παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗ
Με αφορμή μια συζήτηση κάπου στο Stardome, ίσως και τη σημερινή Πανσέληνο στο ζώδιο μας, αποφάσισα να γράψω αυτή την καταχώρηση.

Απευθύνεται σε ομοζώδιους(τους πραγματικούς, όχι τους γιαλαντζι που σπάνε πλάκα, η θέλουν να πουλήσουν μούρη, να κακολογήσουν το ζώδιο, να εξυπηρετήσουν κάποια ατζέντα κλπ. φαινόμενα που με είχαν κουράσει όσο ήμουν πολύ τακτικός εδω και φυσικά δεν αποφεύγονται αλλα προσωπικά, μόνο την περιφρόνηση μου κερδίζουν πια, και αν.)

Θέλω να γίνει ει δυνατόν αυτό ενα road map για το ταξίδι που λέγεται κόσμος των Ιχθύων, μια προσπάθεια ίσως να μας καταλάβουν οι υπόλοιποι άνθρωποι λίγο παραπάνω πως λειτουργούμε, γιατι η αλήθεια είναι ότι είμαστε απο τα πιο δυσνόητα ζώδια, λόγω της διαφορετικότητας μας απο τα περισσότερα άλλα.

Και άλλα ζώδια μπορούν να περάσουν φυσικά αλλά δεν θα ήθελα να εκφέρουν γνώμη, σκοπός είναι να δούμε εμείς πως βλέπουμε τον ευατό μας. Να δούμε και αν υπάρχουν κοινά.

Μπορείτε να βάλλετε και πρότερρήματα και αδυναμίες(αν και φυσικά υπάρχει γκρίζα ζώνη μεγάλου ευρους ως προς το τι ειναι τι).
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...