παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΨΑΡΑΚΙΑ!! ή σας αγαπάω ή σας μισώ!! :/

Πόσο λάθος κάνουν και σας εχουν για αδύναμους και κακόμοιρους του ζωδιακού!!Μια χαρά τζιμάνια είστε!! και έχετε τη ζωη στα χέρια σας και είστε και ισχυρές προσωπικότητες!!και ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ κάνετε τους άλλους να λιώνουν για την πάρτυ σας!!δεν μπορώ να ακούω για ψάρια που είναι συμπονετικά και τους πιάνουν κότσους!αυτό μπορει να γίνεται ως έναν βαθμό αλλά μετά από λίγο βάζετε μυαλό! και πιστεύω σκέφτεστε με τη λογική περισσότερο με εξαίρεση περιπτώσεις που βάζετε μπροστά την καρδιά! Και όταν θα βάλετε μπροστά την καρδιά, μας τρελαίνετε!!μας κάνετε χώμα εμάς τους υπόλοιπου του ζωδιακού!! τουλάχιστον εμένα σαν τοξότη!!αλλά μετά σας πιάνει η γνωστή κυκλοθυμία και όλα αλλάζουν!!τι να πω!!!ή του ύψους ή του βάθους!

είχα 3 φορές συναναστροφές με άντρες ιχθείς.

με τον έναν από αυτούς περασα πολύ καλά,αλλά όλες μου οι φίλες μου έλεγαν πόσο αταίριαστοι ήμασταν, τι του βρήκα κλπ.

με τον άλλον αναρωτιέμαι πώς άντεξα 3 βδομάδες μαζί του αφού από τη μια μου έλεγε ότι είμαι διαφορετική απ' όσες είχε γνωρίσει και του άρεσε λεει αυτό.και από την άλλη ήθελε να με αλλάξει από τον πρώτο μήνα,(για να με κάνει καλύτερη,λέει) γκρίνια ατελείωτη για τις ατέλειές μου,να με παροτρύνει για πλαστική,για την ανωριμότητά μου για τα μαλλιά μου και το κούρεμα μου που δεν με έκανε να δείχνω "σοβαρή κοπέλα", επιμονή να μάθει όλο το γκομενικό μου παρελθόν από την δεύτερη βδομάδα και εγώ να λέω,οκ φάση είναι θα του περάσει..το τελευταίο που ανέχτηκα, η σταγόνα που ξεχύλησε το ποτήρι:"χαλάρωσε,δεν ξέρεις να φιλάς!!!"(μετά από ένα ατελείωτο δύωρο με "αύριο πας κομμωτήριο,δεν χωράει αναβολή")και λέω "οκ,καληνύχτα"!!η τελευταία φορα που τον είδα!!

και η μεγάλη μου καψούρα ένα γοητευτικό ψάρι με έντονη προσωπικότητα που γνώρισα πολύ νωρίς, πριν ωριμάσω και το έδιωξα άθελά μου με τραγικό λάθος!! τόσα χρόνια χτυπώ το κεφάλι μου στον τοίχο!! δεν ξεχνιέται!!και ΔΕΝ ΘΕΛΩ να τον ξεχάσω!!αφού τον έχασα,δεν έκρυψα τι αισθάνθηκα και τον τρόμαξα!και έφυγε μακρυά!και μετά από πολύ καιρό και εκεί που δεν το περίμενα ήταν εξω από την πόρτα μου!!και μετά ξανα εξαφανίστηκε!δεν τον πίεσα!!μετά αρχίσαμε πάλι επαφες,αλλά ο φόβος μου μην πληγωθώ με απομάκρυνε!και έφυγα μακρυά!και μετά από πολύ καιρό πάλι τα ίδια!!στενές επαφές!και εγώ να είμαι cool και παίξαμε με τους κανόνες του!!και πάλι απομακρύνθηκε!και μετά πάλι εμφανίστηκε,αλλά δεν του έδωσα σημασία.Και τώρα ζει αλλού!!όμως πριν φύγει, δεν θέλησε να μου πει ένα αντίο..τον έλω ακόμα με την ίδια ένταση!τόσα χρόνια φαύλοι κύκλοι!!δεν πειράζει!!χαίρομαι που έθεσε τη καρδιά μου σε λειτουργία,την ξύπνησε από λήθαργο!!γίνεται ένα τέτοιο ψάρι να μην το αγαπώ;; 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιωσήφ, Ιωσηφίνα, Χρύσανθος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...