παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Δεν ξέρω τι να κάνω…

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω….είναι ίσως η πρώτη φορά στην ζωή μου στα 35 που έχω πάψει να ονειρεύομαι , να βάζω στόχους, να κυνηγάω να κατακτήσω κάτι…

Ο Δίας στους ιχθείς …..και…???? ευκαιρίες σου λέει ο άλλος…..????????? το μόνο που μου έφερε ο Δίας ήταν….. να μου πάρει μακριά κάποιους ανθρώπους που μπορεί να μην είχα καμία εξέλιξη μαζί τους η μπορεί να μου έκαναν «κακό» αλλά ρε φίλε πολλές φορές αυτό το ¨κακό¨ είναι το αλάτι τις ζωής μας….και εγώ το θέλω το αλάτι..!! η δουλεία έχει βαλτώσει…δεν προχωράει δεν εξελίσσετε …οι σχέσεις «ερωτικές» ανύπαρκτες εδώ και μήνες………. Οικονομικά σκόνη και θρύψαλα….. το μόνο που μας έχει μείνει είναι η υγειά …που και αυτή σιγά σιγά δεν την βλέπω καλά με τόση πίεση από παντού…..δεν την θέλω έτσι την ζωή μου…δεν είχα ονειρευτεί αυτά για μένα…. Εγώ ονειρεύτηκα αγάπη , έρωτα , φιλία αληθινή…. Και δεν πήρα τίποτα και καθόλου ρε γαμώτο μου μέχρι τώρα Και μην μου πείτε ότι δεν προσπάθησα γιατί εγώ ξέρω το πόσο μόνο….σε όλους τους τομείς.

Δεν ξέρω αν είναι χτυπημένο το ζώδιο μου η έχω κακές γωνίες η οτιδήποτε άλλο…. Εκείνο που νιώθω έντονα είναι πως εγώ δεν την θέλω αυτή την ζωή έτσι.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...