παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η Λίλιθ στους Οίκους

Η Λίλιθ στον 1ο οίκο σας οδηγεί να παλεύετε πάντα ενστικτωδώς για ελευθερία και δικαιοσύνη. Διαθέτετε την επινοητικότητα και την ενέργειά σας σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και στα κοινά. Οι σεξουαλικές περιπέτειες σας έλκουν και εάν κάποιος σας προσφέρει έναν ηγετικό ρόλο τον αναλαμβάνετε χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Αυτή η θέση της Λίλιθ σας σπρώχνει επανειλημμένα σε προβληματικές καταστάσεις, και αντιλαμβάνεστε τη ζωή ως μια συνεχή δράση.

Η Λίλιθ στον 2ο οίκο κατευθύνει τις προσπάθειές σας σε ηδονιστικές δραστηριότητες και στην απόκτηση ιδιοκτησίας. Γρήγορα ενδίδετε στους υλικούς πειρασμούς, και συσσωρεύετε αγαθά. Πιθανώς δεν αναγνωρίζετε τα προβλήματα που συνεπάγεται κάτι τέτοιο ή δεν θέλετε να τα αναγνωρίσετε καθόλου. Δεν αντιδράτε, αλλά ψάχνετε την αρμονία και έχετε ανεπτυγμένη την αισθητική στην τέχνη. Ίσως μετανιώνετε αμέσως μόλις πάρετε την απόφαση να δεσμευτείτε σε μια συνεργασία, ειδικά εάν πρόκειται για μια σχέση οικονομικής εξάρτησης.

Η Λίλιθ στον 3ο οίκο μπορεί να προκαλέσει παρανοήσεις και εσφαλμένες εκτιμήσεις είτε για τον εαυτό σας είτε για τους άλλους. Ίσως δεν σας είναι σαφές, πόση ανεξαρτησία χρειάζεστε, ή να μη θέλετε να το αναγνωρίσετε καθόλου. Συνεπώς, ολοκληρώνετε τις σχέσεις σας όταν έχουν σοβαρέψει αρκετά ή εμπλέκεστε σε μια σχέση, αλλά γίνεστε πολύ δυστυχισμένοι μέσα σ΄ αυτή. Δεν θέλετε να δεσμευθείτε και χρειάζεστε επίσης διανοητική ελευθερία. Αισθάνεστε ασφαλείς με τις άτυπες και ανεπίσημες σχέσεις, τις οποίες επιδιώκετε εντατικά, και τις συντηρείτε παράλληλα χωρίς κανένα πρόβλημα ή ενδοιασμό.

Η Λίλιθ στον 4ο οίκο ψάχνει την εκπλήρωση στην οικογένεια, το σπίτι και την πατρίδα. Πιθανώς υποφέρετε από την έλλειψη αυτονομίας, κάτι που σας κάνει να θεωρείτε τον εαυτό σας άτυχο. Σας δίνει ευχαρίστηση να προσκαλείτε πρόθυμα σε γεύματα και να συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια γύρω από το τραπέζι. Επιδιώκετε αρμονία και διπλωματία, αλλά τείνετε να εκτιμάτε εσφαλμένα τους συντρόφους σας. Ενδεχομένως υπάρχει ασυμφωνία μεταξύ της λογικής και του συναισθήματος.

Η Λίλιθ στον 5ο οίκο σας βοηθά να επεκτείνετε τα χαρίσματά σας, αλλά ενδεχομένως σας κάνει να εκτιμάτε λάθος τα παιδιά σας. Μπορεί να οδηγηθείτε σε μοιραίες παρανοήσεις με τα παιδιά, αν δεν χρησιμοποιείτε τη διαίσθηση και τη φρόνησή σας. Αυτό μπορεί να προέλθει είτε από τους δικούς σας χειρισμούς, είτε ακόμα και αμοιβαία. Είστε ίσως υποκριτές και θέλετε να γίνεστε το κέντρο του ενδιαφέροντος. Πρόθυμα περιβάλλεστε από πολυτέλεια και ψάχνετε την αρμονία, ενώ χρειάζεστε πολλή ελευθερία. Ενδίδετε εύκολα στον πειρασμό της συμμετοχής σε κερδοσκοπικά παιχνίδια.

