παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Υπάρχει ερωτική χημεία ανάμεσα σας;

Υπάρχει ερωτική χημεία ανάμεσα σας;

Τα ζώδια διακρίνονται σε 4 ομάδες, ανάλογα με το στοιχείο της φύσης στο οποίο ανήκουν. Οι ομάδες αυτές είναι η φωτιά, η γη, ο αέρας και το νερό. Βρες τώρα σε ποιο στοιχείο της φύσης ανήκεις εσύ και σε ποιο το ταίρι σου και διάβασε αν υπάρχει ερωτική χημεία ανάμεσα σας.

Οι ομάδες των ζωδίων

Τα ερωτικά ταιριάσματά τους

Φωτιά με Φωτιά
Ο έρωτας που αναπτύσσεται ανάμεσα σε δύο ζώδια της Φωτιάς είναι πάντα κεραυνοβόλος. Το πάθος, η ένταση και η ορμητικότητα είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της σχέσης τους. Δεν βαριέται εύκολα ο ένας τον άλλον, γιατί πάντα βρίσκουν τρόπο να τονώνουν τη σχέση τους. Η ειλικρίνεια είναι μία από τις βασικές αρχές στη σχέση τους, αφού και οι δύο είναι άνθρωποι αυθόρμητοι, που θέλουν κάθε ώρα και στιγμή να λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Τα συναισθήματα που αναπτύσσονται μεταξύ τους είναι έντονα, παρόλα αυτά στη σχέση δεν λείπουν οι καβγάδες, οι ζήλιες αλλά και οι εγωισμοί. Είναι ένα ζευγάρι που προσπαθεί ο ένας να επιβληθεί στον άλλον με κάθε τρόπο και κανένας δεν υποχωρεί εύκολα στα «θέλω» του άλλου. Παρόλο που η σχέση αυτή έχει να προσφέρει μεγάλες ερωτικές συγκινήσεις αλλά και μοναδικές εμπειρίες, η χρονική διάρκειά της είναι αμφίβολη, αν δεν κάνουν και οι δύο την προσπάθεια να βάζουν λίγο νερό στο κρασί τους.

Φωτιά και Γη
Ο ερωτικός συνδυασμός ανάμεσα στη Φωτιά και τη Γη είναι απόλυτα σταθερός, αφού το ζευγάρι μοιράζεται κοινά στοιχεία στον τρόπο σκέψης αλλά και στα ενδιαφέροντά του. Ο ερωτικός σύντροφος που έχει στοιχείο του τη Γη, είναι ένας άνθρωπος ξεκάθαρος, λογικός και πρακτικός, που φροντίζει πάντα να βάζει σε μία τάξη όλες τις επιθυμίες του φλογερού συντρόφου του προσφέροντάς του συνέπεια και απέραντη εμπιστοσύνη. Από την άλλη πλευρά, ο ερωτικός σύντροφος που έχει στοιχείο του τη Φωτιά, προσφέρει στο ζώδιο της Γης μία νότα ανανέωσης, πάθους και ερωτισμού και τον απομακρύνει από την ρουτίνα στην οποία αυτοπαγιδεύεται. Παράλληλα, τα ζώδια της Γης έχουν τον τρόπο να ηρεμούν τον εκρηκτικό χαρακτήρα των ζωδίων της Φωτιάς και να τους καλλιεργούν περισσότερο την υπομονή. Η σχέση τους μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα δημιουργική αλλά και με πολύ καλές προϋποθέσεις για μελλοντική εξέλιξη, αρκεί το άτομο της Γης να έχει το κέφι να ζει λιγάκι πιο απρόβλεπτα και να μπορεί κάποιες στιγμές να ξεφεύγει από τους κανόνες και τα πρέπει που θέτει στη ζωή του.

