παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Οι διελεύσεις που επηρεάζουν τα αισθηματικά

Ήλιος

Ήλιος στον 1ο οίκο: Περιμένετε να τελειώσει αυτός ο μήνας για να λύσετε τα προβλήματα που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί στη σχέση σας. Όταν ο Ήλιος βρίσκεται στον πρώτο δεν μπορείτε να δείτε τα πράγματα από την οπτική γωνία των άλλων και η υποκειμενικότητά σας μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη.

Ήλιος στον 5ο οίκο: Μπορεί να ξεκινήσετε μια καινούργια ερωτική σχέση. Η σεξουαλικότητα και ο ερωτισμός σας θα είναι έντονα αυτή τη χρονική περίοδο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα εκπέμπετε γοητεία και θα μαγνητίζετε τα άτομα που σας περιβάλλουν.

Ήλιος στον 7ο οίκο: Παρατηρήστε προσεκτικά την ερωτική σας ζωή και κυρίως το δεσμό σας αυτή την περίοδο. Μπορεί να μη δίνετε στο ταίρι σας τόσα όσα σας δίνει εκείνο. Τώρα μπορείτε να γεφυρώσετε τις διαφορές σας. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να εξετάσετε τα πράγματα από την οπτική γωνία του άλλου και να συνειδητοποιήσετε και το δικό του δίκιο.

Σελήνη

Σελήνη στον 5ο οίκο: Τα συναισθήματά σας είναι σε ένταση αυτήν την περίοδο, πράγμα που θα φανεί στις σχέσεις σας. Έχετε έντονη τη διάθεση της μητρότητας και πρέπει εσείς οι γυναίκες να ξεπεράσετε τις τάσεις υπερπροστασίας προς τον σύντροφό σας, γιατί μ΄αυτόν τον τρόπο τον καταπιέζετε.

Σελήνη στον 7ο οίκο: Δείξτε προσοχή σ΄αυτά που κάνετε και στις αντιδράσεις των άλλων ώστε να μπορέσετε να μάθετε πράγματα για τον εαυτό σας που ίσως δεν είχατε μέχρι σήμερα προσέξει. Αυτές τις μέρες έχετε την τάση να εξαρτηθείτε από το ταίρι σας και να νιώσετε την ασφάλεια ότι κάποιος φροντίζει για σας. Προσέξτε, όμως, μη γίνετε άθελά σας καταπιεστικοί.

Σελήνη στον 10ο οίκο: Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να δώσετε σε μια επαγγελματική σχέση πιο προσωπικό τόνο, παρότι θα έχετε τη διάθεση να το κάνετε. Η έλξη που θα νιώσετε είναι πολύ πιθανό να είναι απλά μία επιπολαιότητα.

Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο: Νιώθετε αρμονικά και ειρηνικά με τον εαυτό σας και αυτό βελτιώνει όλες τις σχέσεις σας ειδικά τις στενότερες. Τώρα, μπορείτε να δείξετε τι ακριβώς είναι αυτό που επιθυμείτε από τη σχέση σας, ποια πράγματα σας καλύπτουν και ποια όχι.

Σελήνη σε αντίθεση με τον Ήλιο: Μπορεί να εμφανιστούν δυσκολίες στις σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο ή μια σύντομη ερωτική έλξη, που δεν θα καταλήξει σε τίποτα σπουδαίο.

Σελήνη σε σύνοδο με τη Σελήνη: Νιώθετε το συναίσθημα να σας κυριαρχεί και οι γυναίκες μπορεί να παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, γιατί θα βοηθήσουν ουσιαστικά στο να μπορέσετε να αποκωδικοποιήσετε τη διάθεσή σας.

Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη: Θα έχετε έντονη ερωτική διάθεση σήμερα. Θα τα πηγαίνετε καλά με όλους αλλά ειδικότερα με το ταίρι σας. Ο δεσμός σας θα βοηθηθεί πολύ. Αυτή η διέλευση μπορεί να σηματοδοτήσει την εκκίνηση μιας καινούργιας σχέσης. Ωστόσο, για να μπορούμε να συζητάμε για μία μόνιμη σχέση, πρέπει να συμβαίνουν παράλληλα και άλλες διελεύσεις.

Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη: Οι ερωτικές σχέσεις συνήθως κυλούν κανονικά αυτή τη χρονική περίοδο. Αν είχατε μέχρι σήμερα πρόβλημα με τον ερωτικό σας δεσμό, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να επανορθώσετε και να βάλετε τη σχέση σας σε σωστό δρόμο. Η ψυχική σας ηρεμία αντανακλά στη συμπεριφορά σας και αυτό εξασφαλίζει τη σιγουριά στο ταίρι σας.

Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη: Θα νιώθετε πολύ έντονη ερωτική διάθεση σήμερα και θα περάσετε συναρπαστικές στιγμές, αρκεί να μην αφήσετε τη ζήλια σας να ξυπνήσει και να μετατρέψει τον ερωτισμό σε επιθετικότητα. Πρέπει να προσέχετε στα ραντεβού σας, γιατί έχετε την τάση να στήνετε ή να σας στήνουν σήμερα. (Γενικά αυτή η όψη έχει σαν αποτέλεσμά της το στήσιμο στα ραντεβού και συνήθως στήνει αυτός που δέχεται τη διέλευση. Γι΄αυτό πέρα από τα ερωτικά, φροντίστε σε τέτοιες μέρες να μην κλείνετε σημαντικά επαγγελματικά ραντεβού).

Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη: Αυτή η διέλευση θα σας κάνει να πιστεύετε ότι ακόμα και μια επιπόλαιη και προβληματική σχέση μπορεί να κυλά αρμονικά κατά καιρούς. Θα είστε πολύ ευχαριστημένοι σήμερα και θα έχετε την ανάγκη να διασκεδάσετε και παράλληλα, να δείξετε όλη την τρυφερότητά σας.

Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη: Με αυτή τη διέλευση θα είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί. Μπορεί να έχετε κατακτήσεις και να σας φλερτάρουν ή να φλερτάρετε. Σημασία έχει πώς τελικά μπορείτε να παίξετε άνετα το ερωτικό παιχνίδι. Ο ερωτισμός σας εμπνέει τους άλλους.

Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο: Αν ο σύντροφός σας σήμερα προσπαθήσει να σας βάλει σε μια τάξη ή να σας συνετίσει θα επαναστατήσετε. Μπορεί να προκύψουν αντιθέσεις μεταξύ σας. Δεν θέλετε κανένα να σας λέει τι να κάνετε. Θα νιώσετε πολύ καταπιεσμένοι από τη σχέση σας, είτε γιατί θα πιστεύετε ότι το ταίρι σας σας αντιμετωπίζει σα να είστε μικρά παιδιά, είτε γιατί μπορεί να είναι απαραίτητο να λείψει κάποιος από τους δυο σας σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που θα προκύψουν με τη ζήλια σας. Προσέξτε τις αντιδράσεις σας. Συγκρατηθείτε όσο μπορείτε και μην προσπαθείτε να πιαστείτε από κάπου προκειμένου να ξεσπάσετε. Αν η ζήλια σας σας καταπιέζει, τότε είναι καιρός να τα βρείτε με τον εαυτό σας.

Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Μια σεξουαλική σχέση θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Νιώθετε συναισθηματικά έτοιμοι να φτάσετε στα άκρα και να δοκιμάσετε τα πάντα με το ταίρι σας. Σίγουρα θα βρείτε ανταπόκριση.

Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Υπάρχει περίπτωση σήμερα να προκύψουν αντιθέσεις στην ερωτική σας ζωή που θα οφείλονται σε κάτι που προέρχεται από το υποσυνείδητο, κάτι που μέχρι τώρα ήταν θαμμένο καλά. Κάποιος από τους δυο σας θα είναι ιδιαίτερα ζηλιάρης σήμερα. Μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, γιατί αυτά που σκέφτεστε τώρα δεν θα ισχύουν και αύριο.

Ερμής

Ερμής στον 7ο οίκο: Είναι η πιο κατάλληλη διέλευση για να λύσετε τα προβλήματα που έχετε με το ταίρι σας, ιδιαίτερα αν είναι προβλήματα επικοινωνίας ή οφείλονται σε κάποια παρεξήγηση που είχατε μαζί του. Από την άλλη, αυτή την περίοδο ευνοούνται οι συνεργασίες και μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια του ατόμου που σας ενδιαφέρει για να υλοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Αφροδίτη

Αφροδίτη στον 3ο οίκο: Αυτή είναι η καταλληλότερη περίοδος για να αποκαλύψετε τα αισθήματα αγάπης που νιώθετε για κάποιο άλλο άτομο. Η κοινωνική ζωή και η ηρεμία που θα επικρατούν στην καθημερινότητά σας, θα σας οπλίσουν με το θάρρος που χρειάζεστε, αν είναι η πρώτη φορά που θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο συγκεκριμένο άτομο. Αν πάλι δεν είναι η πρώτη φορά , τότε ποιος τη χάρη σας!

Αφροδίτη στον 5ο οίκο: Η μέρα που η Αφροδίτη μπαίνει στον πέμπτο οίκο είναι η καταλληλότερη για να διασκεδάσετε και να χαρείτε τη ζωή με το ταίρι σας ή αν ψάχνετε ταίρι, φλερτάροντας. Θα εκπέμπετε γοητεία και θα μαγνητίζετε το αντίθετο φύλο, οπότε θα έχετε εξασφαλισμένη επιτυχία. Άλλωστε αυτή είναι η μαγεία της Αφροδίτης. Χαρίζει τη γοητεία της και το μαγνητισμό της. Από κει και πέρα όλα τα άλλα τα κάνουν αυτοί που πέφτουν θύματα της σαγήνης σας.

Αφροδίτη στον 6ο οίκο: Είναι καλή μέρα να τα συζητήσετε και να ξεπεράσετε όποιες παρεξηγήσεις έχουν προκύψει στη σχέση σας. Αν είχατε πέσει στην παγίδα της ρουτίνας, σας δίνετε η ευκαιρία να ταράξετε λίγο τα λιμνάζοντα νερά προσφέροντας ένα δώρο.

Αφροδίτη στον 7ο οίκο: αυτή η διέλευση ευνοεί όλες τις συνεργασίες και τις σχέσεις και ειδικά τους ερωτευμένους. Όλα θα πάνε καλά από δω και πέρα ακόμα κι αν είστε υποχρεωμένοι να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες. Αν υπάρχουν άλλες ενδείξεις στο χάρτη σας, τότε μπορεί να κάνετε έναν καινούργιο δεσμό. Συνήθως οι σχέσεις που ξεκινούν με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο είναι πολύ γλυκιές, σταθερές και βασίζονται στην ειλικρίνεια και πάνω απ΄όλα, στην αγάπη.

