παρακαλώ περιμένετε...

STARFACE ΒΟΗΘΕΙΑ

  • Starface @ 17.09.2010 11:54
    Από 18 Νοεμβρίου ο Δίας γυρίζει ορθόδρομος, και μέχρι το καλοκαίρι θα έχει περάσει πάνω από τον Ερμή, την Αφροδίτη και τη Σελήνη σου καθώς και από την ακμή του 4ου! Υπομονή και έχε τα μάτια σου ανοιχτά!  
    (Όσο για το θέμα της συναισθηματικής κάλυψης, εξαρτάται τι ζητάς από τους άλλους και τι δίνεις από τον εαυτό σου... μεγάαααααλο θέμα...) 
  • d_pontiki @ 17.09.2010 12:01
    Καταρχην σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση. Επειδη ομως δεν καταλαβα τι εννοεις? Θα πρεπει να περιμενω μεχρι το επομενο καλοκαιρι?
  • maimou80 @ 17.09.2010 12:21
    μάλλον θέλει να πει, ότι μέχρι το καλοκαιρί θα έχεις βρει αυτό που ψάχνεις!
    ξεκινώντας από τις 18 νοεμβρίου κι έπειτα που ο διας γυρίζει ορθόδρομος τα πράγματα θα αρχίσουν να φτιάχνουν στα συναισθηματικά σου και αφού θα περάσει και από την αφροδίτη σου.. δεν μπορεί.. θα σου τύχει το καλό!!!
    όσο για την συναισθηματική κάλυψη, δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά μόνο οι κοπέλες παραπονιούνται.. οπότε, μπορείς να δώσεις και την απάντηση γιατί συμβένει αυτό!!!!
  • d_pontiki @ 17.09.2010 12:24
    Ευχαριστω maimou80 για την εξηγηση. Παντως δεν θεωρω οτι μονο οι γυναικες εχουμε αυτο το προβλημα, απλως ειμαστε πιο ανοικτες για να το συζητήσουμε απ' οτι οι αντρες. Τι λες?
  • maimou80 @ 17.09.2010 12:38
    αν είχαν οι άντρες ανάγκη για συναισθηματική κάλυψη, θα την είχαν βρει αφού και οι γυναίκες αυτό ψάχνουν. προφανώς, οι πρώτοι ψάχνουν άλλα πράγματα..
    (όχι όλοι.. μην τους βάλουμε όλους στο ίδιο καζάνι.. ας πούμε καλύτερα, οι περισσότεροι!)
    τεσπα, αυτή είναι η άποψή μου! μακάρι να κάνω λάθος και όλοι μας να βρούμε την συναισθηματική κάλυψη που χρειαζόμαστε!
  • d_pontiki @ 17.09.2010 12:54
    Όλοι οι ανθρωποι ψαχνουν για συναισθηματικη καλυψη και οι αντρες (προσωπικη μου αποψη) απλως αυτο που πιστευω ειναι οτι ειναι πιο δυσκολο για αυτους να εμπιστευτουν και να αφαιθουν σε μια γυναικα. Απο προσωπικη εμπειρια οι περισσοτεροι αντρες που φαινεται και μαλλον δεν θελουν συναισθηματικη καλυψη ειναι αυτοι που εχουν φαει γερη φολα απο γυναικα.
    Το βασικο ειναι αντρες-γυναικες να ξερουν τι θελουν να πατανε γερα στα ποδια τους και το βασικοτερο να μην εχουν καταλοιπα απο το παρελθον!!!!!!!
  • maimou80 @ 17.09.2010 13:04
    είπες μεγάλη κουβέντα.. κι εγώ φόλα έχω φάει και πολλά αποθυμένα έχω από το παρελθόν και να το αποτέλεσμα! κατάλοιπα αυτοί.. αποθυμένα εγώ.. μηδέν εις το πιλίκον! χα χα χα!
    απλά αγαπημένη φίλη, εγώ είμαι διατεθημένη να τα ξεχάσω όλα αυτά και να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ για κάτι καλύτερο αν δω κάποιον που μπορεί (?) να το αξίζει.. οι άντρες δεν κάνουν το ίδιο, κι εκεί.. υπάρχει πρόβλημα. αν δεν βγάλεις αυτά που σκέφτεσαι και λες τα δικά σου, το πρόγραμμά σου και θεωρείς τον άλλο σαν διακοσμητικό στοιχείο που αν το χρειαστείς θα είναι εκεί, κι αν δεν είναι αυτή θα είναι κάποια άλλη, κτλ κτλ.. σε αυτή τη περίπτωση οι προσπάθειες κατανόησης σταματάνε, ξαναταμπουρώνεσαι και λες αυτά που λες.. (βλέπε το προηγούμενό μου σχόλιο)..
    δ_ποντίκι, μάλλον έχεις δίκιο λοιπόν.. αλλά δεν θέλω να το παραδεχτώ! όσο για τους φολιασμένους.. περαστικά μας! χα χα χα!
     
