παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πολύ κλάψα ρε παιδί μου!

τι είναι αυτό το πράγμα ρε παιδί μου που όταν σας συμβαίνει κάτι άδικο ή εκτός των σχεδίων σας βάζετε τις μαύρες πλερέζες και ρίχνεστε στο πάτωμα. Η απόλυτη κλάψα, δεν έχετε όρεξη δεν έχετε διαθεση, δεν έχετε τον θεό σας γενικότερα! Και όταν προσπαθούν οι άλλοι να σας πλησιάσουν κ να σας δείξουν οτι είναι εκεί γι εσάς και πως ό,τι και να συμβαίνει μπορούν να σας ανοιχτούν για να τους ακούσετε, έχετε το εξής κακό τρίβεστε σαν γατόνια που μόλις τους έβαλες την τροφή αλλά γραντζουνάτε κιόλας!

αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα με τους Ιχθύς από τη μία αποζητάτε την προσοχή από την άλλη σε οποιαδήποτε προσπάθεια προσέγγισης κλείνετε την πόρτα, λες και νομίζετε ότι τα νεύρα των άλλων είναι φτιαγμένα με σούστες για να αντέχουν ή πρόκειται για τραμπολίνο να παίτσουμε! 

και ερωτώ: συμβαίνει κάτι με τους ιχθύς αυτόν τον καιρό και είναι τόσο κλεισμένοι στον εαυτό τους κ δεν επικοινωνουν? γτ οκ ξερω οτι δεν είστε πάντα έτσι.

γτ ο δικός μου ο ιχθυς (12/4/1979 10:30πμ, με ωροσκόπο δίδυμο)  ειναι μέσα στην κλάψα, τον αρνητισμό και την αποφυγή οποιασδήποτε επικοινωνίας ( λόγω ατυχίας επαγγελματικής ) και όταν εξαφανίζομαι να τον αφήσω στην ησυχία του να μην ενοχλώ γίνεται ακόμη πιο γκρινιάρης, "και γτ εξαφανιστηκες, που πηγες? εφυγες ε, εφυγες? ωστε εφυγες, και γτ δεν μου ειπες οτι εφυγες?!"

Συν ότι τα δικά μου προβλήματα είναι ανύπαρκτα για τον αντίστοιχο ιχθύ που πεφτει σε αυτή τη φάση! 

ή κάποιος απο εσάς θα μου εξηγήσει τι ζόρι τραβάτε ( γτ έχω και μητέρα ιχθυ και με αυτή τη νοοτροπια μεγάλωσα και τις ίδιες αντίστοιχα συμπεριφορές είχα ) ή θα τους πνίξω και τους 2 ταυτόχρονα.. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...