Αφροδίτη στον 8ο οίκο: Η σεξουαλική διάθεση θα είναι έντονη αυτή την περίοδο. Αν έχετε ερωτηματικά για τη σχέση σας ή ανησυχείτε για κάτι, θα μπορέσετε να δώσετε απάντηση, αρκεί να εμπιστευθείτε την εσωτερική φωνή του εαυτού σας.

Αφροδίτη στον 10ο οίκο: Μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να σκέφτεται ερωτικά για τον διευθυντή σας ή για κάποιον που θεωρείται ανώτερός σας. Μια ερωτική σχέση που ξεκινά τώρα θα είναι με ένα πρόσωπο που προφανώς θα είναι και πολύ μεγαλύτερό σας.

Αφροδίτη στον 11ο οίκο: Η ερωτική σας σχέση θα πάρει μια ιδιαίτερα φιλική μορφή και θα νιώθετε περισσότερο φίλοι παρά εραστές με το ταίρι σας. Αν υπάρχουν κι άλλες διελεύσεις στο χάρτη σας που να δηλώνουν το ξεκίνημα μιας σχέσης, τότε μπορεί να αρχίσει ένας δεσμός με κάποιο άτομο που μέχρι τότε ήταν φίλος ή ανήκει στο φιλικό σας περιβάλλον.

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο: Έχετε τη διάθεση να ερωτευτείτε και να διασκεδάσετε. Είναι καλή περίοδος για να ψυχαγωγηθείτε ή να δώσετε έμφαση στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Σήμερα είστε πολύ χαρισματικοί και η γοητεία σας βρίσκεται στο αποκορύφωμά της, γι΄αυτό φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε κατάλληλα.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ήλιο: Η κοινωνικότητά σας είναι πολύ έντονη σήμερα και θα τα πάτε καλά με τους φίλους σας, όπως φυσικά και με τους εραστές σας ή τις ερωμένες σας. Έχετε την τάση να είστε λίγο υπερβολικοί στον τρόπο που δείχνετε τα συναισθήματά σας και στον τρόπο που διασκεδάζετε.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ήλιο: Διασκεδάστε! Θα νιώσετε ιδιαίτερα αγαπητοί σήμερα. Θα νιώσετε ότι η ζωή σας είναι ένα ατέλειωτο πάρτι ακόμα και ένα πάρτι για δύο. Η χαρούμενη διάθεσή σας και η αστείρευτη γοητεία που θα εκπέμπετε θα σας κάνουν ακαταμάχητους.

Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ήλιο: Έχετε τη διάθεση να ερωτευτείτε σήμερα. Αν προκύψει μια σχέση κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μην προχωρήσετε σε σοβαρές δεσμεύσεις. Ωστόσο, χαρείτε το σήμερα, γιατί αυτή η διέλευση έχει να σας δώσει χαρά και ομορφιά, από την ομορφιά της Αφροδίτης.

Αφροδίτη σε σύνοδο με τη Σελήνη: Έχετε πολύ ρομαντική και συναισθηματική διάθεση και θέλετε να βρίσκεστε κοντά σε άτομα της οικογένειάς σας. Είναι κατάλληλη μέρα για να δειπνήσετε μαζί τους και να περάσετε μερικές ώρες ήσυχες, απολαμβάνοντας τη σπιτική θαλπωρή.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τη Σελήνη: Θα είστε πολύ ερωτικοί σήμερα. Αλλά θυμηθείτε να αφήσετε και στο ταίρι σας λίγα περιθώρια ώστε να μπορέσει να αποκτήσει την ίδια διάθεση. Μην το καταπιέζετε. Χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας για να το παρασύρετε να διασκεδάσει μαζί σας.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τη Σελήνη: Τα αισθήματα αγάπης είναι ιδιαίτερα έντονα κατά τη διάρκεια αυτής της πλανητικής επίδρασης. Νιώθετε αρκετά ασφαλείς συναισθηματικά, η διάθεσή σας είναι καλή και η ψυχική σας ισορροπία εκπέμπεται και σας κάνει να είστε πολύ γοητευτικοί.

Αφροδίτη σε αντίθεση με τη Σελήνη: Έχετε την ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη. Η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη για να συνάψετε επιπόλαιες σχέσεις. Μην προσπαθήσετε να λύσετε τις διαφορές σας με το ταίρι σας, γιατί κινδυνεύετε να «πάτε για μαλλί και να βγείτε κουρεμένοι».

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ερμή: Είναι καλή μέρα για να εκφράσετε την αγάπη σας στο πρόσωπο που αγαπάτε. Μπορείτε να το κάνετε εύκολα. Αν μέχρι σήμερα είχατε κάποιες διαφορές είναι ευκαιρία να τις λύσετε με μια ειλικρινή συζήτηση.

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ερμή: Καλή μέρα για να διαπραγματευτείτε τα προβλήματα της σχέσης σας σήμερα. Μπορείτε και το κάνετε εύκολα έτσι ώστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας, χωρίς να θίξετε την αγάπη σας.

Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ερμή: Αυτό που πρωτεύει σήμερα είναι να θέσετε σε προτεραιότητα τα προβλήματα της σχέσης σας. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι να μην παρουσιάζετε τα συναισθήματά σας μ΄έναν τρόπο τελείως μελό.

