παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αστρική προβολή...

...στην πραγματικοτητα.

 Για την αντιθεση ηλιου κρονου ο λογος. Διελαυνων κρονος στον 1ο, ηλιος στον 7ο. Η κλασσικη ερμηνεια αυτης της αντιθεσης ειναι η αναληψη πρωτοβουλιων με το ζορι... ή η ασκηση εξουσιας απο καποιο προσωπο με εξουσια, πανω μου..

Η μή-κλασσικη, η πιο αναλυτικη, ειναι η δραση που ξεκινα στους  1,7,10 και καταληγει στους  5,12. Ο κρονος λεει, που περνωντας απʼτον 12ο   ξυρισε ή ξεριζωσε ή στέριωσε καταστασεις, τωρα που βρισκεται στον 1ο σου λεει ʽʼκάνε τα. Αυτα εμειναν, αυτα ειναι, τα ειδες, τα ξερεις, κανε τα!!ʼʼ. Και για πρωτη φορα σημερα αισθανθηκα το κεφαλι μου σαν μεσα σε μεγγενη..με το ζορι να μην κοιτα ουτε δεξια...ουτε αριστερα.. παραμονο ευθεια. Focus..

Η δραση λοιπον που λεγαμε παραπανω, ξεκινα απ τον 1ο που εκει κοβει βολτες ο κρο. Τσεκαροντας τι μαθαμε απ τη διελευση του στον 12ο... τσεκαροντας, κρινοντας, αξιολογωντας  το εγω, τη συνειδητη προσωπικοτητα  στις σχεσεις με τους αλλους(7ος) και στον τομεα της καριερας (10ος).  Αφου ξερουμε πλεον τι φοβομαστε και τι οχι, αφου ξερουμε πλεον τα λαθη στις σχεσεις με τους αλλους, και τις επιπτωσεις ολων των προηγουμενων λαθων στην καριερα.. Δυο πραγματα ειναι πιθανο να συμβουν. Ενα, το να συνεχισω τα ιδια (ή να κανω παλι λαθος)και τα αποτελεσματα να ειναι ολεθρια στον 5ο (δημιουργια, one man show)  και στον 12ο(ψυχικη υγεια)... ή... αλλαγες με οποιο κοστος(βλεπε κρονος), και θετικα αποτελεσματα στους   5 κ 12..

Εγω καπως ετσι εμαθα να τα ερμηνευω. Και ειναι η πρωτη φορα που το κανω για μενα. Σε μενα. Οποιος ή οποια θελει να πει κατι, οτιδηποτε.. πολυ ευχαριστως!!

Μια ερωτηση σαν υστερογραφο... το να εχει κανεις δυο λογαριασμους σε ενα σάιτ  χρησιμοποιωντας  μονο τον ενα για να εκφραζεται  κρατωντας τον αλλο ʽʼκρυφοʼʼ, δε νομιζω να ειναι μεμπτο. Το να κανει ομως  ξαφνικα μετα απο 2-3 χρονια, friend request απο τον ενα στον αλλο, το θεωρειτε σχιζοφρενεια??? Προσπαθεια συμφιλιωσης των δυο πλευρων...??? τι...???

ο ενας λεει, ισως να ειναι ο ηλιος. Κι ο αλλος, ο κρονος..

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...