παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Σχετικά με τη μηνιαία πρόβλεψη για ιχθείς 1ου δεκαημέρου......

Και παραθέτω:

 Αν ανήκεις σε αυτούς/ες, στο διάστημα μέχρι και τα μέσα Ιουλίου, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις μια απρόσμενη συναισθηματική σύγχυση που θα χτίζετε μέρα με τη μέρα. Ο Χείρωνας έρχεται να μας δείξει πως δεν υπάρχει άλλη λύση παρά να αποδεχτούμε πως η ζωή δεν είναι δίκαιη και οι άνθρωποι δεν είναι καλοπροαίρετοι. Και μας το δείχνει με το σκληρό τρόπο. Φέρνοντας την αδικία και το απρόσμενο στο κατώφλι του σπιτιού μας.

Και προσθέτω το "θέμα" που προσπαθώ να ξεπεράσω και να ξεχάσω, και με βασανίζει εδώ και πολύ καιρό, από όλη την αθήνα ήρθε να μείνει στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο με εμένα. Και ναι λοιπόν η συναισθηματική σύγχυση, που περιγράφει η πρόβλεψη είναι στις εσκαφές θεμελίων. Λοιπόν αν αυτό δεν είναι το απρόσμενο και η αδικία που ήρθε κυριολεκτικά στο κατώφλι του σπιτίου μου, τότε εγώ είμαι δεινόσαυρος. Και σε συνδυασμό με την ανασφάλεια γαι το σάλτο μορτάλε που ετοιμάζομαι να κάνω επαγγελματικά και που ή θα αποθεωθώ ή θα σπάσει το δίχτυ-είναι ένας συνδυασμός αχτύπητος. Δε βαριέσαι, ευτυχώς που διατηρώ τη αίσθηση του χιούμορ μου ακόμα, και ο ήλιος λάμπει κ  τα πουλάκια κελαηδάνε ευχάριστα (εκτός απο εκείνη την άτιμη τη δεκαοχτούρα, που με ξυπνάει κάθε πρωί).

Συμπέρασμα: Τα θερμά μου συγχαρητήρια για τις προβλέψεις και μου εύχομαι υπομονή και επιμονή μέχρι το σεπτέμβρη που υπολογίζω να έχω λίγο ησυχάσει. 

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...