Αφροδίτη σε σύνοδο με την Αφροδίτη: Πάρτε την πρωτοβουλία στη σχέση σας σήμερα και θα μείνετε έκπληκτοι από το αποτέλεσμα. Μην κρατάτε κανέναν στο σκοτάδι για τα αισθήματά σας και δείξτε άνετα πώς νιώθετε. Αν την ίδια μέρα υπάρχει και άλλη διέλευση που να βοηθά τα αισθηματικά σας, τότε μπορεί να ξεκινήσει μια καινούργια σχέση.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη: Όλα θα είναι ήρεμα και όμορφα σήμερα. Αυτή η διέλευση σας βοηθά να εκφράσετε το ρομαντισμό σας. Είναι πιθανό να δεχτείτε ένα δώρο από το ταίρι σας, πράγμα που θα σας «ανεβάσει» ψυχολογικά.

Αφροδίτη σε αντίθεση με την Αφροδίτη: Αν και τεμπέλικη η διάθεσή σας είναι πολύ ερωτική. Προχωρήστε. Γλεντήστε τον αισθησιασμό σας. Όλα θα πάνε κατ΄ευχήν αλλά αν προκύψει κανένα πρόβλημα στη σχέση σας, μην προσπαθήσετε να το επιλύσετε σήμερα. Κι αυτό γιατί θα έχετε τη διάθεση να συμβιβαστείτε περισσότερο από όσο πρέπει.

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη: Η ερωτική επιθυμία και το πάθος είναι ιδιαίτερα έντονα και σήμερα πραγματικά θα απολαύσετε τον έρωτα!

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη: Μπορείτε να δώσετε και να λάβετε αγάπη. Ό,τι κάνετε θα είναι πολύ ελκυστικό για τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου. Θα έχετε τη διάθεση να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη: Η σεξουαλική σας ενέργεια «τρέχει» σαν καταρράκτης και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα ευχάριστο ή όχι βράδυ, πράγμα που εξαρτάται από την τροπή που έχει πάρει η σχέση σας. Κι αυτό γιατί, αν δεν κάνετε έρωτα, θα είστε πολύ επιθετικοί. Μια καινούργια σχέση που ξεκινά σήμερα, βασίζεται στη σεξουαλική επιθυμία και μόνο.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη: Η σεξουαλική σας επιθυμία είναι έντονη. Μια καινούργια σχέση που ξεκινά κάτω από αυτή την επίδραση, θα έχει διάρκεια και θα βασίζεται στην αμοιβαιότητα.

Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Άρη: Μιλώντας γενικά, αυτή η πλανητική επίδραση δίνει την ποιότητα μιας ερωτικής –έντονα σεξουαλικής- σχέσης. Αν είναι ήδη καλή η σχέση σας, τότε θα γίνει καλύτερη. Αν δεν είναι και τόσο καλή, τότε τα πράγματα θα χειροτερέψουν. Αν δεν είστε μπλεγμένοι σε μια ερωτική ιστορία, τότε προφανώς θα νιώσετε την ανάγκη να βρεθείτε ερωτικά με κάποιο άτομο του αντίθετου φύλου. Μια καινούργια σχέση που ξεκινά κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας διέλευσης, μπορεί να βασίζεται είτε στη συναισθηματική είτε στην ερωτική έλξη, αλλά σίγουρα θα έχει πάθος.

Αφροδίτη σε σύνοδο με το Δία: Είναι εκπληκτική διέλευση για όλες τις σχέσεις ακόμα και γι΄αυτές που είναι απλά φιλικές. Μπορεί να ξεκινήσει μια καινούργια ερωτική περιπέτεια σύντομα με κάποιο άτομο που είναι πολύ διαφορετικό από εσάς. Αν παντρευτείτε κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας διέλευσης, ο γάμος σας θα πάει πολύ καλά και θα βασίζεται στην αμοιβαιότητα και την κατανόηση.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με το Δία: Μια καινούργια σχέση που ξεκινά τώρα θα σας φέρει ό,τι καλύτερο έχετε νιώσει ποτέ και θα αποδειχτεί πολύ ωφέλιμη για σας και την ψυχοσύνθεσή σας. Θα νιώσετε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

Αφροδίτη σε αντίθεση με το Δία: Πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί ενώ έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μία καινούργια σχέση, εσείς θα «κολλάτε» στα εξωτερικά χαρακτηριστικά, που εκείνη τη στιγμή δε θα σας πληρούν.

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο: Αντιμετωπίζετε πρόβλημα στο πώς να εκφράσετε τα αισθήματά σας. Καμιά φορά μια τέτοια πλανητική διέλευση μπορεί και να σημαίνει χωρισμό, είτε είναι σύντομης διάρκειας είτε είναι οριστικός. Για να διευκρινίσετε αν είναι βραχυπρόθεσμος ή οριστικός θα πρέπει να εξετάσετε και άλλους παράγοντες. Μια καινούργια σχέση που ξεκινά τώρα θα είναι μεγάλης διάρκειας, σταθερή και πάρα πολύ ειλικρινής.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Μια καλή μέρα για να συζητήσετε και να επιβεβαιώσετε τα αμοιβαία αισθήματά σας και τις επιδιώξεις σας σε μια σχέση.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Σήμερα θα θελήσετε να κάνετε μια ψύχραιμη ενδοσκόπηση της ερωτικής σας σχέσης κάτι που είναι πολύ σημαντικό για σας. Από την άλλη μπορεί να βγουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειές σας, πράγμα που θα σας απομακρύνει από το ταίρι σας, το οποίο θα σας νιώθει «παγωμένους».

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Οι σχέσεις που επηρεάζονται από αυτή τη διέλευση είναι ήρεμες και σταθερές, είτε είναι καινούργιες είτε είναι παλιές. Αν προσπαθήσετε να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση αυτό τον καιρό θα προκύψουν πολλά προβλήματα που θα φανούν αργότερα. Γι΄αυτό φροντίστε να συζητάτε τα πάντα με τον ή τη σύντροφό σας.

