παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Aφροδίτη στον Υδροχόο
Στην αστρολογια η Αφροδιτη στον Υδροχοο από 20/12-14/1 θα φέρει ανατροπές, συγκρούσεις και μικρές επαναστάσεις στον ερωτικό και οικονομικό τομέα. Η Αφροδιτη στον Υδροχοο θα αυξήσει την ανάγκη για περισσότερη ελευθερία και θα αντιδρά έντονα σε περιπτώσεις αδικίας, καταπίεσης ή περιορισμού. Το διάστημα αυτό θα είναι γεμάτο εντάσεις, επαναστατικότητα, νευρικότητα, βιασύνη και μια σειρά από αντιφατικές διαθέσεις για όλους μας και κυρίως στις σχέσεις μας. Πολλές μοιραίες σχέσεις και κεραυνοβόλοι έρωτες έχουν γεννηθεί και παλαιότερα με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και δεν αποκλείεται και τώρα να μπουν στη ζωή μας εντελώς ξαφνικά και να μας την αλλάξουν ολοκληρωτικά. Γενικότερα οι μέρες αυτές θα είναι γεμάτες με ανατροπές, αναγκαστικές αλλαγές και εξάρσεις θυμού, έντονες αντιδράσεις και αποκαλύψεις. Ιδιαίτερα ευνοημένοι σε θέματα συναισθηματικά και οικονομικά θα είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι καθώς και όσοι έχουν στα ζώδια αυτά άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου καλό θα ήταν να ξανασκεφτούν πριν αποφασίσουν ένα χωρισμό σε μια ερωτική σχέση ή τη διάσπαση μιας συνεργασίας με ψυχραιμία και λογική για να δουν αν πραγματικά αξίζει. Δυσκολότερα θα περάσουν σε σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά ζητήματα οι Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί καθώς και όσοι έχουν στα ζώδια αυτά άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου καλύτερα να μην προσπαθήσουν να καταπιέσουν ή να μονοπωλήσουν τις σχέσεις και συνεργασίες τους, γιατί θα έχουν συγκρούσεις. Γενικότερα είναι ένα διάστημα που θα πρέπει να προτιμήσουμε να δώσουμε περισσότερη ελευθερία σε σχέσεις και συνεργασίες για να μπορέσουν να αναπνεύσουν και να διασώσουμε ότι απέμεινε κάνοντας ριζικές και ουσιαστικές αλλαγές.

Πώς όμως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο το διάστημα από 20/12-14/1 κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ
Ο ενθουσιασμός σας για καινούργιες σχέσεις και ασχολίες θα είναι έντονος από τις 20 Δεκεμβρίου έως και τις 14 Ιανουαρίου όπου θα παραμείνει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου αλλά πολύ πιθανό να χαθεί πολύ γρήγορα και να βαρεθείτε εύκολα. Καινούργιες και πρωτοποριακές ιδέες μπορούν τώρα να κάνουν τη διαφορά και να σας ξεχωρίσουν από όλους τους άλλους, αλλά αν δεν είστε συνεπείς και δεν τις υποστηρίξετε με σκληρή δουλειά, μπορεί και να μην εφαρμοστούν ποτέ. Αποφύγετε να γυρίσετε σε παλαιότερες σχέσεις που δεν έχουν και πολλά να σας πουν πλέον. Δεν θα πρέπει να εμπιστεύεστε απόλυτα φίλους, γνωστούς ή άτομα με τα οποία είχατε παλαιότερα σχέση, πρώην συντρόφους, ακόμα κι αν τους γνωρίζετε πολύ καλά, γιατί το διάστημα αυτό ότι κι αν λένε ή ότι κι αν σας υπόσχονται, δύσκολα θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ
Προσπαθήστε να έχετε μια ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή, όσο κι αν είναι δύσκολο από τις 20 Δεκεμβρίου έως και τις 14 Ιανουαρίου όπου θα παραμείνει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου. Βρίσκεστε σε πυρετώδεις ρυθμούς στον επαγγελματικό τομέα και φαίνεται πως δεν σας αφήνει και πολλά περιθώρια για κάτι άλλο. Η Αφροδίτη τώρα θα σας φέρει πολλές νέες επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, ενώ θα πρέπει να είστε πολύ καλά διαβασμένοι για να αντεπεξέλθετε. Θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στο καθημερινό σας πρόγραμμα για να βγάλετε εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις που έχετε φορτωθεί, και κάτι τέτοιο θα μπορέσει να γίνει μόνο με περισσότερη οργάνωση. Αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν τις συνθήκες της ζωής σας, και δεν θα σας βάλουν σε νέους μπελάδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όλα μπορούν να σας συμβούν το διάστημα αυτό από τις 20 Δεκεμβρίου έως και τις 14 Ιανουαρίου όπου θα παραμείνει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου. Ξαφνικές συναντήσεις, συζητήσεις, σχέσεις και συμφωνίες, θα μάθετε αλήθειες που δεν γνωρίζατε, ενώ θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί κατά τις μετακινήσεις σας, και να αποφύγετε παρορμητισμούς που μπορούν να σας στοιχίσουν. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σας φέρει το διάστημα αυτό πολλές αλλαγές στα καθημερινά σας σχέδια, τις καθημερινές επαφές και εργασίες καθώς και μια επαναστατικότητα σε όλες σας τις σχέσεις. Το φλερτ και γενικότερα το ερωτικό παιχνίδι θα αυξηθεί αρκετά, κι αυτό θα το διαπιστώσετε όλες τις μέρες που θα βγείτε έξω ή θα βρεθείτε γενικότερα με κόσμο κατά το διάστημα αυτό. Είναι όμως πολύ πιθανό να υπάρχουν συχνές συγκρούσεις και αψιμαχίες με άτομα του περιβάλλοντός σας επάνω σε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις εντελώς ξαφνικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ερωτικός τομέας μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις ή διαφωνίες με το έτερον ήμισυ, ζήλιες και κτητικότητες από την πλευρά σας λόγω αυξημένης ανασφάλειας από τις 20 Δεκεμβρίου έως και τις 14 Ιανουαρίου όπου θα παραμείνει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου τις οποίες θα πρέπει να ξεπεράσετε και να μην τις τραβήξετε στα άκρα για να μη δημιουργήσετε προβλήματα. Ακραίοι μυστικοί κεραυνοβόλοι έρωτες, που αν και δεν είναι του χαρακτήρα σας, πιθανό να ενδώσετε σε σύντομες ερωτικές σχέσεις. Πολλά έξοδα θα σας βγάλει η Αφροδίτη αυτή καθώς φαίνεται πως θα επιδοθείτε σε μια σειρά από αγορές και σπατάλες για σας και τους αγαπημένους σας. Μην καταπιεστείτε. Ψωνίστε ότι τραβάει η ψυχή σας αλλά προσπαθήστε να έχετε ένα κάποιο μέτρο, γιατί δεν αργεί και πολύ να αδειάσει το πορτοφόλι σας. Προσέξτε καλά οτιδήποτε κι αν κάνετε τώρα γιατί αργά ή γρήγορα θα βγει στην επιφάνεια.

ΛΕΩΝ
Δεν θα μπορείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας από τις 20 Δεκεμβρίου έως και τις 14 Ιανουαρίου όπου θα παραμείνει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου και η δυσαρέσκεια για αγαπημένα πρόσωπα θα είναι συχνή, αφού θα συνειδητοποιήσετε τώρα αρκετά πράγματα για αυτούς. Ήρθε η ώρα να κάνετε μια μικρή ή μεγάλη επανάσταση στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών, και ιδιαίτερα εκεί που νιώθετε πως καταπιέζεστε ή σας αδικούν. Εντάσεις θα υπάρξουν πολλές στην αισθηματική σας ζωή, καθώς φαίνεται πως πολλά θα γίνουν τώρα που σας πειράζουν ή θα τα μάθετε τώρα. Αυτή τη φορά δεν είστε διατεθειμένοι να μείνετε με τα χέρια σταυρωμένα και το πιθανότερο είναι πως θα τους τα πείτε έξω από τα δόντια. Μην πάρετε αποφάσεις εν θερμό όλο αυτό το διάστημα, γιατί αργά ή γρήγορα θα τις μετανιώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολλά θα είναι και τα προβλήματα με κάποιες σχέσεις και συνεργασίες σας από τις 20 Δεκεμβρίου έως και τις 14 Ιανουαρίου όπου θα παραμείνει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου λόγω αυξημένων ευθυνών ή για άλλες λεπτομέρειες που αφορούν την ενασχόλησή σας ή άλλα πρακτικά προβλήματα στα ερωτικά σας. Μην τους πηγαίνετε κόντρα, αλλά φροντίστε να βρείτε και λίγο χρόνο για ξεκούραση και ανάπαυση, όσο κι αν σας φαίνεται δύσκολο κάτι τέτοιο για να μην επιβαρύνετε την υγεία σας. Περισσότερη δουλειά, περισσότερες ευθύνες που μάλλον δεν έχετε και τόση επιθυμία να αναλάβετε. Είναι πολύ πιθανό όλη αυτή η πίεση και η κούραση από τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, να σας βγουν αρνητικά και να προκαλούν συγκρούσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στον τομέα των σχέσεων. Προσπαθήστε να αποφύγετε κάτι τέτοιο, όσο είναι αυτό δυνατόν.