Η Λίλιθ στον 6ο οίκο σας ωθεί να ενδίδετε στους πειρασμούς της τελειότητας, της ακρίβειας και της υγιεινής, ενώ σας χαρίζει και διαίσθηση. Μια πάλη μεταξύ της λογικής και του συναισθήματος είναι πολύ πιθανή. Ίσως εσωτερικά να μισείτε όλη αυτή την τελειότητα. Μπορεί συχνά να εκτιμάτε εσφαλμένα την πραγματικότητα και να ασκείτε αυθαίρετη κριτική χωρίς συγχρόνως την απαραίτητη αντικειμενικότητα. Η ψυχολογική κατανόηση είναι ένα προσόν σας πολύ εμφανές και ίσως θεραπεύετε τον εαυτό σας, βοηθώντας άλλους ανθρώπους και δείχνοντάς τους συμπόνια. Στις συνεργασίες και τις σχέσεις θα μπορούσε να προκύψει σύγκρουση μεταξύ της δίψας σας για αυτονομία και της ανάγκης για δέσμευση. Εάν η δημόσια ζωή σας γίνεται πολύ αγχωτική, δοκιμάστε κατά καιρούς να αποσύρεστε για λίγο.

Η Λίλιθ στον 7ο οίκο προκαλεί μια πάλη μεταξύ του καθήκοντος και της ανάγκης σας για ανεξαρτησία. Ίσως είστε σε θέση να αναλύσετε την ψυχολογική κατάστασή σας με κάθε λεπτομέρεια, αλλά ενδίδετε στον πειρασμό να μην αλλάζετε τίποτα, επαναλαμβάνοντας επανειλημμένα συμπεριφορές, που ξέρετε πολύ καλά ότι σας βλάπτουν. Πρόθυμα χειρίζεστε τους συντρόφους σας με τις καλύτερες προθέσεις και τα φλερτ είναι η ειδικότητά σας. Επίσης, αγαπάτε τη μουσική και παριστάνετε συχνά το μεσολαβητή, αφού η δικαιοσύνη και η αρμονία είναι για σας απαραίτητα συστατικά της ευτυχίας.

Η Λίλιθ στον 8ο οίκο σας φέρνει σε επαφή με τη δύναμη. Ίσως δεν το παρατηρείτε καθόλου, ή δεν θέλετε να αναγνωρίσετε ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη δύναμή τους. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να χρησιμοποιείτε εσφαλμένα τη δύναμή σας καταπιέζοντας τους άλλους. Ενδεχομένως εκτίθεστε συνειδητά σε κινδύνους ή έλκεστε από επικίνδυνες ή/και σεξουαλικής φύσης δραστηριότητες. Αυτή η θέση της Λίλιθ φέρνει συνήθως το άτομο σε επαφή με τον θάνατο και την απώλεια κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Διαθέτοντας εσωτερική φρόνηση, καταλάβατε με τα χρόνια ότι ο θάνατος είναι μέρος της ζωής.

Η Λίλιθ στον 9ο οίκο σας γεμίζει αισιοδοξία, γενναιοδωρία και σας χαρίζει το ενδιαφέρον για τη φιλοσοφία και τη θρησκεία. Ασχολείστε εντατικά με εκπαιδευτικά θέματα και υπερφορτώνεστε με γνώσεις. Υπάρχει πιθανότητα οι άλλοι να μην σας εκτιμούν σωστά ή να σας εκμεταλλεύονται, ή ακόμα εσείς οι ίδιοι να αρνείστε τις δυνατότητές σας. Χρειάζεστε πολλή ανεξαρτησία και χαρακτηρίζεστε από τιμιότητα και αίσθημα δικαιοσύνης. Αναλαμβάνετε πρόθυμα υποχρεώσεις, χρησιμοποιώντας το χάρισμα της ψυχολογικής κατανόησης που σας διακρίνει. Ενδεχομένως οι άλλοι σας παρεξηγούν, και υπάρχει ο κίνδυνος να έλκεστε από πολύ υψηλά ιδανικά, που όμως στην πραγματικότητα δείχνουν κάπως αλλόκοτα στους συντρόφους σας. Δεν θα λέγατε ποτέ «όχι» σε ένα εκπαιδευτικό ταξίδι και θα παίρνατε αμέσως το αεροπλάνο, όπως επίσης δεν θα απορρίπτατε το ενδεχόμενο μετανάστευσης που μοιάζει πολύ πιθανό. Ο κίνδυνος εξιδανίκευσης όμως της ζωής σας ως μετανάστη, είναι υπαρκτός, και μπορεί αργότερα να αποδειχθεί ότι πέσατε θύμα της ίδιας σας της αυταπάτης. Παρόλα αυτά, εάν υλοποιήσετε τη μόνιμη επιθυμία σας να ταξιδέψετε μακριά, και ερχόμενοι σε επαφή με πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους, θα είστε σε θέση να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας.

