παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η Λίλιθ στα ζώδια

Η Λίλιθ στον Κριό συχνά φανερώνει μια ισχυρή διάθεση για αυτονομία, που οδηγεί σε προβλήματα σε συνεργασίες και συντροφικές σχέσεις, τομείς για τους οποίους ενδιαφέρεστε ιδιαίτερα. Είναι πολύ πιθανό να αλλάζετε συχνά και άκριτα συντρόφους, χωρίς να χρεώνετε τον εαυτό σας αλλά επειδή κάπου τους βρίσκετε πάντα ένα μειονέκτημα. Στο φλερτ, σας διακρίνει θάρρος, ταχύτητα αλλά και επιτυχία, όπως και μια ιδιαίτερη προτίμηση στα one night stands. Οι σύντροφοι και εραστές σας είναι μάλλον ασταθείς. Είστε δίκαιοι και μαχητικοί στον αγώνα για δικαιοσύνη και ειρήνη.

Η Λίλιθ στον Ταύρο δίνει εξαιρετική αγάπη για την ομορφιά και έντονη συναισθηματική δραστηριότητα. Ψάχνετε την ασφάλεια στις σχέσεις, πλησιάζοντας τους άλλους μέσω του φλερ. Με δώρα και υλικά αγαθά μπορούν οι άλλοι να σας προσελκύσουν, και πιθανώς επιτυγχάνετε την υλική σας ασφάλεια μέσω μίας συνεργασίας. Μπορεί όμως αυτή σας η τάση, να σας δημιουργήσει εξάρτηση και να διαταράξει τη συναισθηματική σας αρμονία και ισορροπία.

Η Λίλιθ στους Διδύμους τονίζει την τάση σας για ανεξαρτησία, ιδιαίτερα σε διανοητικό επίπεδο. Ίσως αφιερώνετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας στη λογοτεχνία ή εργάζεστε στον τομέα των δημοσίων σχέσεων. Διαθέτετε διπλωματικό και ψυχολογικό αισθητήριο και κάνετε τους αγαπημένους σας να νιώθουν όμορφα. Τείνετε προς την υπερβολή και η αντικειμενικότητά σας είναι περιορισμένη μερικές φορές, επειδή «τσιμπάτε» και κολλάτε εύκολα σε ιδέες. Σας αρέσει να αλλάζετε συντρόφους, χωρίς όμως ιδιαίτερη επίγνωση του πώς και γιατί. Σ΄αυτή τη θέση της Λίλιθ, τα συναισθήματα μπορεί είτε να είναι διακριτικά συγκαλυμμένα και καταπνιγμένα, είτε να εκλογικεύονται.

Η Λίλιθ στον Καρκίνο σας ωθεί να επιδιώξετε και να επιτύχετε οικογενειακή αρμονία. Σας αρέσει να δέχεστε κόσμο στο σπίτι σας, να τους κάνετε το τραπέζι και να συζητάτε με τις ώρες μαζί τους θέματα συναισθηματικής και ψυχολογικής απόχρωσης. Σε οικογενειακά θέματα τείνετε για να μην αναγνωρίζετε πράγματα ή καταστάσεις σωστά, ή δεν θέλετε να αναγνωρίσετε καταστάσεις και περιστάσεις, επειδή επηρεάζεστε πολύ εύκολα από μη ρεαλιστικές απόψεις.

Η Λίλιθ στον Λέοντα ωθεί το άτομο να επιδιώκει σε μεγάλο βαθμό την ψυχαγωγία. Οι άλλοι σας προσκαλούν συχνά σε πάρτυ όπου κάνετε το αυτονόητο, βρίσκεστε στο επίκεντρο. Σας αρέσει να στοιχηματίζετε και να κερδοσκοπείτε ακόμα κι αν η διαίσθησή σας σας φωνάζει να κρατηθείτε μακριά από αυτό. Δημιουργείτε εύκολα ειρηνική ατμόσφαιρα, γνωρίζετε πολύ καλά την τέχνη του φλερ αλλά και πώς να οδηγήσετε τους ανθρώπους στην ευημερία. Έχετε επίσης, πλήρη επίγνωση του γοητευτικού σας χαρακτήρα.

