παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ANTIΔΡΑΣΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ??? (ΕΡΩΤΗΜΑ)
Εχω ένα θέμα.
Εδω και καιρό, νομίζω στην πλειοψηφία των τομέων της ζωής μου, η εστω αυτων που με ενδιαφέρουν. Τα πράγματα δεν μου πάνε καλά. Σίγουρα κανένας αλάνθαστος και κάποιοι απο εμας(με τον ευατό μου μέσα) κάνουμε αλλεπάλληλα λάθη ισως και επαναλαμβανομενα. Το έχω διαπιστώσει απο το ότι κάποιες φορες βλέπω ένα φως στον ορίζοντα αλλα εκει που λέω "επιτέλους να μου πάει λίγο καλύτερα και κάπου" ξανακατρακυλάω.

Δεν ξέρω αν είναι αστρολογικο, εγώ πιστεύω πάνω απο όλα στον άνθρωπο, τις δυνατότητες και τις αδυναμιες μας με τους τρόπους που αυτές εκφράζονται κάθε φορα. Δεν ψάχνω συγχωροχάρτι στην αστρολογία. Ισως είναι θέμα αντιδράσεων δικών μου(και μάλλον είναι). Παρότι είτε περιμένοντας να περάσει μια περίοδος είτε δρώντας δεν έχω ουσιαστικά θετικά αποτελέσματα. Δεν θέλω να πω ότι όλα είναι άσχημα, αυτό είναι θέμα και οπτικής. Δεν είναι όσο καλά θα μπορούσαν, ισως.

Οποιος έχει όρεξη και διαβάσει το θέμα, ας μου πει εαν ξέρει, που ψάχνω για τις αντιδράσεις μου στους διάφορους τομείς, εχω την αίσθηση ότι αν μπορέσω να το καταλάβω αυτό(τι με υποκινει να κάνω κάτι η και τη μεθοδο που θα επιλέξω), ισως λύσω σε ενα βαθμο το πρόβλημα. Μπορει και να μην υπάρχει απάντηση(και αν υπάρχει, σιγουρα δεν θα είναι και εύκολη).

Για παράδειγμα είμαι γενικά πολύ ανυπόμονος και στα συναισθήματα μου πελαγώνω πολύ εύκολα, που τσαντίζει την επιρροή που ασκεί η σελήνη μου πάνω μου. Δεν θέλω να το αφήσω εκκρεμές αυτό το στοιχείο, θέλω να το παλέψω, παρότι πάντα με νικάει.

Μεχρι να βρεθει κάποιος και ανεξαρτητα αυτού, εσεις πως αντιδράτε σε διάφορα θέματα? Τα βλεπετε όλα με το ίδιο μάτι, ή κάποια σαν ενοχλούν παραπάνω μεχρι να τα λύσετε, σας αγχωνουν?

Να απασχολήσω και το μυαλό μου με κάτι άλλο, όσο σκέφτομαι τα δικά μου...
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...