Η Λίλιθ στο 10ο οίκο σας επιτρέπει να μανουβράρετε πρόθυμα τους άλλους. Αγωνίζεστε για φήμη, δύναμη και θέση, αλλά δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε τις παρενέργειες αυτών των πραγμάτων ή τα αναγνωρίζετε καταστέλλοντάς τα την ίδια στιγμή. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι προβλήματα, περιορισμοί και μακροπρόθεσμα πικρία και ασυμφωνίες, πράγματα που θεωρείτε ως παράγοντες παρέμβασης στη ζωή σας σίγουρα. Είτε δεν δέχεστε ότι ένας άλλος έχει δύναμη πάνω σας, είτε παύετε να ενδιαφέρεστε γι΄αυτούς που χρησιμοποιούν τη δύναμή τους πατώντας σε κάποιο μειονέκτημά σας. Είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν συγκρούσεις με άτομα εξουσίας, επειδή χρειάζεστε πάρα πολύ την ελευθερία, κάτι που σας κάνει να απωθείτε τις συνεργασίες και να δίνετε στις ερωτικές σας σχέσεις φιλικό χαρακτήρα. Πιθανώς οι απαιτήσεις σας είναι πάρα πολύ μεγάλες, και υπερφορτώνεστε με καθήκοντα και ευθύνες στους τομείς των συνεργασιών και των δημοσίων σχέσεων. Αυτή η θέση της Λίλιθ σας βάζει στον πειρασμό να σπάσετε τα ταμπού, όσον αφορά τις κοινωνικές συμβάσεις.

Η Λίλιθ στον 11ο οίκο φέρνει ισχυρές προσπάθειες αυτονομίας. Είστε πολύ ανεκτικοί και ανοιχτοί στα ασυνήθιστα, έχετε σίγουρα περίεργα, αλλά πολύ δημιουργικά καλλιτεχνικά γούστα και προτιμάτε τις ελεύθερες και ανοιχτές σχέσεις, τις οποίες οι άλλοι θεωρούν μάλλον ως φιλίες και μόνο. Αναζητάτε τολμηρές φιλίες, αλλά θα μπορούσατε να πέσετε έξω στην εκτίμησή σας για την αληθινή φύση των φίλων σας, ή να αρνείστε να τους γνωρίσετε πραγματικά. Η διαίσθηση και η φρόνηση είναι εντούτοις ταλέντα σας πολύ ισχυρά, καθώς επίσης και η εφευρετικότητά σας. Σας αρέσει να δείχνετε σε όλους την εκκεντρική φύση σας.

Η Λίλιθ στον 12ο οίκο φαίνεται να δημιουργεί μια τάση για παραισθήσεις, έξαρση της φαντασίας και γενικότερα ευνοεί μια κατάσταση «μέθης». Έχετε πιθανώς ροπή στα φάρμακα και είστε ευεπηρέαστος χαρακτήρας. Αυτή η θέση της Λίλιθ δίνει μια πολύ ισχυρή δημιουργική και διαισθητική ικανότητα. Εναλλάσσεστε μεταξύ φάσεων και επιθυμείτε πότε την κοινωνική επαφή και πότε την απομόνωση. Δείχνετε κατανόηση και συμπάθεια σε όποιον έχει την ανάγκη σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να παραμελήσετε τον εαυτό σας. Ίσως σας διακρίνει μια τάση να πορευτείτε μόνος στη ζωή, είτε επειδή αρνείστε, είτε επειδή δεν θέλετε να αναγνωρίσετε τις ανάγκες σας.

http://asteriskos.wordpress.com/2010/03/25/%CE%B7-%CE%BB%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CE%B8-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%82/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...