Η Λίλιθ στην Παρθένο θολώνει την αντικειμενικότητα και σας επιτρέπει να εκφράζετε την κριτική σας με λάθος τρόπους. Δεν θέλετε να δεσμευτείτε και δεν είστε πολύ σαφείς σ΄ αυτό που επιζητάτε από μια σχέση ή συνεργασία. Μπορεί να προκαλέσετε σύγχυση στους άλλους, επειδή αυτή η θέση της Λίλιθ προωθεί το παράδοξο σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής. Παραπαίετε απελπισμένα ανάμεσα στη δέσμευση και την αυτονομία, ανάμεσα στις κοινωνικές επαφές και την απομόνωση. Απ΄ την άλλη, οι ψυχολογικές και αναλυτικές δυνατότητές σας είναι πολύ ισχυρές και η διαίσθησή σας αντιλαμβάνεται τα πάντα. Δυστυχώς, υπάρχει η πιθανότητα να μην έχετε συνείδηση των δυνατοτήτων σας ή να μην θέλετε να τις αναγνωρίσετε.

Η Λίλιθ στο Ζυγό σας κάνει δίκαιους, διπλωμάτες και εργάτες της αρμονίας. Σας αρέσει να φλερτάρετε και να χειρίζεστε- με την καλή έννοια- τους συντρόφους σας. Μόνιμα διαλύετε ή αφήνετε να διαλυθούν σχέσεις, ταλαντευόμενοι μεταξύ της συντροφικότητας και την ανάγκης για ανεξαρτησία. Η αιτία θα μπορούσε να είναι ότι αρνείστε να αναγνωρίσετε τις λανθασμένες εκτιμήσεις σας για τα πρόσωπα που σας συντροφεύουν ή δεν θέλετε να δείτε τον πραγματικό τους χαρακτήρα. Μπορεί να εκτιμάτε τελείως διαφορετικά εσείς τον εαυτό σας, απ΄ότι οι άλλοι ή απλά να πέφτετε έξω στην κρίση σας για τα άτομα. Διαθέτετε φρόνηση και διαίσθηση, καθώς επίσης και ψυχολογικές και μουσικές ικανότητες, ενδεχομένως όμως να μην έχετε τις απαραίτητες γνώσεις για όλα αυτά.Επιθυμείτε να λάβετε συναισθηματική πίστη από το σύντροφο της ζωής σας, και θέλετε να γίνεστε αποδεκτός συναισθηματικά. Πιθανώς έχετε πολύ υψηλές απαιτήσεις στις συνεργασίες σας καθώς και την επιθυμία να ασχολείστε σε μεγάλο βαθμό με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Η Λίλιθ στο Σκορπιό σας κάνει να έλκεστε εύκολα σεξουαλικά, υποτασσόμενοι σε έναν πιο ισχυρό ερωτικό σύντροφο ή το αντίθετο, ή ακόμα και με όψη αμοιβαιότητας στο συσχετισμό δυνάμεων, πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη δυνατή ένταση. Σε αυτήν την θέση ο κίνδυνος έγκειται στο ότι δεν αναγνωρίζετε αυτές τις δυνάμεις καθόλου, τις δικές σας ή των άλλων. Πρέπει να εξετάσετε τα πισωγυρίσματα, τα ατυχήματα και τους συμβολικούς θανάτους όπως ακριβώς και τους πραγματικούς, αν και υπάρχουν συνήθως ευκαιρίες να αποφευχθούν όλα αυτά τα αρνητικά προτού εμφανιστεί ο παραμικρός κίνδυνος. Ίσως είστε εθισμένοι στον κίνδυνο επειδή θέλετε να υπερβείτε τα όρια. Ενδεχομένως είχατε κάποια εμπειρία σχετική με το θάνατο στην παιδική σας ηλικία, αλλά μπορείτε να δείτε το θάνατο ως αναπόφευκτο μέρος της ζωής λόγω της τεράστιας δυνατότητας ψυχολογικής σας αναγέννησης.