Φωτιά και Αέρας
Αναμφισβήτητα υπάρχει μία έλξη ανάμεσα στα ζώδια της Φωτιάς με τα ζώδια του Αέρα, που οδηγεί πολύ γρήγορα σε μία ερωτική σχέση γεμάτη προκλήσεις. Ο ερωτικός σύντροφος που έχει στοιχείο του τη Φωτιά, θα πολιορκήσει και δεν θα δυσκολευτεί να κατακτήσει άμεσα ένα ζώδιο του Αέρα. Με τον αυθόρμητο, εξωστρεφή, φιλικό και γεμάτο ενθουσιασμό χαρακτήρα του, θα κινήσει το ενδιαφέρον των επικοινωνιακών αέρινων ζωδίων. Η σχέση τους είναι παιχνιδιάρικη, ερωτική και «εγκεφαλική», αρκετές στιγμές όμως υπάρχουν αντιθέσεις, γιατί οι απόψεις τους είναι πάντα διαφορετικές. Το ζώδιο του Αέρα προσπαθεί να «λογικέψει» το παρορμητικό ζώδιο της Φωτιάς και να καλλιεργήσει περισσότερο την υπομονή του συντρόφου του, που αρπάζεται και δημιουργεί κόντρες με το παραμικρό. Το ζευγάρι αυτό έχει να μάθει πολλά πράγματα ο ένας από τον άλλον και υπάρχει έντονο το αίσθημα και στους δύο, ότι η σχέση τους δεν είναι τυχαία, αλλά έχει κάποιο σκοπό. Αρκεί λοιπόν να περιοριστούν οι άσκοπες κόντρες και αντιθέσεις, για να υπάρξει στη σχέση τους διάρκεια.

Φωτιά και Νερό
«Μία κρύο, μία ζέστη», είναι η σχέση αυτή, που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί άνοστη ή αδιάφορη. Ο ερωτικός σύντροφος που έχει στοιχείο του το Νερό, στο ξεκίνημα της γνωριμίας του με το ζώδιο της Φωτιάς θα είναι έντονα καχύποπτος για το αν πρέπει να ξεκινήσει ή όχι μία τέτοια ερωτική σχέση. Ο παρορμητικός και ενθουσιώδης χαρακτήρας του ζωδίου της Φωτιάς δεν μπορεί να εμπνεύσει την εμπιστοσύνη και τη συναισθηματική ασφάλεια στο ζώδιο του Νερού, παρόλα αυτά καταφέρει να το κολακέψει και να το ικανοποιήσει. Το υδάτινο ζώδιο δύσκολα θα αντισταθεί στο φλογερό και άκρως ερωτικό χαρακτήρα ενός πύρινου ζωδίου. Το ζώδιο της Φωτιάς θα γοητευτεί από τη ντροπαλή και συναισθηματική φύση ενός ζωδίου του Νερού και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει μια θέση στην καρδιά του. Παρόλα αυτά, επειδή το ζώδιο της Φωτιάς έλκεται από τις «δύσκολες» ερωτικές περιπτώσεις, γρήγορα μπορεί να βαρεθεί το ζώδιο του Νερού, που τα δίνει όλα σε μία σχέση. Από τη μια πλευρά, το ζώδιο της Φωτιάς βρίσκει πολύ γοητευτικό και γλυκό έναν σύντροφο, που του εκδηλώνει διαρκώς τα συναισθήματά του και διεκδικεί την αποκλειστικότητα, από την άλλη όμως δεν αργεί η στιγμή που θα θεωρήσει δεδομένο τον έρωτα αυτό.

Γη και Αέρας
Ο ερωτικός συνδυασμός ανάμεσα σε ένα ζώδιο της Γης με ένα ζώδιο του Αέρα μπορεί να έχει πολύ καλή εξέλιξη, αν το ζευγάρι καταφέρει να συνδυάσει την πρακτικότητα (το ζώδιο της γης) με την πνευματική ευστροφία (το ζώδιο του Αέρα). Το ζώδιο της Γης στην αρχή της γνωριμίας τους μπορεί να είναι αρκετά επιφυλακτικό με το άτομο του Αέρα. Παρόλα αυτά, οι ενδοιασμοί του πολύ σύντομα θα υποχωρήσουν, γιατί το ζώδιο του Αέρα θα καταφέρει με το επικοινωνιακό του ταλέντο αλλά και τον κοινωνικό του χαρακτήρα να «σπάσει τον πάγο» και να γοητεύσει το λογικό, αλλά και αργό στις αποφάσεις γήινο ζώδιο. Το ζώδιο του Αέρα θα νιώθει πολύ συχνά απογοήτευση στο πλευρό του γήινου ζωδίου, γιατί δεν μπορεί να του προσφέρει τις εναλλαγές που επιθυμεί. Για να μπορέσει να διατηρηθεί μία αρμονική και σταθερή στο χρόνο σχέση, θα χρειαστεί το αέρινο ζώδιο να περιορίσει την τάση του για κριτική και να παρασύρει το σύντροφό του σε έναν πιο γρήγορο τρόπο σκέψης και απόφασης. Από την άλλη πλευρά, το γήινο ζώδιο θα πρέπει κάποιες στιγμές να λειτουργεί πιο αυθόρμητα και ανάλαφρα, για να διατηρήσει δυνατή την ερωτική φλόγα στη σχέση!

