παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Διελεύσεις Κρόνου-Όψεις με πλανήτες γενέθλιου χάρτη

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που με τις διελεύσεις του προκαλεί δυσκολίες με σκοπό να μας οπλίσει με τις αρετές του που είναι η δόμηση του χαρακτήρα, η επιμονή και η υπομονή. Οι διελεύσεις του είναι πολύ σημαντικές, γιατί τα γεγονότα που προκαλεί επηρεάζουν άμεσα την εξέλιξή μας, είναι απτά και έχουν πρακτικό αποτέλεσμα. Τα εξάγωνα και τα τρίγωνα ερμηνεύονται με τον ίδιο τρόπο, αλλά η εύνοια που δίνει ο Κρόνος με τα τρίγωνα είναι μεγαλύτερη. Οι αντιθέσεις έχουν την ίδια περίπου ερμηνεία με τα τετράγωνα. Προσοχή όμως, γιατί τα τετράγωνα είναι πιο σκληρά από τις αντιθέσεις. Σημειωτέον ότι ο Κρόνος ακόμη και με τα τρίγωνά του δεν χαρίζει τίποτα στο άτομο αν δεν το αξίζει. Για να επιτύχει κάποιος να κερδίσει τη σταθερότητα και τη σιγουριά που δίνει ο Κρόνος στο πέρασμά του, πρέπει να έχει κουραστεί πάρα πολύ.

Όψεις Κρόνου με Ήλιο

Κρόνος σύνοδος Ήλιος: Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

Κρόνος εξάγωνο/τρίγωνο Ήλιος: Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Κρόνος τετράγωνο/αντίθεση Ήλιος: Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Όψεις Κρόνου με Σελήνη

Κρόνος σύνοδος Σελήνη: Κάποια οικογενειακά προβλήματα θα αναστατώσουν τη ζωή του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση. Πρέπει να μάθει να κάνει περισσότερες υποχωρήσεις και να αντιμετωπίζει το σπιτικό του με περισσότερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Η διάθεση του ατόμου δεν είναι καλή και η προσπάθειά του για αναγνώριση από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον δεν βρίσκει ανταπόκριση.

Κρόνος εξάγωνο/τρίγωνο Σελήνη: Με πολλή δουλειά και με ρεαλιστικές αποφάσεις θα αντιμετωπιστούν τα οικογενειακά προβλήματα. Η σοβαρότητα και η ωριμότητα είναι τα χαρακτηριστικά που δίνει ο Κρόνος με αυτή τη διέλευση σε ένα άτομο και το βοηθά να κατακτήσει την κορυφή. Η δημοτικότητα του ατόμου ανεβαίνει και οι άλλοι το αντιμετωπίζουν με σεβασμό.

Κρόνος τετράγωνο/αντίθεση Σελήνη: Η διάθεση του ατόμου που δέχεται αυτή την όψη είναι πολύ άσχημη. Νιώθει ανασφάλεια και κούραση και δεν έχει κέφι να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Μπορεί να δημιουργηθούν κάποια οικογενειακά προβλήματα. Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση –πολλές φορές- χρειάζεται να ξοδέψει αρκετά χρήματα για το σπίτι. Όταν έχετε μία τέτοια διέλευση πρέπει να προσέχετε την υγεία σας.

Όψεις Κρόνου με Ερμή

Κρόνος σύνοδος Ερμής: Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση πρέπει να πάρει αποφάσεις και να προγραμματίσει σωστά το χρόνο του, ώστε να καταφέρει να διεκπεραιώσει τις υποθέσεις του με επιτυχία.

Κρόνος εξάγωνο/τρίγωνο Ερμής: Αυτή η διέλευση χαρίζει διαύγεια στο μυαλό και το άτομο μπορεί να πάρει πολύ σωστές αποφάσεις, οι οποίες θα είναι ρεαλιστικές και αντικειμενικές. Έχει τη δυνατότητα να κάνει νέα ξεκινήματα, τα οποία θα είναι σταθερά και μεθοδικά και θα αποδώσουν, ενώ η πορεία του θα είναι μακρόχρονη και σταθερή.

Κρόνος τετράγωνο/αντίθεση Ερμής: Η σκέψη μπλοκάρεται και οι αποφάσεις δεν είναι σωστές. Το άτομο κινδυνεύει να κάνει κινήσεις που θα αποβούν αρνητικές για την εξέλιξή του. Δεν θα έχει την ευχέρεια να επικοινωνήσει με τους άλλους και να διεκδικήσει αυτά που πρέπει, με αποτέλεσμα να διακυβεύονται τα συμφέροντά του. Με αυτές τις επιδράσεις δεν πρέπει να γίνονται καινούργια ξεκινήματα, γιατί δεν θα έχουν σταθερότητα και η μόνη απόδοσή τους θα είναι η κούραση.

