παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ειμαι καλα γιατρε μου ;

Γεια σας .Ξερω οτι δεν αρμοζουν αυτα σε ενα αστρολογικο σαιτ .

Αλλα πηρα το θαρρος να γραψω  . Το λοιπον , εχω ενα θεμα . Ενω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να γνωριζω γυναικες οπου και αν βρισκομαι .Την επομενη μερα τις ξεχναω παντελως ! Φεριπην γνωριζω μια κοπελα ιδιαιτερα εμφανισιμη  στις εξοδους μου , της ζηταω τον αριθμο της το fb για να βρεθουμε και μετα εξαφανιζομαι ! Δεν ειναι μονο εξωτερικη εμφανιση διακρινω χιουμορ επικοινωνια τα παντα για να προβω στην κινηση να θελω να την γνωρισω καλυτερα!

Την επομενη μερα ομως ειναι σαν να μην υπηρξε η κοπελα αυτη .Μενει μονο οτι βγηκα δλδ με τους φιλους μονο μ και περασα ωραια !

Και αυτο συμβαινει τους 2 τελευταιους μηνες εντονα . Και οχι δεν εχω βγει απο καποια σχεση μακροχρονια και θελω τον χρονο μου .Ουτε ειμαι πληγωμενος απο καποια .Οι δε φιλοι μ με κοιτουσαν  με μισο ματι τυπου καλα πως αφησες αυτο το ....να φυγει ;; Μεχρι που τον συνηθισαν  λιγο πολυ και ειναι σε στυλ ...Καλα κοπελια αν σε θυμηθει αυριο σφυρα κλεφτικα !

 Θα μπορουσατε να πειτε οτι εχω ανετα τασεις φυγης !Αυτο δηλωνει με αυτα τα στοιχεια .Αλλα πραγματικα δεν εχω , δεν ξερω  βαριεμαι να σηκωσω το τηλ και αφου περασει η 1 μερα  ειναι σαν να μην υπηρξε ποτε !Θα πειτε διαβαζοντας αυτο δες τι ζορια και θεματα που εχει ο κοσμος .Εδω ο κοσμος καιγεται ...Αλλα τι να κανω μακαρι να εχω μονο αυτα τα προβληματα και οχι πιο σοβαρα ...Για αυτο ρωταω ...Ειμαι καλα γιατρε μου ;  

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...