παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

Εδώ και αρκετό καιρό είμαι ίσως στην χειρότερη περίοδο τις ζωής μου. Βλέπω το ένα τέλος μετά το άλλο σε ότι κάνω η ότι είχα. Στην ζωή μας πολλές φορές όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά σε έναν τομέα πιάνεσαι από κάτι που έχεις και πάει καλά για να συνεχίσεις και να « πολεμήσεις ».

Εγώ δεν έχω τίποτα να πιαστώ αυτήν την περίοδο της ζωής μου. έφτασα στα 36 και είναι σαν να μην έχω κάνει τίποτα και το εννοώ τίποτα ούτε επαγγελματικά ούτε προσωπικά.

Αισθάνομαι ότι έχω τελειώσει … πολλές φορές είναι αυτές που πέρασε από το μυαλό μου να βάλω ένα τέλος μια και καλή σε όλα αυτά αλλά για ν το κάνεις αυτό θέλει θάρρος και εγώ μάλλον εν τω έχω ακόμα αυτό…!!

Και όλα αυτά δεν τα νιώθω λόγο κρίσης αν και αυτή έχει βάλει το χεράκι τις κάπως… είναι χρόνια που τα νιώθω και ότι προσπάθειες και να έχω κάνει να το αλλάξω είναι η προσωρινό και τελειώνει σύντομα η στέφετε με αποτυχία…

Δεν ξέρω αν φταίει το ζώδιο μου 20/03/74 η ο ωροσκόπος μου δίδυμος αλλά εκείνο που νιώθω πολύ έντονα είναι πως αν σύντομα δεν γίνει κάτι μεγάλο και ανατρεπτικό στην ζωή μου τότε το ΤΕΛΟΣ είναι κοντά.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας .

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...