην τόλμη σας. Η θέση αυτή χαρίζει μια κάποια δημοτικότητα και την εκτίμηση των ανωτέρων. Με λίγα λόγια, είστε ειλικρινείς και γενναιόδωροι, πληγώνεστε όμως εύκολα γιατί πιθανόν περιμένετε πολλά από τους άλλους. Σας αρέσει να σας θαυμάζουν, για αυτό ασχολείστε πολύ με την εξωτερική εμφάνιση. Μπορείτε να γίνετε καλοί ηθοποιοί, γιατί έτσι κι αλλιώς έχετε την τάση να δραματοποιείτε τα αισθήματά σας. Η Αφροδίτη στο Λέοντα σας υπόσχεται έναν πετυχημένο γάμο και αρκετή ευτυχία θα έρθει στη ζωή σας μέσω του συντρόφου σας. Με το γάμο σας θα ανέλθετε σε μια ανώτερη κοινωνική τάξη από τη δική σας και θα αποκτήσετε κύρος και κοινωνικά πλεονεκτήματα, που θα συμβάλλουν σημαντικά στην ευημερία σας στον κόσμο. Η επιρροή αυτή ευνοεί το γάμο και ενεργοποιεί τη συναισθηματική φύση σε τέτοιο βαθμό, ώστε τα αισθήματά σας διεγείρονται εύκολα, προκαλώντας προσκολλήσεις με την πρώτη ευκαιρία. Μειώνει επίσης την πιθανότητα να κάνετε λάθος στα ζητήματα της καρδιάς, επειδή η αντιληπτικότητά σας είναι έντονη και ενεργός προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο: Αυτή είναι μια τυχερή θέση για εμπορικά και επιχειρηματικά θέματα, ειδικά αν συνεργάζεστε με άλλους σαν υπάλληλοι, διοικητικοί ή συνεταίροι γιατί θα σας χαρίσει μεγαλύτερη επιτυχία μέσω κάποιας συνεργασίας με άλλους, παρά αν θελήσετε να εργαστείτε μόνοι. Θα κερδίσετε μέσα από τους υπαλλήλους, τους συνεταίρους και εκείνους που θα απασχολείτε και αυτή η θέση θα σας ευνοήσει, αν είστε υπάλληλος ή εργάζεστε για κάποιον άλλο. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε μέσω προσεκτικών ή κερδοσκοπικών επενδύσεων, αν εκτελούνται όταν βρίσκεστε κάτω από καλές επιρροές. Μερικές φορές προκαλεί καθυστέρηση ή εμπόδια σε θέματα έρωτα και γάμου ή κάποιο είδος ασυμφωνίας μετά το γάμο, αλλά αυτό μπορεί να ξεπεραστεί κάτω από άλλες επιρροές. Η ερωτική φύση σας είναι ισορροπημένη, ήρεμη, ευαίσθητη και δεν είναι τυφλή στα ελαττώματα του συντρόφου. Θα γίνετε στοργικοί γονείς. Η Αφροδίτη στην Παρθένο, δείχνει ότι είστε κατά κάποιο τρόπο αντίθετοι στο γάμο, χαρίζοντάς σας μεγαλύτερη προτίμηση σε μια ζωή ελευθερίας, παρά στη νόμιμη ένωση με κάποιον άλλο. Για αυτό θα υπάρχει τάση για πλατωνικές ή για κρυφές σχέσεις. Αυτή η μοναδική θέση, όμως δίνει μια εσωτερική αγάπη για την αγαμία και δεν είναι πολύ ευνοϊκή για ένωση με το αντίθετο φύλο. Υποδηλώνει προσκόλληση σε κατώτερους ή σε κείνους που είναι κατώτερης κοινωνικής τάξης, καθώς επίσης και την αδυναμία να κερδίσετε τη συμπάθεια των ανωτέρων σας, όσον αφορά την κοινωνική θέση. Θα σας ελκύουν άτομα νεώτερα από σας – επίσης άτομα με κακή υγεία, επειδή η αδυναμία των άλλων φέρνει στην επιφάνεια τη συμπονετική όψη της ερωτικής σας φύσης.