ΖΥΓΟΣ
Η περίοδος από τις 20 Δεκεμβρίου έως και τις 14 Ιανουαρίου όπου θα παραμείνει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου είναι αρκετά καλή για τα ερωτικά, τα οικονομικά και γενικότερα όλες τις σχέσεις και συνεργασίες σας. Το πιθανότερο όμως είναι κάποιες φορές να σας κάνει ιδιαίτερα ανήσυχους για το έτερον ήμισυ, για θέματα ερωτικά, παιδιών και δημιουργικότητας. Θέλετε να κάνετε τώρα πολλά πράγματα μαζεμένα κι αυτό ίσως να σας αγχώσει λίγο παραπάνω, αλλά θα είναι καθαρά δική σας επιλογή. Θα έχετε έμπνευση και πολλές φρέσκιες και πρωτοποριακές ιδέες, τις οποίες θα θέλετε να εφαρμόσετε άμεσα, κι αυτό ίσως να σας προκαλέσει ακόμα περισσότερη ένταση, αλλά θα είναι δημιουργική. Στα ερωτικά σας πιθανό όμως να προκύψουν και ξαφνικές εντάσεις ή ερωτικές κατακτήσεις, ή πιθανό να υπάρξει μια απόσταση με το ταίρι σας σε περίπτωση που και οι δυο θέλετε το χώρο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από τις 20 Δεκεμβρίου έως και τις 14 Ιανουαρίου όπου θα παραμείνει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάσει τις σχέσεις σας με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σας, καθώς φαίνεται πως θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε με πολλούς απ’ αυτούς. Θα υπάρχουν πολλές εντάσεις καθημερινά όλες τις μέρες αυτές που θα είναι δύσκολο να ηρεμήσετε και το πιθανότερο είναι να πρωταγωνιστείτε. Ίσως ήρθε ο καιρός να πάρετε έστω και εν θερμό δύσκολες αποφάσεις και να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας πιέζουν ή σας δημιουργούν σοβαρά προβλήματα. Θα πρέπει να ηρεμήσετε κάποια στιγμή και να σκεφτείτε τι θα κάνετε στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Για να γίνει αυτό πρέπει να αλλάξετε περιβάλλον, σπίτι ή να ξεκαθαρίσετε θέματα που αφορούν γενικότερα το σπίτι, την ακίνητη περιουσία και την οικογένειά σας ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνετε κάποια παραπάνω έξοδα και να χάσετε κάποια χρήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην επικοινωνία σας με τους άλλους παρεμβαίνει από τις 20 Δεκεμβρίου έως και τις 14 Ιανουαρίου όπου θα παραμείνει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου καθώς είστε αρκετά αγχωμένοι και βιάζεστε να πετύχετε ή να κάνετε κάποια πράγματα. Θα πρέπει όλες αυτές τις μέρες να έχετε περισσότερη υπομονή και να ασχολείστε με δημιουργικούς τομείς για να ξεχνάτε την αγωνία και το άγχος για θέματα που σας απασχολούν έντονα. Το φλερτ και ο ερωτικός τομέας μπορεί να σας ανανεώσει ψυχικά, και να κάνετε ένα ταξιδάκι με πρόσωπα αγαπημένα που μάλλον θα σας κάνουν να περάσετε υπέροχα. Προσέξτε κατά τις μετακινήσεις, τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις σας, γιατί είναι πολύ πιθανό να ξεφύγετε κάποιες φορές λόγω έντασης και να πείτε ή να κάνετε πράγματα που δεν εννοείτε πραγματικά, ενώ αν συγκρατηθείτε μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Θα είστε τώρα ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και θα μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα και μόνο με τα λόγια, αρκεί να το παλέψετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε διαμάχες από τις 20 Δεκεμβρίου έως και τις 14 Ιανουαρίου όπου θα