Γη και Γη
Η σχέση ανάμεσα σε δύο ζώδια της Γης μπορεί να προσφέρει πλήρη εμπιστοσύνη, κατανόηση, σταθερότητα, αλλά και διάρκεια στο χρόνο. Η σχέση τους θα ξεκινήσει σε πολύ αργούς ρυθμούς, δεν θ΄ αργήσει όμως και πολύ να εξελιχθεί και να τους προσφέρει μοναδικά συναισθήματα. Θα νιώσουν οικειότητα και άνεση μεταξύ τους από το ξεκίνημα της γνωριμίας τους, και δεν θα χρειάζονται πολλά λόγια για να κατανοεί ο ένας τις ανάγκες του άλλου.Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της σχέσης αυτής είναι η συνέπεια. Και οι δύο σύντροφοι τηρούν πάντα τις υποσχέσεις τους, δεν υπερβάλλουν ποτέ και φροντίζουν να κάνουν πράξη όλα όσα έχουν τάξει. Ο τρόπος που σκέφτονται και λειτουργούν είναι ακριβώς ο ίδιος κι αυτό τους προσφέρει ηρεμία και γαλήνη. Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν, μόνο αν ένας από τους δύο συντρόφους είναι αρκετά απαισιόδοξος και «μπλοκάρει» την πορεία της σχέσης με τον αρνητισμό του. Παρόλα αυτά τηρούνται όλες οι καλές προϋποθέσεις, για να φτάσει η σχέση τους μέχρι και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Γη και Νερό
Ήδη από το ξεκίνημα της γνωριμίας τους θα καταλάβουν πόσο πολύ έχει ανάγκη ο ένας τον άλλον. Είναι δύο άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί, που όμως δεν αργούν να παρασυρθούν σε έναν έρωτα, που εκτός από μοναδικές συγκινήσεις έχει να τους προσφέρει κοινή πορεία και εξέλιξη. Το γήινο ζώδιο αντιλαμβάνεται τα πάντα με τη λογική του και χαρακτηρίζεται από σταθερότητα αλλά και οργανωτική διάθεση. Από την άλλη πλευρά, το υδάτινο ζώδιο είναι τρυφερό, συναισθηματικό και ακούει πάντα την καρδιά του, για όποια απόφαση και αν χρειαστεί να πάρει. Τα ετερώνυμα πάντα έλκονται, έτσι λοιπόν η έλξη ανάμεσά τους είναι δυνατή. Το ζώδιο της Γης θα στηρίξει το ζώδιο του Νερού και θα προσπαθήσει να του ενισχύσει την πρακτική του σκέψη. Το ζώδιο του Νερού θα παροτρύνει τον σύντροφό του να κάνει κάποιες στιγμές αυτό που επιθυμεί και όχι αυτό που του επιβάλλει η λογική του. Όταν η λογική (το ζώδιο της Γης), συνδυάζεται με το συναίσθημα (το ζώδιο του Νερού), τότε μόνο καλά αποτελέσματα μπορούν να υπάρξουν.