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό: Γεγονότα ξαφνικά και αναπάντεχα θα σας φέρει αυτή η διέλευση στον ερωτικό τομέα. Η επιθυμία σας σήμερα είναι να διασκεδάσετε, να φτάσετε στα άκρα και να κάνετε κάτι όμορφο και εκκεντρικό. Μην ανησυχείτε γιατί σίγουρα θα καταφέρετε να κάνετε κάτι ενδιαφέρον, δεδομένου ότι η γοητεία σας βρίσκεται στο αποκορύφωμά της.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Σήμερα, είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο να θελήσετε να προχωρήσετε σε μία σχέση. Θα νιώσετε πολύ όμορφα και ίσως να κεραυνοβοληθείτε. Αν δεν υπάρχουν άλλες διελεύσεις στο χάρτη σας, που να δικαιολογούν τη δημιουργία μιας σχέσης, αυτή η γνωριμία θα είναι απλά μια περιπέτεια. Αν όμως υπάρχουν κι άλλες διελεύσεις και εξελιχθεί αυτός ο δεσμός τότε μην ξεχάσετε ποτέ ότι πρέπει να συντηρείτε μία σχέση που να βασίζεται στην ελευθερία.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Θέλετε να βρίσκετε με ανθρώπους που είναι εντελώς διαφορετικοί από εσάς ή και από τους ανθρώπους που συναναστρεφόσασταν μέχρι σήμερα. Οποιαδήποτε σχέση ξεκινήσει κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης θα έχει τα στοιχεία του Ουρανού. Θα είναι συναρπαστική ή και διαφορετική αλλά με σύντομη διάρκεια ζωής. Η διάρκεια μπορεί να παραταθεί αν υπάρχουν κι άλλες διελεύσεις, κυρίως Κρόνιες που δείχνουν τη δημιουργία μιας μακρόχρονης σχέσης. Σ΄αυτήν την περίπτωση θα είστε πολύ τυχεροί.

Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό: Θα υπάρξουν πολλά απρόοπτα στη σχέση σας κατά τη διάρκεια αυτής της πλανητικής επίδρασης. Ο τρόπος που θα τα αντιμετωπίσετε εξαρτάται από το επίπεδο της επαφής που έχετε με το ταίρι σας. Στον Ουρανό αρέσει να διώχνει την αυστηρότητα και τη δυσκαμψία. Οποιαδήποτε σχέση ξεκινά κάτω από αυτή την επιρροή θα είναι πρωτότυπη, αλλά δε θα έχει μεγάλη διάρκεια.

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Αυτή η διέλευση βγάζει στην επιφάνεια όλη την καλοσύνη σας και τον ρομαντισμό σας. Η διάθεσή σας είναι να τα δώσετε όλα σ΄αυτούς που αγαπάτε περισσότερο είτε είναι φίλοι σας είτε είναι το ταίρι σας. Σήμερα πετάτε στα σύννεφα, ο ρεαλισμός σας σας έχει εγκαταλείψει, γι΄αυτό μην πάρετε αποφάσεις, επειδή δεν θα μπορέσετε να λάβετε υπόψη σας και τους αντικειμενικούς παράγοντες, πριν αποφασίσετε.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Σήμερα νιώθετε πολύ ρομαντικά. Αν μπορέσετε να απελευθερωθείτε από την ονειροπόληση, θα καταφέρετε να νιώσετε όμορφα με ένα δικό σας άνθρωπο.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Αυτή την περίοδο θα έχετε μια μοναδική ευκαιρία για ένα ρομαντικό διάλειμμα με το ταίρι σας. Θα έχετε τη διάθεση να απαλλαγείτε από τα συνηθισμένα και να κάνετε κάτι ονειρεμένο. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης πρέπει να προσέχετε γιατί έχετε την τάση να μπλεχθείτε σε μία εξωσυζυγική περιπέτεια. Από την άλλη –πολλές φορές- υπάρχει χωρισμός, γιατί βγαίνουν στη φόρα κρυμμένες αλήθειες. Αν πάλι ξεκινήσετε μία σχέση με αυτή την επίδραση, μπορεί να ενθουσιαστείτε και να πετάτε στα σύννεφα, αλλά ο δεσμός σας δεν θα έχει διάρκεια.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Θα έχετε την ανάγκη να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα και είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρετε. Με μία τέτοια διέλευση μπορείτε να εκφράσετε όλο το ρομαντισμό σας και να δείξετε το γούστο σας και τη λεπτότητά σας.

Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Έχετε την τάση να εξιδανικεύετε τους άλλους κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Προσπαθήστε να είστε περισσότερο αντικειμενικοί, γιατί υπάρχει πιθανότητα να χτίσετε πάνω στην άμμο. Αν ξεκινήσετε ένα δεσμό με αυτή την επίδραση, τότε το πιο πιθανό είναι να διαψευσθείτε και να πληγωθείτε αργότερα, ενώ αυτός ο δεσμός δε θα έχει διάρκεια.

