παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Παράκληση...

Μπορεί να ψηφιστεί κάποιος νόμος που να απαγορεύει σε γονείς παρθένους να γεννάνε μεταξύ του διαστήματος 19 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου;;;

Τα έχω δοκιμάσει όλα... Τί και αν έχω πάει με τα νερά τους, τί και αν τους συνδέω με Κάϊρο, τί και έχω κρανιωθεί και τους τα έχω χώσει (εκεί ψιλομαζεύτηκαν αλλά για κάνα 5λεπτο) δε γίνεται τίποτα. Γκρίνια κριτική, κριτική και δώσε γκρίνια, μπίρι μπίρι μούρου μούρου, non stop!!! Λες και τους έχεις βάλει ταινία!!!

Αφού μας δουλεύει όλο το σόι πλέον... Οι θείοι μου έχουν ξεχάσει πώς με λένε πλέον, εδώ και χρόνια με φωνάζουν ''ήρωα''. Όχι πως και σε αυτούς δεν κάνουν τα ίδια.

Και η κολλητή μου η ταυρίνα με τη μαμά της την παρθένο τα ίδια τραβάει. Ευτυχώς δηλαδή γιατί άντε αλλιώς να αποδείξεις -εάν δεν υπάρχουν ομοιοπαθούντες- οτί δεν είσαι ελέφαντας!!!

Μ' αγαπάνε με λατρεύουν και γω το ίδιο αλλά δε γίνεται να σε πρήζουν 24/7.Και που μένω μονη μου πλέον δεν έχει αλλάξει κάτι. Θα σχολιάσουν μέχρι και το τσιμπιδάκι στο μαλλί (κυριολεκτώ... δεν υπερβάλω...). Και θα ασχοληθούμε με το κωλοτσιμπιδάκι κανα 2ωρο αν δεν το βγάλω. Αλλά όχι... ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΩ!!! Με αυτό θα κοιμάμαι, με αυτό θα ξυπνάω!!! Αμα πια..

Και πώς μπορεί να πιστεύει ένας άνθρωπος ότι πάντα μα πάντα έχει δίκιο; Και μαθηματικά να το πάρεις, είναι άτοπο να ισχυριστείς κάτι τέτοιο! Και όμως!!! Ο παρθένος μπορεί!!! Μάλλον δεν ξέρει ότι ο μόνος άνθρωπος του πλανήτη που έχει πάντα δίκιο, ο Chuck Norris, είναι ιχθύς!!!

Αγαπημένε μου ατρολόγε με νιώθεις, εεεε;;; Γι' αυτό λοιπόν κάνε κάποια σύσταση στη βουλή. Γονείς παρθένοι παιδιά ιχθείς bad, bad, veeeeery bad combination!!!  

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...