Η Αφροδίτη στο Ζυγό: Αυτή είναι μια θέση ευνοϊκή για το γάμο και για κάθε είδους σχέσεις με τους άλλους. Αυξάνει τον αριθμό των φίλων και των γνωστών σας, χαρίζει κοινωνικότητα και κάποιο βαθμό κοινωνικής δημοτικότητας ή ικανότητας για την απόκτησή της. Συμβάλλει, ως ένα βαθμό, στην εκλέπτυνση του νου και χαρίζει κάποια τάση για αναζητήσεις της φύσης της Αφροδίτης, όπως είναι η μουσική, η ποίηση, το τραγούδι. Επίσης, σας βοηθάει να αναπτύξετε το νου σας προς την κατεύθυνση της φαντασίας, του ιδεαλισμού, της αίσθησης της ομορφιάς και του καλού γούστου, έτσι ώστε η ασχήμια ή η χοντροκοπιά σάς ενοχλούν. Εδώ, η αγάπη και η συμπάθεια αναμιγνύονται μάλλον με τη σκέψη παρά με την επιθυμία και εμφανίζονται αισθητικές ικανότητες. Θα κερδίσετε χρήματα μέσω επαγγελμάτων που είναι της φύσης της Αφροδίτης, ειδικά μέσω συνεργασίας με κάποιον άλλο ή σαν διευθυντής ή πράκτορας. Επίσης, μπορεί να χαρίσει χρήματα μέσω του γάμου. Η Αφροδίτη στο Ζυγό, το ζώδιο της δικαιοσύνης και της ισορροπίας, σας υπόσχεται έναν πετυχημένο γάμο, που θα σας χαρίσει ευημερία και κοινωνικές απολαύσεις, αλλά, είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποιον αντίζηλο και αυτό μπορεί να προκαλέσει εχθρότητα ή κάποια αντίθεση, αλλά τελικά θα πετύχετε και θα ευημερήσετε στις ερωτικές σας υποθέσεις. Πιθανότατα να έλκεστε από άτομα που κατέχουν σημαντικές θέσεις στη ζωή και αυτό ή θα σας ανεβάσει κοινωνικά ή θα σας προωθήσει σε μεγάλες επιτεύξεις στον υλικό κόσμο. Έχετε πολύ έντονα συναισθήματα, αλλά όποιες δυσκολίες κι αν συνοδεύουν τα ζητήματα της καρδιάς, τελικά θα γνωρίσετε επιτυχία.

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό: Αυτή δεν είναι και πολύ ευνοϊκή θέση για τον πλανήτη. Έχει την τάση να κάνει τα αισθήματα, τις επιθυμίες και το συναίσθημα υπερβολικά δραστήρια και παρορμητικά, έτσι ώστε είναι πιθανόν να χρειάζονται κάποια συγκράτηση και τακτοποίηση. Σας αρέσουν υπερβολικά οι απολαύσεις, η πολυτέλεια και μερικές φορές η ακολασία. Χαρίζει έντονη ερωτική φύση και ισχυρή έλξη προς το αντίθετο φύλο. Υπάρχει κίνδυνος προβλημάτων στον έρωτα ή στο γάμο, βιαστικές ή ασύνετες σχέσεις, τάση για σκάνδαλα, δυσαρμονία ή ζήλια στον έρωτα ή το γάμο και χωρισμός ή θάνατος κάποιου αγαπημένου. Αν μπορείτε να ασκήσετε τον αυτοέλεγχο, τα χειρότερα από τα προβλήματα αυτά δεν θα συμβούν και θα εμφανίσετε μια γενναιόδωρη, συμπονετική, πρακτική φύση, που είναι πολύ χρήσιμη για τον κόσμο, δυνατή και ικανή να βοηθήσει εκείνους που είναι αδύναμοι. Θα έχετε κάποια τάση προς την υπερβολή και την απώλεια χρημάτων, αλλά αυτά μπορεί να σας επιβάλλονται από τις συνθήκες και να μην είναι δικό σας σφάλμα. Υπάρχει κάποια πιθανότητα για χρήματα από γάμο ή από κληρονομιά, αλλά μπορεί επίσης να χάσετε χρήματα από το γάμο ή από κάποιο συνεταίρο, όταν βρίσκεστε κάτω από κακές κατευθύνσεις. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό, υπόσχεται σημαντικές μυστικές ή παράξενες σχέσεις με το αντίθετο φύλο. Στα ερωτικά ζητήματα ποτέ δεν θα είστε τόσο διακριτικοί όσο πρέπει με τους άλλους, επειδή έλκεστε υπερβολικά από άτομα που έχουν πολύ έντονες επιθυμίες και την τάση να κάνουν μυστικές σχέσεις μαζί σας. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα κάποιας προδοσίας ή απογοήτευσης, η οποία θα σας προκαλέσει λύπη σχετικά με τα αισθήματά σας. Αδιάφορο από το ποιόν θα παντρευτείτε, θα ζήσετε περισσότερο από το σύντροφό σας, επειδή είστε προορισμένοι να έχετε κάποια αξιοσημείωτη εμπειρία σε σχέση με τις ερωτικές υποθέσεις. Να αποφεύγετε κάθε παράνομη σχέση και τις βιαστικές ενώσεις. Διαθέτετε μεγάλο αυτοέλεγχο, αλλά δεν τον ασκείτε πάντα.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη: Η θέση αυτή χαρίζει φαντασία και αγάπη για το όμορφο και το ευγενικό. Θα έχετε αληθινή κλίση προς την ομορφιά, την αρμονία, τη λεπτότητα και μπορείτε να την καλλιεργήσετε προς διάφορες κατευθύνσεις, μέσα από τις καλές τέχνες, τη μουσική, την ποίηση ή τη φιλολογία. Σας αρέσει η ομορφιά στη μορφή, τα κοσμήματα, τα ωραία ρούχα και οι πίνακες και ίσως να κερδίσετε χρήματα σε οποιαδήποτε απασχόληση μετρούν αυτές οι ικανότητες. Οι συμπάθειές σας είναι έντονες, ρομαντικές και γενναιόδωρες, αλλά έχετε κάποια τάση ευμεταβλητότητας, απροσεξίας και παρορμητικότητας. Υπάρχει πιθανότητα για δυο ερωτικές σχέσεις ή γάμους. Η θέση αυτή χαρίζει αρκετή αφοσίωση στο χαρακτήρα, πράγμα που μπορεί να σας έλξει προς ένα άτομο, ένα σκοπό ή μια θρησκεία. Ίσως να ταξιδέψετε λίγο, ειδικά σε σχέση με το σύντροφό σας ή μετά το γάμο. Υπάρχει κίνδυνος για κάποια τάση επίδειξης, προβολής, συμβατικότητας και τυπολατρίας. Η Αφροδίτη στον Τοξότη, υποδηλώνει ότι θα παντρευτείτε περισσότερες από μία φορές, γιατί σας χαρίζει μια σαφή τάση να επιζητήσετε του συντρόφου σας και να παντρευτείτε ξανά. Θα ζήσετε κάποια παράξενα γεγονότα σε σχέση με τις ερωτικές υποθέσεις σας και πιθανόν να συναντήσετε το σύντροφό σας στη διάρκεια ταξιδιού ή ενώ ασχολείστε με κάποιο ταξίδι. Μπορεί να μπλεχτείτε σε ερωτική σχέση με κάποιο συγγενή ή με κάποιο άτομο άλλης εθνικότητας και θα έχετε πολλές εμπειρίες που θα επηρεάσουν τα αισθήματά σας κατά τη διάρκεια της ζωής σας. Αλλά ο γάμος θα είναι καλός για σας, υποσχόμενος επιτυχία και άνοδο από την ένωσή σας με άτομα κοινωνικά ανώτερα.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Αυτό δείχνει ότι, παρόλο που έχετε μια συμπονετική φύση, διαθέτετε επίσης αρκετή σύνεση, τακτ, αυτοέλεγχο και είναι απίθανο να αφήσετε τα αισθήματά σας να σας παρασύρουν. Διαθέτετε πίστη και σταθερότητα και όταν έχετε αποδεχτεί ένα άτομο, είτε στον έρωτα είτε στη φιλία, δεν αλλάζετε ούτε ξεχνάτε εύκολα. Η θέση αυτή μερικές φορές καθυστερεί το γάμο ή παρεμβάλλει κάποια εμπόδια και αν βρίσκεστε κάτω από κακές κατευθύνσεις, αυτό ίσως να προκληθεί εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων, κοινωνικής θέσης, απασχόλησης ή εξαιτίας κάποιου από τους γονείς. Αλλά όταν βρίσκεστε κάτω από καλές κατευθύνσεις, μπορεί να ευεργετηθείτε σημαντικά από όλες αυτές τις πηγές. Διαθέτετε πρακτική, οικονομική ικανότητα και μπορείτε εύκολα να μάθετε να χειρίζεστε χρήματα, επενδύσεις ή επιχειρήσεις. Είναι πιθανό να κερδίσετε στη ζωή, αν επιδείξετε την απαιτούμενη προσοχή. Θα κερδίσετε την εκτίμηση των μεγαλύτερων και των ανωτέρων σας και ίσως να αποκτήσετε φήμη και τη φιλία ανθρώπων με ανώτερη κοινωνική θέση. Επίσης, είστε κάπως ατομιστές, αναζητάτε την προβολή και την κοινωνική επιβεβαίωση, σας αρέσει το βόλεμα, έχετε κλασσικό γούστο, σταθερά συναισθήματα και αποφασιστικές αντιδράσεις και είστε υπομονετικοί και επίμονοι. Η επιρροή αυτή καμιά φορά δίνει μια ενεργητική αφοσίωση σε σας, από κάποια γυναίκα που βρίσκεται ψηλά μέσα στην κοινωνική ζωή. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, υποδηλώνει εμπόδια και καθυστερήσεις στο γάμο, καθώς και την πιθανότητα για κάποιες ιδιόμορφες και επικίνδυνες σχέσεις, επειδή είστε κάπως άστατοι και ταυτόχρονα επιρρεπείς να μπλέκεστε σε πολύ παράξενες σχέσεις, πιθανόν με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Ίσως να είστε υπερβολικά φιλόδοξοι σε σχέση με τα αισθήματά σας και έτσι να φέρνετε τον εαυτό σας σε κρίσιμη θέση, όπου μπορεί να βλαφτεί η υπόληψή σας. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να αγγίξει κανείς το βάθος των αισθημάτων σας, γιατί ή ασκείτε μεγάλο έλεγχο πάνω τους ή είναι δύσκολο να εκδηλωθούν στην πληρότητά τους. Η ζήλια μπορεί να σας κάνει να υποφέρετε έντονα, γιατί όταν τα αισθήματά σας αφυπνίζονται γίνεστε υπερβολικά προσκολλημένοι.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο: Η επιρροή αυτή θα συμβάλλει στη δημοτικότητά σας και την κοινωνική επιτυχία και θα σας χαρίσει πολλούς φίλους και γνωριμίες, μερικοί από τους οποίους μπορεί να είναι πετυχημένοι στη ζωή και ικανοί να σας βοηθήσουν κοινωνικά, αν όχι στο επάγγελμα ή στα οικονομικά θέματα. Είναι ευνοϊκή για τον έρωτα και το γάμο, αλλά είναι επίσης πιθανόν, να προκαλέσει καθυστέρηση ή απογοήτευση, κυρίως όταν βρίσκεται κάτω από κακές κατευθύνσεις και σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να υποφέρετε εξαιτίας άπιστων φίλων. Η θέση αυτή σας χαρίζει επίσης πίστη και σταθερότητα στις συμπάθειες και τις φιλίες και σας χαρίζει στοργή για τα παιδιά και ικανοποιήσεις από αυτά. Εκλεπτύνει το νου και χαρίζει κάποια φαντασία και γούστο για τη μουσική ή τις καλές τέχνες. Θα έχετε κάποια ικανότητα στα χρήματα και τις επιχειρήσεις και μπορεί να κερδίσετε μέσα από επενδύσεις ή κερδοσκοπία. Με λίγα λόγια, είστε φιλικοί και γοητευτικοί. Σας αρέσει να έχετε κοινή ιδεολογία με το ταίρι σας, αλλά δεν θέλετε να δεσμεύεστε ιδιαίτερα και είστε κάπως απρόσωποι και εγωιστές μαζί του. Είστε πρωτότυποι και νοήμονες. