παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Διελαύνων Πλούτωνας σε σκληρές όψεις με τη Σελήνη

Αυτή η διέλευση φέρνει ένταση και παθιασμένα συναισθήματα, τάση να ενεργείτε αυθόρμητα και να εκδηλώνετε παράλογη ή καταναγκαστική συμπεριφορά. Πιθανόν, συνειδητοποιείτε τώρα σε μεγαλύτερο βαθμό τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

Οι βαθιά ριζωμένοι φόβοι σας έρχονται στο προσκήνιο, και ο Πλούτωνας σας καλεί να αντιμετωπίσετε αυτούς αλλά και ό,τι συνδέεται βαθιά μαζί σας, ανθρώπους, πράγματα και καταστάσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, είναι δύσκολο να ακούσετε τη φωνή της λογικής σας, καθώς προσκολλάστε, γίνεστε ζηλιάρης, κτητικός και καχύποπτος.

Με τις σκληρές όψεις του διελαύνοντος Πλούτωνα, σκοτεινά συναισθήματα, ψυχαναγκασμοί και εμμονές έρχονται στην επιφάνεια, ενώ υπάρχει πάντα κάποια δόση παράνοιας που συνδέεται με τους φόβους τους οποίους καλείστε να αντιμετωπίσετε. Όταν έχουμε όψεις Πλούτωνα-Σελήνης, αυτοί οι φόβοι έχουν να κάνουν με σημαντικές γυναίκες της ζωής σας, με προσωπικές συνήθειες, συναισθηματικά μοτίβα, με το σπίτι και την οικογενειακή ζωή. Η σχέση σας μαζί τους τώρα θα περάσει κάποιες δοκιμασίες, θα γίνουν πιο έντονες, περίπλοκες ή μπερδεμένες.

Νιώθετε τεράστια επιθυμία για συναισθηματικό βάθος και ένωση, αλλά με όψη τετραγώνου ή αντίθεσης, αυτή η επιθυμία σας μπορεί να μην είναι εύκολο να ικανοποιηθεί. Η καχυποψία σας είναι μεγάλη και σας διακατέχει εμμονή ν΄αποκαλύψετε κρυμμένα μυστικά. Ζείτε με το φόβο ότι οι άνθρωποι που αγαπάτε δεν είναι τόσο δεμένοι μαζί σας, όσο εσείς μαζί τους. Δεν αποκλείεται να καταφύγετε σε τεχνάσματα, σε χειραγώγηση ή άλλους τρόπους, καθώς και σε κυριαρχικές ή ελεγκτικές συμπεριφορές απέναντί τους προκειμένου να τους κρατήσετε εξαρτημένους από σας.

Ζείτε ένα είδος συναισθηματικής αναγέννησης, και μέσω αυτής μπορεί να γνωρίσετε τη «σκοτεινή» πλευρά της συναισθηματικής σας ζωής, πράγμα που δεν θα σας κάνει να νιώσετε και πολύ άνετα. Σας είναι δύσκολο τώρα να είστε αντικειμενικός, ενώ προσκολλάστε ενστικτωδώς σε βλαβερές συνήθειες ή εξαρτημένες σχέσεις. Φοβάστε μήπως χάσετε από τη ζωή σας κάποιους ανθρώπους και καταφεύγετε στον έλεγχο και τη χειραγώγησή τους, προκειμένου να παραμείνουν όπως εσείς τους θέλετε, πιθανόν “πνίγοντάς” τους ή διώχνοντάς τους μακριά σας.

Η συμπεριφορά σας όμως οδηγεί σε μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Ο φόβος μήπως χάσετε ό,τι που αγαπάτε, σας κάνει τόσο ψυχαναγκαστικό, καχύποπτο και δύσκολο, ώστε ο κίνδυνος να πετύχετε τελικά το αντίθετο, είναι τεράστιος. Αφήστε χώρο στον άλλο ν΄αναπνεύσει, ακόμα κι αν αυτό σας φοβίζει ή απειλεί την ασφάλεια, την άνεση και τη σιγουριά σας. Είναι ο μόνος τρόπος, άλλωστε, για να μάθετε τι είναι αληθινά δικό σας, ποιος σας αγαπά πραγματικά, και ποιες συνήθειες και συμπεριφορές σας ωφελούν και σας ωριμάζουν. Οι φόβοι σας σχετίζονται με το αίσθημα αδυναμίας σας μπροστά στην αλλαγή καταστάσεων και ανθρώπων γύρω σας. Ούτως ή άλλως, όμως, το να προσπαθείτε να ελέγξετε τη φυσική ροή των πραγμάτων και τους ανθρώπους της ζωής σας δεν θα σας προσφέρει απολύτως καμία ικανοποίηση μακροπρόθεσμα.

Γοητεύεστε ιδιαίτερα από ό,τι είναι κρυμμένο, καταπιεσμένο ή απαγορευμένο. Ιδιαίτερα με όψη συνόδου, μπορεί ν΄αρχίσετε μια καινούργια έντονη σχέση, ή μπορεί να ανακαλύψετε νέα βάθη πάθους και συναισθημάτων σε μια ήδη υπάρχουσα

http://asteriskos.wordpress.com/2012/01/04/διελαύνων-πλούτωνας-σε-σκληρές-όψεις/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...