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Νιώθετε την ανάγκη να αποδράσετε από τα επίγεια και η σεξουαλική σας επιθυμία είναι ιδιαίτερα έντονη. Μπορεί και να ερωτευτείτε κάποιον που δεν είναι ο τύπος σας. Τα αισθήματά σας θα είναι βαθιά, αλλά υπάρχει περίπτωση να είναι βραχυπρόθεσμα. Από την άλλη, αν έχετε ήδη ένα δεσμό, φροντίστε να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί θα βγουν στην επιφάνεια οι φοβίες σας και οι ζήλιες σας και υπάρχει κίνδυνος να αντιδράσετε εντελώς σπαστικά προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην προσπαθήσετε να το κυριαρχήσετε και μη ζητάτε να πάρετε επιβεβαιώσεις, καταρρακώνοντας την προσωπικότητα του άλλου. Προσπαθήστε να «τα βρείτε» με τον εαυτό σας.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Οι ερωτικές σας ορέξεις και τα αισθήματά σας είναι έντονες και…αδήλωτες. Θα ψάξετε για τις κρυφές πτυχές της σχέσης σας και θα τις ανακαλύψετε γιατί έχετε την τάση να εμβαθύνετε πολύ αυτές τις μέρες. Οτιδήποτε επιφανειακό είναι έξω από τη νοοτροπία σας αυτή την περίοδο. Αν ξεκινήσετε ένα δεσμό με αυτή τη διέλευση, θα βασίζεται σε βαθιά αισθήματα και θα σας δείξει πολλά στοιχεία του εαυτού σας, που μέχρι εκείνη τη στιγμή τα είχατε βαθιά καταχωνιασμένα.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Θέλετε να κοιτάξετε βαθιά και ειλικρινά στις σχέσεις σας και τα συναισθήματά σας. Μην αντιστέκεστε στον εαυτό σας αν νιώθετε την ανάγκη για μια αλλαγή. Αφήστε τη σχέση σας να αλλάξει και να ωριμάσει.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Τα ερωτικά σας αισθήματα και η διάθεσή σας είναι πολύ έντονα σήμερα. Θα έχετε την ευκαιρία να τα εκφράσετε με ευκολία. Τώρα, είναι η περίοδος που θα ανακαλύψετε τις καινούργιες πτυχές της σχέσης σας. Κάθε καινούργια σχέση που θα ξεκινήσει σήμερα, προφανώς θα είναι…πυρκαγιά. Είναι καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα να κρυώσουν λίγο, πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις για ερωτικές σχέσεις. Κι αυτό γιατί η σεξουαλική σας διάθεση είναι τόσο έντονη, ώστε να είναι πιθανό να εξαρτηθείτε από κάποιο άτομο μόνο επειδή κάνει καλό σεξ, πράγμα που σαφώς δεν είναι λίγο, αλλά πρέπει να συνοδεύεται και από άλλες αρετές προκειμένου να ξεκινήσετε μία σχέση που να είναι πετυχημένη.

Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Είναι μια από εκείνες τις διελεύσεις που είναι συνδεδεμένες με σχέσεις γάμου, σχέσεις σεξουαλικά ενεργητικές, κρίσεις ζηλοτυπίας, σχέσεις συναισθηματικής καθοδήγησης και ακόμα κρίσεις επαναστατικής συμπεριφοράς σε μια σχέση. Οι υποσυνείδητες τάσεις που βγαίνουν στην επιφάνεια και προέρχονται από τα πιο απόκρυφα σημεία της ανθρώπινης ψυχής είναι προφανώς οι…κατηγορούμενες, γι΄αυτά τα συμπτώματα! Αυτή η επίδραση είναι ευεργετική όταν, τη στιγμή που τη δέχεστε, έχετε αναλύσει το παρελθόν σας και ξέρετε τι είδους προτερήματα και τι είδους ελαττώματα εκφράζετε σε μία σχέση. Ποιες είναι οι ανασφάλειές σας και πού νιώθετε σιγουριά. Αν βρίσκεστε σ΄αυτό το επίπεδο η σχέση σας είναι το μέσον για περισσότερη αυτογνωσία και το ταίρι σας ο καθρέφτης που θα σας δείξει την ψυχή σας. Οι εμπειρίες που μπορεί να έχετε θα είναι μοναδικές και θα σας επηρεάσουν πολύ βαθιά.

Αφροδίτη σε σύνοδο με το Μεσουράνημα: Σήμερα είστε ερωτευμένοι με τον…έρωτα! Και όχι μόνο με τον έρωτα αλλά και με όλο τον κόσμο! Η μέρα είναι εξαιρετική για να ερωτευτείτε, να προβληθείτε κοινωνικά, να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας σε κάποιο άτομο και να διοργανώσετε ένα πολύ όμορφο πάρτι με τους φίλους σας.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με το Μεσουράνημα: Σήμερα επιδιώξτε να μη μείνετε μόνοι στο σπίτι. Έχετε όλες τις ευκαιρίες να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά και να γνωρίσετε πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα με τους άλλους.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με του Μεσουράνημα: Θα περάσετε μια πολύ ευχάριστη και ιδιαίτερα τρυφερή μέρα με τον σύντροφό σας. Θα έχετε τη διάθεση να δώσετε και να πάρετε αγάπη, να δείξετε και να σας δείξουν θαυμασμό.

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο: Θα νιώθετε πολύ φιλικοί και στοργικοί σήμερα. Μια καλή μέρα για να γλεντήσετε τη σχέση σας και να ξεπεράσετε τις δυσκολίες της. Ένας καινούργιος φίλος ή εραστής μπορεί να μπει σήμερα στη ζωή σας. Αν πράγματι γίνει κάτι τέτοιο, να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε μια καλή αρχή και ότι αυτή η σχέση θα έχει πολλές προοπτικές.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ωροσκόπο: Μια καινούργια ερωτική σχέση μπορεί να σας προκύψει. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε μια τέτοια πρόβλεψη, αν υπάρχουν κι άλλες διελεύσεις στο χάρτη σας που να ευνοούν μια τέτοια προοπτική. Πάντως το σίγουρο είναι ότι όλα θα πάνε καλά με τον αισθηματικό τομέα.

Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο: Πρέπει να εξετάσετε τη σχέση σας αντικειμενικά και να δείτε τι θέλετε εσείς από το ταίρι σας και τι αυτό από σας. Όλα θα πάνε καλά μεταξύ σας και αν μέχρι σήμερα αντιμετωπίζατε κάποια προβλήματα, τώρα θα είναι η ευκαιρία να γεφυρώσετε τις διαφορές σας. Αν υπάρχουν κι άλλες ενδείξεις που να δείχνουν ότι μπορεί να συνάψετε έναν καινούργιο δεσμό, αυτή η ημέρα είναι πολύ καλή για κάτι τέτοιο.

Άρης

Άρης στον 5ο οίκο: Η σεξουαλική επιθυμία και ενέργεια είναι έντονες κατά τη διάρκεια αυτής της πλανητικής επίδρασης.

Άρης στον 7ο οίκο: Υπάρχει μια ανάγκη για συνεργασία μεταξύ των συντρόφων, αλλά επειδή ο Άρης ενισχύει τον εγωισμό, μπορεί αντί να επιτύχετε τη συνεργασία, να ξεσπάσει κάποια σύγκρουση στις σχέσεις σας. Πρέπει να φροντίσετε να είστε συνεργάσιμοι, να μπαίνετε στη θέση του άλλου και να βλέπετε τα πράγματα από τη δική του οπτική γωνία.

Άρης στον 8ο οίκο: Η σεξουαλική επιθυμία θα είναι πολύ έντονη αυτή την περίοδο. Το πάθος θα επικρατήσει στη ζωή σας, ενώ μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο και να κάνετε μια σχέση καθαρά σεξουαλική.

Άρης σε τρίγωνο με τον Ήλιο: Μια πολύ ευχάριστη μέρα για ερωτικές σχέσεις. Θα νιώθετε πολύ χαρούμενοι και θα θέλετε να διασκεδάζετε…μέχρι τελικής πτώσης. Το ερωτικό παιχνίδι είναι στην πρώτη γραμμή αυτές τις μέρες.

Άρης σε αντίθεση με τον Ήλιο: Μπορεί να είστε νευρικοί αυτές τις μέρες και να κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να συμβιώσετε, συντηρώντας μια μίνιμουμ ηρεμία στη σχέση σας. Φροντίστε να μη γίνεστε προσβλητικοί και απότομοι, γιατί είναι πιθανό να δημιουργήσετε προβλήματα στη σχέση σας.

Άρης σε εξάγωνο με τη Σελήνη: Τα αισθήματά σας και οι επιθυμίες σας είναι πολύ έντονα αυτή την περίοδο. Οποιαδήποτε σεξουαλική σχέση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Αν ξεκινήσετε κάποια σχέση αυτές τις μέρες, πράγμα που πρέπει να φαίνεται και από άλλες διελεύσεις, να είστε σίγουροι ότι θα σας καλύπτει σεξουαλικά.

Άρης σε τρίγωνο με τη Σελήνη: Συναισθηματικά θα νιώθετε πολύ ισχυροί. Θα έχετε τη χαρά να νιώστε ότι το ταίρι σας είναι πραγματικά το έτερο ήμισύ σας. Η σεξουαλικότητά σας θα φτάσει στο αποκορύφωμά της. Έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε με το ταίρι σας και να περάσετε αξέχαστες στιγμές.

Άρης σε αντίθεση με τη Σελήνη: Θα περάσετε δύσκολη μέρα με τον ερωτικό σας σύντροφο σήμερα. Αυτό θα οφείλεται στην έλλειψη κατανόησης και υποχώρησης. Επίσης, δεν θα μπορείτε να καταλάβετε τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις του ατόμου που σας ενδιαφέρει, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Αυτή η διέλευση επηρεάζει περισσότερο τις γυναίκες.

Άρης σε σύνοδο με την Αφροδίτη: Η σεξουαλική σας επιθυμία είναι πολύ έντονη, το πάθος τείνει να σας εξουσιάσει και είστε έτοιμοι να χαρίσετε αξέχαστες ερωτικές εμπειρίες στο ταίρι σας. Στην περίπτωση που δεν μπορέσετε να διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια στη σχέση σας, θα αναζητήσετε κάπου αλλού ερωτική συντροφιά. Αν ξεκινήσετε κάποια σχέση με αυτή την επίδραση, θα είναι πολύ έντονη, θα υπάρχει πάθος και θα έχει πολλές πιθανότητες να διατηρηθεί για πάρα πολύ καιρό.

Άρης σε εξάγωνο με την Αφροδίτη: Η σεξουαλικότητά σας είναι μεγάλη και αν δεν είστε μπλεγμένοι σε μια ερωτική σχέση, τότε σίγουρα θα νιώσετε την επιθυμία να δημιουργήσετε κάποια καινούργια. Το καλό είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία τόσο να περάσετε πολύ όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας, όσο και να βρείτε κάποιο ταίρι αν είστε αδέσμευτοι.

Άρης σε τετράγωνο με την Αφροδίτη: Αυτή η διέλευση ξυπνά την ανάγκη και την επιθυμία για σεξουαλική ικανοποίηση. Μια θερμή σχέση θα είναι ό,τι καλύτερο για σας αυτή την περίοδο. Αν παρουσιαστούν δυσκολίες σε έναν υπάρχοντα δεσμό, μπορούν να βελτιωθούν μόνο αν εκφράσετε ο ένας στον άλλο τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σας.

