παρακαλώ περιμένετε...

τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα...

  • Rattlesnakes @ 01.08.2010 18:32
    κοίτα από που διελαύνει ο ουρανος ..υποψιάζομαι να χτυπάει αφρο ή σελήνη..
  • kokopuff @ 01.08.2010 18:37
    συμφωνωωωω
  • kokopuff @ 01.08.2010 18:40
    ακομα και ηλιο , γουαι νοτ
  • felis @ 01.08.2010 23:00
    εισαι 32 ε? μειον 11 μας κανει 21. απο τα 21 εισαι με τον ιδιο ανθρωπο. τι σου κανει εντυπωση???
  • dimi84kara @ 01.08.2010 23:05
    οντως εφυγες επειδη ηρθε το νεο ή επειδη δεν πηγιανε αλλο???
     
    ε καλα ο ουρανος κανει διελευσεις αλλα απο μονος του δεν κανει τπτ...αν εχει πχ περασει ενας πλουτωνας και τα εχει ισοπεδωσει ολα και ενας κρονος τα χει στριμωξει,ναι μετα ο ουρανος θα τα αποτελειωσει...
    αλλα οχι οτι απο μονος τ θα χαλασει σπιτια....εμενα περασε απο αφρο μου και ουτε το ΚΙΝΟ δεν κερδισα 
  • dimi84kara @ 01.08.2010 23:09
    οσο το διαβαζω τοσο δεν μ κολαει...
    ευτυχισμενη 11χρονη σχεση???
    και πως μπηκε αλλος??τον κοροιδευες τον ανθρωπο τοσα χρονια?
     
     
    καλα αντρας ειναι αντεχει δε μας παιρνουν και τα ζουμια αλλα λεμε τωρα...
  • omg @ 02.08.2010 00:05
    Μια χαρά έχει βολέψει κόσμο η συνήθεια..Πού να τρέχουν τώρα οι άνθρωποι;;Απλά είναι εντυπωσιακό αυτό το "ευτυχισμένη"!Ηδη καπάκι με το "11χρονη" μου κανει οξύμωρο,αλλά και με το "σταμάτησα για κάτι νέο", κι ουτε καν συγκλονιστικο/πάρε να χεις" μου φαίνεται παράλογο!Καλή επιτυχία,@Kid!Ο,τι κι αν γίνει,αρκεί η κίνηση   (προς τα πάνω/προς τα κάτω ..λεπτομέρειες!)
  • elinamale @ 02.08.2010 08:12
    εγώ εύχομαι να μην χρειαστεί να το μετανιώσεις... γιατί τότε θα χρειαστεί να γυρίσεις πίσω και τότε μπορεί να σε περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις... ο νέος είναι ωραίος, όμως ο παλιός είναι αλλιώς!
    πάντως το ότι έφυγες από 11χρονη σχέση που μετά από 11 χρόνια έμενε ακόμα σχέση και δεν είχε γίνει οικογένεια δείχνει ότι κάπου σκάλωνε το πράγμα [σε σένα; σ' αυτόν;]. οπότε σ' αυτήν την περίπτωση καλύτερη η αποχώρηση. τα πράγματα αλλάζουν βέβαια αν είχατε ορίσει ημερομηνία γάμου πχ...
    τουλάχιστον μπράβο που δεν τα πήγες παράλληλα, αν και ψάρι, διότι αυτό είναι πολύ συνηθισμένο στις μέρες μας [και πολύ ξεφτίλα επίσης].
    Καλή τύχη!
  • Stardome* @ 03.08.2010 18:55
    Αν και η kid δεν μας δίνει ώρα γέννησης, κοιτάζοντας τους πλανήτες της και μόνο υπάρχει μια πολύ τρανταχτή διέλευση που λέγεται αντίθεση Ποσειδώνα με τον γενέθλιο Κρόνο. Είναι υποχρεωμένη πράγματι να διαλύσει πολλές από τις δομές και τις σταθερές της ζωής της - η έννοια της διέλευσης είναι να θυσιάσουμε τη σταθερότητα για την προοπτική μιας διαφορετικής/εναλλακτικής/συναισθηματικής πραγματικότητας. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Ποσειδώνας είναι κυβερνήτης του ζωδίου της και έχει και Αφροδίτη στους Ιχθύς - πάντα θα έχει ανάγκη σαν άνθρωπος από το κάτι μαγικό/μη ρεαλιστικό/φανταστικό ή φαντασμένο.
    Όλα αυτά τα λέω γιατί θα ήταν χρήσιμο να είμαστε λίγο πιο ανεκτικοί με τους ανθρώπους και να μην βιαζόμαστε να υψώνουμε το δάχτυλο, ειδικά σε site που προσφέρεις μια διαφορετική προοπτική στο να "διαβάζουμε" την πολυσύνθετη ψυχή μας . Δεν έχω αμφιβολία πως έζησε πράγματα ευτυχισμένα μαζί με αυτό τον άνθρωπο για όσο ήταν μαζί του. Όμως, ειδικά για έναν Ιχθύ, η ευτυχία δεν μπορεί να είναι μια αλυσίδα που τον κρατά  δέσμιο/α στο για πάντα (εντάξει αν είσαι ζώδιο της Γης έτσι θα το δεις, αλλά δεν είναι όλοι γήινοι)... 
    Είναι σίγουρο πως με τόσο Ποσειδώνα πολλές από τις προσδοκίες της θα εξανεμιστούν αργά ή γρήγορα, αλλά αν προλάβει να ζήσει όσο έντονα μπορεί αυτό που της προέκυψε μην έχετε καμιά αμφιβολία πως θα είναι τρισευτυχισμένη. Να μην ξεχνάτε πως όλοι έχουμε διαφορετικά μονοπάτια να περπατήσουμε σ' αυτή τη ζωή. Εκείνη περπατά το δικό της, εσείς περπατήστε το δικό σας και φροντίστε να κάνετε την επιλογή που σας ταιριάζει σε μια παρόμοια περίπτωση, χωρίς να (συγ)κρίνετε την δική σας πιθανή επιλογή με τη δική της.
  • maimou80 @ 08.08.2010 16:38
    OMG!!!! ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟΥΤΟ..
    ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ 11 ΧΡΟΝΗ, ΒΑΛΤΟΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ.. ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑ.. ΕΕΕΕ ΣΚΟΡΠΙΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ! (ΧΟ ΧΟ.. HUMOR!)
    ΤΕΣΠΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΤΗ ΖΩΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΖΕΙΣ.. ΚΑΙ ΣΥ, ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ! MAY THE FORCE BE WITH YOU!
  • artNfish @ 20.08.2010 21:41
    sorry giati exeis frikarei? den sou aresei ayth h allagh sth zwh sou? sa na lismoneis ton 11 xrono s-xeso (plakitsa) kopelia mallon routiniases, mh pisogyrnas, giati h leksh eksidanikeysh einai sinonimo tou ixthi... h alhtheia einai oti psiloargises na kaneis thn epanastash sth zwh sou

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...