Όψεις Κρόνου με Αφροδίτη

Κρόνος σύνοδος Αφροδίτη: Το άτομο καταπιέζεται και δεν μπορεί να εκδηλώσει τα συναισθήματά του. Η αισθηματική του ζωή το απογοητεύει και νιώθει ότι δεν μπορεί να απολαύσει κάποιες ευχάριστες στιγμές, ενώ του λείπει η επιβεβαίωση από το ταίρι του. Παράλληλα δυσκολεύεται να εκτονωθεί κάνοντας κοινωνική ζωή, γιατί αφενός δεν έχει διάθεση και αφετέρου αντιμετωπίζει κάποιες οικονομικές δυσκολίες.

Κρόνος εξάγωνο/τρίγωνο Αφροδίτη: Αυτή η διέλευση είναι η καταλληλότερη για να γίνει ένας γάμος ή να σταθεροποιηθεί μια σχέση. Τα αισθήματα είναι ειλικρινή και η βοήθεια που δέχεται το άτομο από τους άλλους είναι ουσιαστική. Τα οικονομικά βελτιώνονται και τα εισοδήματα είναι σταθερά.

Κρόνος τετράγωνο/αντίθεση Αφροδίτη: Η μοναξιά είναι το πιο έντονο συναίσθημα που νιώθει το άτομο με αυτή την όψη. Τα προβλήματα που δημιουργούνται στη σχέση είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστούν και, αν δεν υπάρχει κατανόηση και μεγάλη υπομονή και από τα δύο μέλη, η σχέση διαλύεται. Για να συντηρηθεί μία σχέση με αυτή τη διέλευση, πρέπει τα άτομα να έχουν την ικανότητα να δουν ξεκάθαρα τα λάθη τους, να προσπαθήσουν να βελτιωθούν, να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και να αποβάλουν τον εγωισμό τους. Πρέπει να βάλουν τη σχέση σε πρώτη προτεραιότητα και όχι την ικανοποίηση του «εγώ» τους. Πολύ σκληρή αυτή η διέλευση που εκτός από τα αισθηματικά προβλήματα προκαλεί και οικονομικές δυσκολίες και δεν δίνει περιθώρια στο άτομο να βασιστεί σε κάτι για να αναπτερωθεί το ηθικό του. Για να ξεπεράσει αυτή την κατάσταση πρέπει να πιστέψει στον εαυτό του και να επιστρατεύσει όλη την αγάπη του για τη ζωή.

Όψεις Κρόνου με Άρη

Κρόνος σύνοδος Άρης: Αυτή η διέλευση είναι λίγο επικίνδυνη γιατί δημιουργεί τάση για ατυχήματα. Το άτομο έχει μειωμένη ενέργεια και κουράζεται εύκολα, ενώ οι επαγγελματικές απαιτήσεις είναι πολλές και πρέπει να προσπαθήσει να επιβιώσει στη δουλειά του, καταβάλλοντας υπεράνθρωπη προσπάθεια. Το μόνο όπλο που μπορεί να το βοηθήσει είναι η ψυχραιμία και ο καλός προγραμματισμός.

Κρόνος εξάγωνο/τρίγωνο Άρης: Η καλή φυσική κατάσταση και η ζωτικότητα που έχει το άτομο που δέχεται αυτή την πλανητική επιρροή το βοηθούν να είναι πολύ παραγωγικό και αποδοτικό στη δουλειά του. Τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά και η σταθερή ανοδική πορεία εξασφαλισμένη.

Κρόνος τετράγωνο/αντίθεση Άρη: Η κούραση και η έλλειψη ζωτικότητας δεν επιτρέπουν στο άτομο να αναλάβει ευθύνες, γιατί δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα. Οι άλλοι αρνούνται να δείξουν κατανόηση και να το βοηθήσουν, γι΄αυτό νιώθει απογοήτευση. Πιστεύει ότι είναι αδικημένο και όλα αυτά διογκώνουν το άγχος και τη στενοχώρια του.

Όψεις Κρόνου με Δία

Κρόνος σύνοδος Δίας: Με σκληρή δουλειά και επιμονή το άτομο έχει όλες τις προϋποθέσεις για να εξασφαλίσει την επιτυχία στους στόχους του, η οποία θα είναι αργή και σταθερή.

Κρόνος εξάγωνο/τρίγωνο Δίας: Η ωριμότητα και ο ρεαλισμός χαρακτηρίζουν το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση. Έχει την ικανότητα να κάνει έναν πολύ καλό προγραμματισμό και να βάλει στόχους, οι οποίοι είναι πραγματοποιήσιμοι. Τα ξεκινήματα που γίνονται με αυτή την πλανητική επίδραση είναι επιτυχημένα και έχουν σταθερή απόδοση.