Νερό με Νερό

Η σχέση ανάμεσα σε δύο ζώδια του Νερού είναι δεδομένο ότι βασίζεται σε απεριόριστο συναίσθημα και το ζευγάρι ζει στιγμές που μόνο σε μια ρομαντική ταινία εποχής μπορεί κανείς να συναντήσει. Η σχέση αυτή υπόσχεται τρυφερότητα, ζεστασιά αλλά και έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλες συγκρούσεις και σε συναισθηματικά δράματα. Τα ζώδια του Νερού βιώνουν με υπερβολή τα συναισθήματά τους, δίνουν όλη τους την ψυχή και την καρδιά και αφοσιώνονται ολοκληρωτικά στο σύντροφό τους. Επειδή υπάρχει έντονη η τάση της ζήλιας, της αποκλειστικότητας αλλά και της υπερβολής, αρκετά συχνά παρασύρονται σε «Ομηρικούς καβγάδες» που δεν έχουν τελειωμό. Η ερωτική χημεία μεταξύ τους είναι έντονη, αρκεί να περιορίσουν τις εκρήξεις που μπορεί να δημιουργούνται από λάθος χειρισμούς και των δύο. Με λίγη υπομονή και διαλλακτικότητα μπορούν να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια που δημιουργούνται. Το συναίσθημα υπερισχύει πάντα και δημιουργεί ένα ξεχωριστό δέσιμο μεταξύ τους.

Νερό και Αέρας
Σε τεντωμένο σκοινί βαδίζει η ερωτική σχέση του Νερού με τον Αέρα. Από τη μια πλευρά, ο ερωτικός σύντροφος που έχει στοιχείο του το Νερό, λειτουργεί πάντα βάσει συναισθήματος, ακολουθεί το δρόμο της καρδιάς του και θέλει τον χρόνο του, για να εμπιστευτεί και να ανοιχτεί συναισθηματικά. Από την άλλη, ο αέρινος ερωτικός σύντροφος δέχεται τα πράγματα ακριβώς έτσι όπως έρχονται και χρησιμοποιεί πολύ το μυαλό του, σε όποια απόφαση χρειαστεί να πάρει. Το αέρινο ζώδιο μπορεί να παρασύρει το υδάτινο σε μία θυελλώδη ερωτική σχέση, όμως πολύ γρήγορα θα νιώσει ότι ασφυκτιά από τα συναισθηματικά δεσμά του συντρόφου του, που δεν μπορεί να του προσφέρει τις εναλλαγές που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον του αμείωτο. Το ζώδιο του Νερού δεν θα μπορέσει να νιώσει την ασφάλεια και τη σιγουριά στο πλευρά του Αέρα, γι΄ αυτό και είναι πολύ πιθανό να πληγωθούν τα αισθήματά του και να κλονιστεί η εμπιστοσύνη του απέναντι στο ταίρι του. Χαρείτε τη σχέση αυτή χωρίς να σκέφτεστε το μέλλον και προσπαθώντας να διατηρήσετε την ισορροπία μεταξύ σας.

Αέρας και Αέρας
«Όπου φυσάει ο άνεμος» πηγαίνει η ερωτική σχέση ανάμεσα σε δύο αέρινα ζώδια. Η επικοινωνία που μοιράζονται μεταξύ τους από το ξεκίνημα της γνωριμίας τους, εξιτάρει και τους δύο και δημιουργεί μία ερωτική παιχνιδιάρικη διάθεση, που τους παρασύρει σε έναν ερωτικό δεσμό που κυριαρχούν οι αλλαγές, οι προκλήσεις, η ανεξαρτησία αλλά και η επικοινωνία. Μπορούν να γίνουν ένα αχώριστο ζευγάρι, αλλά και πολύ καλά φιλαράκια, αφού μαζί μπορούν να διασκεδάσουν, να γελάσουν, να κουτσομπολέψουν, αλλά και να μοιραστούν όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας. Τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό σε αυτή τη σχέση, τα πάντα συζητιούνται και όλα αναλύονται. Το «μελανό» σημείο είναι ότι υπάρχει μία συναισθηματική αστάθεια στα αέρινα ζώδια, που μπορεί να τους οδηγήσει σε απόσταση. Τα συναισθήματα μπορούν να αλλάξουν από τη μια μέρα στην άλλη και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο ή δεδομένο.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...