     
     
  • d_pontiki @ 17.09.2010 13:14
    Περαστικα μας..........!!! και εγω όσο και να θέλω να προχωρησω μπροστα οι σκεψεις με κραταν πισω τα γ@@@@@@να καταλοιπα!!! Δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον, το σιγουρο ειναι οτι οτι ερθει θα περασει απο κοσκινο γιατι δεν θελω αλλο να πληγωνομαι, αρκετα!
  • maimou80 @ 17.09.2010 13:18
    με ΔΙΑ σύνοδο ερμή, αφροδίτη και σελήνη.. ετοιμάσου για τα καλύτερα!
    "αντίο κατάλοιπα.." (σαν διαφήμιση σαμπουάν.. χα χα!)
  • d_pontiki @ 17.09.2010 13:31
    χαχαχα, καλο! Σε ευχαριστω πολυ.
  • artNfish @ 17.09.2010 16:13
    μπομπολια που λενε και οι θεσσαλονικεις! παιδια μη περιμενετε απο τα αστρα προκοπη απο εμας εξαρταται δεν εχει κανενα νοημα να περιμενουμε τις τελειες ευκαιριες γιατι μετα ερχεται η απογοητευση! εμενα ο διας δεν με αγγιξε ουτε στο φρυδι και εχω και 5 πλανητες στο νερο(ηλιο, σεληνη, ερμη, δια, πλουτωνα) και αλλους 2 στη γη(αφροδιτη, ποσειδωνα) +ωροσκοπο ταυρο. ειμαι ανεργη, και την περιοδο που περναγε ο διας και με ''ευνοουσε''
    βρηκα ενα τυπα για δουλεια πανω σε αυτο που σπουδασα και απο τοτε μου χρωσταει λεφτα! μετα τον Ιουνη βρηκα δουλεια σε μια εταιρια πολυ καλη, και με κρατησε μονο μια βδομαδα! μη ψαρωνετε σας λεω!!!!!!!!!!!!!!
  • miguel @ 17.09.2010 19:01
    Hm...πολυ ενδιαφερον το σχολιο οτ"ι αν ηταν να βρεις κατι το βρηκες μεχρι το καλοκαιρι", το ερωτημα που εχω να θεσω εγω (και εγω του 3 δεκαημερου) ειναι οτι εφοσον τον βρηκα, αλλα συνθηκες αλλες δεν ευνοησαν ωστε να προχωρησει ερωτικα, παρολο που υπηρχε ο πλατωνικος ερωτας, απο τουδε και στο εξης να ελπιζω σε κατι περισσοτερο οταν επιστρεψει και αυτος μονιμα απο τις διακοπες του?
  • maimou80 @ 20.09.2010 09:10
    καταρχάς καλημέρα!
    καταδεύτερον.. ρε συ αρτΝφις, μήπως σε επιρρεάζει κάπου, κάπως, κάποτε ο πλούτωνας που είναι στον αιγόκερω και κρόνος στον ζυγό.. μήπως σου τετραγωνίζει ή αντιθεσιάζει (καρκίνος) κανένα ζώδιο και σου έκατσε η στραβή?
    αλλά τι λέω? κι εμένα περάσε και δεν ακούμπησε ο δίας και μάλιστα μου έριξε και χαριστική βολή το καλόκαιρι και ακόμα να συνέλθω!!!!
    ΟΜΩΣ.. έχω κάτι τετραγωνάκια πλούτωνα και κρόνου.. (μούρλια σου λέω!) είναι λογικό.. τι να κάνει κι αυτός ο διας? είναι ένας και οι άλλοι δύο.. άνισος ο αγώνας! χα χα χα!
    μίγκουελ: με σκορπιό έμπλεξες? περίμενε ρε συ μίγκουελ.. τώρα έρχονται τα καλά για σένα.. τώρα που θα γυρίσει ορθόδρομος ο δίας και θα τριγωνίσεις άρη και αφροδίτη! άντε, καλώς να τα δεχτείς!
  • miguel @ 11.10.2010 23:31
    Maimou80 na se kala. Ontws exei allaxei i tuxi mou teleutaia ws pros to kalutero, flert endiaferouses gnwrimies kai pare dwse...ela omws pou oso megalwnei o anthrwpos ginete olo kai pio duskolos kai ti thelw na pw me auto?den sumvivazetai,, o en logo platwnikos erwtas zugos to zwdio kai akoma liwnw alla de leei na ekfrastei perissotero nai men alla!

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...