Άρης σε τρίγωνο με την Αφροδίτη: Η σεξουαλική δραστηριότητα είναι έντονη σήμερα και αν δεν είστε μπλεγμένοι σε μια σεξουαλική σχέση θα θελήσετε να είστε. Έχετε τις δυνατότητες να αναζητήσετε τον έρωτα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Άρης σε αντίθεση με την Αφροδίτη: Αυτή η διέλευση ενθαρρύνει την καθαρά φυσική σεξουαλική έλξη και όχι τα αισθήματα αγάπης και αφοσίωσης. Αν δεν είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια για να κάνετε έρωτα ή η σχέση σας παρουσιάζει κάποια κενά σ΄αυτό το σημείο, τότε θα ξεσπάσουν καβγάδες για «ψύλλου πήδημα». Στην πραγματικότητα, κάτι τέτοιο θα οφείλεται στο γεγονός ότι θα έχετε την ανάγκη να ξεσπάσετε και να εξωτερικεύσετε την αίσθηση του ανικανοποίητου, που νιώθετε μέσα σας. Η λίμπιντο θα σας καθοδηγήσει και θα αναζητήσετε κάποιο άτομο ικανό να καλύψει τη σεξουαλική σας επιθυμία και να σας βοηθήσει να εκτονωθείτε. Επίσης, πρέπει αυτές τις μέρες να προσέχετε, γιατί μια σχέση που ξεκινά με αυτή την επίδραση, συνήθως δεν έχει διάρκεια.

Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Η επικοινωνία θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη σήμερα και θα οδηγεί σε παρεξηγήσεις. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο ξεκάθαροι και διαφωτιστικοί σε ό,τι λέτε και κάνετε. Οι γυναίκες «κινδυνεύουν» περισσότερο απ΄αυτή την όψη, γιατί υπάρχει περίπτωση να ενθουσιαστούν με κάποιον, να πιστέψουν ότι βρήκαν τον έρωτα της ζωής τους και τελικά υπάρχει η πιθανότητα να μη συμβαίνει τίποτα απ΄όλα αυτά.

Άρης σε τετράγωνο με το Μεσουράνημα: Η εμπειρία μιας αληθινής αγάπης είναι οριστική για σας αυτή την περίοδο αλλά όχι τόσο ήρεμη και απλή όσο ίσως την περιμένατε. Θα υπάρξουν εντάσεις και στην πραγματικότητα θα οφείλονται στο γεγονός ότι και οι δύο πλευρές θα είστε αρνητικές λόγω προηγούμενων κακών εμπειριών. Σ΄αυτή την περίπτωση πρέπει να αφήσετε «τη βάρκα να κυλήσει», αποφεύγοντας τις βεβιασμένες αντιδράσεις.

Δίας

Δίας στον 5ο οίκο: Η σεξουαλική σχέση που ξεκινά αυτό τον καιρό θα είναι πολύ ωφέλιμη για σας. Δεν υπάρχει λόγος να προσποιείστε ότι είστε αυτός που θα θέλατε να είστε, μπορείτε να δείχνετε τον πραγματικό σας εαυτό, γιατί αυτό θα θαυμάζει και θα αγαπά το έτερον ήμισύ σας. Αυτή η περίοδος θα αποδείξει ότι αν αγαπάτε εσείς τον εαυτό σας και δεν προσπαθείτε να τον κρύψετε πίσω από μάσκες, τότε θα σας αγαπήσουν διπλά και οι άλλοι. Θα διασκεδάζετε και θα καλοπερνάτε, θα νιώθετε ελεύθεροι και θα απολαμβάνετε τον έρωτα.

Δίας στον 7ο οίκο: Ο γάμος θα κυλά αρμονικά. Από την άλλη, όσοι θέλετε να κάνετε ένα γάμο, βρίσκεστε σε μια ιδανική περίοδο για κάτι τέτοιο. Με αυτή την όψη μπορείτε να κάνετε κάποια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία θα σας κάνει ευτυχισμένους και θα σας βοηθήσει να προαχθείτε και να προβάλετε τις καλύτερες πτυχές του εαυτού σας.

Δίας σε αντίθεση με τη Σελήνη: Μπορεί να νιώσετε μεγάλη αγάπη και γενναιοδωρία για τους άλλους ή μπορεί να στρέψετε αυτά τα αισθήματα στον εαυτό σας. Η χαρούμενη διάθεσή σας και η εξωστρεφής συμπεριφορά σας θα συναρπάσουν τους ανθρώπους που κινούνται γύρω από σας. Οι σχέσεις σας ειδικότερα με τις γυναίκες θα είναι υπέροχες και είναι πολύ πιθανό να βοηθηθείτε από μια γυναίκα και να κάνετε πράγματα που πραγματικά ανταποκρίνονται στα «θέλω» σας.

Δίας σε σύνοδο με την Αφροδίτη: Ένα καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να μπει στη ζωή σας και αν δεν υπάρχουν άλλες πλανητικές διελεύσεις που να υποδεικνύουν κάτι διαφορετικό, η σχέση αυτή θα εξελιχθεί σε κάτι το πολύ όμορφο για τη ζωή σας και ωφέλιμο τόσο για σας όσο και για το άλλο πρόσωπο.

Δίας σε εξάγωνο με την Αφροδίτη: έχετε μια διάθεση για φλερτ και σ

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...