παρακαλώ περιμένετε...

με ποιους ταιριάζω???? οεο??

  • Journey @ 16.06.2010 00:01
    Κι εγώ η ανόητη που πίστευα οτι ο όρος "ταίριασμα" αναφέρεται σε
    πράγματα, σε είδη... τα ρούχα ταιριάζουν ή δεν ταιριάζουν, τα
    έπιπλα ταιριάζουν ή δεν ταιριάζουν, τα χρώματα ταιριάζουν ή δεν
    ταιριάζουν .. και από την άλλη έρχεται και το Elle decoration και σου
    πετάει ένα mix style όπου μια πολυθρόνα λουδοβίκου κεντράρεται από
    μινιμάλ της σουηδικής σχολής.
    ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ! 
     
  • anthiD @ 16.06.2010 04:42
    Journey σκεψου σοβαρά το ενδεχόμενο αρθρογράφου... νομίζω σου ταιριάζει γάντι
  • reggina85 @ 16.06.2010 13:27
    κουκλα μου σε αστολογικό site δεν είμαι???
    η ερώτηση μου ήταν καθαρά για τι άλλο μπορεί να δείξει ο ωροσκόπος πέρα απο αυτά που γράφει στη βιβλιοθήκη τι σε πείραξε η λέξη ταιρίαζω...??? συνδέω σε καλυψε καλύτερα???
    αλλά δε φαντάζομουν ότι έπρεπε να το εξηγήσω και τόσο αναλυτικά πια
    παντως αν θες ντε και καλά να εναρμονιστείς με ένα χώρο του σπιτιού
    καλύτερα η τουαλέτα!!!
  • Journey @ 16.06.2010 19:35
    ναι, αυτό λέω κι εγώ, σε αστρολογικό site είμαστε αλλά οι περισσότεροι είναι για καναπέ
  • Journey @ 16.06.2010 20:56
    Ελα , σιγά, προφανώς το κοριτσάκι δεν έχει ιδέα για το τί εστί τουαλέττα κάποιας με σελήνη στο λέοντα.
     
  • reggina85 @ 16.06.2010 21:16
    το μόνο πράγμα που έχω να πω είναι ότι υπάρχει μια απόψη στο site ότι δε μπορεί να γράφει ο καθένας ότι θέλει (εννοώντας να μην είναι πιο καθημερινά μίζερα πράγματα)ή τα θέματα θα πρέπει να αφορούν  "ποιο αστρολογικά ζητήματα" 
    καταρχάς ποιος είναι αυτός που θα πει στον άλλον τι θα γράψει... δε καταλαβαίνεται ότι είναι κάποιοι άνθρωποι που θέλουν να γράψουν γιατί έχουν πελαγώσει και θεωρούν το site κάτι πέρα απο τη γνώση που προσφέρει ή μήπως τι τελευταίες μέρες δε είναι πιο εμφανές.... όλοι κάτι έχουν και μοιράζονται συμβουλές μεταξύ τους
    και δεύτερον αν δε γουστάρεις και δε σου αρέσει αυτό που διαβάζεις απλά μη  το σχολιάζεις στο κάτω κάτω της γραφής τα περισσότερα που γράφονται εδώ μέσα δεν αποσκούν στο να απαντήσει κάποιος άσχετος...που δεν έχει ξυπνήσει καλά το πρωι!
     
    και η κομψότητα αγαπητή μου fireworks δεν οφείλεται πάντα στο πως θα το σερβίρεις....να σου υπενθυμήσω το βρετανικό φαγητό!!! έστω και αν αυτό μας έρχεται απο πολυθρόνα Λουδοβίκου.......
  • Journey @ 16.06.2010 21:20
    Συμπέρασμα: Δεν ταιριάζεις με Κριούς.
     
