παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ζώδια και επαγγελματική αποκατάσταση

kr

Κριός: Ακούραστα αγόρια και άταχτα κορίτσια, εσείς είστε άνθρωποι που κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα. Έτοιμοι για περιπέτεια και οπλισμένοι με δυναμικότητα, μπορείτε να δουλέψετε στα ΜΑΤ ή ακόμα καλύτερα να γίνετε επαγγελματίες διαδηλωτές-συνταξιούχοι, ζητώντας μόνο το 25% της σύνταξης όσων εκπροσωπείτε. Επίσης, μπορείτε να δουλέψετε ως σεκιουριτάδες σε ελληνικό νοσοκομείο σε ημέρες εφημερίας (τι χαρά!), καφετζής που να εξυπηρετεί υπουργείο και μπράβος του Κούγια. Αν είστε πιο καλλιτεχνική φύση, η θέση του manager της Μπεζαντάκου αδημονεί να την κατακτήσετε.

ta

Ταύρος: Ξεροκέφαλοι και ψωνάρες, νομίζετε ότι είστε πάντα οι αυθεντίες. Είναι σίγουρο ότι θα έχετε λαμπρή καριέρα ως γιατροί, δικηγόροι, στρατιωτικοί, ταξιτζήδες και μακιγιέρ που επέλεξαν να γίνουν μακιγιέρ, γιατί το ήθελαν και όχι γιατί δεν μπορούσαν να γίνουν γιατροί και ως εκ τούτου έχουν γνώμη και άποψη για όλα. Εάν έχετε φωτογένεια, μπορείτε να συμμετέχετε στο δελτίο του Ευαγγελάτου. Εάν έχετε και φιλοδοξίες, μπορείτε να πάτε ως κοινό στην Τατιάνα ή ως πάνελ-μοντέλο-δημοσιογράφος στον Μάκη, μπας και δει κι αυτός κάνα νούμερο, γιατί όπως το πάει θα βγάλει και τον Φλωρινιώτη για συνέντευξη. Όχι ότι έχω κάτι με τον Γιάννη, κάθε άλλο, πιστεύω πως, αν το έκανε, θα έπεφταν και οι πωλήσεις των σιντί του.

di1Δίδυμοι: Τεμπέληδες και χαραμοφάηδες, πολυλογάδες και υπερφύαλοι, νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε πεντακόσια πράγματα ταυτόχρονα και τελικά δεν κάνετε τίποτα. Διατείνεστε ότι όλη την ώρα δουλεύετε σκληρά, ενώ ταυτόχρονα γνωρίζετε ακριβώς τι έκανε κάθε συνάδελφος το προηγούμενο βράδυ, γιατί πολύ απλά από την ώρα που ξυπνάτε δε βάζετε γλώσσα μέσα σας. Συζητάτε με όλους, έχετε κλείσει όλα σας τα βράδια από την πρώτη του μήνα για όλο το μήνα και λατρεύετε τις «πολιτιστικές» εκδηλώσεις. Ιδανική πορεία αυτή του Έλληνα πολιτικού. Για τους πιο σεμνούς συστήνεται η ιερατική καριέρα. Για τους πιο αναποφάσιστους προτείνεται να γίνουν σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού ή διευθυντές στο ΕΣΥ.

ka1

Καρκίνος: Γκρίνια και κλάψα. Η εποχή των reality και του Μικρούτσικου έχει πλέον παρέλθει. Ξέρω ότι οι περισσότεροι έχετε ως ίνδαλμα την Τένια Μακρή, αλλά δείτε και αυτή πού κατάντησε: να συμμετέχει στο πρωινό του Alter. Όχι αγάπες μου, δε θα χαραμίσετε έτσι το πτυχίο της Παντείου. Επιχειρήστε να δώσετε ΑΣΕΠ, να φυλάτε παιδάκια ή να δουλέψετε σε video club στο τμήμα των ρομαντικών κομεντί. Εάν πάλι είστε πιο φιλελεύθερο πνεύμα, επιλέξτε την αποκέντρωση και τις καλλιέργειες. Με τόσο κλάμα μπορείτε να βοηθήσετε στην αντιμετώπιση της λειψυδρίας.