παραμείνει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου για θέματα ασφάλειας και οικονομικά, γιατί όχι μόνο δεν θα κερδίσετε τίποτα αλλά θα κινδυνέψετε να χάσετε κιόλας. Το σίγουρο είναι πως δεν σας συμφέρουν τώρα ούτε οι διαπραγματεύσεις αλλά ούτε και οι αλλαγές γιατί όλο και κάτι θα σας στοιχίσουν σε συναισθηματικό ή και σε υλικό επίπεδο. Είναι πολύ πιθανό να έχετε αυξημένο άγχος, ανατροπές ή έντονες διαφωνίες όσον αφορά οικονομικά ζητήματα ή σε σταθεροποιήσεις σχέσεων και συνεργασιών που σας ενδιαφέρουν πολύ και επιχειρείτε την περίοδο αυτή. Τα νέα γεγονότα που βλέπετε να διαδραματίζονται γύρω σας, θα σας κάνουν να νιώθετε ανασφαλείς κυρίως με σχέσεις και συνεργασίες. Προσπαθήστε να κάνετε ακόμα και κάποιες υποχωρήσεις προκειμένου να μη χάσετε σχέσεις και συνεργασίες με τις οποίες δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα και ίσως και να τα μεγαλοποιείτε μέσα σας, γιατί οι εποχές είναι δύσκολες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 20 Δεκεμβρίου έως και τις 14 Ιανουαρίου θα έχετε μια σχετική εύνοια σε όλες τις σχέσεις, τις συνεργασίες, καθώς και σε θέματα οικονομικά. Δεν θα πρέπει να αφήσετε αυτό το διάστημα να πάει χαμένο, αλλά να προσπαθήσετε να κερδίσετε τα μέγιστα από ερωτικές σχέσεις που σας ενδιαφέρουν αρκετά και από δουλειές όπου μπορείτε να βγάλετε πολύ περισσότερα χρήματα και να παραμείνουν σταθερές στη ζωή σας. Ίσως κάποιες φορές τα πράγματα να μην έρθουν όπως τα είχατε σχεδιάσει, αλλά δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις και προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να μην απαντήσετε στην προκλητική συμπεριφορά ανθρώπων του περιβάλλοντός σας ή μέσα στο σπίτι σας με τους οποίους υπάρχουν έντονες διαφωνίες. Μόνο με ψυχραιμία και διπλωματία θα τα καταφέρετε. Μια συγκατοίκηση, μετακόμιση, αγορά ή αλλαγή σπιτιού, ίσως δεν είναι και τόσο καλή ιδέα τώρα.
ΙΧΘΕΙΣ
Μείνετε μακριά από αδιέξοδες, παράνομες ή σχέσεις του παρελθόντος που δεν σας έχουν φερθεί και πολύ όμορφα, γιατί δεν θα αλλάξει τίποτα αυτή τη φορά. Από τις 20 Δεκεμβρίου έως και τις 14 Ιανουαρίου όπου θα παραμείνει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει πολλά προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν κυρίως σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά και πάλι στην επιφάνεια. Το διάστημα αυτό θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο για να μπορέσετε να τα αφήσετε πίσω σας, μια και καλή. Δεν θα πρέπει όμως να τα αφήσετε να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας, αλλά θα πρέπει να τα δείτε ως κάτι υποχρεωτικό που θα πρέπει να ξεπεράσετε. Θα είναι δύσκολο αυτές τις μέρες να εξωτερικεύσετε την αυξημένη εσωτερική σας ένταση και το θυμό σας και οι άλλοι δεν θα σας το κάνουν και πολύ εύκολο. Προσπαθήστε να τα βγάλετε από μέσα σας σε άτομα που εμπιστεύεστε για να νιώσετε καλύτερα. Θέματα οικονομικά θα σας απασχολήσουν, αλλά δεν θα πρέπει να ανησυχείτε υπερβολικά, γιατί θα αυξήσετε το άγχος και την αγωνία σας χωρίς σημαντικό λόγο. Είναι περίοδος αυτογνωσίας όπου μπορείτε να την πετύχετε με νέους, πρωτοποριακούς τρόπους.
πηγη:olafree.gr
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...