Η Λίλιθ στον Τοξότη σας φέρνει αντιμέτωπους σίγουρα με τους πειρασμούς των εκπαιδευτικών ταξιδιών. Εάν υπάρχει κάτι που που μπορείτε να μάθετε κάπου, είστε γρήγορα πανέτοιμοι να ξεκινήσετε και δεν θα αφήσετε να πάει χαμένη μια ευκαιρία για ταξίδι. Η επαφή σας με το σύντροφο είναι, λόγω της γνώσης και της ψυχολογικής σας κατανόησης, κάπως τυχοδιωκτική και εκμεταλλευτική, αλλά πάντα με την καλή έννοια. Είστε δημοφιλείς με έναν ορισμένο τρόπο επειδή προσπαθείτε να εφαρμόσετε τη διπλωματία και τη δικαιοσύνη. Η αισιοδοξία σας και η γενναιοδωρία που εκδηλώνετε στη σχέση σας με τους άλλους, θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν να γίνετε θύμα εκμετάλλευσης και να ανακαλύψετε ότι κρίνατε εσφαλμένα κάποιους ανθρώπους.

Η Λίλιθ στον Αιγόκερω σας κάνει να αντιστέκεστε μετά βίας στους πειρασμούς της φήμης, της θέσης και της δύναμης. Θα μπορούσατε να εκθέσετε τον εαυτό σας σε μεγάλες δυσκολίες, επειδή εκτιμάτε εσφαλμένα την πραγματική φύση αυτών των χαρακτηριστικών ή δεν θέλετε να τα αναγνωρίσετε καθόλου. Τα προβλήματα στις συνεργασίες οδηγούν συνήθως σε αυτή την κατάσταση. Τείνετε να αλλάζετε σύντροφο και, επιπλέον, να καταστέλλετε τις εσωτερικές τους αξίες εντελώς. Ψάχνετε την αυτονομία, αλλά δεν είστε διατεθειμένοι να την χορηγήσετε στους άλλους.

Η Λίλιθ στον Υδροχόο σας εμποδίζει να εκτιμήσετε τους φίλους σας σωστά. Πιθανώς έχετε απολύτως λανθασμένη εικόνα γι΄αυτούς ή για το τι σκέφτονται εκείνοι για σας. Διεκδικείτε την αυτονομία με επεμβατικές μεθόδους και ψυχολογικά τεχνάσματα, απορρίπτετε όλες τις πολύ στενές διαπροσωπικές σχέσεις και θεωρείτε τις συνεργασίες και τις σχέσεις μάλλον ως φιλίες. Δύσκολα δεσμεύεστε, θέλετε όμως διακαώς να εκφράσετε οποιαδήποτε εσωτερική σας επιθυμία. Η δικαιοσύνη, η ανεκτικότητα, η σφαιρική σκέψη και ο ανθρωπισμός σας είναι αξιοπρόσεχτα, και μπορείτε να υποστηρίξετε την έκφυλη τέχνη ή τις αλλόκοτες μορφές μουσικής. Αν και η διαίσθησή σας είναι αξιοπρόσεκτη, μπορεί να μην αντιλαμβάνεστε τα προαναφερθέντα.

Η Λίλιθ στους Ιχθείς μπορεί να παράγει ισχυρές εντυπώσεις. Η εθελοντική σας τάση για εξάρτηση από ανθρώπους ή πράγματα, καθώς και μια πολύ έντονη κοινωνική ζωή, σας χαρακτηρίζουν. Ενδεχομένως απαρνιέστε και δεν αναγνωρίζετε τις εσωτερικές σας ανάγκες ή δεν θέλετε να τις επιτρέπετε στον εαυτό σας. Η φαντασία, η αισθητική στην τέχνη και η έμπνευση είναι πολύ ισχυρές εδώ. Επιπλέον, αυτή η θέση παρουσιάζει τον κίνδυνο να ενδώσετε σε παραισθήσεις. Ενδεχομένως αντιμετωπίζετε ολόκληρη η ζωή σας περισσότερο ως εικονική και λιγότερο ως τόσο πραγματική.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...