παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Το σεξαπίλ των ζωδίων & η ερωτική τους συμπεριφορά
Καλιο αργα παρα ποτε... enjoy..

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ονειροπόλοι Ιχθύες θα σας εκπλήξουν με την τόλμη τους, αλλά για να εκδηλωθούν πρέπει να νιώθουν άνετα. Επωφεληθείτε από τη σπιτόγατη φύση τους και από την αστείρευτη φαντασία τους προσκαλώντας τους στο σπίτι σας για να δείτε τις πιο ακραίες φαντασιώσεις σας να γίνονται πραγματικότητα. Απαραίτητη προϋπόθεση για ένα τόσο συναισθηματικό ζώδιο είναι η ρομαντική ατμόσφαιρα.
Πώς να τον αποπλανήσετε
Νοικιάστε μια ρομαντική ταινία, μαγειρέψτε ένα αφροδισιακό φαγητό και καλέστε τον για μια βραδιά γεμάτη έρωτα. Μιλήστε του ανοιχτά και δείτε τον να ανταποκρίνεται. Αν έχετε πληγωθεί στο παρελθόν πείτε το και ο Ιχθύς θα σας χαρίσει απλόχερα παρηγοριά, λατρεύοντας το κορμί σας. Αν δε σας προβληματίζει η άνευ όρων αγάπη, αν είστε κι εσείς συναισθηματικός τύπος και δεν αναζητάτε το σεξ της μιας βραδιάς, ο Ιχθύς είναι ο ιδανικός άντρας για εσάς. Αρκεί, φυσικά, να ανεχτείτε τα ονειροπολήματά του και να μην βιάζεστε να τον κατεβάσετε από τα σύννεφα.
Οι Ιχθύες είναι ιδιαίτερα ερωτικοί και δεν έχουν ιδιαίτερες αναστολές με ένα σύντροφο με τον οποίο συνδέονται αισθηματικά. Λατρεύουν το στοιχείο του νερού και τα ερωτικά βοηθήματα. Αν και φαίνονται τολμηροί, δεν κάνουν εύκολα σεξ αν δεν τρέφουν αισθήματα για τον άλλον και κινδυνεύουν να πληγωθούν βαθιά αν τους ρίξετε στο κρεβάτι κι έπειτα τους παρατήσετε.
Ναι…
…αγκαλιάστε τους, μιλήστε τους τρυφερά, απολαύστε μαζί τους ένα ποτήρι κρασί. Αυτά είναι όλα όσα χρειάζεται ένας Ιχθύς για να λιώσει από έρωτα.
Όχι…
…δώσετε τη λάθος εντύπωση, Οι Ιχθύες πιστεύουν στην αληθινή αγάπη και δεν επιθυμούν μια περιστασιακή σχέση.
Αν έχετε Άρη στους Ιχθύες, ο συναισθηματισμός σας και η αυτοθυσία σας θα σας κάνουν έναν ιδιαίτερα στοργικό σύντροφο, αλλά παράλληλα ίσως πληγωθείτε αν δεν υπάρχει ανταπόκριση στα αισθήματά σας. Συχνά αυτή η θέση του Άρη σας κάνει περισσότερο να ονειρεύεστε, παρά να κυνηγάτε αυτό που θέλετε. Έχετε έντονες ερωτικές φαντασιώσεις και στοχεύετε για τον ιδανικό σύντροφο, έτσι όπως τον έχετε πλάσει με το μυαλό και την καρδιά σας. Στην πράξη, γίνεστε ένας εφευρετικός εραστής που δεν αφήνει ανικανοποίητο το σύντροφό του.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΧΘΥΣ : Η ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΑ
Αυτό το πέπλο μυστηρίου που απλώνει γύρω της, διεγείρει την φαντασία του άντρα που προσπαθεί να ανακαλύψει το κρυμμένο της πρόσωπο. Συνήθως βρίσκεται σε δύσκολη συναισθηματική θέση, αφού ξεκινά μία σχέση για να μοιράζεται τις χαρές και τις λύπες και καταλήγει να μένει μόνο με τις λύπες. Η εξωτερική εμφάνιση ενός άντρα δεν την ενθουσιάζει, όσο η εσωτερική του αλήθεια. Ο Καρκίνος και ο Ιχθύς άντρας ανταποκρίνονται με παρηγορητικά λόγια στην ευαισθησία της. Νιώθει ασφαλής επιλέγοντας υποτονικούς ερωτικούς συντρόφους. Η έντονη σεξουαλική πρόθεση ενός Κριού μπορεί να την πανικοβάλλει. Είναι καλή ηθοποιός, αν και δεν θέλει να υποκρίνεται ερωτικά. Δραματοποιεί όμως πολλές φορές τις καταστάσεις για να πετύχει τον σκοπό της. Ψάχνει συχνά τον εαυτό της μέσα από ρόλους που οι άλλοι θέλουν να παίζει, αλλά δεν την εκφράζουν. Συνήθως οι δικές της ανάγκες εξαρτώνται από τις ανάγκες του συντρόφου της. Ένας άντρας Λέων και ένας Σκορπιός θεοποιούνται από την γυναίκα Ιχθύ για την δυναμικότητα και την έντονη παρουσία τους. Αφήνει να εισβάλλει στην ζωή της ένας επιβλητικός χαρακτήρας, χάνοντας την αίσθηση της αυτονομίας της. Όταν πέσουν οι μάσκες, αρχίζει η απομυθοποίηση του αρσενικού ειδώλου της. Η απογοήτευση αρχίζει να αφήνει τα αχνάρια της.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...