παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αστρομαθήματα φροντιστήριο
Μόλις κατάλαβα πως βλέπεις τους οίκους στο χάρτη (ξεφτέρι μαθήτρια έτσι?) και άρχισα να ψάχνω το τι σημαίνουν οι πλανήτες… Θα προσπαθήσω να δω με χιούμορ το γκαντεμο-ωροσκόπιο μου και αν μπορεί κανείς να βοηθήσει θα το εκτιμήσω δεόντως.

Πρώτον κάτι καλό και αφορά τον 10ο που έχει μέσα το βόρειο δεσμό.. Ε δε μπορεί καλό θα είναι αυτό… είναι και ο δεσμός στο λέοντα με στόχο να διαπρέψει… Τώρα ο Β δεσμός δεν είναι πλανήτης, αλλά σε αυτό το θέμα θα θελα πολύ να είναι κάτι καλό μιας και το επαγγελματικό είναι πιο φλέγον από ποτέ! Μέχρι και που μετακομίζω σε καμιά 20αριά μέρες από τη πόλη που έζησα για 10 χρόνια για το άγνωστο με βάρκα την ελπίδα!

Μετά ο 7ος είναι άδειος οπότε δεν θα παντρευτώ (αστειεύομαι βάση της δικής σας αγανάκτησης σε ένα από τα άρθρα που διάβασα) οπότε και ξεμπλέκουμε με το αισθηματικό.

Αυτός ο 12ος όμως…. Πολύ με πίκρανε! Και Κρόνο και Δία και τους δυο ανάδρομους?? Τι τους έκανα? (Και αν όντως άτομα με 4 πλανήτες ανάδρομους στο ωροσκόπιό τους είναι σπάνιο να βρεθούν, προσφέρομαι για όσα πειράματα θέλετε!) Κάπου διάβασα για το 12ο οίκο το εξής «Κάθε δύσκολος πλανήτης στον 12ο σαμποτάρει τις ιδιότητες που συμβολίζει» Δηλ ο Δίας που είναι τύχη, σε μένα γκαντεμιά αφού είναι ανάδρομος, άρα στο 12 σαμποτάρει τη γκαντεμιά? Και ο σκληρός Κρόνος-Χρόνος σαν ανάδρομος θέλει πολύ σκληρή δουλειά για τα πάντα, άρα σαμποτάρει τις σοβαρές προσπάθειες? Ρε παιδια? Καλά το πάω ή να το παρατήσω το σπόρ?
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...