le

Λέων: Σίγουροι και με αυτοπεποίθηση, δυνατοί και με γνώση της υπεροχής σας, σας ταιριάζουν επαγγέλματα που να αποπνέουν πρωτοτυπία και δυναμισμό. Ιδανικοί για εκπρόσωποι τύπου της κυβέρνησης, συμβολαιογράφοι-σύζυγοι υπουργών, ζιγκολό, χαφιέδες, στυλίστες της Παπαρήγα, διαχειριστές του fun club του Τσίπρα και λογοθεραπευτές του Γιωργάκη.

 

pa

Παρθένος: Εργαλειο-δότες. Μπας και…αλλά πού; Ο νοών νοήτω.

 

 

 

 

z1

Ζυγός: Τα φέραμε από δω, τα φέραμε από κει, άκρη όμως δε βγάλαμε. Έχετε ξοδέψει χιλιάδες ευρώ σε προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού και παρά το γεγονός ότι όλα μα όλα συμφωνούν να ασχοληθείτε με τα οικονομικά, εσείς θέλετε να γίνετε αρχιτέκτονας. Επειδή όμως η Ελλάδα είναι σεισμογενής χώρα και τα όμορφα κτίρια όμορφα πέφτουν, μπορείτε να ασχοληθείτε με τις προεκλογικές δημοσκοπήσεις. Πάρτε τον ρόλο του αναποφάσιστου και ταράξτε συθέμελα την ελληνική κομματική πραγματικότητα. Όσο εσείς είστε αναποφάσιστοι, τόσο θα τρελαίνονται αυτοί, θα κάνουν περιοδείες, θα πίνουν τσίπουρα και ούζα με τους κομματάρχες και θα εκτίθενται για άλλη μια φορά ως μωροί και ατάλαντοι λαοπλάνοι.

sk

Σκορπιός: Γνωστοί ρουφιάνοι και σεξομανείς όπως είστε, θα μπορούσατε να δουλέψετε στις μυστικές υπηρεσίες και το βράδυ για ξεκάρφωμα να γίνετε στρίπερ. Βέβαια, το τελευταίο θα το κάνατε μόνο για τη χαρά του επαγγέλματος και όχι για τα χρήματα, γιατί πάνω απ΄ όλα είστε ιδεολόγοι. Ιδανικά επαγγέλματα για τη μοναδική σας φύση είνσι: συνδικαλιστές, γραμματείς και φαρισαίοι υπουργών, managers οίκων ανοχής, πρωταγωνιστές ταινιών πορνό (μόνο για τους προικισμένους) και περιπτεράδες.

to1

Τοξότης: ” Τα λέλουδα αγνάντευα πέρα απ΄ τη νερατζιά
Όταν ακούστηκε το ΠΑΦ! Και μου΄ρθε η καρπαζιά!
Γύρισα και αντίκρισα τη μάνα, τον πατέρα
Κατάλαβα πως θαʼτανε μια δύσκολη ημέρα
Στο χέρι τους κραδαίνανε προκήρυξη του ΑΣΕΠ
Ρωτούσαν για δεν πήγαινα να βρω δουλειά στα STEP
Τους είπα πως γεννήθηκα για να φιλοσοφώ
Κι ουχί να καμαρώνουνε πως είμαι ένα φυτό
Θυμώσανε και φώναξαν και μου παν είμαι βλάκας
Κι εγώ τους ανταπάντησα πως κείνοι είναι της πλάκας
Βρόντηξαν, εξοργίστηκαν και βγάλανε θυμό
Κι εγώ τους υποσχέθηκα πολύ τους αγαπώ
Και για να μην πεθάνουνε από καημό μεγάλο
Τους είπα για το σχέδιο μου το έξυπνο το άλλο
Πως αν θα μείνω άνεργος, θα πάρω τη Μαρίκα
Πού ΄χει μουστάκι παχυλό κι ένα τσουβάλι προίκα.”
Εγώ τι να πω; Θα γίνετε ποιητές ή προικοθήρες ή πιράνχας του οικογενειακού προϋπολογισμού. Εναλλακτικά μπορείτε να γίνετε κατακριτές του συστήματος, φιλόσοφοι του καφενείου και διαμαρτυρόμενοι που, αν η εκάστοτε κυβέρνηση διορίσει το παιδί σας, θα ξεχάσετε αυτόματα και όλα τα κουσούρια της και θα την ξαναψηφίσετε.

