παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
o άντρας της ζωής μου?? κι εγώ..η γυναίκα της δικής του?? "βοήθεια χριστιανοί, κοντεύω να φλιπάρω.."
Αγαπητέ κύριε Πανόπουλε,

είμαι λάτρης της αστρολογίας και νιώθω από πιτσιρικάκι απίστευτη έλξη στο να τη μελετάω, με "πειραματόζωο" πρώτα από όλα εμένα και έπειτα παρατηρώντας τους γύρω μου ως όντα μοναδικά αλλά ταυτοχρονα ενωμένα με το σύμπαν. Ομολογώ ότι αναρρωτιόμουν πώς μου προέκυψε, αφού κανεις στην οικογενεια μου δεν ασχολήθηκε ποτέ με την αστρολογία, ουτε με έσπρωξε ποτέ σε αυτήν. Μεγαλώνοντας και εμπλουτίζοντας τη γνώση μου, κατάφερα να κάνω αστρολογική ανάλυση του εαυτού μου, όπου πέραν της γενικής τάσης του ζωδίου μου προς τη μεταφυσική, την πνευματικότητα, και την ισχυρή διαίσθηση, ανακάλυψα αρκετές όψεις στο χάρτη μου που εξηγούν αυτή μου την κλίση. 

Για να μη μακρυγορώ και σας κουράζω, θα ήθελα με τη γνώση και την εμπειρία σας να με βοηθήσετε στο εξής: μετά από τα 2 τελευταία χρόνια απογοητεύσεων στον συναισθηματικό τομέα, αφού ό,τι αρχιζε τελείωνε άδοξα για διάφορους λόγους (νομίζω ότι τα περισσοτερα ψαράκια θα έχουν βιώσει το ίδιο), στις 24 αυτου του Σεπτέμβρη, τελείως ξαφνικά και ουρανοκατέβατα προσγειώθηκε στη ζωή μου ένας έρωτας απίστευτα δυνατός και αμοιβαία έντονος απ'ό,τι έχει ως τώρα δείξει (με πράξεις) και απ'ό,τι μέσα μου νιώθω! Εγώ εχω γεννηθει 7-3-76 ώρα 06.30 π.μ και εκεινος 11-9-74 ώρα 06.00 πμ. Δηλαδή, αν έχω δει σωστά, ειμαστε μια γυναίκα Ιχθείς με ωροσκόπο Ιχθείς και ένας άνδρας Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο. Ο,τι πιο αντίθετο μπορεί να υπάρξει, σωστά??

Το πώς άρχισε όλο το σκηνικό και το πόσο γρήγορα εξελίχθηκε σε αυτό που νιώσαμε και ζήσαμε και οι δύο μέσα σε αυτο το συντομο διάστημα, είναι φοβερά ενδιαφέρουσα ιστορία, γεματη από "σωστά" timings, αλλά όχι επι του παρόντος. Το θέμα ειναι ότι λόγω πρακτικων καταστασεων, εργασιας και διαμονής, ειμαστε μακρια ο ένας από τον άλλο. Όμως, βλέπω και νιώθω, ότι κι εκεινος , όπως κι εγώ, κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρήσουμε αυτό που έχουμε (αν και κάποιος τρίτος, πιο πραγματιστής ίσως δε θα βλεπε μέλλον, λόγω των προσωρινών καταστάσεων). Είναι περίεργο, γιατί γνωριζοντας τον εαυτό μου, σε άλλη περίπτωση θα ανησυχούσα και θα αγχωνόμουν, μέχρι που ίσως έπαιρνα και την αποφαση να το σταματήσω για να μην στεναχωριέμαι. Όμως, μεσα στην ψυχή μου, λες και νιώθω ότι με τον συγκεκριμένο άντρα δεν έχω να φοβάμαι κάτι, ότι στο τέλος θα νικήσουμε τα εμπόδια και θα ειμαστε μαζί.

Αυτό που θα θελα από εσάς, είναι να με βοηθήσετε με βαση τα αστρολογικά μας στοιχεία και τη συναστρία, να δω καθαρά αν ο φόβος που δε νιώθω, όντως δεν υφίσταται, γιατι αυτός ο άντρας όντως προορίζεται καρμικώς για μενα, ή δεν τον νιώθω γιατι απλά αυτοεπηρεάζομαι και δεν θέλω να αφήσω το φόβο να μπει εμπόδιο. Παρόλ'αυτά, οφείλω να ομολογήσω ότι νιώθω σχεδόν σίγουρη ότι τα πράγματα θα πάνε καλά και μακάρι, γιατί εχω ταλαιπωρηθεί πολύ συναισθηματικά. Αν όντως ειμαστε προορισμενοι ο ενας για τον άλλο, εγω ειμαι ετοιμη να κάνω μεγάλα βηματα για εκεινον. Εκεινος από την πλευρά του, μου έχει πει ότι τον κανω να βλεπει τη ζωη τελειως διαφορετικα, ότι τον βγάζω από τα όρια που ως τώρα ακολουθουσε (με την καλη εννοια) και οτι από τη στιγμη που μπηκα στη ζωή του νιωθει πιο όμορφα από ό,τι ποτέ.

Κύριε Πανόπουλε, θα με βοηθησετε πολύ! αν με συμβουλευσετε κι εσεις, με βαση τα στοιχεια που σας εδωσα, σχετικά με το μελλον που μπορεί να εχει αυτή η σχεση. Από τη στιγμή που γνωριστήκαμε (πιστεψτε με ήταν απίστευτα τα σημάδια) και από εδώ και πέρα, παρά τις προσωρινές δυσκολίες, θα ευνοηθεί? Θα σας ευγνωμονώ παρα πολύ!

Ευχαριστώ προκαταβολικά και στέλνω τα χαιρετίσματά μου σε όλα τα ψαράκια της φυλής!  Συνάδελφοι, με όλη τη σημασία της λέξης, εύχομαι επιτέλους να μας πάνε όλα καλά. Διας είναι αυτός που έρχεται, δεν μπορεί, όλο και κάπου θα επεκταθούμε -ελπίζω όχι κατά πλάτος! ;
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...