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, ένα Κρόνιο ζώδιο, έχει την τάση να καθυστερεί το γάμο και πιθανόν να φέρει απογοητεύσεις κ.λπ. στις ερωτικές σας υποθέσεις. Αυτό όμως, θα οφείλεται στο γεγονός ότι, η διόρασή σας είναι τόσο έντονη, ώστε σας προφυλάσσει από το να κάνετε λάθη σε σχέση με το γάμο. Έχει επίσης την τάση να ενισχύει την επιθυμία για μια άγαμη ζωή, γιατί θα σας αρέσει η αγνότητα και θα είστε απαλλαγμένοι από κάθε ίχνος αισθησιασμού. Σε μερικές περιπτώσεις, από τη θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο, προκύπτουν μυστικές σχέσεις με το αντίθετο φύλο και φαίνεται πως ευνοεί μάλλον αυτές τις σχέσεις παρά τις νόμιμες ενώσεις. Γενικά, δημιουργεί μια πολύ πιστή προσκόλληση και μερικές φορές προκαλεί μακροχρόνια φλερτ ή φιλίες πλατωνικής φύσης. Θα ερωτευτείτε ένα πρώην φίλο σας.

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς: Η θέση αυτή χαρίζει ένα συμπαθητικό και χαρούμενο χαρακτήρα, με ένα αίσθημα συμπόνιας για όσους χρειάζονται βοήθεια, είτε εξαιτίας δυστυχίας είτε φτώχειας. Είστε χαρούμενοι, καλόκαρδοι και ανέμελοι” μερικές φορές λίγο αδρανείς και χωρίς ενέργεια. Θα έχετε καλή φαντασία, διορατικό και ευαίσθητο νου και κοινωνικότητα. Αυτή η θέση χαρίζει επίσης καλό γούστο και εκτίμηση για την ομορφιά στη ζωγραφική, τη μουσική, τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, τα ρούχα ή τα κοσμήματα και μπορεί να πετύχετε σε ένα επάγγελμα που ασχολείται με αυτά. Υπάρχει επίσης, μια ελαφρά τάση για επίδειξη και προβολή, για τους τύπους και την τελετουργικότητα. Είστε κάπως ευμετάβλητοι σε θέματα συμπάθειας και αισθημάτων και ίσως να έχετε δύο ερωτικούς συντρόφους, δύο γάμους ή και δύο επαγγέλματα. Όταν βρίσκεστε κάτω από κακές κατευθύνσεις, είναι πιθανόν να χάσετε χρήματα εξαιτίας απάτης ή άλλου τρόπου, ή μπορεί να εμφανιστούν κάποια προβλήματα σε σχέση με χρήματα. Η θέση αυτή, μερικές φορές υποδηλώνει μια μυστική απασχόληση ή γάμο. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς, ένα δυαδικό ζώδιο και έξαρση αυτού του πλανήτη, θα φέρει επιτυχία στις ερωτικές υποθέσεις, αν δεν έχετε πάνω από μια σχέση ταυτόχρονα. Γιατί, επειδή αυτό το ζώδιο είναι μεταβλητό, πιθανόν να προκαλέσει τη δημιουργία δύο σχέσεων και αυτό θα φέρει συκοφαντία ή δυσκολίες σχετικά με κάποιους αντίζηλους. Ωστόσο, είναι πιθανόν να παντρευτείτε απλώς πάνω από μια φορά και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για κάτι τέτοιο, αν επιζήσετε του πρώτου συντρόφου σας. Η επιρροή αυτή ευνοεί όλες τις σχέσεις που έχουν την προέλευσή τους σε θέματα που σχετίζονται με ασθένειες ή οργανισμούς και υπόσχεται ένα ευτυχισμένο γάμο, αν γίνει κάτω από “ευνοϊκές κατευθύνσεις”. Μπορεί να συναντήσετε το άτομο που θα επηρεάσει σοβαρά τη ζωή σας κάτω από περίεργες συνθήκες.

astrolisto

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...