παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Θάρρος ή Αλήθεια????

http://www.youtube.com/watch?v=Ok86nPWotYE

Είπα τελευταία μέρα μιας, σχετικά κακής χρονιάς(σκατά στα ερωτικά βέβαια, αλλά έχω συνηθίσει τόσο εδώ που τα λέμε, που  και καλά να ήταν πάλι σκατά θα τα έβλεπα) να επιλέξω μια αλήθεια.

Η αλήθεια μου είναι ότι έχω έναν πλατωνικό έρωτα. Οι πλατωνικοί έρωτες είναι για την εποχή του πλάτωνα. Δεν μπορούν να δραστηριοποιηθούν μετά απο ένα όριο δυστυχώς. Ο δικός μου μετά απο πολύ καιρό που ήθελα να εθελοτυφλώ διαπιστώνω ότι θα μείνει σε αυτό το επίπεδο, αν ήταν θα είχαν γίνει κάποιες κινήσεις που δεν έγιναν ποτέ και αμφιβάλλω ότι θα γίνουν. Το κρυφτούλι έχει αποδειχτεί λίαν κουραστικό. Δεν τον παρατάω βέβαια, απλά καταλαβαίνω ότι δεν είναι παραγωγικός έρωτας και κρατάω το πόσο με ανανέωσε.

Σκέφτομαι ότι για τη νέα χρονιά χρειάζομαι ακόμη μερικούς τέτοιους, υπάρχουν αξιαγάπητα άτομα που για οποιονδήποτε λόγο δεν θα προχωρούσε μαζί τους αλλά για μένα αξίζουν και θέλω να διαμερίσω αυτά που νιώθω σε διάφορα άτομα. Το καθένα με δυνατότητες στον τομεα του(εχω μια τάση να ερωτεύομαι και ιδιότητες). Ελπίζω να με δεχτούν για να καλυφθώ εγκεφαλικά.

 Πρέπει να δούμε και τι θα γίνει με τα υπόλοιπα κομμάτια του έρωτα για φέτος, με πιο ρεαλιστικούς στόχους(πιθανόν επέλεξα ασυναίσθητα, out of my league αν και δεν μπορείς να το πεις στον έρωτα αυτό, γιατί δεν υπάρχει λογική εκεί), έχω και μερικές νεκρές ιστορίες που θα ήθελα να αναβιώσω, και προς τα τέλη μου πήγαν καλά κάποια πράγματα, είμαι αισιόδοξος και πιστεύω να έχουμε ένα boost τώρα που δεν θα έχουμε και το άγχος του Δια πάνω απο το κεφάλι μας(και που τον είχαμε τι καταλάβαμε? άλλοι τον χάρηκαν...χαχαχα!!!!).

αν και νομίζω ότι οι επιρροές τώρα που φεύγει θα αρχίσουν να ενεργοποιούνται, μην ξεχνάμε και ότι είμαστε και τελευταίο ζώδιο και  κάπου μπορεί να αργεί το πράγμα. Εγω έχω καλό προαίσθημα για μένα πάντως παρότι αυτή τη στιγμή είμαι στο χειρότερο δυνατό μου σημειο

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γαλήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...