    Το ξέραμε
  • absolutego @ 16.06.2010 21:37
    Reggina, να σε ρωτήσω κάτι?
    Ωραία και πες ότι κάποιος σου απαντάει στην ερώτησή σου και σου λέει, είσαι ιχθείς με τοξότη? λοιπόν, σε φιλικό επίπεδο δε ταιριάζεις με παρθένους, σε ερωτικό με αιγώκερους και σε επαγγελματικούς με ταύρο. Kαι εσύ λες ωραία, θα το έχω υπόψιν μου!
    Και εσύ αύριο το πρωί, γνωρίζεις μια καταπληκτική κοπέλα για φιλενάδα που είναι παρθένος, ο καλύτερος γκόμενος που είχες ποτε και είναι αιγόκερως και ένα εξαιρετικό αφεντικό που είναι ταύρος. Τι θα τους πεις? Α παιδιά σόρρυ τον πούλο, το σταρντομ μου είπε ότι δε μπορώ να σας συναναστραφώ? ή θα πεις, καλά  τι παπαριές μου λέγανε στο στάρντομ? Σου απάντησα τώρα γιατί δε θα πάρεις ποτέ μια απάντηση για αυτή σου την ερώτηση?
    Δεύτερον, δεν υπερασπίζομαι κανέναν, αλλά τα προηγούμενα παιδιά, με τρόπο ας πούμε ειρωνικό ΑΛΛΑ κομψό και έξυπνο  μεν, σου απαντήσανε στο ερώτημα σου. Εσύ αμέσως να πεις να γίνει η άλλη τουαλέτα! Πσσσσσσ, καλά μιλάμε τι προσβόλα είναι αυτή???? Τη ρούμπωσες!!!!!
    Και τρίτον! Ναι, εφόσον κάνετε μία ερώτηση σε community, δηλαδή δεν είναι κάτι private, όχι λυπάμαι αλλά δε θα πάρεις μόνο τις απαντήσεις που θες εσύ. Θα σου απαντήσουν και αυτοί ΠΟΥ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ!!
     
    Α, με λιοντάρι με ωροσκόπο δεν ταιριάζεις με τίποτα.....
  • absolutego @ 16.06.2010 21:38
    με ωροσκόπο σκορπιό εννοούσα, συγνώμη....
  • reggina85 @ 16.06.2010 21:56
    πρώτον εγώ ζήτησα να μου πουν πεντε δεκα πράγματα με τον ωροσκόπο και δεν κάνω ότι λέει το stardome... ερώτηση γνώσεων ήταν
    δεύτερον έγω κολλητη παρθένο... με ωροσκόπο ταύρο και αφεντικό ταυρο με ωροσκόπο ταύρο
    τρίτον όντως δε ταιριάζω με κριους
    τέταρτον fireworks ότι ορεγεται κανείς.....
  • sweetoctober @ 18.06.2010 16:01
    Συγνώμη, όταν η προσβολή ή η ειρωνεία ''σερβίρονται'' με κομψό τρόπο παύουν να θεωρούνται προσβολή ή ειρωνεία; Δε νομίζω... Και από τη στιγμή που αναιτίως -υποθέτω- ξεκινάνε τέτοιου είδους σχόλια θεωρείται αδικαιολόγητη η αντεπίθεση; Η κοπέλα έγραψε κάτι, καλώς ή κακώς, είτε από κάποιους θεωρείται χαζό είτε όχι, δεν ειμαι εγώ και κανένας άλλος σε θέση να το κρίνουμε με αυτό τον τρόπο. Λες και οι περισσότερες καταχωρήσεις μελών στο site αυτό δεν είναι τέτοιου τύπου... Απλά ορισμένοι θεωρούν απαραίτητο να πουν την εξυπνάδα τους και ας προσβάλουν με τον τρόπο αυτό κάποιον άλλο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μμμμμ... αν δεν κάνω λάθος αυτό ονομάζεται και αναίδεια. Επίσης μου κανει και λίγο σαν ...''κοιτάτε, είμαι και εγώ εδώ και γράφω εξυπνάδες! Καλά δεν είμαι γαμάτη; Ε; Ε, δεν είμαι;'' Άραγε αυτό εξηγείται κάπως αστρολογίκα; Για μένα Ρεγγίνα κακώς μπήκες στη διαδικασία να ρήξεις κι άλλο το επίπεδο, δε χρειαζόταν.. Νομίζω κάθε άνθρωπος που έχει στοιχειώδη αντίληψη και νοημοσύνη και ας μην έχει απαραίτητα ευφράδεια και ''έξυπνο'' λόγο, βλέπει και κρίνει αυτούς που τα έχουν καθώς και τον τρόπο αλλά και τον λόγο που τα χρησιμοποιούν.

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...