παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
το ψάρι και το πουλί :)

Καλημέρα σε όλους! :)

Με τι να αρχίσω και με τι να συνεχίσω... Παλιότερα, δεν με ενδιέφεραν καθόλου τα ζώδια (σιγά σιγά με τις πέτρες, παιδιά :Ρ), μέχρι πριν από λίγα χρόνια που άρχισα να ασχολούμαι πιο "σοβαρά".

Για πολλούς και διάφορους λόγους, έχω ακούσει τα χειρότερα και τα καλύτερα για το ζώδιό μου. Μου φαίνεται πως αυτοί οι άντρες ψαράκια έχουν δημιουργήσει κακό όνομα για όλο το ζώδιο!

Όποιος κοιτάξει τον χάρτη μου, θα βάλει κατά πάσα πιθανότητα τα κλάμματα ή θα αρχίσει να με λυπάται-feel free people! Και εγώ το ίδιο παθαίνω τις περισσότερες φορές. Ήλιος στους Ιχθύες, όπως επίσης Σελήνη και Ερμή στο ίδιο ζώδιο, Ωροσκόπος στον Καρκίνο, Άρης και Αφροδίτη στον Κριό (εδώ γελάμε πολύ), Δίας στον Τοξότη και πάει λέγοντας... Γη και Αέρας σχεδόν πουθενά! Μόνο Νερό και Φωτιά η δικά σου! Είμαι γεννημένη στις 14/03/1983, στην 13:10 το μεσημέρι, στην Αθήνα.

Περιττό να πω, πως ακόμα ψάχνω πολλά σχετικά με την αστρολογία και πολλές φορές δεν καταλαβαίνω τίποτα απολύτως. Γι'αυτό και θα ζητήσω μια βοήθεια, αν σας είναι εύκολο.

Τα τελευταία χρόνια, ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν έχω περάσει λίγα. Οι ανατροπές, οι αλλαγές και ένα γενικότερο κλίμα εκπλήξεων και μούρλας, έδιναν και έπαιρναν! Πριν από 3 χρόνια γνωρίζομαι με ένα Διδυμάκι (γεννημένος 27/05/1980, ώρα 12:00 το μεσημέρι στην Αθήνα) και από τότε βρίσκομαι σε ένα συναισθηματικό roller coaster. Βρεθήκαμε, χαθήκαμε, κάναμε άλλες σχέσεις, γίναμε υπέροχοι φίλοι, αλλά όσο και να προσπαθήσαμε, δεν μπορέσαμε να αποτινάξουμε από πάνω μας το ερωτικό στοιχείο της σχέσης μας.

Τώρα, μπορούμε θεωρητικά να πούμε πως είμαστε μαζί. Όποιος-α έχει μπλέξει με Δίδυμο, νομίζω πως μπορεί να καταλάβει πως χρησιμοποιώ την λέξη "θεωρητικά". Είμαι η πρώτη που θα παραδεχτεί πως είμαι πολύ μεγάλη και απάλευτη περίπτωση σαν άνθρωπος, αλλά και αυτός δεν πάει πίσω, βρε παιδί μου...

Μπορείτε να με χαρακτηρίσετε όπως θέλετε, από ρομαντική μέχρι χαζή, όμως έχω την αίσθηση και το ένστικτο, πως με αυτόν τον άνθρωπο μας δένουν πολλά και δεν μπορούμε να ξεμπλέξουμε εύκολα. Είναι σαν μια δύναμη να μπλέκει συνέχεια τους δρόμους μας!

Η ερώτηση είναι η εξής: Μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας, σχετικά με το τι να κάνω; Είναι φοβερό το πόσο ίδιοι και πόσο διαφορετικοί είμαστε! Με πιάνουν πολλές φορές, τάσεις φυγής, αλλά σκέφτομαι πως ίσως είναι απλώς, η επήρρεια του τόσου νερού στον χάρτη μου. :)

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, μόνο και μόνο που διαβάσατε όλο αυτό το σεντόνι!

Σας διαβάζω συνέχεια! Όμως αυτό είναι το πρώτο ποστ που αποφάσισα να κάνω (φανταστείτε σε τι κατάσταση βρίσκομαι η καψερή).

Να'στε καλά και πάντα με χαμόγελο!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...