παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Το κομάτι που λείπει απο το χθεσινό
Πλούτωνας

Πλούτωνας στον 5ο οίκο: Η σεξουαλική διάθεση και το πάθος που νιώθετε σας ωθεί στο να θέλετε να συντηρείτε σχέσεις που να έχουν πολύ πάθος, να είναι έντονες κι ενδιαφέρουσες. Αν η υπάρχουσα σχέση σας αντέξει τη διάθεσή σας για αλλαγές, τότε δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Στην αντίθετη περίπτωση, μπορεί να χωρίσετε για να βρείτε αυτό το άτομο που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

Πλούτωνας στον 7ο οίκο: Η περίοδος αυτή είναι εντελώς ακατάλληλη για γάμο και γενικότερα για επισημοποίηση της σχέσης. Θα έχετε την ανάγκη να ικανοποιήσετε τις πιο βαθιές σας επιθυμίες. Αυτό θα σας οδηγήσει στο να κάνετε πολλές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή.

Πλούτωνας σε εξάγωνο με τον Ήλιο: Αν νιώθετε ότι στη σχέση σας θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές, τότε είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να επιτύχετε σε αυτόν το στόχο σας. Θα καταφέρετε να την αλλάξετε δημιουργικά και με πολύ μικρή αναστάτωση.

Πλούτωνας σε αντίθεση με τον Ήλιο: Μην προσπαθήσετε να ασκήσετε εξουσία σε κανέναν για οποιοδήποτε λόγο. Κι αν κάποιος προσπαθήσει να ελέγξει τη ζωή σας, αντισταθείτε.

Πλούτωνας σε σύνοδο με τη Σελήνη: Μπορεί να εμφανιστούν χωρισμοί ακόμα και εξαιτίας θανάτου. Ένας καινούργιος κύκλος ζωής θα ξεκινήσει για σας και όπως συμβαίνει πάντα με τον Πλούτωνα, πρώτα τελειώνει κάτι παλιό για να ξεκινήσει κάτι καινούργιο.

Πλούτωνας σε τρίγωνο με Σελήνη: Έχετε την ευχέρεια να αντιλαμβάνεστε τόσο τα συναισθήματα των άλλων όσο και τα δικά σας. Έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία καινούργια σχέση, η οποία αρχικά θα έχει σαν κίνητρό της τη σεξουαλική ικανοποίηση και μόνο, αλλά τελικά θα κρατήσει. Τα αισθήματα θα είναι έντονα και βαθιά.

Πλούτωνας σε αντίθεση με τη Σελήνη: Θα υπάρξουν διαφωνίες σε συναισθηματικό επίπεδο μέχρι να περάσει η επίδραση αυτής της πλανητικής επιρροής. Ο καθένας θα προσπαθήσει να ελέγξει τον άλλο. Προσπαθήστε να αποφύγετε κάτι τέτοιο, μην επιτρέπετε σε κανένα να σας περιορίσει και μην καταπιέζετε κανέναν. Αν δεν καταλάβετε ότι ο ανταγωνισμός είναι η καταδίκη μιας σχέσης, τότε ο δεσμός θα τελειώσει πολύ σύντομα.

Πλούτωνας σε σύνοδο με την Αφροδίτη: Η σεξουαλική σας επιθυμία και ανάγκη είναι έντονη και αν δε βρίσκεστε σε μια σεξουαλική σχέση αυτή την περίοδο, προφανώς θα σας προκύψει.

Πλούτωνας σε εξάγωνο με την Αφροδίτη: Η σεξουαλική σας δραστηριότητα θα είναι έντονη και θα μάθετε πολλά από αυτή. Θα βρείτε ότι η ικανότητά σας να αγαπάτε είναι μοναδική. Και η έλξη που θα νιώθετε για το άτομο που σας ενδιαφέρει είτε είναι ψυχική είτε σεξουαλική, θα είναι πολύ δημιουργική για σας. Θα σας βοηθήσει να ωριμάσετε. Μια καινούργια σχέση μπορεί να ξεκινήσει αυτή την περίοδο.

Πλούτωνας σε τετράγωνο με την Αφροδίτη: Θα υπάρχει ένταση σε οποιαδήποτε σχέση, είτε είναι φιλική είτε ερωτική. Πρέπει να ανακαλύψετε τις επιθυμίες σας και, αν η σχέση σας δε σας πληροί, τότε πρέπει να βρείτε το κουράγιο να χωρίσετε, διαφορετικά θα υποφέρετε πάρα πολύ. Αν πάλι ανακαλύψετε ότι η σχέση σας είναι αυτό που θέλετε, εξετάστε καλά την περίπτωση να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις και να μη θέλετε να παραδεχτείτε τα προβλήματα. Με αυτή την όψη τελειώνει μια σχέση και δημιουργείται μια καινούργια. Με την πλουτώνια επίδραση κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας καινούργιος.

Πλούτωνας σε τρίγωνο με την Αφροδίτη: Οι σχέσεις σας τόσο οι φιλικές όσο και οι ερωτικές προοδεύουν και νιώθετε πού άνετα μέσα σ΄αυτές.

Πλούτωνας σε αντίθεση με την Αφροδίτη: Κάποιες αλλαγές θα λάβουν χώρα αυτή την περίοδο στις σχέσεις σας. Αν θα είναι προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Πάνω απ΄όλα πρέπει να είστε ειλικρινείς με τους εαυτούς σας.

Πλούτωνας σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο: Μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες στις ερωτικές σας σχέσεις. Είστε σε φάση πολύ βαθιών αλλαγών και αυτή την περίοδο θα αναθεωρήσετε τόσο τις σχέσεις συνεργασίας όσο και τις ερωτικές.

Πλούτωνας σε εξάγωνο με τον Ωροσκόπο: Η σχέση σας θα γίνει πιο έντονη και πιο σημαντική για σας.

Πλούτωνας σε τετράγωνο με τον Ωροσκόπο: Η σχέση σας δεν πατά σε γερό έδαφος. Οι ανταγωνισμοί, οι ζήλιες και τα προβλήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και σας δημιουργούν προβλήματα. Τα μυστικά τόσο τα δικά σας όσο και του ατόμου που σας ενδιαφέρει αποκαλύπτονται και ο εγωισμός πρωτοστατεί στο δεσμό σας.

Πλούτωνας σε τρίγωνο με τον Ωροσκόπο: Ωριμάζετε και μεγαλώνετε! Η κατανόησή σας προς τους άλλους είναι μεγαλύτερη και αυτό είναι τώρα το πιο σημαντικό κομμάτι της ερωτικής σας σχέσης.

Πλούτωνας σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο: Η ανάγκη για αλλαγή σε μια σοβαρή σχέση θα είναι επιτακτική αυτή την περίοδο. Μη φοβηθείτε να ακολουθήσετε τη φωνή του εσωτερικού εαυτού σας και επιδιώξτε αυτή την αλλαγή, ζητώντας τη συμπαράσταση του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Σ΄αυτή την περίπτωση θα οδηγήσετε τη σχέση σας προς το καλύτερο. Αν φοβηθείτε και δεν προσαρμοστείτε στις επιταγές του εαυτού σας, τότε θα γίνετε νευρικοί και επιθετικοί, η σχέση σας θα κινδυνέψει κα το πιο πιθανό είναι να χωρίσετε.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...