Κρόνος τετράγωνο/αντίθεση Δίας: Η αισιοδοξία που δίνει ο Δίας μπλοκάρεται από τον Κρόνο και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το άτομο να νιώθει άσχημα. Οι εξωτερικοί παράγοντες δεν βοηθούν και τα σχέδιά του ανατρέπονται, ενώ οι άλλοι έχουν μόνο απαιτήσεις και μάλιστα υπερβολικές, χωρίς να έχουν την παραμικρή κατανόηση.

Όψεις Κρόνου με Ουρανό

Κρόνος σύνοδος Ουρανός: Κάποιο απρόβλεπτο και αναπάντεχο γεγονός, το πιθανότερο είναι να προέρχεται από τον επαγγελματικό τομέα, αλλάζει την πορεία των πραγμάτων και υποχρεώνει το άτομο να βάλει νέους στόχους στη ζωή του.

Κρόνος εξάγωνο/τρίγωνο Ουρανός: Μία απρόσμενη ευκαιρία που παρουσιάζεται στη ζωή του ατόμου είναι πολύ ελκυστική και του προκαλεί τη διάθεση να κάνει σημαντικές αλλαγές στην ήδη υπάρχουσα πορεία του.

Κρόνος τετράγωνο/αντίθεση Ουρανός: Με την επίδραση αυτής της διέλευσης το άτομο αναγκάζεται να κάνει αλλαγές. Η κούραση και η στενοχώρια διαταράσσουν το νευρικό του σύστημα και παρατηρούνται αδικαιολόγητα νεύρα και εξάρσεις που οφείλονται στην πίεση και το άγχος που νιώθει. Το άτομο πρέπει να μάθει να κάνει υποχωρήσεις και να μη φορτώνει τις ευθύνες και τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν στους άλλους, αλλά να προσπαθήσει να βάλει στόχους αποφεύγοντας τα ίδια λάθη.

Όψεις Κρόνου με Ποσειδώνα

Κρόνος σύνοδος Ποσειδώνας: Με την επίδραση αυτής της διέλευσης το άτομο θέλει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσει τη διαφορά του ονείρου από την ουτοπία και, αν είναι ιδιαίτερα ρομαντικό, τότε πληγώνεται γιατί τα γεγονότα του δείχνουν ότι ορισμένα όνειρα δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Κρόνος εξάγωνο/τρίγωνο Ποσειδώνας: Η πείρα και η ωριμότητα είναι τα όπλα που φέρνει στην επιφάνεια αυτή η διέλευση και βοηθούν το άτομο να μετατρέψει κάποια όνειρά του σε στόχους, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να τα πραγματοποιήσει. Με αυτό τον τρόπο το άτομο εξασφαλίζει ένα σίγουρο μέλλον που θα το ικανοποιεί τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά.

Κρόνος τετράγωνο/αντίθεση Ποσειδώνας: Το άτομο χάνεται και δεν μπορεί να διακρίνει τι είναι αληθινό και τι είναι ψεύτικο. Τα αποτελέσματα είναι επώδυνα, γιατί μπορεί να κάνει ανεπανόρθωτα λάθη. Όταν έχετε μια τέτοια διέλευση, δεν πρέπει να ξεκινάτε κάτι καινούργιο ούτε να κάνετε αλλαγές που μπορεί να είναι καθοριστικές για το μέλλον σας.

Όψεις Κρόνου με Πλούτωνα

Κρόνος σύνοδος Πλούτωνας: Τα πάθη και οι ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια, εξαιτίας των περιορισμών και των δυσκολιών που αντιμετωπίζει ένα άτομο με αυτή τη διέλευση. Η αυτογνωσία και η αποδοχή των προτερημάτων και των ελαττωμάτων, ο περιορισμός του εγωισμού, η αντικειμενική παρατήρηση και η αυτοκριτική είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση.

Κρόνος εξάγωνο/τρίγωνο Πλούτωνας: Οι εμπειρίες από το παρελθόν και τα γεγονότα του παρόντος βοηθούν το άτομο να αναθεωρήσει τους στόχους του και να πάρει αποφάσεις που αντιπροσωπεύουν βαθύτερες ανάγκες του. Μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους του αργά και μεθοδικά. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ενθαρρυντικό.

Κρόνος τετράγωνο/αντίθεση Πλούτωνας: Αυτή η διέλευση φέρνει πολλές δυσκολίες στο άτομο, καθώς του ανατρέπει τα σχέδια και –πολλές φορές- του καταστρέφει και αυτά που έχει χτίσει. Πρέπει να δει τα λάθη του και να βάλει στόχους που ανταποκρίνονται στη βαθύτερη επιθυμία του.

Advertisement
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...