ai

Αιγόκερως: Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν και τους άλλους κοροϊδεύουν. Αν και οι ηγετικές σας τάσεις και υστερίες είναι καλά κρυμμένες, υπάρχουν στιγμές που φαντασιώνεστε ότι είστε ο Χίτλερ και τότε βιώνετε έναν ανεπαίσθητο οργασμό. Είστε ιδανικοί για δημόσιοι υπάλληλοι σε θέσεις κλειδιά, όπου για να εξυπηρετήσετε κάποιον, θέλετε να ταπεινωθεί δημοσίως, να κλαφτεί, να σφουγγίξει το πάτωμα με τα δάκρυά του και αφού καταφέρει να πάρει αυτό που θέλει, να σας ευγνωμονεί, γιατί είστε πολύ καλός άνθρωπος. Οι σαδιστικές τάσεις που σας χαρακτηρίζουν σας καθιστούν επίσης ιδανικούς για δεσμοφύλακες, αφέντρες, διαχειριστές πολυκατοικίας, αοιδούς σε μαγαζί στην Αθηνών-Λαμίας με απώτερο όνειρο να παίξουν με την Καραμπέτη στην Επίδαυρο.

y1

Υδροχόος: Άνθρωποι των media εκ γενετής, μιας και κολυμπάτε στα …βαθιά νερά. Το μέλλον σας στον τηλεοπτικό στίβο θα ξεκινήσει μόνο όταν η Μενεγάκη κάνει το έβδομο παιδί και αποφασίσει ότι πρέπει να αποσυρθεί επιτέλους. Δεν είστε άτομα που σας αγγίζει ο ανταγωνισμός, γιατί πολύ απλά είστε συνήθως οι χειρότεροι όλων. Εναλλακτικές επιλογές: τραγουδιστές, αποτυχημένοι τραγουδιστές, λουλουδούδες-τραγουδίστριες, εργαζόμενοι σε καθαριστήριο, εξολοθρευτές εντόμων, μαϊντανοί σε τηλεοπτικό πάνελ μέχρι να πάρετε δική σας εκπομπή.

i2

Ιχθύς: Η ευκολοπιστία σας μπορεί και να αναδειχθεί ως προτέρημα. Βασιζόμενοι στις αρχές του ψαρώματος μπορείτε να γίνετε πρωταγωνιστές στον ορό της αλήθειας ή μόνιμοι τηλεθεατές του Αυτιά, τον οποίο βλέπετε σαν Ρομπέν των Δασών και φυσικά πιστεύετε ότι η άσπρη τούφα είναι γονιδιακής προέλευσης και όχι μια κακόγουστη αντιγραφή της Παναγιωταρέα. Επίσης μπορείτε να γίνετε και απεργοσπάστες σε περιπτώσεις που τα νοσοκομεία κατεβάζουν ρολά, γιατί ο Αβραμόπουλος φαίνεται καλό και τίμιο παλικάρι και σίιιιγουρα θα δώσει όλα όσα υπόσχεται στο ΕΣΥ της Επαγγελίας.

 

 http://asteriskos.wordpress.com/2009/03/14/%ce%b6%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...